Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 11! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ!!

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Γιουλη συγχυστικα πρωινιατικα!!! Να παει στα τσακιδια η πεθερα σου!!!! Παρ'την τηλ. και βριστη που σου αρρωστησε το παιδι. Περαστικα στο μικρο!

Μην εχεις παραπονο δεν εισαι η μονη στην παρεα που εαν αρρωστησει δεν εχει βοηθεια και εχω και 2 παιδια. Ασε δυσκολα τα πραγματα για πολλες απο μας.

Σκεφτομουνα να παρουμε στρατα αλλα δεν χωραει το παιδι να κανει και ετσι εγκατελειψα την ιδεα.

Σημερα ειναι απο τις τελευτες μερες που θα εχει καλο καιρο. Νομιζα οτι εχω σκουφι και η βλαμενη ειδα τελευταια στιγμη οτι δεν εχω και θα παω να παρω επειγοντος!!!!

Εχθες εφτιαξα ρολο κιμα, σημερα δεν ξερω!!! Τι προτοτειπο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 966
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera!!!

Simera prin 6 mines akrivws (10:55) pira agkalia tin korasa mou k tis edwsa to pio gliko filaki..Axxxx posi xara k posi agapi auta ta mwrakia mas..Sgkini8ika pali :(

Egw piga k ekana ta nixia mou, ta eide o andras mou k me rwtise pws k ta amellisa k tou eipa: "Afou xrimata den exoume me xilies dio steriseis pername" k mou leei se 8elw omorfi :) k mou edwse xrimata..To mesimeri pou 8a sxolasei i mama mou 8a tis afisw to mwro na paw sto spiti na kanw kammia douleia..Avrio einai i giorti tis Victorias k den 3erw poioi 8a ertoun..Einai tou Agiou Victor..

Eseis ti mou kanete?

καλημερα!!!κατ'αρχας να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη ΝΕΚΤΑΡΙΑ, που γιορταζε χτες και το ξεχασα!!!! να τη χαιρεσαι ειρηνη μου, και να στη φυλαει παντα ο αγιος νεκταριος!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στη ΒΙΚΤΩΡΙΑ μας, που σημερα εχει μηνογενεθλια και αυριο γιορτη!!!να τη χαιρεσαι κι εσυ, χαζομαμα, αντρια!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif]

γιουλακι, εχεις πεθερα περιπτωση!!!ακου, παιρνει τηλ και το κλεινει!!! :lol::lol::lol: καλα ειναι ο αλεξακος;;;; δεν εχεις καμια φιλη κοντα να σε βοηθαει καθολου;;;;;ξερεις, εστω να κρατησει το παιδι καμια ωρα να πεταχτεις στο φαρμακειο;;;

για τραπεζι που ελεγες, τωρα το θυμηθηκα, η πεθερα μου κανει ενα ωραιο φαγητο, κομματια χοιρινου, που εχει μαριναρει το βραδυ σε λαδι και κρασι, τα στρωνει στο ταψι με κομματακια γραβιερας αναμεσα, και απο πανω βαζει με τι σειρα 1 στρωση πιπεριες, μετα 1 στρωση κρεμμυδια, και τελος μια στρωση ντοματες ( ολα κομμενα σε ροδελες ) , περιχυνει με λαδι, σκεπαζει με αλουμινιχαρτο και ψηνει κανα διωρο σκεπασμενο, και τελος κανα μισαωρο ξεσκεπαστο......λιωνουν ολα τα υλικα και ανακατευονται οι γευσεις κι αν ειναι καλο το χοιρινο, γινεται λουκουμι!!!αυτα....

γεωργιαννα, σκουφι για το διονυσακη θελεις;;; γιατι;;;;τι θα'λεγες για σνιτσελ;;;

γεια σας και από εμένα!!!

Γιούλη σου τα είπα και στο τσατ είναι απαράδεκτη η πεθερά σου και έχω να σου δώσω μια συμβουλη: Μην της ανοίξεις ξανά την πόρτα...

πραγματικά ούτε επίτηδες να το έκανε...

αα και αν θέλεις δώσε μου το τηλ της να την βρίσω και εγώ :lol::lol::lol:

πώς είναι σήμερα ο μικρός?

Κορίτσια χρόνια πολλά στα μωράκια σας!! να τα χαίρεστε!!! Εμείς ακόοοοομα μπεμπα την φωνάζουμε και άλλα χαριτωμένα :D:D:D:D

Δανάη να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι. Είσαι με σύμβαση ορισμένου ή αορίστου χρόνου? Καλή επιτυχία!!

Εμείς είμαστε καλά και μεγαλώνουμε και το ένα και το άλλο μωράκι (ελπίζω να πάνε όλα καλά μεσα στην κοιλίτσα μου!!) και σε εβδομάδα επιστρέφουμε στην Αθηνα.

ααα και ένα ευχάριστο: πήραμε την επιστροφή από την εφορια!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το περίμενα αυτό!! Λόγω του ότι είμαστε και οι 2 ελευθεροι επαγγελαματίες έχουμε τεράστιες παρακρατήσεις (μέχρι και 40%) και στο τέλος βγαίνει πάντα ένα μεγάλο ποσο!! Γϋρω στις 5000 αυτή τη φορα!!!Έκαναν βεβαια και τον συμψηφισμό με τις εκτακτες εισοφορες κλπ (μην χάσουν) και μειώθηκε το ποσό αλλά και πάλι, δεν περιμέναμε να το πάρουμε ποτε!!

φιλάκιααααααα

Danai mou se euxaristoume :D..

Mila pes auta pou niw8es diekdise ta dikaiwmata sou sto epakro min tous xariseis tipota opoios den milaei ton 8avoun zwntano lene!!!

Elenaki mou se euxaristw k sena..Sou euxomai ola na pane teleia mexri telous..

δαναη καλη επιτυχια!!!!εισαι με συμβαση και δεν δικαιουσαι το εξαμηνο του οαεδ;;; νομιζω ομως οτι δικαιουσαι αδεια λογω θηλασμου.....δεν το ψαχνεις λιγο;;;

σαμανθα, εννοεις οτι ειπραξατε τα χρηματα της επιστροφης;;;; κι εμεις περιμενουμε ( με τον γνωστο συμψηφισμο της εκτακτης εισφορας ) κι εχω αρχισει και απογοητευομαι....

Molis teleiwsa olo to spiti ax nomizw 8a kopei sta dio i mesi mou!!! Oute nefti ston kwlo na eixa den 8a ekana etsi =))..Twra 8a kanw ena ntous 8a perimenw ton george na ertei apo tin douleia na kanei k ekeinos ena mpanio k 8a pame na paralavoume tin mikri apo tin mama mou k na pame supermarket..

Eseis ti kanete? Pou xa8ikate oles simera?

Danai ti egine? Exoume 8etikes e3eli3eis?

Η μικρή μόλις κοιμήθηκε.αγωνία έχω γενικά για το μέλλον του φορέα που εργάζομαι,για το αν θα πληρωθούμε,για το αν θα έπρεπε να ψάξω κάποια εναλλακτική σε περίπτωση ανάγκης κτλ κτλ...

Σας καληνυχτώ!καλή ξεκούραση!Αναστασία,ελπίζω σήμερα να κοιμηθήτε καλύτερα!

Καλησπερα!!!

Δαναη χαιρομαι που πηγαν ολα καλα.

Αφροδιτη για τον Διονυση ηθελα σκουφι. Πηγα τελικα στο Allouet και πηρα σκουφι και κασκολ, 20ε. Μονο αυτο του εκανε και του πηγαινε.

Πηγαμε μετα για καφε σε μια φιλη και περασαμε ωραια. και τα 2 παιδια ξεφυγανε λιγακι και εγω φυσικα. Τωρα μαζευω το σπιτι γτ ο ανδρουλης μου δεν ηξερε τπτ!! Μη του το πειτε!!! χι χι

Αδιαθετησα!!! μετα απο τοοοοοσο καιρο μου φαινετε παραξενο να βλεπω και παλι κοκκινο!!!ευτυχως ειμαι καλα και δεν ποναω.

Χρονια Πολλα στα μωρακια μας!!!!! Να τα χαιρομαστε!!

Για σας τρελοπαρεούλα.. Αχ Γεωργιάννα τι καλά που αδιαθέτησες, εγώ επειδή νιώθω τα νεύρα μου χάλια την περιμένω να σου πω την αλήθεια πως και πως μπας και ηρεμήσω. Τώρα κανονικά είχα κολυμβητήριο αλλά μας το ακυρώσανε γιατί ένα παιδάκι έκανε κακάκια και έπρεπε λέει να καθαρίσουν τη πισίνα.. Άνδρια κουράγιο με τις δουλειές και χαρούμενα μηνογεννέθλια, εγώ τώρα που ξεκίνησα δουλειά έχω χαλαρώσει λίγο γιατί θα τρελαθώ αν σκεφτώ το σπίτι το οποίο παρεπιπτόντος είναι βομβαρδισμένο γιατί έχει παντού δώρα του Παναγιωτάκη απο τη βάφτιση που πρέπει να αλλάξω, πράγματα δεξιά αριστερά γιατί περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε με τη μετακόμιση.. βρήκαμε ακόμη ένα σπίτι που εμένα μου άρεσε περισσότερο και το κυνηγάμε!! Αυτά απο μένα.. Γιούλη καλά κάνεις κορίτσι μου, ότι νιώθεις να τους το λές γιατί μετά θα τα βάζεις μέσα σου και θα ξεσπάς στον άντρα σου και στο παιδί σου.. μην τους αφήνεις περιθώρια να επεμβένουν στην οικογένεια σου!

καλημερα κοριτσακια.τι μου κανετε??επιτελους ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...νοιωθω κουραση τρελλη.κοιμαμαι καθε βραδυ 1 η ωρα και 8 ξυπναω..τωρα ταισα μπεμπη και κοιμηθηκε και ειπα να μπω να δω τα νεα σας.εμεις πηγαμε παιδιατρο την τεταρτη.μεγαλωσαμε.9050 και 75 ποντους.να ρωτησω κατι ρε κοριτσια.ποσο τρωνε τα μικρα σας?εμενα τρωει πιο ευκολα την χορτοσουπα 16ο γρ περιπου . φρουτα 120 και απογευματινη 160 με εξαιρεση χθες που εφαγε 200.η παιδιατρος μου ειπε οτι 120 ειναι πολυ λιγο..τις ειπα οτι θηλαζει συνηθως λιγο μετα το φαγητο ( περισσοτερο για να κοιμηθει) και μου ειπε καλυτερα οχι.εγω παλι δεν το βρισκω κακο να πινει λιγο γαλατακι αφου το θελει το νινακι μου.ιδιως μεσημερι που τον βαζω στο κρεββατι μας και ξαπλωνω διπλα του η χαρα του ειναι απεριγραπτη.κανει τρελλο γελιο..παω να διαβασω τα νεα σας και τα ξαναλεμε μεσημερι που θα κοιμηθουν τα βλασταρια μου.

Καλημερα!!

Βασω μια χαρα τρωει ο μικρος σου. Ο παιδιατρος μου ετσι μου ειπε να τρωει οσο θελει και μετα βυζακι. Καλα κανεις και της δινεις. Εγω δεν του δινω κρεμα το απογευμα, εχθες που του εδωσα του εφτιαξα 140 και εφαγε τα 110 γρ.

Ιωαννα μου κουκλος ο Παναγιωτακης!!!

Kalimera!!

Ti mou kanete?

Egw perimenw tin mama mou na sxolasei k 8a kanoume santouitsakia mikra me tono, magioneza, karoto, marouli, 8a kanoume krem mproule, 8a paraggeiloume pitsa k na mas tin ko4oune se mikra kommatakia, kounitses, tsips, tiraki, paraggeilame apo mia fili tis mamas mou na mas kanei laxmatzoun vasika 8a kanoume tsimpimatakia gia apo4e sto mini party gia tin giorti tis Victorias :D

ειρηνη να χαιρεσαι τη μικρη!

αντρια μου χαρουμενα γενεθλια και χαρουμενη γιορτουλα! Viva Victoria

Εμενα μονο βυζακι τρωει και 2 κουταλιες φρουτο κ οχι παντα θα αργησουμε να μπουμε δεν πειραζει

Γεια σας και από εμένα!!

Άντρια σου ευχήθηκα και στο fbook!! Να χαίρεστε την μικρούλα και να είναι πάντα γερή και δυνατή!!! Να μεγαλώσει και να γίνει τσαχπίνα σαν την μαμά της :lol::lol::lol: πολύ ωραίο το μενου...κρίμα που δεν μπορεί να φάει και η μικρή :lol::lol::lol::lol:

εμείς έχουμε κολήσει με τα ταγουδάκια που ακούμε στο λαπτοπ και την αφήνω να κάθεται και 10-15 λεπτα την ημέρα να κοιτάει την οθονη, μέχρι να τα κατεβάσω και να τα γράψω σε dvd...δεν ξέρω αν 'κανει' που την αφήνω μπροστά από τον υπολογιστή αλλά κορίτσια πραγματικά τρελαίνεται από την χαρά της...

ακούμε τα παρακατω (δοκιμάστε τα!!!)

(το αγαπημένο της με διαφορά)

και για να ηρεμήσει

αααα και κάποια αλλα με την αλφα βήτα!

σας λέω τρελαίνεται...της βάζω μπροστά το χέρι όταν τα βλέπει και μου το σπρώχνει στην άκρη και φωνάζει................ :lol::lol::lol:

σχετικά με τα φαγητα εγώ ακολούθησα την εξής μέθοδο:

2 κουταλίτσες από κάθε νέο φαγητο την 1η μέρα (είτε κρέμα είτε μοσχάρι με λαχανικά κλπ), την επόμενη ημέρα 4 κουταλίτσες, 6 κ.ο.κ...σιγά σιγά έμαθε και τα τρώει όλα μέχρι τελευταίας κουταλιάς...ξεκινήσαμε τέλη ΑΥγούστου με το που γυρίσαμε από διακοπές και τώρα σχεδόν 3 μήνες μετά τρώει τα πάντα!!!!!!

αα Δανάη ήθελα να σου πω για για το καρότσι επειδή έχουμε ταξιδέψει ήδη 6-7 φορές με το αεροπλάνο...το παίρνεις κανονικά μαζί σου και λίγο πριν επιβιβαστείς, το λύνεις και το δίνεις να σου το φορτώσουν στο αεροπλάνο και μόλις φτάσεις σου το κατεβάζουν. Εγώ να φανταστείς το έκανα 3 φορές μόνη μου, πριν μείνω πάλι έγκυος...φυσικά!! α και κουβάλησα μαζί και γάλατα σε υγρή μορφή και νεράκι στο θερμός για την κρεμούλα της :lol::lol::lol::lol: όλοι λέγαν: αχ τι ωραίο μωρό, περάστε περάστε :lol::lol::lol:

Είχε καμιά σας νέα από την Γιούλη και την μικρό??? Μήπως πήγε φυλακή επειδή τελικά δολοφόνησε την πεθερά της ??? :lol::lol::lol:

φιλάκιααααααα

αααα Αφροδίτη ξέχασα να σου πω ότι ναι την επιστροφή πήραμε...Αν πηγαίνεις και τους πιέζεις την παίρνεις πο εύκολα. Σε ποια ΔΟΥ είσαι?

βέβαια μας κόψανε το τέλος επιτηδεύματος και την έκτακτη εισφορά και πήραμε λιγότερα...

καλά τους γονείς μου που έχουν πάρει πρόσφατα σύνταξη τους έχουν αλλάξει τα φώτα! Λόγω του ότι ήταν στο Δημόσιο και φαίνονται ΟΛΑ τα εισοδήματά τους....είναι οι πρώτοι που τους τα παίρνουν...5000ευρώ πληρώσαν φέτος με τα διάφορα επιπλέον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν λέω, παίρνουν καλή συνταξη και μια χαρα τα βγάζουν περα, απλώς είναι το οτι όλο μας παίρνουν και φως στο τουνελ δεν βλέπουμε!!!!!!!!!!!!!!ας μας τα έπαιρναν και ας είχαμε ένα κράτος δικαίου (λέμε τώρα)...αλλά αυτοί ακόμα τα παιχνιδάκια τους παίζουν...ο γιωργάκης, ο κωστάκης (που τον θυμίθηκα ε??????) και ο αντωνακης που ζούσαν όλα αυτα τα χρόνια με τα λεφτα και το όνομα του μπαμπα ...τα καλόπαιδα του κολεγίου....... μας κάνουν ότι θέλουν και μυαλό δεν βάζουν!!!!!!

Γειααα...

Εδώ είμαι κι εγώ, έχω χαθεί λίγο αυτές τις μέρες (όχι πως με αναζήτησε κανείς...), πολλές σκοτούρες και τρεχάματα και σχετικά κακή διάθεση...

Άντρια να χαίρεσαι τη Βικτώρια!!

Ειρήνη κι εσύ να χαίρεσαι τη Νεκταρία σου!!

Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στα ζουζουνάκια που γιορτάζουν! (μηνογενέθλια και γιορτές)

Δάφνη, μην το λες! Αναρωτιώμασταν που χάθηκες!

Δανάη, χτες κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα! μετά τις 01:00 φυσικά γτ μέχρι εκείνη την ώρα έσκασε στο κλάμα. Είχα βάλει μπουφάν για να τη βγάλω έξω γιατί δεν γινόταν αλλιώς, αλλά ευτυχώς σταμάτησε! Φανταστείτε να βλέπατε μια "τρελή" με ένα μωρό στις 1 το βράδυ έξω... :shock:

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Φτου-φτου, αυτό το παιδί μεγαλώωωωωωωωωνει!!!!!!!!

Γίναμε 7900γρ και 76εκ :shock::shock::shock:

δηλ τον τελευταίο μήνα βάλαμε 600γρ και 4 πόντους!

"Τρέμε" Διονύση γιατί θα σε φτάσουμε :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...