Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλο μηνα και καλο Καλοκαίρι κοριτσια!!🩷 Με υγεία αγαπη όμορφες στιγμες πολλά θετικά τεστάκια και όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες στα υπόλοιπα κοριτσια μας!!! Να μην μείνει ούτε μια εδώ μέσα με άδεια κοιλίτσα!!!🙏🙏🙏
    • Καλό Μήνα κορίτσια μου!!! Εύχομαι να είναι ένα τυχερό καλοκαίρι και να φτάσουμε όλες όλο κ πιο κοντά στο όνειρο μας!!! Αντε να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες μετά την @almira ολες με το καλο κορίτσια!!! 🩷💐🩷💐🩷
    • Καλό μήνα κορίτσια!! Μόνο χαρές να μας φέρει ο Ιούνης!! ❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου! Καλό μήνα!! Καλό καλοκαίρι να έχουμε!! Για τον ύπνο που συζητήθηκε, εγώ έχω πάρει απόφαση ότι είναι φάσεις.. περάσαμε πχ μια φάση που δεν κοιμόταν με τίποτα το μεσημέρι και περνούσε με γκρίνια και κλάμα.. περάσαμε φάση που κοιμόταν το πρωί 5-6 τα ξημερώματα και ξύπναγε το απόγευμα.. περάσαμε φάση που κοιμόταν μόνο πάνω μου και φάση που κοιμόταν μόνο στο πατέρα της και φάση που κοιμόταν μόνο αν την άφηνες σε ησυχία στη φωλιά ή στο γυμναστήριο κτλ κτλ.. αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να απολαμβάνεις τις λίγες φορές που θα έχει ένα "στρωμένο" πρόγραμμα και να κάνεις υπομονή με ψυχραιμία στις δύσκολες φάσεις.. Τώρα πχ έχει από το περασμένο Σάββατο που ξεκίνησε και ξυπνάει μόνη της στις 6 το πρωί και το πάμε ανά 3ωρο.. 9 θα ξανακοιμηθεί περίπου, 12 θα ξαναξυπνησει μέχρι τις 3 περίπου το μεσημέρι και μετά θα ξαναξυπνησει γύρω στις 6-7 το απόγευμα για να κοιμηθεί τελικώς κατά τις 9-10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί.. δε θα πω ψέματα, το απολαμβάνω τα μάλα!!! Κατάφερα έκανα αυτή την εβδομάδα 3(!!!!) φορές μπάνιο και να κάνω 4-5 γεύματα την ημέρα!! Σόκ!! 🙃😆 Για αυτό με είδατε και τόσο "ενεργητική" αυτή την εβδομάδα στο φόρουμ..🤪😅 @_piripiri_ μου ναι περάσαμε δύσκολα πολύ στην αρχή.. δεν θυμάμαι αν σας τα είχα γράψει κιόλας.. ήμουν πολύ κομμάτια για να σας γράφω.. για αυτό και σκέφτομαι τα κορίτσια μας που δεν μας γράφουν πλέον.. ελπίζω να είναι καλά..! Επίσης μαγική φράση "ότι δουλεύει το κρατάς μέχρι να μη δουλεύει πια" έτσι ακριβώς όμως..!! και πολύ με εκνευρίζουν αυτά τα "πρέπει".. δεν υπάρχουν πρέπει..!! Είναι στο κάθε παιδί..! Τους άντρες μας δεν τους σχολιάζω.. μόνο να πω πόσο πολύ θα ήθελα να υπήρχε ένα παράλληλο σύμπαν που γεννάνε και είναι αυτοί οι κύριοι φροντιστές του μωρού.. να είμαι από μια μεριά να τους χαζεύω..🤪😆😆 @MarMar90 μου δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να σου πω που να σε βοηθήσει.. πάντως όλες έχουμε περάσει δυσκολίες λίγο πολύ και σε κάτι.. δεν υπάρχει ούτε το τέλειο και ιδανικό ούτε κάνεις κάτι λάθος εσύ ούτε το παιδί σου είναι το δύσκολο μωράκι! Είναι ένα καθόλα φυσιολογικότατο μωράκι που χρειάζεται τη μαμά του και απόλαυσε το όσο μπορείς γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα μας δίνει ούτε σημασία..🥴 οποιοσδήποτε σου πει πόσο τέλεια ήταν αυτή η περίοδος και το μωρό του, ψεύδεται ασυστόλως και ριξτου ένα "βρισιματακι" εκ μέρους μου please!! Αν στο σεμινάριο σου πουν κάτι χρήσιμο ή που δεν έχεις ξανακουσει και σου κάνει εντύπωση, στείλε μας και εμάς να μάθουμε!!  @Kallia.Geo μου αγωνιστικούς χαιρετισμούς και υπομονή.. φάση είναι το ξέρεις.. θα περάσει.. δοντακια έβγαλε; Μήπως τη βασανίζει κάτι τέτοιο; Επίσης ενδιαφέρον.. δεν βγάζουν αλλεργίες σε πατατα καρότο κολοκύθι;! Α! Κατέβασα και την εφαρμογή.. δεν με βοήθησε ιδιαίτερα μπορώ να πω.. πολύ μπερδεμένα τα δείχνει..
    • Καλό μήνα κορίτσια μου!! Να έχουμε όλες ένα θετικό αποτέλεσμα!! Και στα υπόλοιπα κορίτσια γερά και υγιή μωράκια!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...