Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

έχω ένα αγοράκι 2,5 ετών που του αρέσει πολύ να μαγειρεύει! Με βοηθάει στην κουζίνα και μόλις τελειώσουμε το μαγείρεμα κλαίει γιατί θέλει και άλλο! Φυσικά και καμαρώνω, καλά καταλάβατε!

Ο προβληματισμός μου όμως είναι άλλος: παίζει συνέχεια με τα παιχνίδια του την "κουζίνα": μαγειρεύει, μας σερβίρει φαγητό, παίρνει τις κουτάλες μου (μάλιστα έχει μάθει και ποια κάνει τι!). Σκέφτομαι λοιπόν πως ένα παιχνίδι που θα τον ευχαριστούσε πολύ θα ήταν κουζινικά (υπάρχουν και ουδέτερα, σαφώς όχι κοροτσίστικα) αλλά και πάλι ένα ταμπού το νοιώθω... Χθες μάλιστα βλέποντας στην TV μία ηλεκτρική κουζίνα παιχνίδι ξετρελάθηκε!

Ο κύκλος μου που το συζήτησα το κατακρίνει, αλλά υπάρχουν πραγματικά "αντρικά" και "γυναικεία" παιχνίδια? Ποια πιστεύετε ότι είναι τα όρια?

Δημοσίευση

Γεια σου!!!

Εαν ειναι δυνατον να σκεφτεσε τι θα πει ο διπλανος σου οταν ο μικρος σου εχει τετοιο ταλεντο!!!

Καλα εγω θα καμαρωνα και εννοειτε θα του επαιρνα οτι αυτον ευχαριστουσε. Ειναι μεαλο ταμπου στην κοινωνια και καλα θα κανουν ο καθενας να κοιταει την "καμπουρα" του!!!!

Δηλαδη οι μαμαδες που βαζουν τα αγορακια τους στο μπαλετο σημαινει οτι ειναι γκει;;;;;; ή οι κομμωτες; Εγω εχω φιλο που μονο κει δεν ειναι και ειναι πολυ καλος κομμωτης.

Να τον χαιρεσε τον επομενο ΜΑΜΑΛΑΚΗ!!!!!

Δημοσίευση

Το θέμα μου δεν είναι η μαγειρική αλλά το παιχνίδι αυτό καθε αυτό!

Φυσικά και θα χαιρόμουν αν γινόταν σεφ και καμία προκατάληψη.

Εσείς όμως θα του αγοράζατε ένα κατεξοχήν γυναικείο παιχνίδι?

Δημοσίευση

Kalliopi μου εγώ επειδή άρεσε και στον μικρό μου να παίζει με κουτάλες πήγα από τα τζάμπο και του πήρα διάφορα ουδέτερα κουζινικά και του πήρα και μια σκούπα -σφουγγαρίστρα για να αρχίσει να βοηθάει την μανούλα :lol: .Πάντως δεν νομίζω ότι μέσα από τέτοια αθώα παιχνίδια τα παιδιά μας θα διαμορφώσουν την σεξουαλική τους φύση -(πολίτικη κουζίνα-καταπληκτικό έργο)- Άλλωστε πάντα όπως είπαν και τα κορίτσια οι καλύτεροι σεφ ήταν πάντα άντρες,γι αυτό να καμαρώνεις για το ταλέντο που δείχνει να έχει ο μικρός σου και να του το καλλιεργήσεις όσο μπορείς.

Δημοσίευση

Kαλε μην κολλας με κατι τετοια...παρε του παιδιου αυτο που τον ευχαριστει!!!!

Ενα παραδειγμα ο ανηψιος μου οταν ηταν 2 ετων , οποτε βαζαμε πλυντηριο κα8οταν με τις ωρες και παρακολου8ουσε πως πλενονταν τα ρουχα χαχαχαxaxax...

Η αδελφη μου του ειχε παρei κανα 2-3 πλαστικα πλυντηρια και κα8οταν με τις ωρες και επαιζε....ΠοΛλοι ομως καλο8ελητες μας λεγανε πως ειναι γυναικειο παιχνιδι και πως δε κανει να παιζει με αυτο. Αλλα εμεις δεν δωσαμε σημασια...μας εδιεφερε το παιδι να ειναι ευτυχισμενο!!!

Τωρα ειναι 7 χρονων και ασχολειται με τα μα8ηματα του και με το pc ...!!! ;););)

Το ξεχασε το πλυντηριο :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

κ εγώ νομίζω καλή μου πως πρέπει να χαλαρώσεις κ να πάρεις στο παιδάκι σου ότι το ευχαριστεί!Δε νομίζω ότι η σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού μπορεί να επηρρεαστεί από τέτοια πράγματα!

καλά μαγειρέματα κ χαλάρωσε! ;);)

Δημοσίευση

εχω τρεις γιους και οι τρεις επαιζαν και παιζουν με τα κουζινικα μου, αραδιαζουν κατσαρολες και κουταλες και παιζουν,οι μεγαλοι με βοηθανε και οταν μαγειρευω ειδικα στη ζαχαροπλαστικη,κανουμε μαζι κεικ,μπισκοτακια και διαφορα αλλα,ποτε δεν σκεφτηκα αρνητικα,μην ακους τα αρνητικα σχολια και τις κακοηθειες των αλλων,εγω δεν βρισκω κανενα κακο σαυτο ασε το παιδι να ασχοληθει αφου του αρεσει τοσο πολυ και απολαυσε το μαζι του!!!1

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...