Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ???


Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι 32 χρονών εχω ήδη ενα κοριτσάκι μετα απο 3 προσπάθειες εξωσωματικής την 1η εμεινα και απέβαλα την 2η επεσα σε χαλια γιατρό και την 3η εκανα την μικρή μου. Είχα θέμα με την προλακτινη αλλα είχα πάρει κάποια χαπάκια και οκ. Τελικα θήλασα και 1 χρόνο. Τώρα που η μικρή μου μεγάλωσε είπαμε να ξαναπροσπαθήσουμε για εξωσωματική κάνουμε μία προσπάθεια τον Ιούνιο τέλεια τα εμβρυα όλα καλα αλλα αρνητικό το αποτέλεσμα. Πρίν 15 μέρες έκανα πάλι προσπάθεια και πάλι ενω όλα ήταν καλα απέτυχα. Σήμερα στο μπανιο πίεσα κατα λαθος το στήθος μου και είδα γαλα να τρέχει. Λετε τελικα η προλακτίνη μου να ήταν σε υψηλο επίπεδο κι αυτο να επηραζε την εμφύτευση. Εχει καμια αντιστοιχη εμπειρία; φυσικα την Δευτερα θα παω στο γιατρό να δω τι θα μου πει γιατί μετα απο 12 μήνες που εχω σταματήσει τον θηλασμο δεν είναι φυσιολογικό να εχω γαλα.

Ευχαριστω πολύ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Αν και δεν γνωρίζω απο εξωσωματικές, εχω εμπειρία απο ανεβασμένη προλακτίνη...

ΝΑΙ επιρρεάζει τον κύκλο μας, δυσκολευει το θεμα σύλληψη, αλλα απ οτι ειδες και συ με τα χαπακια κατεβαίνει και ολα πανε καλά :)

Αν πάλι εχεις ανεβασμένη προλακτίνη -νομίζω- ειναι φυσιολογικό να βγάζει το στήθος σου γάλα... μπορεί να εβγαζε ακομα κι αν δεν ειχες θηλάσει (απο εμπειρία φίλης μου αυτό) λογω υψηλής προλακτίνης :shock:

Καλή επιτυχία :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι πουλάκι μου!!!!!!!!! Επηρεάζει πάρα πολύ η Προλακτίνη!!!!!!!!!

Κι εγώ το μοναδικό θέμα που είχα μέχρι να μείνω έγκυος στον μικρό μου ήταν αυτό ακριβώς!!!!!!!!! Το Μαράκι τα ξέρει κιόλας..... 2 μήνες σκαστά πήρα χαπάκι κι αμέσως έσκασε μύτι το μπιζέλι......

Χαρακτηριστικά η Ενδοκρινολόγος που με καθοδήγησε σε κάποιες εξετάσεις (γιατί προσπαθούσα 2 χρόνια ανεπιτυχώς κι η τότε Γυναικολόγος μου ήθελε να με στείλει για Εξωσωματική αλλά εγώ άκουσα το ένστικτό μου κι έπιασα φυσιολογικά το νινί) μου είπε..... 1000 Εξωσωματικές να κάνεις με τις τιμές που έχεις.... παιδί δεν θα πιάσεις!!!!!! Με ανώτατο όριο το 31 εγώ είχα φτάσει....... 54!!!!!!!!!!

Αφού...... χωρίς πλάκα τώρα...... όταν έρθει η ώρα να κάνω το 2ο...... λέω να πω του Γυναικολόγου μου να κοιτάξουμε κατευθείαν την Προλακτίνη....... πραγματικά όμως το σκέφτομαι σοβαρά!!!!!!

Καλή σου επιτυχία γλυκό μου κορίτσι!!!!!! Θα έρθει!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολύ η προλακτινη μου ειναι 16 αλλα εχω γαλα κουφο κι αυτο πήρα χαπάκι dostinex και βλεπουμε. Πολλα φιλια να χαίρεστε τα μωρακια σας να σας ζήσουν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...