Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 229
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ!!

ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ!

ΒΡΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ Η ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΚΙΣΕ?

Δημοσίευση

ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

NURSE MOY NA ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΑΔΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΤΙΚΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΣΑΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ.

Δημοσίευση

NURSE MOY NA ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΑΔΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΤΙΚΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΣΑΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια! Χθες είχα πάλι ροζ υγρά στο σκούπισμα κυρίως..σήμερα δεν έχω κάτι ακόμη.. πολύ περίεργο όλο αυτό για εμένα.. τεστακι προς το παρόν όχι..
    • Καλημέρα!! Ναιι εννοείται βόλτες, τουλάχιστον τις μέρες που θα χει ήλιο κι ας έχει κρύο. Εγώ θα πάρω σίγουρα κι ένα μάρσιπο, σκεφτομαι για το asteraki mei tai, δεν ξερω αν το γνωρίζει κάποια αλλά φαίνεται καλό.  Το κοιλουμπίνι σας πώς πάει κορίτσια; Εμένα το πρωί μέχρι μεσημέρι είναι σαν να ήπια 10 μπύρες και μετά στρογγυλεύει λίγο παραπάνω 😆
    • Πολύ σωστή σε βρ΄ίσκω!! Θέλω κ εγώ βολτο΄ύλες από νωρίς! Μακάρι να τα καταφέρουμε! Αυτό με τη βάση που λες για το αυτοκίνητο, εμείς δε πήραμε ακόμα και το σκέφτομαι.  Βολεύει πολύ βέβαια γιατί περιστρέφεται το καθισματάκι να μπαινοβγαίνει εύκολα το μωρό, αλλά ρε γαμώτο είναι μόνο για το αυγό, για το επόμενο καθισματάκι θε΄λει άλλη βάση. Από θέμα ασφάλειας η πωλήτρια μας είπε ότι είναι το ίδιο, απλώς αν δένεται με τη ζώνη θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι είναι δεμένο σωστά. Εσύ τι λες?
    • Καλημέρα κοριτσάκια μου, αν το κάθισμα στο καρότσι ξαπλώνει τελείως και είναι κατάλληλο από 0+ δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις καλαθουνα. Εμείς στα δίδυμα δεν πήραμε, κατευθείαν στο καροτσάκι τα βάζαμε. Το αυγό είναι το καρεκλάκι για το αυτοκίνητο κ συνήθως έχει αντάπτορες και για το καρότσι. Εμείς μετά τους 2 μήνες τα βγάζαμε με τα αυγά πάνω στο καρότσι. Στην κουμπάρα μου είχαμε πάρει δώρο το Kiddo Jazz με αυγό και βάση isofix για το αυτοκίνητο και τώρα θα μας το δώσει για το μπεμπάκι. Τη βόλεψε πολύ και είναι πολύ οικονομικό σχετικά με άλλα. Το καλό με αυτό είναι πως το ίδιο το κάθισμα γίνεται καλαθούνα. Σχατικά με λίκνο στα δίδυμα είχαμε ένα παρκοκρέβατο που γινεται και λίκνο δηλαδή είναι 2 επιπέδων και κατεβαίνει η μια πλευρά και έρχεται στο ύψος του κρεβατιού. Με βόλεψε αφάνταστα!!!!! Βόλτες θα κάνουμε σίγουρα!!!! Αν δεν βρέχει ντύνει το μωρό καλά, βάζεις κ ποδόσακο κ οργώνεις τη γειτονιά!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...