Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Αχ βρε κορίτσια βλέπω πολλές ζορίστηκαμε με το θηλασμό και μετά τη γέννα οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Δε περίμενα ότι θα γεννήσω το μωράκι μου που με τόσο κόπο απέκτησα κ θα έκλαιγα για το θηλασμό. Τα ξενύχτια, το άγχος μη μου πάθει κάτι το μωρό,  το βάρος που δεν πηρε το πρώτο μήνα, ο καύσωνας του καλοκαιριού.  Θεέ μου τι μαρτύριο.  Μετά τον τρίτο μήνα σήκωσα κεφάλι.   Και εμάς είχε ίκτερο κ οι οδηγία του γιατρού ήταν πρώτα θηλαζω κ μετα δίνω συμπλήρωμα γιατί δεν πρέπει να αφυδατώθει.  Οπότε δεν το σκέφτηκα καν. Ξέρω ότι λένε για την προσφορά κ τη ζήτηση κ όλες έχουμε Γάλα. Εγώ όλη μέρα την είχα στο στήθος κ έκλαιγε γιατί δεν έβγαζε άλλο. Συνέχισα με μεικτή σίτιση.  Πρώτα θηλάζεις μετά δίνεις συμπλήρωμα.  Έτσι έφτασα αισίως στους 7 μήνες  θηλασμό ούτε εγώ δε το πιστεύω. Όμως πιστεύω ότι είναι κ στο παιδί.  Έβαλε πάνω από όλα τη γεύση του μητρικού κ όχι την ευκολία του μπουκαλιού.  Μόνη της περιόρισε το ξένο γαλα  σήμερα πίνει 60 με 100 ml  συμπλήρωμα. Κάνε τη προσπάθεια σου. Κ βάλε μικρούς στόχους. Εγώ είπα και 2 μήνες καλά είναι,  μετά 3 κ πάει λέγοντας.   Δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλες.
    • Να πω την αλήθεια το έχω πάρει σα να τελείωσε και ο άντρας μου με μαλώνει…βέβαια οι ιστορίες σας με παρηγορούν. Ότι είναι να γίνει για καλό. Κορίτσια δε ξέρω κατά πόσο πιστεύετε σε όνειρα κλπ ή αν τα θεωρείτε χαζά. Πριν καιρό είχα δει ένα ροζ σπουργιτάκι πεσμένο σαν νεκρό στο πάτωμα και ένας άντρας το έπιασε το φύσηξε και ζωντάνεψε και άρχισε να πετάει. Επειδή βγαίνουν πάντα τα όνειρα μου, από τότε μου καρφώθηκε πως η επόμενη εγκυμοσύνη δεν θα πάει καλά..Γι αυτό και εξαρχής ήμουν αρκετά συγκρατημένη. Τελοσπαντων μην σας ζαλίζω. Ευχαριστώ για την στήριξη και θα σας κρατάω ενήμερες! 
    • Όταν έκανα το 3ο δε ζορίστηκα σχεδόν καθόλου καμία σχέση με τις προηγούμενες φορές δε ξέρω ίσως επειδή τα αγόρια είχαν πλέον μεγαλώσει? ίσως επειδή έτυχε το 3ο να ήταν κορίτσι και ήταν πιο "ξεκούραστα" τα πράγματα; θέλω να πω ότι ήταν πολύ ήσυχη και δεν με παίδεψε καθόλου μα καθόλου!! Αφού έλεγα σαν αυτήν να είχα άλλα 10! Στα αγόρια ήταν άλλη φάση άσε!! Εσένα τα άλλα δυο τι είναι κοριτσάκι αγοράκι; Τι περιμένεις τώρα θυμισε μου..?
    • Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Σήμερα αισθάνθηκα λίγο καλύτερα.. δε ξέρω αν ήταν ίωση ή κρύωμα. Είχα ανεβάσει μεχρι 38 την έβγαλα με μερικά ντεπόν και μετά είχα δέκατα.. κράτησε δύο μέρες. Αλλά πονούσε πολύ όλο μου το σώμα! απίστευτες μυαλγίες λες και είχα να κάνω γυμναστική 10 χρόνια και ξαφνικά έκανα απότομη και πιάστηκα παντού!! Σήμερα και γενικά αυτές τις μέρες έχω πολύ τη μέση μου. Μιλάμε στο κρεβάτι όλη μέρα και ξεκούραση.
    • Περαστικά σου! Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να έχω στα καλά καθούμενα βουλωμένη μύτη αν και νομίζω ισχύει στην εγκυμοσύνη και είναι ένα σύμπτωμα. Δεν έχεις άλλα συμπτώματα που να παραπέμπει σε κρύωμα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...