Σε ευχαριστώ, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω εκτός από τις βόλτες που δεν μπορώ γτ λόγω της αιμορραγίας την προηγούμενη φορά τώρα είμαι σπίτι κ ξάπλα μήπως κ βοηθήσει κ αυτό!!! 😊Ελπίζω να μην σας πρήξω τις επόμενες μέρες 😅
Κάνε πράγματα να ξεχαστείς κορίτσι μου, δες μια ταινία, κανένα βιβλίο, πάνε βόλτες..με το καλό να φωλιάσουν μέσα σου τα θαυματάκια σου ❤️ Είμαστε και εμεις φυσικά εδω..αν θες κουβεντούλα
Κοπέλα μου, είσαι πραγματική ελπίδα για όλες μας..σήμερα ξύπνησα κάπως περίεργα, νιώθω πάλι αυτή τη στενοχώρια όχι για το μήνα που χάθηκε αλλά για όλα αυτά που έχω περάσει και όμως ξανά προσπαθώ..δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες αλλά θα υπάρξουν και οι μαύρες μέρες..
Το μήνυμα σου ήταν το πρώτο πράγμα που διάβασα από τη στιγμή που ξύπνησα και πραγματικά σε ευχαριστ΄ώ για αυτό ❤️ είσα η ΕΛΠΙΔΑ μας..από ότι έχω καταλάβει γιατί είμαι σχετικά νέα εδώ..έχεις περάσει ζόρικα αρκετό καιρό,οπότε είσαι πρότυπο, χαίρομαι πραγματικά που πίστεψες σε αυτό και με τη θετική σου ενέργεια τα κατάφερες..
Φαντάζομαι πως είναι δύσκολο μετά από μια αποτυχία να ξεκινήσεις ξανά αλλά να σκέφτεσαι αυτό που σου είπαν κ τα κορίτσια είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σου!!! Μακάρι να είναι τυχερή αυτή η φορά με νεο γιατρό και κέντρο!!!! Πόσος καιρός έχει περάσει από την πρώτη σου φορά;
Περιμένω και εγώ να ξεκινήσω την πρώτη μου φορά και περνάνε χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου αν δεν πάει καλά κ αν ξανά κάνω από την αρχή και τα περιθώρια μου στενεύουν... Μετά λέω όπα... βήμα βήμα και θετική σκέψη και εύχομαι το θέλημα του Θεού να είναι να γίνω μανούλα όπως και όλες μας που το θέλουμε κ προσπαθούμε τόσο!!!