Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ για Νοτια προαστια


Recommended Posts

Κοριτσια την καλησπερα μου σε ολες!! Εχω ενα αγορακι 2 ετων και οπως και εσεις θελω το καλητερο γι αυτο!! Ειμαι σε φαση αναζητησης παιδιατρου. Η προηγουμενη παροτι της ειχα μεγαλη εμπιστοσυνη (να φανταστειτε ηταν και δικη μου παιδιατρος και του αδελφου μου) αρχισε να μου κανει 'νερα' και επιπλεον ειναι και πολυ μακρυα. Σε μια ωρα αναγκης νιωθω μεγαλη ανασφαλεια να πρεπει να οδηγησω 1 ωρα και αποσταση! Σας παρακαλω αν γνωριζεται καποιον ή καποια που πραγματικα να θεωρειται οτι μπορουμε να εμπιστευτουμε στειλτε μου μνμ ή γραψτε το εδω.

Επισης μου συστησαν 2 γιατρους. Δουλγεράκη στο Ελληνικό και μια αλλη στην Βουλα. Αν γνωριζεται κατι θα χαρω να το μαθω!! Μην την πατησω παλι μωρε!! Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και την βοηθεια σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το παιδακι σου κοριτσακι μου εγω ξερω να σου πω για την Δουλγερακη ειναι η γιατρος του δικου μου γιου την εχω απο τοτε που γεννηθηκε και δεν την αλλαζω με τιποτα ειναι πολυ καλη απο πρωσοπικη εμπειρια και λογο οτι και ο δικος μου μπαμπας που διστυχως δεν ζει πια ηταν παιδιατρος η απαιτησεις μου δεν θα μπορουσαν να ηταν οτι να ναι ηθελα εναν γιατρο που θα μου λυσει καθε αποροια και δεν θα ειναι με το ρολοι στο χερι πιστευω οτι ειναι πολυ καλη η επιλογη βεβαια ειναι δικια σου να εισαι καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω πολυ. το οτι εχεις και εσυ υψηλες απαιτησεις με παρακινουν στο να παω να την γνωρισω.Λυπαμαι πολυ που ο πατερας σου δεν ζει.Να σαι καλα να τον θυμασαι.

Σε ευχαριστω και παλι!! Αν δεν δω να προτεινει κανεις κατι αλλο θα την επισκεφθω την αλλη εβδομαδα και θα σου γραψω εντυπωσεις.

Να χαιρεσαι το αγορακι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν βλεπω το θεματακι να εχει απηχησει οποτε εκλεισα ραντεβου φορτουνατα για την παρασκευη με την γιατρο σας.θα σου πω νεα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...