Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας, είμαι έγκυος 5εβδομ. κ' 5 ημερών.

δεν έχω κάνει ακόμα υπέρηχο γιατί η γυναικολόγος μου είπε είναι πολύ νωρίς ακόμα και να πάω την επόμενη εβδομάδα, επίσης μου είπε να κάνω πάλι χοριακή και προγεστερόνη.

επειδή έχω θρομβοφιλία ξεκίνησα από χθες ιννοχεπ και έχω καφέ ελάχιστες όμως εκκρίσεις (στο σκούπισμα)

έχω τρομάξει τι να κάνω?

πήρα την αιματολόγο και μου είπε να κάτσω ξάπλα.

μακάρι να μην είναι τίποτα κακό...

Δημοσίευση

Οι καφέ εκκρίσεις είναι πάρα πολύ συνηθισμένες στην αρχή της εγκυμοσύνης. Είναι και πάρα πολύ νωρίς, ούτε έξι εβδομάδων δεν είσαι καλά καλά! Εγώ στις τέσσερις εβδομάδες είχα αρκετά καφέ και νόμισα ότι μου ήρθε η περίοδος! Κάνε αυτό που σου είπε η γιατρός σου, μείνε ξαπλωμένη, μην κουράζεσαι καθόλου, ξέχνα δουλειές, μαγειρέματα, ψώνια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κι όλα θα πάνε καλά σου εύχομαι!

Δημοσίευση

G.KKRIS και εγώ είχα τις πρωτες εβδομάδες και καφέ και κόκκινες εκρίσεις. Θέλει να ξαπλώνεις συνεχώς. Εμένα η μήτρα ήταν λίγο χαμηλά και δεν έκανε να κάθομαι καθόλου αλλά μόνο να ξαπλώνω. Με το που καθόμουνα λίγα λεπτά σε καρέκλα κατευθείαν είχα αίμα! Τις πρώτες εβδομάδες θέλει προσοχή πολύ μέχρι να δέσει και καλά ο πλακούντας. Εμένα μετά τον 3ο που ανέβηκε πιο πάνω η μήτρα ήμουν πολύ καλύτερα! Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και ενα τηλ τη γυναικολόγο σου μήπως και πρέπει να ξεκινήσεις και τα utrogestan.

Υπομονή λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.

Δημοσίευση

Κι εγώ είχα καφέ εκκρίσεις στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν ήταν τίποτα. Συνηθισμένο φαινόμενο. Εσύ όμως άκου τον γιατρό σου και μείνε ξαπλωμένη μέχρι να σε δει από κοντά ;) Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και μενα εχει αέρια κ εκει π εκανε συνέχεια κακα χθες εκανε μονο 2 φορες. Πολύ ζορι τραβάνε. Ευτυχώς τ βραδυ κοιμηθηκε καλα. Ξυπνούσε να φάει κ ύπνο παλι. Εντωμεταξύ εχει φουσκώσει, εχει κάνει κάτι μάγουλα, μόνο για ρουφηγμα. @Sotiria_94 τίποτα δ κανεις λαθος. Ειναι βρεφακια κι οπως βλεπεις τ ιδια τραβαμε όλες. Μην το σκέφτεσαι. Τα πας τέλεια! Σιγά σιγά θα μεγαλώσουν θα αλλάξουν. Ειδικα μολις κλείσουν τον 3ο μηνα, θα δεις άλλο μωρο.
    • Λυπάμαι ρε κορίτσι μου που περάσατε τέτοια ταλαιπωρία... χαίρομαι που είστε καλά τώρα
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Τρέχω και δεν φτάνω!! Ούτε τουαλέτα δεν προλαβαίνω να πάω🤣 καλά είμαστε, με την ζέστη προς το παρόν την παλεύουμε.. αλλά όταν θα ανέβει η θερμοκρασία κιαλλο πιστεύω θα θέλει κλιματιστικό σίγουρα!!  Η μικρή έχει αρχίσει εδώ και καιρό να σηκώνεται, θέλει μονίμως να είναι όρθια και να κάνει βήματα.. γενικά να σηκώνεται και επίσης σέρνεται.. κάνει και 1-2 βήματα να μπουσουλήσει αλλά δεν μπορεί άλλο ακόμα και νευριάζει κλαίει και μετά πέφτει κάτω και σέρνεται.. σφαίρα πάει.. κάθε μέρα στέκεται στα ποδαράκια της όλο και καλύτερα! Οπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ ούτε για 1 δευτερόλεπτο να την αφήσω μόνη της!!  πριν λίγες μέρες βγάλαμε και τα 2 πάνω δοντάκια!!  μέχρις τι κάνετε; Πως είστε;  Λες να είναι κακό που έβγαλε από τώρα αυτα τα δόντια; Γιατί όμως;
    • Καλημέρα κορίτσια! Εμάς τις τελευταίες μέρες μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει. Διανύουμε 26η εβδομάδα οπότε θέλω να πιστεύω είναι άλμα. Φύγαμε πσκ στον πορο και εκεί έσπασε λίγο η γκρίνια γιατί έβλεπε καινούρια πράγματα. Αλλά από τότε που γυρίσαμε έχει αρκετή γκρίνια, σαν να βαριέται. Επίσης ξυπνάει συνέχεια το βράδυ και θέλει στήθος, προχθές ξύπνησε 5 φορές.  Έχει αρχίσει βέβαια να προσπαθει το μποσουλημα, κάθεται στα 4 και λικνίζεται μπρος πίσω οπότε θέλω να πιστεύω είναι αυτό. Έχουμε και εμβόλιο αύριο δεν ξέρω πως θα πάει ο συνδυασμός 😅
    • Αχχχ @Katerinioo μου μακαρι να ηρεμησουν, δεν με νοιαζει για εμενα αλλα για εκεινον να μην ταλαιπωρειται και δυσφορει γιατι δεν μπορω να μαντεψω τι του φταιει. Εχω σκεφτει μηπως θελει παραπανω γαλα αλλα μια φορα π του εδωσα μου εκανε πολυ μεγαλη γουλια οριακα ρουκετα και εκτοτε δεν τ ξαναεδωσα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...