Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!!!


IRO81

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...ειπα να ανοιξω ενα θεματακι, για τις πεθερουλες!!!!! ετσι για να γελασουμε λιγο, να διαβασουμε σχολια και εμπειριες... εγω προσωπικα εχω μια "πεθερουλα" αλλο πράγμα...ο σατανας μεταμορφωμενος...ειναι ξερόλας(εγω ξερω εσυ οχι), συντρεχτρα (τρεχει και καλα για ολους και για ολα και μετα σε θαβει), αγωνιστρια της ζωης (μεγαλωσε 2 παλικαρια), καλη μαγειρισα (5 φαγητα ολα κ ολα), ταλαιπωρημενη, πονοψυχη, κτλ κτλ...

Όταν της ανακοινωσαμε μετα απο 8 χρονια σχεση και αφου μεναμε μαζι 7 χρονια οτι θα κανουμε ενα πολιτικο γαμο, κιτρινιασε σαν το πανι, δεν μιλαγε και της παιρναμε την πιεση...φυσικα στο γαμο φοραγε μαυρα, δεν ευχηθηκε καν να ζησουμε, εκοψε αυτη την τουρτα και ελεγε ειμαι πιο ομορφη απο τη νυφη εμενα κοιταζανε ολοι!!!!! απο σκηνικα και κακιες εχω να σας πω απειρες!!!!το τελευταιο ηταν την περασμενη εβδομαδα που ειχαμε μαζευτει στον πατερα μου και εψηνε στο κηπο και αυτη τον ταϊζε λουκανικο στο στομα!!!το ειδα και φρικαρα...μου κανανε ολοι νοημα να ηρεμησω και οταν σηκωθηκε ο αντρας μου να παει τουαλετα γυριζω δυνατα σε ολους και της λεω : ο γιοκας σας παει τουαλετα...και μου λεει ναι και? και της λεω : μηπως να πατε να τον βοηθησετε να του κρατατε το πουλ..άκι ?

ευτυχως μετα απο αυτο λουφαξε για λιγο αλλα αυτη την εβδομαδα συνεχιζει παλι απτοητη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλά ΙRO το είπες και το έκανες!!! χαχαχα :lol:

η πεθερά σου είναι θεά!!!! αλλά νομίζω οι περισσότερες, ειδικά όταν έχουν μόνο αγόρια έτσι είναι!!! σε όλα αυτές είναι καλύτερες αλλά και όταν γίνεται κάτι κακό (ας πούμε ένα κρύωμα) σε αυτές πάντα είναι χειρότερο!!!

εμένα έκανε μία επέμβαση πριν μήνες - αφαίρεσε έναν μικρό πολύποδα από τον τράχηλο - 2 εβδομάδες το έλεγε παντού και φοβόταν και μιξοέκλαιγε που της έτυχε τέτοιο κακό... την έκανε και μετά πονούσε αφόρητα τάχα μου και ενώ της είπε ο γιατρός όχι βάρη για 10μέρες, την επόμενη (και καλά πονούσε απίστευτα είπαμε) πήγε μόνη της στο σούπερμάρκετ κρυφά από τους γιούς, με τα πόδια και κουβάλησε απορρυπαντικά και μαναβική και κρεατικά ολομόναχη! οπότε μετά είχε μια μικρή αιμορραγία και ξαναμιξόκλαιγε και δεν μπορούσε να πιστέψει γιατί σε εκείνην! της είπα λοιπόν, ως καλή νύφη :twisted: που είμαι, να πάω να την βοηθήσω να βάλει πλυντήριο και να μαγειρέψω και μου είπε ότι "ότι κι αν κάνω, τα ρούχα δεν πρόκειται να τα κάνω τόσο καθαρά όσο εκείνη!!! και θα μείνουν λεκέδες!!! και ότι μαγειρέυω λίγο ιδιαίτερα :?::?::?: και δεν ξέρει αν ο πεθερός μου θα φάι το φαγητό μου! (στα τρραπέζια που κάνω μια χαρά τρώνε πάντως)"

και εννοείται δεν πήγα να την βοηθήσω αφού είμαι τόσο άχρηστη και μετά έκανε παράπονα στο γιο της ότι δεν πολυνοιάζομαι και η γειτόνισσα πήγε και βοηθησε αλλά εγώ όχι!!!

μόλις μου τα είπε, το αίμα στο κεφάλι μου ανέβηκε :evil: και του είπα μπροστά δεν ήσουν όταν μου έλεγε τα κουλά; μήπως να την παρακαλούσα σε παρακαλώ άφησέ με να σου πλύνω τα ρούχα;;

οπότε δεν ξαναμίλησε κι αυτός ο καψερός και από τότε δεν μου λέει τί του λέει για εμένα και ηρεμίσαμε!!!!!

πεθερές!!!! η μαμά μου γιατί δεν του κάνει τέτοια;;; (ευτυχώς Παναγίτσα μου)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο γιοκας σας παει τουαλετα...και μου λεει ναι και? και της λεω : μηπως να πατε να τον βοηθησετε να του κρατατε το πουλ..άκι ?

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

ελιωσα στο γελιο!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα της ειπες!!! Θα ηθελα να ημουν σε μια γωνια και να εβλεπα τα μουτρα της και τις γκριματσες των υπολοιπων οταν της το ειπες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχχχχχ τί θέμα ανοίξατε βρε κορίτσια!!!!!!!!

Και οι δύο μου πεθερές (πρώην και νυν, η πρώην γι'αυτό και έγινε πρώην φυσικά) είναι η μία χειρότερη από την άλλη!!!!!!!!!!! Τί να πρωτοθυμηθώ.......

......η πρώην πάντως κατάφερε και με χώρισε με τον γιόκα της (καλός μαμάκιας κι αυτός!!) επειδή λίγο πριν τον γάμο έμεινα έγκυος και δεν την βόλευε τότε να γίνει γιαγιά γιατί η εγκυμοσύνη και η γέννα θέλουν λεφτά κι αυτή ήθελε να αγοράσει αμάξι!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: Φυσικά όταν είδε ότι αυτή η δικαιολογία δεν έπιανε (ο μαμάκιας βέβαια ήταν έτοιμος να πειστεί) άρχισε να με διασύρει παντού ότι παίρνω ναρκωτικά και έχω προβλήματα υγείας και δεν θα γεννήσω υγιή παιδιά (διαψεύστηκε πανηγυρικά τώρα που έχω ήδη ένα όμορφο κοριτσάκι και ετοιμάζομαι σε λίγες μέρες για το δεύτερο) και γι'αυτό επιβάλλεται να κάνω έκτρωση......φυσικά έφυγα τρέχοντας (μετά από 9 χρόνια σχέσης με τον μαμάκια)....το μωράκι το έχασα τελικά, αυτοί κέρναγαν και τους περαστικούς από την χαρά τους........

.......η νυν πεθερά με έχει γραμμένη κανονικά!!!!!! Και εννοείται ότι αυτό δεν θα με πείραζε καθόλου, αντιθέτως θα με βόλευε πολύ να είμαστε από μακριά και αγαπημένες (για διάφορα που έγιναν κατά καιρούς) αλλά με γράφει σε ότι έχει να κάνει με την κόρη μου......ότι και να της πώ αυτή κάνει τα δικά της με αποτέλεσμα να καταντάει και επικίνδυνη για το παιδί μου...π.χ. της έστειλα μία τσάντα παιχνίδια για να παίζει η μικρή όταν είναι εκεί κι αυτή μου τα έστειλε πίσω λέγοντας ότι έχει δικά της παιχνίδια και εννοώντας τα γυάλινα πιάτα, ποτήρια, μαχαίρια, πηρούνια που δίνει στο παιδάκι μου για να παίζει!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil: Φυσικά της το είπα μεσ΄τα μούτρα να μην ξαναδώ τέτοια πράγματα στα χέρια του παιδιού γιατί αν συμβεί το παραμικρό θα την ΘΑΨΩ!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα Νάσια έμεινα τωρα...τη ψυχη μπορει να εχει αυτη η κακουργα...να δινει μαχαιρια πηρουνια και γυαλινα στο παιδακι για να παιξει και να σου στελνει πισω τη σακουλα που εστειλες με τα παιχνιδια? οκ ειναι τίγκα στα ψυχολογικα η γυναικα αλλα η (κυρια) να τα ξεσπασει σε εσενα οχι στο μωρο!!!το εγγονι της!!!!!!!

δηλαδη δεν καταλαβαινω θελει να παθει κακο το παιδακι?ελεος...παντως καλα εκανες και της τα ειπες εξω απο τα δοντια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάσια κανονική πεθερόπληκτη!!! τί νούμερα κυκλοφορούν ρε γαμώτο; αλλά φταίνε και οι γιοί τους ώρες ώρες!

μην στεναχωρεθεί η μανούλα τους...

θέλετε να σας κουφάνω: όταν ανακάλυψα τον καρκίνο ήταν λίγους μήνες μετά τον γάμο! με τον άντρα μου κλείνουμε 10 χρόνια γνωριμίας φέτος! έκανα τότε προγεννητικό έλεγχο και να σου τος!!! τόσα χρόνια έκανα προληπτικές εξετάσεις και δεν είχαμε δει τιποτα! όταν λοιπόν τέλειωσε η επέμβαση και βγήκα από το νοσοκομείο, ήρθαν σπίτι η πεθερά με την αδελφή της και με ρώτούσαν τι συμπτώματα είχα και πως και το ανακάλυψα μετά τον γάμο και πώς και δεν είχα ενοχλήσεις πιο πριν... έκοβε η μία έραβε η άλλη... λες και όποιος έχει καρκίνο πρώτο του μέλημα είναι να αποκατασταθεί με έναν γάμο και μετά έρχεται η υγεία του... αλλά τα λέει όταν δεν είναι εκεί ο γιος της για να μην έχω αποδέιξεις για αυτά που γίνονται... η πλάκα είναι ότι αυτοί είχαν λυσσάξει να παντρευτούμε γιατί λέει ντρέπονταν τους γονείς μου που με είχε τόσα χρόνια αστεφάνωτη (24 χρονων κοπέλα) ενώ εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ τόσο μικρή!!! μεναμε μαζί και αυτό με ένοιαζε όχι τα νυφικά και τα κουφέτα και τα υπέρογκα έξοδα του γάμου! και μετά αναρρωτιώνταν μήπως τον τύλιξα τον γιο της και τον καπέλωσα να προλάβω να παντρευτώ βρε πριν μαθει για την νόσο και δεν με πάρει ο καλός μου και φοβόταν κιόλας με το θέμα της υγείας μου μην και δεν της χαρίσω εγγόνια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα τι ωραιες ιστοριες διαβαζω!! Βεβαια χαιρομαι που δεν ειναι η δικια μου πεθερα η νυν ετσι.

Η πρωην με χωρισε απο τον γιοκα της μετα απο 5 χρονια σχεση αλλα σε σχεση με σενα Νασια εγω γεννησα τον γιοκα μου και ειναι ενα πανεμοσφο παλικαρι. ΔΕν ξεραν πως δειχνει ο εγγονος τους για 2 χρονια, οπως και ο γιος της( αυτος τον ειδα μετα απο 1 χρονο).

Εγω εχω 2 αγορια. Πολλες φορες αναρωτιεμαι εαν θα γινω και εγω κακια πεθερα. Δεν θα ηθελα να μιλανε ετσι οι νυμφες μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μελίπικτο ειλικρινά απορώ ακόμα και πώς τόλμησε η πεθερά σου να αγγίξει το θέμα της υγείας σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά δεν φοβάται Θεό?????????????? Τί να πώ..........

IRO81 και η δικιά σου πεθερούλα σκέτο έγκλημα ε?????? Ρε τί κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερος......

georgi79 είσαι πολύ τυχερή που έχεις το παιδάκι σου και το καμαρώνεις να μεγαλώνει και να προοδεύει κι αυτοί οι ........(πως να τους χαρακτηρίσω δεν ξέρω) να πάνε στα κομμάτια!!!!!!!!!!! Ο δικός μου γιόκας αν ζούσε θα ήταν τώρα 8 χρονών!!!! Αυτό που σκέφτομαι και παρηγοριέμαι είναι πως ο Θεός έχει κάποιον λόγο για όλα όσα μας δίνει.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια τι να πω ..δεν απορω με αυτες τις συμπεριφορες απο τις πεθερες σας!!εχω ζησει και εχω ακουσει τα χειροτερα!!!εμενα μου δυελυσε η μητερα του πρωην μια σχεση 9 ετων.ελεγε πως ειμαι μαγισσα!!οτι εχω κανει μαγια στον γιο της και καθε φορα που με εβλεπε φυσικα με ραντιζε και με λιβανιζε!!!στην αρχη γελαγα μετα οσο περναγε ο ακιρος ομως εκλαιγα!!καποια στιγμη παρολα αυτα ειπαμε να συζησουμε.Βεβαια ουτε σπιτι δεν πατουσαν,αλλα φυσικα βρισκαν αιτιες καθημερινα να τον σερνουν στο πατρικο του και να μενω μονη.εννοειται σε τραπεζια και σε γιορτες και γαμους εγω δεν ημουν καλεσμενη.δεν αντεξα πολυ.οχι για αυτην και τον αντρα της ή την κορη της (ειδικα αυτην να μην την σχολιασω) αλλα δεν αντεξα που ο ανθρωπος μου δεν επιμεληθηκε του θεματος.δεν σηκωσε αναστημα.εμεις θα πρεπε να ημασταν μια γροθια απεναντι σε ολους τους αλλους!!

δεν πειραζει ομως γιατι ετσι γνωρισα τον αντρα της ζωης μου και καναμε εναν υπεροχο κουκλο!!!βεβαια ειναι και αυτος μαμακιας (κλασικα!!) αλλα οταν χρειαζεται και φωνη βαζει και σιχτηριζει.ασε που και εγω δεν αφηνω τιποτα να πεσει!!εκει που δεν δεχομαι ομως πολλα-πολλα ειναι σε σχεση με το παιδι.εκει θα κανουν οτι θελω εγω και ο αντρας μου.βεβαια υπαρχουν και στιγμες που με γραφουν κλπ αλλα μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτο!!!!

καλα κανετε παντως κοριτσια και αντιδρατε.δεν θα μας διαλυσουν κι ολας!!γι αυτες τις κυριες καμια δεν ειναι ανταξια των παλικαριων τους και φυσικα εκεινες ξερουν παντα καλητερα!!τουλαχιστον ελπιζω να εχετε και την συμπαρασταση των συζηγων σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχαχα, Αλίνα, αυτό με τα μάγια μου θυμίζει τη δική μου πεθερά που, όταν τα είχε ο μικρός της γιός με μια μεγαλύτερή του με παιδί (και της έτρωγε και λεφτά κιόλας αυτός), η πεθερά είχε σκιστεί να τους χωρίσει, γιατί πίστευε ότι αυτή ήταν μια τσούλα που τον ήθελε μόνο για το σεξ, και του έλεγε "πρόσεχε κακομοίρη μου, αυτή θα σε αποκεφαλίσει στον ύπνο σου"!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Τελικά η κοπέλα τον σούταρε από μόνη της!

Ευτυχώς εγώ δεν έχω πρόβλημα με την πεθερά, γιατί είναι μακριάααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!αυτα ειναι!!σου εχω πει εσυ εισαι πολυυυυυυυ τυχερη που ειναι μακρυα!!εμενα δυστηχως μετακομισαν κοντα. αχχχχχχχχχχχχ

τωρα θυμηθηκα οταν παντρευτηκαμε που μιλησαμε στο τηλ την επομενη μερα για να κουτσομπολεψουμε και περιμενα με αγωνια να σχολιασει κατι.να πει τι ωραια που ηταν τα μαλλακια σου ή το νυφικο ή η ανθοδεσμη ρε παιδι μου!!και τι ειπε....;;;;; ο γιος μου ηταν κουκλος και ολοι αυτο μου ελεγαν και εγω τους ειπα "ναι , ναι αλλα και η νυφη μου ειναι καλο παιδι"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια το θεματακι που ανοίξατε καίει και τσουρουφλάει!!! Εμένα και οι δύο πεθερές που είχα έγιναν και οι δύο πρώην γιατί και οι δύο κανακαρηδες τους ήταν τρελοί μαμακηδες!!! Με τη διαφορά ότι ο πρωήν πρώην ήταν απλώς σοβαρός δεσμός και η μανούλα του θεωρούσε ότι είναι πολύ μικρό ακόμη το 30 χρονών γαϊδούρι για αρραβώνες και τέτοια αλλά μια χαρούλα ήξερα να μένουμε μαζί και να του κάνω τη δουλάρα και να την έχω κι αυτήν στα ώπα ώπα!!! Όσο για την πρόσφατη πρώην πεθερουλα Ιταλίδα παρακαλώ μια χαρα κατάφερε να με χωρίσει απο το μαμοθρεφτο της ενώ ήμουνα έγκυος γιατί πολυ απλά δεν ήθελε να παντρευτουμε γιατί δεν είναι εποχές για γάμους(ούτε για πολιτικό συζήτηση εννοείται!!!) και τον τυλιξα για τα λεφτά του και έμεινα έγκυος με το ζόρι λέει για να τον εκβιάζω να με παντρευτεί κι αλλα τέτοια όμορφα λογάκια και πες πες πες το χαϊβάνι ο Ιταλός πίστεψε τη μανουλίτσα του που μόνο αυτη του σιδερώνει τόσο καλα τα πουκάμισα και της δίνει αναφορά για το ποτε θα κλάσει κιόλας!!! Για το παιδι φυσικά ούτε λόγος έπειτα απο δύο υποτειθεμενες προσπάθειες να το δουν και να το παίξουν παππούδες και μπαμπάς καθότι τους διαολόστειλα γιατί λεχώνα γυναίκα και κόντευα να τα παίξω!!! Τους βόλεψε φυσικά και απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!! Ας είναι καλα η μπουμπουκα μου και τίποτα άλλο δεν έχει αξία!!! Προσοχή λοιπόν στη χειρότερη μάστιγα όλων των αιώνων!!! Τις πεθερες!!! Και οι μανουλες με αγοράκια προς θεού να μη γίνουν ποτε σαν τις δικές τους πεθερες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα θυμηθηκα οταν παντρευτηκαμε που μιλησαμε στο τηλ την επομενη μερα για να κουτσομπολεψουμε και περιμενα με αγωνια να σχολιασει κατι.να πει τι ωραια που ηταν τα μαλλακια σου ή το νυφικο ή η ανθοδεσμη ρε παιδι μου!!και τι ειπε....;;;;; ο γιος μου ηταν κουκλος και ολοι αυτο μου ελεγαν και εγω τους ειπα "ναι , ναι αλλα και η νυφη μου ειναι καλο παιδι"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλέ στον δικό μου γάμο ήσουν ή μήπως έχουμε την ίδια πεθερά; όλο το βράδυ δεν χαμογέλασε κανείς τους! στην εκκλησία όταν πήγαν τα κοριτσάκια να τους δώσουν ρύζι δεν πήραν και δεν μας πέταξαν!!! καλό λόγο δεν μου είπαν όλο το βράδυ και όταν επιστρέψαμε από το ταξίδι του μέλιτος μου είπε ότι όλοι σχολιάζαν τί ομορφος που ήταν ο γαμπρός και τι παλικάρι και ότι οι καρέκλες στο κτήμα ήταν άβολες!!!! από 9 ώρες γαμογλέντι μόνο αυτό σχολίασε! τις καρέκλες και την ομορφάδα του γιου της! μαλλον εγώ ήμουν αόρατη στον γάμο μιας και το νυφικό μου ήταν η μαγική καπα του Χάρι Πόττερ! α κι το επόμενο ήταν που μου ζήτησε να της γράψω σε μία λίστα τί δώρο και τί ποσό μας έφερε ο κάθε καλεσμένος για να ξέρει τι υποχρέωση έχουν! άσε που όταν είπαμε ότι δεν θα κάνουμε κρεβάτι προσπάθησε να μας πείσει λέγοντας ότι δεν θα κάνουμε ποτέ παιδιά (λετε για αυτό να μην κάνουμε; και να έχουμε θεμα με το σπερματάκια;;;;) και ότι εκείνοι έχουν πάει σε πολλά κρεβάτια και πρέπει να πάρουν πίσω τα σπασμένα!!!

Προσοχή λοιπόν στη χειρότερη μάστιγα όλων των αιώνων!!! Τις πεθερες!!! Και οι μανουλες με αγοράκια προς θεού να μη γίνουν ποτε σαν τις δικές τους πεθερες!!!

anm πόσο δίκιο έχεις!!! οι πεθερές δεν έχουν εθνικότητα και θρησκεία! οι περισσότερες είναι φαρμακερό είδος και είναι και εφτάψυχες!!!

νομίζω ότι αν έχει περάσει άσχημα από την δική σου πεθερά και δεν είσια κομπλεξική να θέλεις να τα βγάλεις πάνω στην νύφη και τα παιδιά σου τότε γίνεσε καλή! αλλιώς μεγάλη πίκρα και κυρίως για το παιδί σου που δεν το αφήνεις να ευτηχ'ησει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγω κοριτσια πιστευω πως αν αναμεσα σε 2 γυναικες κρυβεται ενας αντρας τοτε αυτες οι γυναικες μια ζωη 8α ειναι στα μαχαιρια. Ετσι ειναι η φυση δυστυχως, 8α γινουμε κι εμεις καποτε πε8ερες και 8α αισταν8ουμε το ιδιο.

Οταν ο γιος σας , σας φερει το φρεσκο λουλουδακι το 20χρονο κι εμεις τοτε 8α ειμαστε 50-60 8α σκασουμε απο την ζηλεια μας. Λογικο ειναι. Εδω εγω που εχω κορη φανταζομαι μετα απο 20 χρονια αυτον που 8α μου φερει και σκαζω απο το κακο μου, φαντασου να εχω και γιο χαχαχαχαχαχαχα

Μην νομιζεται πως η δικια μου η πε8ερα ειναι καλυτερη , στο γαμο μας δεν εσκασε ουτε ενα χαμογελο....ολες το ιδιο ειναι γιατι ερχονται αντιμετωπες με νεοτερες γυναικες.

Μη μου πειτε πως με τους πε8ερους εχετε προβλημα????

Εμενα ο πε8ερος μου καμαρωνει οταν με βλεπει....!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλέ στον δικό μου γάμο ήσουν ή μήπως έχουμε την ίδια πεθερά; όλο το βράδυ δεν χαμογέλασε κανείς τους! στην εκκλησία όταν πήγαν τα κοριτσάκια να τους δώσουν ρύζι δεν πήραν και δεν μας πέταξαν!!! καλό λόγο δεν μου είπαν όλο το βράδυ και όταν επιστρέψαμε από το ταξίδι του μέλιτος μου είπε ότι όλοι σχολιάζαν τί ομορφος που ήταν ο γαμπρός και τι παλικάρι και ότι οι καρέκλες στο κτήμα ήταν άβολες!!!! από 9 ώρες γαμογλέντι μόνο αυτό σχολίασε! τις καρέκλες και την ομορφάδα του γιου της! μαλλον εγώ ήμουν αόρατη στον γάμο μιας και το νυφικό μου ήταν η μαγική καπα του Χάρι Πόττερ! α κι το επόμενο ήταν που μου ζήτησε να της γράψω σε μία λίστα τί δώρο και τί ποσό μας έφερε ο κάθε καλεσμένος για να ξέρει τι υποχρέωση έχουν! άσε που όταν είπαμε ότι δεν θα κάνουμε κρεβάτι προσπάθησε να μας πείσει λέγοντας ότι δεν θα κάνουμε ποτέ παιδιά (λετε για αυτό να μην κάνουμε; και να έχουμε θεμα με το σπερματάκια;;;;) και ότι εκείνοι έχουν πάει σε πολλά κρεβάτια και πρέπει να πάρουν πίσω τα σπασμένα!!!

anm πόσο δίκιο έχεις!!! οι πεθερές δεν έχουν εθνικότητα και θρησκεία! οι περισσότερες είναι φαρμακερό είδος και είναι και εφτάψυχες!!!

νομίζω ότι αν έχει περάσει άσχημα από την δική σου πεθερά και δεν είσια κομπλεξική να θέλεις να τα βγάλεις πάνω στην νύφη και τα παιδιά σου τότε γίνεσε καλή! αλλιώς μεγάλη πίκρα και κυρίως για το παιδί σου που δεν το αφήνεις να ευτηχ'ησει!

Ααα, εμενα να δεις... Φορεσε μαυρα στο γαμο, η μουρη στο πατωμα,λες και πηγε σε κηδεια...

Μου εντυσε παρανυφακια τα εγγονια, χωρις να το ξερω...

Και τα μονα σχολια... Επειδη πηγα 10 λεπτα μετα (!!) την ωρα του γαμου, απορησε που ο παπας εκανε ολο το μυστηριο (λες και αργησα κανα 3ωρο :lol: ) και επειδη επεσε η μαμα μου και χτυπησε το ποδι της, εφταιγα εγω που δε φορεσα κατι χαϊμαλια με ψαλιδακια και βλακειες που μου εβαζαν στο στηθος :lol: !

Ελπιζω να μη κανω τα ιδια στον γιοκα μου!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγω κοριτσια πιστευω πως αν αναμεσα σε 2 γυναικες κρυβεται ενας αντρας τοτε αυτες οι γυναικες μια ζωη 8α ειναι στα μαχαιρια. Ετσι ειναι η φυση δυστυχως, 8α γινουμε κι εμεις καποτε πε8ερες και 8α αισταν8ουμε το ιδιο.

Οταν ο γιος σας , σας φερει το φρεσκο λουλουδακι το 20χρονο κι εμεις τοτε 8α ειμαστε 50-60 8α σκασουμε απο την ζηλεια μας. Λογικο ειναι. Εδω εγω που εχω κορη φανταζομαι μετα απο 20 χρονια αυτον που 8α μου φερει και σκαζω απο το κακο μου, φαντασου να εχω και γιο χαχαχαχαχαχαχα

Μην νομιζεται πως η δικια μου η πε8ερα ειναι καλυτερη , στο γαμο μας δεν εσκασε ουτε ενα χαμογελο....ολες το ιδιο ειναι γιατι ερχονται αντιμετωπες με νεοτερες γυναικες.

Μη μου πειτε πως με τους πε8ερους εχετε προβλημα????

Εμενα ο πε8ερος μου καμαρωνει οταν με βλεπει....!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχει να κανει με την ηλικια, αλλα με το ο,τι εχουν μαθει να επιβαλλονται στους γιους και μετα, οταν μια γυναικα ερχεται, και τον τραβαει απο το :oops::oops::oops::oops::lol::lol: οπως λενε αυτες , χανουν το μπουσουλα... Ε δεν ειναι ευκολο να εχεις μαθει να εχεις παιδι - δουλο ολο το 24ωρο και ξαφνικα να κανει οικογενεια και να σε βαζει σε 2η μοιρα... :roll:

Και εγω τον πεθερο τον λατρευω... Σαν κορη του με ειχε (εχει πεθανει δυστυχως). Πολυ καλος ανθρωπος και χαιρομαι που θα δωσω το ονομα του στο παιδι μου!!! @};-

Παρολο που και αυτος σαν μεγαλος ανθρωπος ειχε τις παραξενιες του, μου εδωσε τοση αγαπη που ξεχνουσα τα παντα!! Αφου οταν πεθανε, ολοι οι φιλοι του με επιαναν και μου ελεγαν οτι τους ειχε ζαλισει που ο γιος του εχει βρει μια καλη κοπελα να κανει οικογενεια και ποσο χαρουμενος ηταν!!! Να ναι καλα η ψυχουλα του!!! Αχ,συγκινηθηκα παλι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα παντως ο πεθερος μια χαρα ανθρωπος ειναι,πολυ καλος και συνεννοησιμος,η πεθερα παλι αν δεν μου τα σπασει τα νευρα δεν θα ησυχασει..ηρθαν την προηγουμενη βδομαδα(ευτυχως μενουν μακρια γιατι οποτε τη βλεπω για πολλες μερες αρχιζω και γινομαι :twisted: )για να βοηθησουν με το σπιτι και ξεμειναν(ευτυχως φευγουν μεθαυριο).Η δικια μου μεχρι που αποφασισαμε να μεινουμε μαζι ηταν μια χαρα,τοτε ημουν καλη βλεπετε..με το που μειναμε μαζι αρχισαν τα οργανα.Στην αρχη αρχισε ερχοταν κι ενω ειχα μολις κανει δουλειες τα ξανακανε γιατι δεν τα κανα καλα λεει :x ,μετα αρχισε τις σποντες γιατι μειναμε μαζι χωρις γαμο κλπ,αφου σε καποια φαση τα χα παιξει κι ημουν μονιμως χαλια,δεν τα λεγα στον αντρα μου βεβαια αλλα ημουν χαλια.Μαλλον τα ιδια ελεγε και σ'αυτον και μετα απο 2-3 μηνες συγκατοικησης μου κανε προταση γαμου και λογικα εκει θα πρεπε να σταματησουν τα προβληματα..τη βραδια του λογου δεν το ηξερε κανεις,καναμε το τραπεζι σε γονεις και πεθερικα και το ξεφουρνισε ο αντρας μου και μου περασε και το δαχτυλιδι(η προταση ηταν χωρις δαχτυλιδι,μου το πηρε μετα),ε εκεινο το βραδυ(μερα της γιορτης μου)συμμαζευα εγω το σπιτι και τα ξανακανε και της ελεγα μην κουραζεσαι,θα τα κανω εγω και πεταει,ε πως,θα με παρεξηγησουν μετα οτι δεν καθαριζω(οι γονεις μου).Λεω ηρεμα γιατι να σε παρεξηγησουν,το πολυ πολυ να πουν για μενα..ε πωωωως,απανταει,εσενα απο που κι ως που,εγω ειμαι η οικοδεσποινα,εσυ μια μουσαφιρισσα εισαι :shock::o περιττο να σας πω τη βραδια του λογου την περασα κλαιγοντας,με ειδε ο αντρας μου και τοτε του τα πα ολα..μετα τον αρραβωνα παλι ερχοταν με το προσχημα ηθελε να βοηθησει(ζητησα εγω βοηθεια??)και μετα το γαμο θα τα κανα ολα εγω..φυσικα ο γαμος ηρθε,τη μερα του κρεββατιου δεν με αφηνε να κανω μπανιο γιατι ειχε καθαρισει το μπανιο ΜΟΥ και θα το λερωνα,αν ειναι δυνατον δλδ!!!Τωρα με το παιδι την ξαναπιασε το αναποδο της,αρχισε μια με τη σκυλιτσα μας,οτι δεν την προσεχουμε,οτι δεν ειμαστε αξιοι για σκυλο και οτι ο σκυλος ειναι για τους συνταξιουχους κι οχι για μας!!Ε εκει ειπα τερμα,δεν θα τρελαθω εγω,αν ειναι να τρελαθει καποιος θα ναι αυτη..της ειπα οτι οκ,και για τα παιδια δεν ειμαστε αξιοι(ουτε ο γιος της,ειπε κατα λεξη αυτη σπουδαζει κι αυτος δουλευει)και επρεπε να καταψυξω ωαρια και να κανω παιδια στα 60 που τοτε θα χα και χρονο και γνωσεις,αφου μονο αυτη ειναι αξια για ολα...πηρε ενα υφος :evil::oops: και αρχισε οτι μακαρι να τα καταφερουμε αλλα πολυ δυσκολα και οτι θα παθω καταθλιψη αφου αυτη επαθε,της ειπα οτι αν παθω καταθλιψη θα παρατησω το σκυλο σε αυτην(μια που ειναι μονο για συνταξιουχους)και το παιδι στη μαμα μου μια που τα παιδια ειναι για νεους και θα ειμαι μια χαρα,και να μην αγχωνεται γιατι δεν κανει καλο κι οταν παω σε σεμιναριο με αναπνοες να ρθει μαζι μπας και στρωσει λιγο...μετα αρχισε τις συμβουλες και πλεον της το κοβω και της λεω απλα εγω τα κανω ετσι,εσυ στο σπιτι σου κανε τα αλλιως και αν κι εχει ακομα το φαρμακερο βλεμμα δεν μιλαει,για ποσο δεν ξερω..οσο για τον αντρα μου,τα ξερει ολα,μιλησε απειρες φορες,δεν τον ακουσε κι απο τοτε το παιζει κι αυτος τρελος και ξεμπερδευουμε,αφου του πα προχθες τι της ειπα κι ειπε επιτελους μιλησες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Melipikto λες οντως να εχουμε και οι 2 την ιδια πεθερα!!???και να μοιραζομαστε ολη αυτη την χαρα τα 2 μας???χαχαχα!!!τι να πω...αυτη η γυναικα παντως ειναι μυστηριο.απο την μια με βοηθαει και ειναι προθυμη για τα παντα (ουτε η μανα μου ετσι, ουτε στο μικρο της δακτυλακι!!) απο την αλλη μπορει να μου βγαλει τον χειροτερο μου εαυτο με μια της ατακα!!ειναι μαγικη!!!

Anm τα συγχαρητηρια μου που καταφερες να ξεφυγεις απο ολη αυτη την αρρωστημενη κατασταση και να μεγαλωνεις μονη σου την μικρουλα σου.Μπραβο σου!Τετοιοι αντρες δεν αξιζει να λεγονται συζηγοι και πατεραδες.Ας κοψουν πρωτα τον ομφαλιο λωρο,ας βγουν απο το βρακακι της μαμας και μετα τα λεμε!!

Παντως penny μου στην καμια δεν θελω να γινω σαν την πεθερα μου ή ολες τις υπολοιπες.σιγουρα θα υπαρξει ζηλια με την νυφη -ειναι και αυτο το οιδιποδειο στην μεση- αλλα θα βαλω ορια.δεν θελω να το ευνουχισω το αγορακι μου!ουτε θελω να με βριζουν πισω απο την πλατη μου ουτε να ξεκατινιαστω!εχεις δικιο παντως με τον πεθερο τα παμε πολυ καλητερα.ευτηχως ετσι κρατιωνται καπως οι ισσοροπιες.

το σιγουρο ειναι ενα: ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΥΑΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ.ουτε τα νευρα μας ουτε τον γαμο μας!!!με το γαντι θα μπουν στην θεση τους και αυτη ειναι ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!Οχι μονο οι πεθερες αλλα οποιοσδηποτε τριτος παρεμβαινει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα κάπως έτσι, στο γάμο ήρθαν σαν τουρίστες, δεν ασχολήθηκαν καθόλου και με τίποτα, και περίμεναν ότι εμείς θα τους υπηρετούσαμε κιόλας! Παραπονέθηκαν στον άντρα μου ότι δεν τους φιλοξένησε όλους η μάνα μου, ενώ είχε χώρο, τα πλήρωσαν όλα οι γονείς μου, εκτός από 300 ευρώ που έδωσαν αυτοί (!!!!!). Η μάνα του όλη μέρα καθόταν στην τηλεόραση και περίμενε μέχρι και τον καφέ και το νερό να της το φέρνουμε στα χέρια, και τη μέρα του γάμου τρέχανε όλοι πανικόβλητοι, βγαίνει αυτή στη βεράντα και λέει "α, τι ωραίος ήλιος, θα καθίσω να λιαστώ!" και τρέχανε οι δικοί μου να της φέρουν μαξιλάρες να βάλει στην ξαπλώστρα της βεράντας για να καθίσουν αυτή και η μάνα της. Στο γάμο δεν έσκασαν ούτε ένα χαμόγελο, ούτε σχολίασαν τίποτα, απλά γκρίνιαζαν συνέχεια. Τίποτα δεν τους άρεσε, τίποτα δεν ήθελαν να κάνουν, και όλη την ώρα λέγανε "πότε θα πάμε να φάμε και να χορέψουμε;".

Εκείνες τις μέρες ούτε να τις θυμάμαι δε θέλω. Ήταν ένας εφιάλτης.

Πέρσι το καλοκαίρι έμεινα έγκυος, δεν ακούγαμε καρδιά και θα έφευγε ο άντρας μου να πάει στο γάμο του μικρού αδελφού και στη βάφτιση του παιδιού του δεύτερου αδελφού. Παίρνει τη μάνα του τηλέφωνο και της λέει ότι μάλλον έχουμε πρόβλημα και άρχισε αυτή κάτι βλακείες "νωρίς είναι ακόμα για ν' ακούσετε καρδιά", "γιατί πηγαίνεις τόσο συχνά στο γιατρό και αγχώνεσαι;" κι άλλα τέτοια, και τον έπεισε ότι δεν τρέχει τίποτα και να πάει στο γάμο. Πηγαίνει αυτός σαν το βόδι, περνά μια βδομάδα, πηγαίνω στο γιατρό, διαπιστώνεται η παλλίνδρομη, τον παίρνω να γυρίσει αμέσως, αυτός άρχισε να τα μασάει και μου δίνει στο τηλέφωνο τη μάνα του και μου κάνει "καλά, είναι σίγουρο, εγώ νομίζω ότι δεν τρέχει τίποτα, και τι να γυρίσει πίσω, αφού ήρθε που ήρθε ας καθίσει στο γάμο".

Πέρα από αυτά, που είναι κυρίως θέμα επιπολαιότητας και τρομερής ανωριμότητας, άλλα προβλήματα δεν έχουμε. Έχει πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά έχει και αρκετά προτερήματα, π.χ. δεν ανακατεύεται ποτέ, και καβγά να κάνουμε μπροστά της δε θα πάρει το μέρος κάποιου, ούτε θα ανακατευτεί με κανένα τρόπο. Και τώρα που χώρισε ο μικρός γιός (έντεκα μήνες μετά το γάμο) δεν ανακατεύτηκε, προσπάθησε να τους τα ξαναβρεί χωρίς να πάρει το μέρος κανενός και χωρίς να ξεκατινιαστεί.

Εγώ δεν έχω πολλές σχέσεις, τους κρατάω σε απόσταση, δε θα την πάρω για να κουτσομπολέψουμε, στο τηλέφωνο μιλάμε μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Οπότε, έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και πολυ καλα κανεις αννα-μαρια μου!!εγω δυστηχως παρασυρθηκα απο τον αντρα μου και τους εδωσα πολλα θαρρητα και με βοηθησανε και σε πολλα (περασα μεσα σε εναμιση χρονο 2 μετακομισεις με το μωρο και η μητερα μου ηταν απουσα) οποτε βρηκαν εδαφος και εδρασαν.και ξερεις τι λενε...δωσε θαρρος στον χωριατη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίνα, και στη μάνα μου που δίνω αναγκαστικά θάρρος τώρα με την εγκυμοσύνη, έρχεται κι ανακατεύεται. Ο άντρας μου, μου λέει να της κόβω τον αέρα, και μετά έρχεται και μου λέει "μη τσακώνεσαι με τη μάνα σου, να της μιλάς καλύτερα". Βγάλε άκρη...

Τώρα είπε η πεθερά ότι, όταν γεννήσω και σαραντίσω, θα έρθει για 4-5 μέρες. Είπα στον άντρα μου να τη στείλουμε να μένει στη μάνα μου, γιατί εδώ αναγκαστικά θα κοιμάται στον καναπέ στο σαλόνι και αρνήθηκε, γιατί λέει η μάνα ΤΟΥ θα μένει στο σπίτι ΤΟΥ. Οπότε, τον προειδοποίησα να φροντίσει να της κόβει τον αέρα και να της απαντά, γιατί εγώ δεν μπορώ να τσακωθώ μαζί της.

Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και θ' αρχίσει τα διάφορα του στιλ "γιατί δεν κρεμάσατε ματόχαντρο στο παιδί; Τόσα σας έχω στείλει" (τα έχω πετάξει όλα γιατί δεν πιστεύω σε τέτοιες βλακείες), "γιατί φωνάζετε το παιδί Ανδρέα, αφού είναι αβάφτιστο, μπέμπη να τον φωνάζετε" (είμαστε και οι δύο θεολόγοι, οπότε κάτι παραπάνω ξέρουμε, αλλά αυτό δε νομίζω να την πτοήσει), αφήστε που μόνο που σκέφτομαι ότι θα πιάνει το παιδί με τα χέρια της που τα θεωρεί πεντακάθαρα όταν τα έχει ξεπλύνει με λίγο νερό...... Ααααααααααααααα.........................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πωπω σε καταλαβαινω απολυτα...και εμενα ολο στο κηρυγμα ειναι και χωνονται παντου.ελπιζω οι 4-5 μερες να μην διαρκεσουν παραπανω!!!σιγουρα θα χρειαζεσαι βοηθεια εκεινες τις μερες αλλα πανω απ ολα ηρεμια.και εσυ και το αγορακι σου.εγω τουλαχιστον σταθηκα τυχερη...ηταν αρρωστη!!!βεβαια εβαλε μασκα και ηρθε αλλιως θα εσκαγε αλλα για ελαχιστα λεπτα γιατι φουντωσα!!και τον αντρα μου ωρες ωρες τον πιανει η κριση και μου λεει και εμεις θα γερασουμε και θα θελουμε να ειμαστε συνεχεια εκει και ποσα χρονια θα ζουν κλπ αλλα τα παντα εχουν τα ορια τους ειπαμε!!προσπαθησε οσο μπορεις να μην δινεις σημασια και να μην απαντας, τουλαχιστον να παρηγοριεσαι οτι συντομα θα φυγει!!!αααχχχ τυχερη κοπελα ξαναλεω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελπίζω οι 4-5 μέρες να μη διαρκέσουν καθόλου και να μην έρθει καθόλου τελικά!!!

Βοήθεια θα χρειάζομαι, αλλά η πεθερά δεν είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να με βοηθήσει. Είναι κάκιστη νοικοκυρά, το σπίτι της είναι πάρα πολύ βρώμικο, τα πιατικά λιγδιασμένα, εδώ ο άντρας μου, ό,τι χρησιμοποιεί στο σπίτι της το ξαναπλένει!!! Εγώ στην τουαλέτα σιχαίνομαι να ακουμπήσω τα πράγματά μου στο ραφάκι του νιπτήρα, τόσο βρώμικο είναι. Γενικά, είναι λίγο αηδιαστικός άνθρωπος.

Δεν είναι κακιά, απλά έχει μάθει έτσι, μες στη βρώμα, την ακαταστασία και γενικά το μη-ήρεμο περιβάλλον. Έτσι μεγάλωσε, και έτσι μεγάλωσε και τα παιδιά της.

Και ποιο είναι το καλύτερο; Δουλεύει καθαρίστρια!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apapapa!!!τετοια νοικοκυρα ε!!!χριστε μου..την αδελφη του αντρα μου μου θυμισες τωρα.μαλλον σε καλητερη version!πωπω νομιζω θα βγαλω τη φωτογραφια του μικρου γιατι αν μας παρει χαμπαρι κανενας και διαβασει τι γραφω για πεθερα και κουνιαδα θα κοιμαμαι στο μπαλκονι απο εδω και εμπρος!!!

τοτε γιατι ερχεται?αν οχι για βοηθεια??για χειροτερα??παντως καλητερα να μην ειστε 50 ατομα εκει μεσα μαζεμενοι για το μωρο γιατι αγριευει ο καιρος και οι ιωσεις και τα παραθυρα θα ναι κυριως κλειστα οποτε δεν λεει.αυτο να πεις στον αντρα σου και να κρατησει την μανουλα με μετρο να ερχεται.επισης να του πεις οτι εσυ του κανεις αυτο το μεγαλο δωρο..τον αγοραρο...ας κανει και αυτος κατι να εισαι ηρεμη και χαλαρη.

παντως φαντουσου αννα μαρια αν εχεις φρικαρει εσυ για λιγες μερες τι τραβαμε οι υπολοιπες εδω που τις εχουμε και μονιμα!!εμενα επεμβαινει απο το ποτε θα κουρευτει μεχρι και γιατι μασουλαει το ψωμι και οχι το κρεας!!

λοιπον..προταση......θελετε να κανουμε ανταλλαγη πεθερων???χαχααααχχχχχχχχχχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτή μπορεί να νομίζει ότι έρχεται για βοήθεια, αλλά εγώ δε θέλω ΤΕΤΟΙΑ βοήθεια! Αλλά νομίζω ότι ο λόγος που θέλει να έρθει είναι για να δει το μωρό και τον γιόκα της. Άντε, κι εμένα στο τσακίρ κέφι! Είπε κιόλας ότι θέλει να έρθει για να "ασημώσει" το μωρό. Φαντάζομαι ότι αυτό θα σημαίνει ότι θα του φέρει δώρα, κ.λπ. Πάντως, δύσκολο το κόβω να έρχεται μόνη της. Να κατέβει μόνη της Αθήνα, να πάει στο αεροδρόμιο, να ΜΗΝ στη διαδρομή, να ΜΗΝ χαθεί στο αεροδρόμιο και να ταξιδέψει μόνη της Κύπρο!

Έχω φρικάρει πάντως, γιατί θα έρθει να μείνει στο σπίτι μου! Δε θα μένει αλλού, θα μένει ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

Σίγουρα δε θα είμαστε πενήντα άτομα, τρεις μεγάλοι θα είμαστε με αυτήν και το μωρό, αλλά δε με απασχολεί αυτό, αν και, τώρα που το σκέφτομαι, την έχω ικανή να μου κατέβει άρρωστη.

Χωρίς πλάκα, όμως, δεν την αλλάζω, γιατί ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και επίσης, ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...