Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,το νινάκι μας ειναι 2.5 μηνών και βλέπω τα αυτάκια της και πετάνε τι μπορώ να κάνω ώστε να το αποφύγουμε αυτό όσο μπορούμε?η δεν το γλιτώνουμε λέτε?βέβαια κι εγώδεν έχω και τα καλύτερα αυτιά οπότε φαντάζομαι σοι πάει το βασίλειο!!!! :(

Δημοσίευση

Καλησπερα!Να σας ζησει το νινακι σας!Παντα γερο!!! :)

Πονεμενη ιστορια τα αυτακια!Δοκιμασαμε κι εμεις διαφορα αλλα δυστηχως αν υπαρχει DNA oπως σε εμας δεν γινεται τιποτα!Ο αντρας μου στενοχωριεται τοσο πολυ που σκεφτεται μεχρι και την πλαστικη γιατι φοβαται μην τον κοροιδευουν τα αλλα παιδακια στο σχολειο και στενοχωριεται! :?

Δεν ξερω ισως αφησουμε μαλλακια :)

Στην δικη σας περιπτωση κοριτσακι ειναι θα εχει μαλλακια και μια χαρα! :)

Δημοσίευση

κοριτσιααα....αχχ εμενα πηρε ο γιος μου το dna του πατερα μου και πετανε και εμας λιγο τα αυτια...ενα θα σας πω..μακρυ μαλλι αμεεεε γιατι οχι...γιατι στο σχολειο ξερετε πως κοροιδευουν τα παιδια ..αμα μεγαλωσει και θελει να τα κοψει ας το κανει...προς το παρονν μακρυ μαλλι ..δειτε την φωτο προφιλ να δειτε το γιο μου..τπτ δεν φαινεται...

Δημοσίευση

elli21 αν ρωτούσες την πεθερά μου, θα σου έλεγε "κόλλα τα με λίγο σελοτέιπ και θα ισιώσουν, το μωρό είναι σα ζυμάρι". Εμένα μου το είχε πει πάρα πολύ σοβαρά, ακριβώς για πεταχτά αφτιά!

Πέρα από την πλάκα, και τα ξαδέλφια (αγόρι και κορίτσι) έχουν πολύ πεταχτά αφτιά! Όταν ήταν μικρά, φαινόταν λίγο αστείο. Δε νομίζω να τα κορόιδεψαν ποτέ στο σχολείο. Τώρα που μεγάλωσαν (19 ο ξάδελφος, 16 η ξαδέλφη), έχουν έρθει σε ισορροπία με το υπόλοιπο κεφάλι τους και είναι δύο κούκλοι!

Μη στεναχωριέσαι γι' αυτό, να χαίρεσαι που το μωρό σου είναι υγιές!

Δημοσίευση

χεχε... κι ο δικός μου είναι λίγο φκιακουρής...

ο μπαμπάς του λέει ότι δε θα τη γλιτώσουμε την επέμβαση... χαχαχα!!!

το πιστεύετε ότι όταν γεννήθηκε ήταν κολλημένα πίσω;

πώς ξεκόλλησαν μετά;

αυτή θα είναι και η γοητεία του...

ε μα... δε θα μπορούσε να είναι τέλειος!!!

Δημοσίευση

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ,αλλα έχω άγχος μεε αυτό δνε θέλω κι εγώ να την κοροιδευουν γιατι το ιδιο προβλημα είχα κι εγώ και δεν μπορούσα να πιάσω τα μαλλάκια μου επάνω σαν τα άλλα τα κοριτσάκια .Λέτε με το ζελοτειπ να κάνει τίποτα ?

Δημοσίευση

Γειά σου Ελλη! Εννοείται πως δεν θα βάλεις ζελοτέιπ στο μωρό! Για πλάκα στο είπε η "Θέλω να γίνω μαμά". Αν θέλεις δοκίμασε να της φοράς μια μαλακή κορδέλα μια και είναι κοριτσάκι, που να πατάει τα αυτάκια, μήπως και λίγο βελτιωθεί. Αν και νομίζω ότι δεν θα έχει μεγάλη διαφορά.

Η ιδιαιτερότητα κάθε ανθρώπου είναι η ομορφιά του. Καλύτερα μη δίνεις σημασία γιατί αργότερα που θα καταλαβαίνει, στην προσπάθειά σου να την βοηθήσεις μπορεί απλά να την κομπλεξάρεις.

Δημοσίευση

Εννοείται ότι το είπα για πλάκα!!!!!!!!!

Ούτε και η κορδέλα νομίζω θα βοηθήσει!

Συμφωνώ με τη Μάντι, πρόσεχε μην την κομπλεξάρεις χωρίς να υπάρχει λόγος! Δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο με πεταχτά αφτιά!

Δημοσίευση

κοριτσάκια γεια σας! να χαίρεστε τα μωράκια σας κ με το καλό να τα κρατησουν αγκαλίτσα οι εγκυούλες! για τα πεταχτά αυτάκια έτυχε να δω μια εκπομπή στο mega την άνοιξη περίπου, Σάββατο πρωί την έβαζε, νομίζω απο το mommy το περιοδικό.

μόνο αν τα αυτάκια είναι πολύ πολύ πεταχτά, συνιστούν επεμβασούλα κ εξηγούσαν ότι είναι πολύ απλή. ωστόσο, αν δεν είναι και τόσο εμφανές, δεν πειράζει, είναι γοητεία κ κάποια στιγμή μεγαλώνοντας δεν θα φαίνεται, όπως είπε κ η ΘΝΓΜ. νομίζω ότι μία συζήτηση με την/τον παιδίατρο κ μία γνώμη ειδικού είναι ό,τι πρέπει. άλλωστε ακόμη βρεφάκι είναι elli! μήπως μετά είναι μια χαρά τα αυτάκια της?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...