Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο13

Recommended Posts

Αχ τι αγχος και αυτο!

Δεν αντεξα και εβαλα τα κλαματα... :cry:

Το αιμα εχει αυξηθει και εβαλα σερβιετα. Και φανταστειτε οτι δεν κανω τιποτα,ουτε για δουλεια εχω παει.Εχθες πηρα το αμαξι και βγηκα λιγο εξω μονο, και τωρα παλι μου κοπηκαν τα φτερα...

Μακαρι να ειναι ολα καλα....

Κον μου ηθελα να σου γραψω και στο θεματακι που ανοιξες.Κριμα για το αποτελεσμα,τι να πω.....Πια προσπαθεια ηταν αυτη? Εισαι μικρουλα και θα εχεις το χρονο μπροστα σου,ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

LIL μου μηπως να τηλεφωνησεις στο γιατρο σου να σου αυξησει τα utrogestan?τον πηρες τηλ τωρα να του πεις οτι αυξηθηκε η ροη του αιματος?

Καλησπερα κοριτσακια!Τι κανετε;;

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ολες.Μελι λυπαμαι πολυ οσο για σενα ΛΙΛ,ξεκουρασου,μην κανεις απολυτως τιποτα,ολα καλα θα πανε,θα το δεις.

Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια,εχει κανει καμια καταστολη με DARONDA;;;;Ποσες μερες κανατε καταστολή;;παρενέργειες ειχατε;;;

Λιλακι μου λυπάμαι πολυ γι'αυτο που σου συμβαίνει, εύχομαι να μην είναι τίποτα και να υποχωρήσει με την ξεκούραση! Προς θεού μην βάζεις πράγματα με το μυαλό σου και μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα!

Σας ευχαριστω πολυ όλες! Μακάρι να πανε όλα καλα και την επόμενη εμβρυομεταφορα θα την κάνω τον Δεκέμβριο!

Κον μου λυπάμαι πολυ και για σένα! Τι γκαντεμια έπεσε στο ποστάκι μας; Θα προσπάθησετε ξανά;

Μέσα σε όλα σήμερα είχα μια βάφτιση και δυο επισκέψεις σε νεογέννητα που δεν γινόταν να μην πάω... Έβαλα το καλο μου χαμόγελο, ντύθηκε, χτενιστηκα, βαφτηκα και πήγα..... Δεν είμαι ότι δεν χαίρομαι για τους φίλους μας και τα μωρακια τους, αλλα ειδικά σήμερα ήταν πέρα απο επίπονο και πολυ ειρωνικό...

Σας φιλω όλες και εύχομαι να μην ακούσουμε αλλα άσχημα νέα αλλα μόνο ευχάριστα και χαρούμενα!!!!!

Όσο περνάει η ώρα νιώθω λίγο καλύτερα, όχι ότι δεν πιάνω αλλα ηζωη συνεχίζεται και παμε δυναμικα για τον Δεκέμβριο!!! Καλο βράδυ και λιλακι περαστικά και εύχομαι να μην είναι τίποτα πραγματικά...

meli....λυπάμαι πολύ ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι να σ πω και να νιώσεις καλύτερα...θα σου πω αυτό που λέω στον εαυτό μου...κουράγιο κ επιμονή....εξάλλου ο επιμένων νικά...

ΣΟΦΙΑ ξέχασα να σε καλωσορίσω! Εύχομαι η 4η προσπάθεια σας να είναι τυχερή και να σας φέρει το πολυπόθητο ΜΩΡΑΚΙ! Αύριο θα μπω στον υπολογιστή μου και θα σε βάλω στην λιστουλα μας γιατι απο εδώ δεν μπορώ!!! Φιλια πολλα!

Lil...ξεκουράσου κ όλα καλά θα πάνε.... μια γνωστή μου είχε το ίδιο....κ πήγανε όλα καλά..τώρα διανύει το 7ο μηνα στα διδυμάκια της..

sofia καλή επιτυχία....εγώ από το νέο έτος θα ξεκινήσω την 3η προσπάθεια κ ελπίζω κ τελευταία...

Μελι μου λυπάμαι πολύ ρε κούκλα! Μη στεναχωριέσαι, εκι έξω βρίσκται το μωρακι σου, ειμαι σίγουρι! Ένα από τα 6 ίναι και σ περιμένει :)

Λιλ μου στεκουράσου! Μίλα με το γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά! Σίγουρα δεν ειναι τιποτα, συμβαίνει σε πολλές κοπέλες, αλλά θέλει προσοχή!!!

Κον μου λυπάμαι! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ξέρω ότι κάθε φορά είναι και πιο δύσκολό αλλά χρειάζεται υπομονή και επιμονη. Θα έρθει είμαι σιγουρη, απλα έχασε λιγο το δρόμο του! Ο Θεούλης θα μας βοηθήσει!

Κορίτσια εγώ καλά ειμαι! Αν και νοιώθω από χθς μια στεναχώρια ότι κατι δν θα πάει καλά. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Τώρα που φτάνι η ώρα δεν θέλω να πάω για χοριακή, φοβάμαι!

Melipikto μου κοριτσάκι μου γλυκό μπράβο για τη δύναμη που δείχνεις. Κατάφερες και πήγες και σε νεογένητα με χαμόγελο μέρα που ήταν... Δεν είναι ότι δεν χαίρεσαι για τους φίλους σας, αλλά θα μου φαινόταν τόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο! Όπως λες κι εσύ δυναμικά για Δεκέμβρη και μακάρι να είναι η τυχερή!!

Λιλ μου μη στεναχωριέσαι καλή μου. Μίλα με το γιατρό σου και ξεκουράσου.

Τερι μη φοβάσαι, απλά πλησιάζει η μέρα που τόσο πολύ περίμενες! Θα πάνε όλα καλά και θα μας έχεις ευχάριστα! Επιβάλλεται γιατί το έχουμε ανάγκη όλες μας!

meli μου.....δύσκολη η σημερινή μερα ...σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!!

Ειναι πολυ καλό που εχεις αλλά 6 ωάρια και σε περιμένουν....

Οτι έγινε ..εγινε για κάποιο λόγο...Το πιο γερό εμβρυάκι σε ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!

Sοfia καλως ήρθες στην παρέα....εύχομαι αυτή ηπροσπάθεια σου να ειναι η τελευταία!!

Κοn λυπάμαι πολύ που δεν προχωρήσατε σε εμβρυομεταφορά.....

Το κακό ειναι οτι προετοιμαζεσαι ψυχολογικά.....και μετά σε ρίχνει λίγο το γεγονός.

Εμεις εχουμε μιλησει και με προσωπικά μηνύματα....εχεις τον χρονο να σκεφτεις μηπως θέλεις να παρεις και καμια άλλη γνωμη απο άλλο γιατρο....

Την επόμενη φορα θα πανε ολα καλα!!

LIL μου ξεκουράσου...και παρε οπωσδήποτε τον γιατρό σου......Μην αγχώνεσαι.........

Lil μου, η μέρα σήμερα ήταν γεμάτη κλάμματα. Έκλαιγες εσύ, έκλαιγα και εγώ...βρήκα ευκαιρία που έλειπε ο άντρας μου και έκανα ένα ξέσπασμα. Όλο αυτόν τον καιρό το παίζω δυνατή, σκληρή και άνετη, ενώ μέσα μου περνάω πολύ δύσκολες στιγμές. Εσύ όμως πρέπει να σκέφτεσαι θετικά γιατί δεν είσαι μόνη. Το αίμα παρουσιάζεται σε πάρα πολλές περιπτώσεις, και δεν έχουν πάντα κακή κατάληξη. Να έχεις πίστη και να ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σου.

Nανα και στις 3 προσπάθειες χρησιμοποίησα daronda.Στις 2 πρώτες για διέγερση και τώρα και στην καταστολή. Είχα ξεκινήσει 26η μέρα του κύκλου, σταμάτησα μετά από 5 μέρες (αν θυμάμαι καλά), αδιαθέτησα και 3η μέρα περιόδου ξαναξεκίνησα. Σχεδόν 15 μέρες λοιπόν. Μην αγχώνεσαι , κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός σου.

Lagonisi μου σε ευχαριστώ πολύ.Εννοείται ότι αν ξαναπροσπαθήσουμε από το νέο έτος (μήπως και φανεί πιο τυχερό) θα επισκεφτούμε και άλλον ένα γιατρό που έχουμε στο μυαλό μας. Καλά αποτελέσματα να έχετε εσείς...Κοντεύουν οι μέρες, ε;;;;

Meli μου, αν και τα ξαναείπαμε...είσαι ηρωίδα...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

Melipikto λυπάμαι που δεν πήγε καλά τελικά :( Αυτό που σου είπε ο γιατρός οτι μάλλον υπήρχε εγκυμοσύνη μπορεί και να είναι καλό.Σημαίνει πως μπορεί να τα καταφέρεις την επόμενη φορά!Χριστουγεννιάτικο δωράκι θα σου έρθει :D

Lil ξεκουράσου και όσο μπορεις μην σκέφτεσαι αρνητικά.Ο γιατρός τι σου είπε;;Θα σε δει;

Kon τελικά δεν κάνατε εμβρυομεταφορά ε; :( Δεν είχα νετ και τα είδα όλα τα posts τώρα μαζεμένα.Κρίμα όμως...Ο γιατρός τι σας έχει πει;Σου εύχομαι να είναι η επόμενη και η τελευταία σου.Να δείτε και τι μπορεί να φταίει.

Teri, Lagonisi καλά αποτελέσματα σας εύχομαι.

κοριτσια καλημερα!!!!

μελι μου λυπαμε πολυ :cry::cry::cry::cry: υπομονη...... καθε εμποδιο ειναι παντα για καλο!!!!!!!σου ευχομαι ο νεος χρονος να σου φερει το μωρακι σου!!!!!οσο για το ψευτικο χαμογελο σε καταλαβενω απολυτα το εχω κανει πολλες φορες, λες και γινετε επειτεδες :twisted: (και εγω χαιρομουν για τα παιδια των αλλων αλλα μεσα μου πονουσα τοσο πολυ )!!!!!!

λιλ υπομονη ...ολα θα περασουν.......εχω ακουσει για εγκυμοσυνες με πολυ αιμα και ολα πηγαν καλα!!!πρεπει να χαλαρωσεις!!!!!!!!!

κον λυπαμε πολυ :cry::cry: !!!!! και εγω στην πρωτη daronda ενεσεις εκανα (μετα στην οωληψια πηραν πολλα ωαρια 14 ...αλλα καλα ηταν μονο 4...και μονο 2 βαλαμε τα αλλα δυο δεν ηταν καλα για καταψυξη και ειχα τρομερο πονο το βραδυ μετα την οωληψια)μετα στις αλλες 2 που εκανα δεν μου εδωσε νταροντα....και τα ωαρια ηταν ποιο λιγα και ποιο καλα και δεν πονουσα καθολου δεν ξερω αν ηταν ομως απο το daronda!!!!!!!

sofia καλως ηρθες σου ευχομαι ολα να πανε καλα με τεραστια χοριακη!!!!!!

πολλα φιλια σε ολες!!!

Καλημερα κορίτσια μου!!!

Λιλ μου πως είσαι σήμερα; Το σου είπε ο γιατρός;

Κον μου κι εγώ χαλαρή και δυνατή το παίζω στα περισσότερα προβλήματα μας αλλα κάπου κάπου λυγιζω και ξεσπαω... Χτες κι εγώ πολυ κλάμα, τόσο που πρηστικαν τόσο πολυ τα ματιά μου που εξαφανίστηκαν οι μαύροι κύκλοι και όλοι μου έλεγαν στην βάφτιση πως έχω ομορφαίνει έτσι και πόσο μου παει ο γάμος!!!!! Και στην πραγματικότητα απο την μέρα που έχουμε παντρευτεί μας όλα σκ*****... Η μια αναποδια μετα την αλλη, ανασα δεν εχουμε προλαβει να παρουμε! Αλλα δεν μασαμε... Ως εδώ όμως! Απο εδώ και πέρα όλα θα καλυτερευσουν!

Διαβάζω ένα βιβλίο που λέγεται "το μυστικό" και είναι πολυ αισιόδοξο αν και για εμένα πολυ υπερβολικό!!! Λέει όμως ότι αν πιστεύεις κάτι γίνεται, είτε κακό είτε καλο. Ακόμα και οι κρυφό μας φόβοι επηρεάζουν την ζωη μας και μπορούν να πραγματοποιηθούν αν δεν τους αποβαλλουμε. Μόνο θετικές σκέψεις λοιπόν και να τις πιστεύουμε!!!!

Λια μου έχεις δίκιο, όλα μέσα στην ζωη είναι και πρέπει να την παλεύουμε!!!

Littledancer μου σε ευχαριστω κι εσένα και την Diaz, την twiggy,την Cuando, το λαγονησι, την Τερι, ξεχνάω σίγουρα πολλές και συγγνώμη αλλα είναι πολυ δύσκολο να γυρίζεις σε πίσω σελίδες με το μπακατελακι που έχω...

Φιλακια αμέτρητα και καλή μέρα σε όλες...

Μελάκι μου, λυπάμαι κοπέλα μου για αυτό το αποτέλεσμα, όμως όπως λένε και τα κορίτσια για κάποιο λόγο συμβαίνει. Υπομονή και ο Δεκέμβρης είναι δίκός σου.

Κον λυπάμαι ξέρω πως εσθάνεσαι το ίδιο έπαθα και εγώ αυτόν τον μήνα, αλλά εμείς δυνατές ναι?

Σοφάκι καλωήρθες στην παρέα μας.

Cuandaki μεγάλώνει το κορίτσάκι σου, αχ πόσο χέρομαι που σου συμβαίνει δεν μπορείς να φανταστείς, πόσα πέρασες και εσύ! Παρελθόν!!!!

Λιλ ξεκουράσω και μην αχγώνεσαι, όλα θα πάνε καλά!Το μπεμπάκι σου είναι εκεί.

Σας φιλώ όλες!

LIL διαβασα τα νεα σου ευχομαι να πανε ολα καλα! Μη στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι καταλαβαινω οτι ανησυχεις αλλα μπορει να ειναι παλιας περιοδου το αιμα και να σταματησει συντομα.... σου το ευχομαι ολοψυχα!

Μελι καλη δυναμη και ευχομαι η επομενη εμβρυομεταφορα να ειναι επιτυχης!! Φιλια σε ολες !!

Κορίτσια τι κάνετε;;

Λιλ πως είσαι σήμερα; Τι σου είπε ο γιατρός; Εύχομαι το καλύτερο για σένα και το μωράκι σου! Μη στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά.

Εγώ σήμερα το έριξα στις δουλειές μπας και ξεχαστώ...

KALHSPERA KORITSIA !

MELI DIAVASA TA NEA SOU NAI MEN EINAI DISARESTA ALLA AFTO DEN SIMAINEI TIPOTA K SOU TO LEO EGO POU EXO FAEI POLLA XASTOUKIA K PADA ELEGA KAPOU PARAKATO ERXETE TO KALO K KSNAERXOTAN TO XASTOUKI ALLAAAAAAAAAAA EIMAI SIGOURI OTI KAPOU PARAKATO ERXETE TOKALO

OPOTE TO IDIO EINAI K GIA SENA ALOSTE DEN XA8IKE TIPOTA EXEIS ALLA 6 EMVRIAKIA POU SE PERIMENOUN K AN EXO KATALAVEI KALA I DEFTERI PROSPA8EIA META TIN PROTI ME FARMAKA DEN XREIAZETE NA PAROUME PALI FARMAKA OPOTE OPOS K NAEXEI EFOSON EXOUME DEFTERI EFKERIA DEN STENAXORIOMASTE OK MELI MOU NA DEIS OTI I EPOMENI 8A EINAI I TYXERI :) NA MI STENAXORIESE OLA 8A PANE KALA K O AGIOS VASILIS 8A KATADEXTEI TIN KAMINADA SOU FETOS APLA PISTEPSETO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K POLY KALOS DIAVAZEIS TO SIGEKRIMENO VIVLIO GIATI ETSI EINAI OTAN SKEFTOMASTE 8ETIKA OLA PANE KALA OTAN EXOUME VA8IA MESA MAS TO FOVO AFTO VGAINEI STIN EPIFANEIA K SIMVENEI AKRIVOS AFTO POU FOVOMASTE EINAI AFTO POU LENE KITA EKEI POU 8ELEIS NA PAS GIATI ALIOS 8A PAS EKEI POU KITAS ! FILIA POLLA K SOU EFXOMAI TA KALITERA STIN EPOMENI PROSPA8EIA SOU !!!!! :-bd[smilie=wave.gif]

Κουκλιτσες, σας ευχαριστω ολες για τις πληροφοριες, με ηρεμισατε αρκετα μεχρι να βρουμε το γιατρο!

Μου ειπε οτι ειναι απο την εμφυτευση και να μην ανυσηχω και να ξεκουραζομαι.Τωρα περιμενω να μου πει λεπτομερειες για αυτη την μικροαιμοραγια την αλλη Δευτερα στο ραντεβου μας, γιατι δεν μπορουσαμε να τα πουμε απο το τηλεφωνο...Ευτυχως σημερα ηταν καλυτερα , εχω μονο λιγα καφετια...

Μας εκατσε λιγο στραβα το Σαββατο,Μελι και Κον μου αλλα πρεπει να βρησκουμε τροπους να τα προσπερναμε και μονο θετικα πρεπει να τα βλεπουμε για να πηγαινουμε στο επομενο βημα,δεν γινετε αλλιως.

Νανα εγω με τα daronda ξεκινησα καταστολη.Μου ειπαν οτι θα εχω και κατι σαν περιοδο και να μην τρομαξω. Τα ειχα ξεκινησει Δευτερα και Παρασκευη απογευμα ειδα αυτη τη χαζοπεριοδο που μου κρατησε 2 μερες.Κανονικα μου κραταει 4,5. Κατα τα αλλα δεν ειχα κατι αλλο...Δεν ειναι τιποτα η διαδικασια αυτη.

ΤΕΡΙ καλη επιτυχια αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενουμε να μας ανεβασεις εσυ τωρα!!!

Σας φιλω ολες :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Μπράβο Λιλ που είσαι καλύτερα! Ξεκουράσου και μη σηκώνεσαι για κανένα λόγο, πέρα από το βασικό!

Τέρι καλή επιτυχία! Περιμένουμε την τεράστια χοριακή σου!

Φιλιά σε όλες

Lil mou eides...ola kala koukla mou!!!polu xarika!!!na prosexeis tora k na min polu anebaineis sto autok. ..mono otan einai anagki!!!

Meli mou lupamai polu kopela mou!!!dustuxos sumbainoun k auta alla opos eipan k ta koritsia ola ginonte gia kapoion logo!!!ligo polu to exoume perasei oles!!!sou stelno tin agapi k mia megali agkalia!!!k to doro sou den tha argisei na rthei!!! :D suntoma tha eisai egkuoula!!!

Sofaki kalosirthes k kali epituxia!!!sou euxomai na einai i teleutaia sou prospatheia!!!

Teri aurio i megali mera???? fouuuuuuuuuuu k apo mena!!sou euxomai mia terastia xoriaki!!!

Kon21 kathe empodio se kalo...auto na skeftesai!!!etsi skeftomoun k ego!!!o theos kserei pote einai i kataluli stigmi!!!filakia polla!!!

Lagonisi mou perimenoume k apo sena???pote???kali epituxia!!!!

kai se OLA ta koritsia pou perimenoun na perasei o kairos...upomoni!!!xarite tora tis giortes giati meta den tha mporeite!!! ;) sugnomi an ksexasa kamia...filakia polla se oles!!!

kalhspera koritsia...

LiL xeromai pou eisai shmera kalhtera.. kai na min anisixeis ola kala tha pane.. ksekourasou kai kane thetikes skepsoules.. egw akousa kai poles alles kopeles na lene oti tous irthe ton proto mina eggimosineis aima.. kai tous eixe pi o giatros pos einai palio aima kai prepei na figei.. ala to mwraki den pathenei tpt apo auto...

melh sou euxomai kalo kouragio kai kalh dinami na sinexisete me ta 6 pou sas perimenoun kai o agios vasilis na sou ferei to pio omorfo dwro pou oles mas perimenoume :)...

egw perimenw me agonia thn paraskevh pou mas erxete.. na paw na dw ston yperixo tin kardoula tou sporaki mas... dld na thn akousw kiolas :)

alios ola kala ligo zalades to proi kai liges anakatosoures ala ok ipoferonte... twra exw oreksh na faw sokolata paw na vrw se kana ntoulapi kamia sokolatitsa.. ta leme filia se oles..

Sofaki kalos irthes kai esy edw sthn pareoula mas..

καλημέρα!!!!

Λιλάκι μου μπάρβο κορίτσι μου! χαλάρωσε, θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά! τελικά στο μυαλό μας από τον φόβο μας φέρνουμε την καταστροφή πριν καλά καλά μάθουμε τί έιναι....

ΤΕΡΙ τα πήρες;;;;;;;;;;;;; περιμένουμε με αγωνία....

Παπακι μου θα το ακούσετε,ε;; τί τέλεια βρε κορίτσι μου!!!!! με το καλό!

εμείς καλά! το Σάββατο πέρασε με αρκετό κλάμα αλλά από το βράδυ το ξεπέρασα όσο γίνεται και από χθες είμαι πολύ καλά... έβαλα στοχο μου τον Δεκέμβριο και θα τον πετύχω κορίτσια μου... θα αποβάλλω κάθε φόβο από το μυαλό μου και είμαι σίγουρη ότι με την βοήθεια της Παναγίας όλα θα πάνε καλά αυτή την φορά... :ympray::ympray::ympray:

χθες ξεκίνησα να στολίζω το σπίτι! έβαλα τα φωτάκια στο μπαλκόνι, στην είσοδο και σήμερα θα κάνω το δεντράκι μας!!! θα αφήσω ένα μεγάλο κενό από κάτω για να αφήσει ο Άγιος Βασίλης το δώρο μας!!!!

Φιλάκια σε όλες!

μπραβο Λιλακι!! ολα καλα, συμβαινουν αυτα! να ξεκουραζεσαι πολυ ομως, μην ξεχνιεσαι, το α' τριμηνο ειναι το πιο κρισιμο και κουραστικο αλλα θα περασει συντομα και το μωρακι θα ειναι μια χαρα! :)

μελι ετσι σε θελω!! οταν πεφτουμε εδω ξερουμε και να σηκωνομαστε! Ευχομαι ο Αγ. Βασιλης να φερει αυτες τις γιορτες το πολυποθητο δωρο!!!!

Καλη επιτυχια σε ολες! καλη βδομαδα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...