Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ?


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν έχει καμία υπόψην της, εγώ ήμουν στο ΙΚΑ αλλά καθώς έχω 2 χρόνια άνεργη δικαιούμουν ασφάλιση μέχρι 28/2/2011, οπότε μετά αφού έληξε μπήκα προστατευόμενο μέλος στον άντρα μου που έχει ΤΕΒΕ. Το μωρό το έχουμε κι αυτό στο ΤΕΒΕ. Τώρα όμως λόγω κρίσης ο άντρας μου αναγκάζεται να κλείσει την επιχείρηση και θα μείνουμε όλοι ανασφάλιστοι, μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε (δύσκολοι καιροί....). Πώς μπορώ να κάνω τουλάχιστον τα εμβόλια του μωρού δωρεάν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η παιδιατρος μου εχει πει πως τα υποχρεωτικα εμβολια δεν τα πληρωνεις λογικα μπορεις να τα παρεις αλλα να πας σε καποιο κεντρο υγειας να στα κανουν η στο νοσοκομειο...θα μπορουσες να ρωτησεις λεπτομερειες στον οαεδ η στην προνεια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να πας στην Πρόνοια και εκεί θα σε κατατοπίσουν. Πιθανά θα μπορείς να λάβεις ακόμα και κάποιο επίδομα για το μικρό ως άνεργοι και οι 2.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ΄αρχάς το ΤΕΒΕ δεν μπορεί ως τρέχον ή τέως ταμείο να δικαιολογήσει κάτι? το ΙΚΑ κρατάει κάποιους μήνες μετά τη διακοπή εργασίας, άρα και το ΤΕΒΕ δεν έχει κάτι αντίστοιχο?

από την άλλη, φαντάζομαι ότι θα μπει ταμείο ανεργίας ο αντρούλης σου, έτσι δεν είναι? αν κ δεν ξέρω τι προβλέπεται για όσους είναι με ΤΕΒΕ. εσύ όμως μπορείς να εγγραφείς κ να πάρεις κάρτα ανεργίας, οπότε να ρωτήσεις εκεί και για την περίπτωση της ιατρικής περίθαλψης. ή οπως σου είπαν τα κορίτσια, για την Πρόνοια. εύχομαι τα πραγματα να σας πάνε καλά κ να ανακάμψετε σύντομα επαγγελματικά! πάνω απ'όλα υγεία κ η άκρη θα βρεθεί σίγουρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα φοτιν και εμεις περσι δεν ειχαμε ικα και πηγαμε στην προνοια ασφαλιστηκαμε ολοι και εκανα ολα τα εμβολια του παιδιου δωρεαν στο πικπα.πηγενε στην προνοια να δεις τι δικαιολογιτικα θελεις γιατι εχει λιγο διαδικασια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ κορίτσια. Θα το ψάξω για την Πρόνοια. Κάτι είχα ακούσει και για το Κέντρο Μάνας και Παιδιού οτι πας και κάνεις εκέι τα εμβόλια, πρέπει να ρωτήσω.

Κάτι μας είπανε οτι το ταμείο του ΤΕΒΕ συνεχίζεται για ένα χρόνο μετά την παύση της επιχείρησης, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες. Μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε από δουλειά τουλάχιστον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...