Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επιτελους φτου ξελεφτερια εχω στα χερια πια το κοριτσακι μου και πεταω στον ουρανο!!!!!!!!!!!!ολα καλα κεσαρικη 3700 η μπουμπου και καθε μερα και καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!εγω εχω αναρρωσει σχεδον και σε 5 πυ κλεινω 20ημερο θα βγω!θηλαζω κιολας αλλα επειδη το βγαζω με το θηλαστρο φοβαμαι μη κοπει !!!!!!!!!παιζει κατι τετοιο ?δε μπορω να τη βαλω στο στηθος ειναι λαιμαργη και με πληγωνει!!!!!!!!αν συνεχισω ετσι με ο θηλαστρο και να βγαζω σε καθε γευμα πειραζει?δε θα χω γαλα λετε????

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσάκι!! Να σας ζησει το παιδάκι σας! παντα γερο και καλοτυχο να ειναι..

Αν βγαζει συχνά δεν θα μειωθει αλλά βαζε και το μωρο που και που στο στηθος..Παρε ψευτικες θηλές θα σε βοηθησουν πολύ.

Δημοσίευση
Να σου ζήσει!!!!!!

Να είναι γερή και καλότυχη!!!!

Ολόκληρη κοριτσάρα!!!!!!

Σε ποια εβδομάδα γέννησες;;;

2011.pngMake a pregnancy ticker

στο τελος της 37 προς 38 ευτυχως γιατι αν εκλεινε τον 9 ολοκληρο θα ηταν4000 +!!!!!!!!!!!μεγαλο παιδακι!!!!!!!!!!!!!αλλα βγηκε ατσαλακωτη!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει!!!!ΑΝτε να ξεπεταχτει λιγο να την γνωρισουμε στον αγοραρο μου!!χαχαχα!!Μην αγχωνεσαι για το θηλαστρο.και εμεις στην αρχη σταματησαμε τον θηλασμο γιατι κομματια τα μεμε μου (!!!) και ξεκινησαμε το θηλαστρο αλλα δεν τα βαλαμε κατω.μολις επουλωθηκαν οι πληγες συνεχισαμε κανονικα τον θηλασμο για 4 μηνες.Να βαζεις κρεμουλα και να τα αφηνεις να αεριζονται ετσι θα εχεις αμεσα αποτελεσματα. Να ξερεις οσο τα κρατας ενεργα θα παραγουν γαλατακι.ΝΑ σου ζησει και παλι η κουκλιτσα!

Δημοσίευση

Επισης να ρωτησω κατι γιατι ειμαι και καινουρια εδω ... αυτα τα μεζουρακια με τις ηλικιες των μωρων σας πως τα βαζετε???HELP μαρακι εσυ εχεις και μπολικα κατι παραπανω θα ξερεις

Δημοσίευση

NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΜΑΡΓΗ...3700 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ... ΑΥΤΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ!!! :lol::lol:

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΙΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ....ΟΣΟ ΤΡΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

Δημοσίευση

να σου ζησει κοπελα μου

γερη και δυνατη!

πολλα φιλακια και αγκαλιτσες το νινι σου!

κοιτα για το θηλαστροδεν πολυγνωριζω αλλα νομιζω θελει συστηματικες αντλησεις καθε μερα και οπωσδηποτε και μια αντληση το βραδυ 12-6 για να διατηρηθει η γαλουχια(εχει κοπελες εδω στο μαμυ που μπορουν να λυσουν τις αποριες σου για το θηλαστρο και το θηλασμο γενικοτερα)

προσπαθησε να την βαζεις στο στηθος πριν πολυπεινασει για να ειναι πιο ηρεμη και να το πιασει

συνηθως πονος στο στηθος σημαινει λαθος σταση του μωρου τη διαρκεια του θηλασμου

το μωρο να πιανει οχι μονο τη ρωγα αλλα κυριως τη θηλαια αλω τη σκουρα περιοχη γυρω γυρω

και οι κοιλιτσες σας πρεπει να ειναι κολλημενες

το μωρο να ειναι γυρισμενο ολοκληρο και να κοιταει εσενα

προσπαθησε το γιατι οι αντλησεις ψιλοειναι λουκι

βεβαια οπως βολευεται η καθε μανουλα

το σημαντικο ειναι το μωρακι σου να πινει το γαλα σου

και μπραβο σου πουτο προσπαθεις!!!!!

να σας ζησει και παλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...