Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου ήρθα πριν λίγο και η αλήθεια είναι ότι

ζορίστηκα, έχω γίνει δυσκίνητη και σέρνομαι...

Θα μου πείτε τι περιμένεις να πετάς;Κοντεύεις να

γεννήσεις μπούφο!!!!

Τελικά πήρα ένα νυχτικάκι με μακρύ μανίκι γιατί είχα δύο

με τιράντα και λέω ας το πάρω γι ακαλό και για κακό και

βεβαίως κάτι ροζ παντοφλάκια....

Για τη μπεμπούλα πήρα κάτι πετσέτες γιατί διαπίστωσα ότι είχα μόνο

μια τώρα που τακτοποίησα τ απραγματάκια της στη συρταριέρα!!

Επιστήμη μου να σου ζήσει και πάλι το ζουζουνάκι σου, να είναι

πάντα καλά πολύ πολύ ευτυχισμένο!!

Άννα Μαρία και εμένα με έχει κουράσει αυτό το θα σουφέρω-θα σου

πάρω κ.λπ και μετά χάος και τελικά τα πήραμε μόνοι μας!!

Νασιούλα ελπίζω να ήταν τυχαίος ο εμετός και να μην ξανάρθει, δεν είμαστε

για τετοια τώρα!!Όσο για τον κουνιάδο, το ξέχασε μωρέ ότι είσαι έγκυος.....

Μαράκι κάνε το διαδρομό σου, πολύ καλά κάνεις, πλησιάζει ο πρίγκηπας!!!

Κάτι μου λέει ότι θα με προλάβεις πάντως!!!

Αγγελικούλα, Miki, Αναστασάκο, Muriamaki,Λενάκι,Νιάκι, Ηλιαννάκι, Τιτινάκι και Ευάκι

(συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια) φιλιάααααααααααα

  • Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Εννοείς θα το κρατάτε στα χέρια με το καθισματάκι; Δε θα είναι κουραστικό; Αλλά άμα λες ότι χιονίζει κιόλας... Πόσες φορές θα βγείτε...

Αυτο εννοω ναι,εμεις εδω εχουμε κρυο χειμωνα,η μικρη θα ειναι 2-3 μηνων που να την παμε με τις ιωσεις....και στον παιδατρο να παει παλι με αυτοκινητο θα ειναι Μακροχωρι-Βεροια,αρα....περιττο προς το παρον!

Μαρακι μαραθωνοδρομος εγινες,αυτος ο γιος σου απο τωρα σε κανει να τρεχεις :lol::lol:

Δωρακι κι εγω θελω να παρω μια πετσετουλα λιγο μεγαλη για το μπανιο της, γιατι εχω μονο αυτες με τα ενσωματωμενα σκουφακια στη γωνια!

Δημοσίευση

Δωράκι μου πλησιάζει η ώρα μας!!!!!!!!

Ψώνισες στη μικρούλα σου ε;;;;

Αναστασία μου όντως νομίζω ότι το καρότσι στη περίπτωσή σας είναι περιττό!!!!

Με χιόνι που να το πας;;;

Κάντο βολτούλες τώρα που είναι στην κοιλίτσα να ευχαριστηθεί το παιδάκι σου!!!!!!

Άννα Μαρία πώς πάει το δωμάτιο;;; Αυτά που δε σου άρεσαν είναι οκ;;;

Φιλιάααααααα σε όλεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Ειπα κι εγω το Μαρακι να λειπει...μονο αν γεννησει... :lol::lol:

Μολις εφαγα μια ψαρουκλα ναααααα με το συμπάθιο!Σημερα λιγο το γλεντησα μπορω να πω με το φαγητο, οχι με κατι που δεν επρεπε αλλα η ποσοτητα ηταν λιγο παραπανω.....τωρα να εχεις μπροστα σου μια λαχταριστη τσιπουρα με λαδολεμονο,ξεροψημενη,εεε πως να σταματησεις στη μιση μπορεις?Απλα δεν εφαγα το ρυζι που ειχε και την τσακισα ολη! :oops:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Εδώ είμαι και εγώ!!

Κοιμήθηκα λίγο και τώρα κάτι θέλω να φάω.....

Για κανένα φρούτο με βλέπω!!

Αναστασάκο και έγω πήρα μια μεγάλη πετσέτα, έτσι όπως το λες!!

Άντε το ριξες και έξω με την τσιπουρίτσα!!!

Μαράκι ο μπεμπάκος κανένα νέο;

δεν μου λέτε φιλενάδες μου ποιο μπανάκι είναι πιο βολικό, γιατί

έχω δει διάφορα...

Δημοσίευση

Τι τραβάς και εσύ Αναστασία μου με αυτό το φαγητό!!!!!!!!!

Αλλά είσαι κορμάααααααααααααραααααααααα!!!!!!!!!

Δωράκι ο μπεμπάκος κανένα νέο τίποτα!!!!

Εσένα τι κάνει η μπεμπούλα;;;;;;;;

Εγώ μπανάκι πήρα ένα της cam και πήρα και βάση.

Τώρα αν θα με βολέψει δε ξέρω...θα δείξει!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Δωρακι εγω ενα απλο πηρα μαζι με αλαξιερα,σιγα μωρε ενα μπανιο θα κανει.Απλα αν μαθουμε να το πιανουμε σωστα το μωρο και δεν φοβομαστε δεν ειναι τιποτα πιστευω.Μια θεια μου,ουτε καν σε μπανιερα το επλενε, κατευθειαν στο νηπτηρα,βεβαια οσο ηταν μικρουλικο,μετα στη ντουζιερα,αλλα εκεινη εχει 3 παιδια και ηταν εμπειρη!

Μαρακι αφου λεω να παρω μαζι μου οταν γεννησω το τζιν μου να φορεσω :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλά δεν αμφιβάλωωωωωωωωω!!!!!!Όχι τζιν, εσύ ότι γουστάρεις μπορείς να βάλεις!!!!!!!

Και από κορμί κορμάααααααααααρααααααααααααα!!!!!!!!! :lol:

Στην αρχή έτσι και αλλιώς το πλένεις στο νιπτήρα...μετά θέλει μπανάκι!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Εγω απο αδερφή και κουνιάδα με διαφορετικούς γιατρούς τους απαγορευσε να βρέξουν τον οφαλό.

Από άλλες έχω ακούσει να το επιτρέπουν....

Ωσπου να πέσει ο οφαλος το κανεις στο νιπτηρα, τοπικά προσεχοντας μη βραχεί ο οφαλός...θα σου δείξει η μαία πώς....

Εγώ έτσι ξέρω.....

Το ότι ξεχνάς οφείλεται και αυτό στην εγκυμοσύνη ;)

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

αχ κορμάρα μου ατελείωτη.....:).....σε σένα απευθύνομαι Αναστασάκι μου..;)......μια χαρούλα με την λαχταριστή τσιπούρα....πολύ καλά έκανες ομορφιά μου...;)

Δωρούλα μου.......τί ωραία που τα πήρες ροζ τα παντοφλάκια...;)......η κουκλίτσα σου τί κανει?....πλησιάζει η μέρα που θα την αντικρύσεις εε?.....

Μαράκι μου...με τόσο διάδρομο καλή μου το μωρό θα βγει τσακκκκ τσακκκκ... :lol::lol::lol: ......πολύ καλά κάνεις......βοηθάει πολυ........μάλλον πάμε για νωρίτερα τελικά....;).......εννοώ για τον κούκλο σου....;)

εγώ σήμερα κορίτσια μαζί με το μπεμπεδάκι μου κάναμε πολύ ωραία πραγματάκια......καταρχήν μαγειρέψαμε κοτοπουλάκι με πατατούλες λεμονάτες στον φούρνο.....μετά ζυμώσαμε κιμά για να ψησουμε μπιφτεκάκια αύριο......έν συνεχεία κάναμε ένα λαχταριστό δροσερό τσιζ κέικ.......και για τελείωμα ψήσαμε ένα αλμυρό κεκάκι.....αυτά τα ολίγα....το σπίτι μοσχοβολάει.... :lol::lol::lol::lol:

όσον αφορά τα πράγματα του μωρού και εμείς τα πήραμε όλα μόνοι μας.......δεν είμαστε της άποψης ότι θα μας τα πάρουν οι συγγενείς και φίλοι....γιατί όταν θα τα έχουμε ανάγκη δεν θα είναι εκεί για να μας τα δώσουν...οπότε τα αγοράσαμε εκ των προτέρων......τώρα αν ρωτήσουν τί να μας πάρουν........θα τους πω..- καλοδεχούμενα όλα......χιιχιχιιχι.........:)....εμείς Αναστασάκι δεν έχουμε πάρει κρεβατάκι, κάθισμα αυτοκινήτου και καρότσι.......αποφασίσαμε να τα αγοράσουμε κατά τον Φλεβάρη...:)

ααα....και για τον ομφαλό......θα τον έχουμε σκεπασμένο με τις γαζούλες και όλα καλά......και λίγο νεράκι να πέσει δεν θα πάθει τίποτα...άσε που πέφτει μέσα σε 8 ημέρες....οπότε τις περισσότερες μέρες θα μας το πλένουν στο μαιευτήριο.......από την άλλη έχουμε και τις μανούλες μας.....που θα μας βοηθήσουν...μην ανησυχείς για τον ομφαλό και για τίποτα......όλα θα πάνε μια χαρούλα για όλες μας...;)

Δημοσίευση

Η αληθεια ειναι οτι πηρα κι εγω γαζουλες για τον αφαλο.Μπεταντιν δεν βαζουν εκει και μετα το τυλιγουν απαλα για να μην λερωνει?

Λυδια μου δεν ξερω αν θα εχω τη μαμα μου μαζι μου,σκεφτομαι να ξεκινησω μονη μου μαζι με τον αντρα μου, να βουτήξουμε κατευθειαν στα βαθια! ;) Εφοσον θα δηλωνω οτι μετα το σαραντισμο επισκεψεις,θα ειμαι ηρεμη και δεν θα φοβαμαι!

Δημοσίευση

φραουλίτσα μου, λιγο πιο ενισχυμένο εσωτερικά είναι και διαφορετική βάση, αλλά γενικά αυτό είναι...

Μικάκι μου ότι και να κάνω ..........δεν βγαίνει δεν βγαίνει....... :lol::lol:

ένα κομμάτι τσιζ κέικ θα το έτρωγα ευχάριστα!!!!!!!ααααααχχχχχχχχ

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Μαράκι μου τί να μας κάνει μόνο ένα κομματάκι τσιζ κέικ...:).......έλα στην πανέμορφη Καβάλα μας να σε τρατάρουμε.....και σένα και τον μπεμπούλη σου....που θα σου κάνει ηρωική έξοδο εκεί που εδν το περιμένεις...:)

Αναστασάκι μου...και εγώ πήρα γαζούλες....;)........προσωπικά την μανούλα θα την χρειαστώ.......πιο πολύ για να είμαι ήρεμη ότι τα κάνω σωστά....ειδικά στο πρώτο μπανάκι του θα την έχω μαζί μου σίγουρα...από εκεί και πέρα.......κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...:)...

Δημοσίευση

Καβάλα ε;;;;;;

Τέλεια!!!!!!!!!!!!!

Να σου πω πολύ θα το ήθελα να ήμουν εκεί τώρα!!!!!

Εγώ Δωράκι μου αισθάνομαι ότι δέν αντέχω αλλο αυτη την αναμονή!!!!!!

Παρακαλώ να έρθει η ώρα, ίσως πια τα έπαιξαν οι ορμόνες μου τι να πω;;;;

Μέχρι απελπισία με έχει πιάσει!!!! :(

Εσύ πώς νιώθεις;;;

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Μπα Λυδια εγω δεν θελω και πολλους στα ποδια μου,προτειμω να τα κανω μονη μου....οπως λεει και το ρητο 2 νοικοκυρες σε μια κουζινα δεν χωρανε και ειναι αποδεδειγμένο! ;) Κι αν δωσεις θαρρος στο χ...θα σου ανεβει στο κρεβατι !!!

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ....Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΑΖΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΕΧΕΙΣ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

ΝΑΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.....ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΙΝ ΕΣΚΑΣΕ Ε?ΤΙΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!ΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΕΠΛΥΝΑ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΠΙΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΑΠΛΩΣΑ Κ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΑ Κ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΝΤΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χιχιχιχι.....συμφωνώ κοριτσάκια μου όμορφα με την άποψη σας......αλλά υπάρχει και ο αστάθμιτος παράγοντας της εργασίας........προσωπικά λόγω της φύσης του επαγγέλματος μου καθίστατο αδύνατο να μην έχω βοήθεια από την μητέρα μου......ασφαλώς και δεν εννοώ ότι θα μου μεγαλώσουν το μωρό οι γονείς μου, αλλά ότι η βοήθεια τους είναι πολύτιμη και σημαντική είναι αναμφισβητητο...!!!.....από εκεί και πέρα......θεωρώ ότι οι πρώτες ημέρες στο σπίτι θα είναι πολύ δύσκολες για όλους.......μαμά, μπαμπά, μωρό κτλ.....ιδίως στο θέμα του φαγητού........και όχι μόνο......εν πάση περιπτώση......όλα είναι σχετικά μέχρι αποδείξεως του εναντίον...εεε....???.....ας έρθουν με το καλό στην τρυφερή αγκαλίτσα μας και θα δει η καθεμια πως θα το χειριστεί το όλο ζήτημα.....:).......δεν έχω ανάλογη εμπειρία στην ζωή μου, οπότε θα δείξει πως θα εξελιχθεί το πράγμα΄..;)

Μυριαμάκι μου...μην κουράζεσαι καλή μου...είπαμε...ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!!....

σας φιλώ πολύ πολύ γλυκά...;)

Δημοσίευση

ΜΙΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΙΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΟΤΕ ΡΙΛΑΞ ΧΙΧΙ!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...