Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ


Recommended Posts

Καλημερα εχω ενα κοριτσάκι μετα απο ivf την 3η κατα σειρα και τώρα εχω ξεκινήσει να κάνω την επόμενη προσπάθεια για αδερφάκι χθες που πήγα στον γιατρο είδαμε μια κύστη στην ωοθήκη 2χιλιοστα και λίγο ανησυχησα εκεινος ειπε μην αγχωνεσαι θα το παρακολουθήσουμε και στην ωοληψια θα την πάρουμε ουτως ή αλλως δεν κάνω πολλα ωάρια σε κάθε προσπάθεια με μακρύ πρωτοκολο κάνω 4-5 το πολύ αλλα τώρα μου εδωσε και λιγη puregon 150 μονάδες κάθε 2 μέρες για να ξυπνησουμε τις ωοθηκες είπε. Μακάρι να πάνε όλα καλα και να κάνω το αδερφάκι στην κορούλα μου. Εχει καμία εμπειρία αντίστοιχη με κύστη και ξερει αν αυτο επηρεάζει την όλη διαδικασία.

Ευχαριστω πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

labrinip μου να σου ζήσει η κούκλα και με το καλό και το επόμενο μπεμπάκι!

Πριν 2-3 χρόνια μου εντόπισε κι εμένα μία κυστούλα (είχα όμως μία μικρή ενόχληση στην δεξιά μου ωοθήκη και πήγα να με δει) και μου είπα να πάω μετά την περίοδο να με ξαναδει γιατί συνήθως φεύγει με την περίοδο, σε περίπτωση που δεν εξαφανιζόταν θα μου έλεγε τί να κάνουμε! Ευτυχώς τον επόμενο μήνα που πήγα είχε εξαφανιστεί!!! για να σου λέει μην ανησυχείς, κάτι θα ξέρει! Κυστούλες κάνουμε πολλές φορές από ωοθηλάκια που ξεκίνησαν να μεγαλώνουν αλλά τελικά μεγάλωσε κάποιο άλλο πιο πολύ και έπεσε αυτό και τα καημένα έμειναν επάνω στην ωοθήκη! συνήθως τα αποβάλει ο οργανισμός με τον επόμενο κύκλο! αφού θα στο πάρει με τα άλλα ωοριάκια τί ανησυχείς βρε; όλα καλά θα πάνε!!! να είσαι σίγουρη και σύντομα θα χαρίσεις τα αδελφάκι στην μικρή σου!!!

Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμπρινή εμένα μου εντόπισε κύστες 2 στις ωοθήκες πριν ξεκινήσω τη διαδικασία της εξωσωματικής και μου έδωσε για 2 μήνες αντισυλληπτικά να απορροφηθούν πρώτα και μετά να ξεκινήσουμε.Όντως σε 2 μήνες ήταν καθαρός ο υπέρηχος.Τώρα αν μπορεί να στις αφαιρέσει κατά τη διάρκεια της ωοληψίας ακόμα καλύτερα.Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολύ κορίτσια μακαρι να κανω 2-3 ωαρια γιατι τώρα κανω κατι αναμεσα σε φυσικο κύκλο και γρήγορο πρωτοκολο.

Μακαρι παναγιτσα μου και Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου να με αξιωσετε να γίνω ξανα μητερα.

Πολλα φιλια

Χιλια ευχαριστω να χαίρεστε τα μωρακια σας MARDIO διδυμομανουλα; να σου ζήσουν !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμπρινή!!! Γειά!!!

Εύχομαι πολύ πολύ γρηγορα να αποκτείσετε το μπεμπάκι!!!

Ειχα και γω καποια στιγμή μια κύστη πριν κανουμε την προσπάθεια και μου χε πει να περιμένουμε μέχρι να αδιαθετήσω για να δούμε αν θα 'πεσει' και όντως αυτο έγινε, σε διαφορετικη περίπτωση ξερω απο φίλη μου ότι την 'ρίχνουν' με απλή διαδικασία και μη επώδυνη. Αυτο ξέρω, δεν ξέρω πως ακριβως γίνεται, αλλά μην ανησυχείς καθόλου, αφου είπε ο doctor έτσι όλα καλά.

Απο δω Αθήνα είσαι? Εδω κάνετε την προσπάθεια σας?

Ευχαριστω πολύ κορίτσια μακαρι να κανω 2-3 ωαρια γιατι τώρα κανω κατι αναμεσα σε φυσικο κύκλο και γρήγορο πρωτοκολο.

Μακαρι παναγιτσα μου και Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου να με αξιωσετε να γίνω ξανα μητερα.

Πολλα φιλια

Χιλια ευχαριστω να χαίρεστε τα μωρακια σας MARDIO διδυμομανουλα; να σου ζήσουν !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμπρινή μου για στο λέει ο γιατρός θα ξέρει, μην ανησυχείς άδικα..

η ξαδέρφη μου είχε κύστες κ έμεινε κανονικά έγκυος κ όλα πήγαν καλά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι να σου πανε ολα καλα

γιατι ηδη εχεις ταλαιπωρηθει απο οτι καταλαβα

δεν ξερες

εγω ειχα 2 αρκετα μεγαλες στη μια ωοθηκη οι οποιες παρεμεναν σε σταθερο επιπεδο επιπεδο

ο γυναικολογος μου ελεγ εοτι πολυ δυσκολα θα κανω παιδια φυσιολογικα

και τελικα εκανα φυσιολογικα διδυμα

ποτε δεν ξερεις

εχει ο θεος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμπρινη ολα καλα θα πανε!!!

Marker και εγω εχω μια στη δεξια ωοθηκη 31χιλ και μου εχουν πει οτι ειναι αδυνατον να μεινω φυσιολογικα!Αποφασισαμε να παμε για εξωσωματικη. Συγχαρητηρια να σου ζησουν !!!Εσενα τι μεγεθος ειχανε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια και παλι ευχαριστω για τις ευχες και τις απαντήσεις σας.

Stroumf ναι Αθηνα στο Χαιδαρι μένω και κάνω προσπάθεια στον Πειραια.

Λιλ μακαρι να πανε όλα καλα εμενα εχει 2χιλ μεγεθος αλλα μαλλον στην εξωσωματικη δεν παιζει ρόλο.

Φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εγώ βρυκολακιασα χθες το βράδυ! 🤣 Στις 5 κοιμήθηκα!  @Elk όλα να πάνε καλά με τον γιατρό και σε σένα! Θα τον ρωτήσεις και για το πότε θεωρεί ότι πρέπει να γίνει η καισαρική λογικά! Εγώ για φωλιά είδα από εκεί που λες και από jukki. Θα δω πού θα καταλήξω! @Χρύσακι τέλεια που θα πας και νωρίτερα, να σου φύγει η αγωνία! 
    • Σπέρμα έχετε ελέγξει?  Πιστεύω πως το θέμα σας είναι είτε κακής ποιότητας ωαρίων, είτε σπέρματος.. Το λέω γιατί δεν είναι μόνο η δυσκολία σύλληψης αλλά και οι παλίνδρομες και η βιοχημική που υποδηλώνουν κάποιο θέμα... Εφόσον έχεις καλές ορμονολογικές, σταθερό κύκλο, κάνεις ωορρηξίαμ έκανες σαλπιγγογραφία, τότε συνήθως μιλάμε για θέμα στην ποιότητα στο σπέρμα ή στα ωάρια.  Τα ωάρια δεν μπορείς να τα ελέγξεις,  μόνο εκ του αποτελέσματος.. Αλλά το σπέρμα είναι εύκολο. Και με μερικές βιταμίνες μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. ή επίσης αν πχ υπάρχει θέμα στην κινητικότητα τότε με μια απλή σπερματέγχυση το λύνεις γρήγορα.. Ξέρω πως δεν θέλεις να μπεις σε περαιτέρω διαδικασίες, αλλά γνώμη μου είναι, εφόσον είναι να το προσπαθείς κάνε ένα μπαμ δυνατά και γερά, προσπάθησε το και με διαφορετικό τρόπο και αν δεν κάτσει οκ το αφήνεις. Εφόσον το θέλεις τοσο πολύ δικαιούσαι να το προσπαθήσεις και πιο εντατικά.. Και ας είναι και για 3ο.. τι σημασία έχει εφόσον το θέλεις τοσο πολύ! Για  εξετάσεις σπέρματος (με κατακερματισμό μαζί) αν μένεις θεσσαλονίκη να πας στην Λυμπέρη (https://spermogene.com/team-member/στεφανία-λυμπέρη/ πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα σου πει τι να κάνεις.. Επίσης να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να έρθει και ο άντρας σου μαζί.. Μπορείς απλά να πας το σπέρμα από το σπίτι μέσα σε ουροσυλλέκτη  μέσα σε 45λεπτά με 1 ώρα..  (Εγώ έτσι είχα κάνει) Από εκεί θα ξεκινούσα στη θέση σου..  Καλή επιτυχία εύχομαι!  
    • Περιμένουμε να μας πεις! Τελική ευθεία νομίζω πως έχουμε μπει κορίτσια μου όλες!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εγώ το νιώθω από πολύ νωρίς το μωρό, από αρχές της 16ης εβδομάδας! Είναι ανακουφιστικο, ειδικά άμα σε βάζει ο γιατρός μια φορά το μήνα για υπέρηχο. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κλείσει τις 22 εβδομάδες και δεν το είχα νιώσει καθόλου! Είχε να κάνει η θέση του πλακούντα πολύ που ήταν πρόσθιος. Τώρα είναι οπίσθιος και δεν απορροφάει τις κλωτσιές 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...