Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΥΗΣΗΣ

evinicolas1980

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.σε 10 μερες περιπου θα κανω αυτο το τεστ ανοχης γλυκοζης.τις προηγουμενες μερες πρεπει να προσεχουμε κατι στη διατροφη; κοβουμε κατι; πχ: ψωμι, γλυκο,φρουτα. κοριτσια τα φωτα σας...... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν είχα κόψει τίποτα πριν την εξέταση!!!!

Γενικά πρέπει να προσέχουμε τη ζάχαρη....

Μόνο που το πρωί εννοείται πας νηστική!

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Εμένα το μόνο που μου είπε είναι να φάω ελαφριά το προηγούμενο βράδυ και όχι μετά τις 8.

Καλά αποτελέσματα! Πότε την κάνεις; Εγώ στις 7/10.

στην διατροφη σου δεν αλλαζεις τιποτα απολυτος!!!!

μονο το προηγουμενο βραδυ τρως κατι ελαφρυ το αργοτερο ως τις οχτω...θα σου δωσουν οδηγειες ομως κ εκει που θα πας να την κανεις καλο ειναι να τους παρεις μια μερα πριν να σε καθοδηγησουν...

Τιποτα απολυτος δεν θα αλλαξεις πριν οπως ειπαν και τα κοριτσια.

Εγω ειχα παει και μετα την γλυκοζη ειχα φαει λιγο ψωμι και μια χαρα βγηκε η εξεταση.

καλη επιτυχια

Evinikolas1980 δουλεω σε μικροβιολογικό και αυτο που λέω και εγω σε κυρίες όπως σου είπαν τα κορίτσια είναι ελαφρά το βράδυ και το πρωι νηστικιά. Καλο είναι να πας και πρωι γιατί συνήθως παίρνει γύρω στο δίωρο, ανάλογα τι καμπύλη θα σε βάλει ο γιατρός σου, γιατί κατα την διάρκεια δεν πρέπει να φας για να είναι σωστές οι μετρήσεις. Άντε καλη καμπύλη σου εύχομαι..αν έχεις άλλες απορίες ρωτά!!!

Συνεχιζεις κανονικα να τρως οπως τωρα, αμα αλλαξεις κατι απλα θα ''κοροϊδεψεις'' τα αποτελεσματα και αυτο δεν εχει νοημα... :D

ευχαριστω μανουλιτσεςωγια την αμεση ανταποκριση.την εξεταση θα την κανω 10/10.ελπιζω να ειναι ολα οκ.απλα νομιζα οτι κανουμε διατροφη πιο πριν αλλα εχετε δικιο.αν κανω ειναι σαν να αυτοκοροιδευομααι..απλα εχω μανια με τισ μπαρεσ των δημητριακων.τρωω τουλαχιστον 2 την ημερα. :D

α!!!η αδελφη που γεννησε το 2008 μου ειπε οτι δεν εκανε τετοιο τεστ..ειναι καινουριο τεστ;;;

αναστασακι γιατι ζυμαρικα;;;μηπωσ του ειχες πει οτι τα ετρωγες συχνα;;;

αν δεν κανω λαθος δεν εισαι εσυ που σου βρηκαν υψηλο ζαχαρο;

Ναι τελικα εχω ζαχαρο εγκυμοσυνης,οχι πολυ ηψηλο,αλλα εφοσον 2 απο τις 4 τιμες ηταν εκτος οριων πρεπει να κανω διατροφη!Οχι απο το μικροβιολογικο μου ειπαν να φαω ζυμαρικα,αλλα εγω δεν το εκανα,γιατι ειχα αλλο φαγητο εκεινη την ημερα.Εκανα 2 φορες την εξεταση και την 2η φορα ηταν πιο κατω απο την πρωτη αλλα δεν αλλαξε κατι σε αυτο.Περιμενω να περασει 1,5 μηνας να φαω γλυκο! :lol::lol:

Καλη επιτυχια και σου ευχομαι να μην εχεις γιατι ειναι ταλαιπωρία!

εχω διαβασει μερικα μυνηματα σου και ειδα οτι ταλαιπωρεισαι. σου ευχομαι να γεννησεις με το καλο και να φας παστες και παγωτα :D:D

τωρα για μενα ελπιζω να μην εχω γιατι οπως εχω γραψει και πιο πριν εχω μανια με τις μπαρες δημητριακων...και δεν το αντεχω να τις κοψω

Να σαι καλα κι εσυ με το καλο το μωρακι σου!!!!Ειπαμε την ημερα που θα γεννησω με το καλο, μια τουρτα με περιμενει στο θαλαμο!!!! :lol::lol:

δεν ειναι υποχρεωτικο δηλαδη;;αυτο σημαινει οτι δεν ειανι σημαντικο τεστ;;;δεν ειναι προβλημα το ζαχαρο στην εγκυμοσυνη;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...