Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβριος 2009-2011...Σα να μην πέρασε μια μέρα...Νο 28

Recommended Posts

Ουφ τί μέρα και αυτή!

Ο Χριστ. αφού μαστούρωσε με το αταράξ και την κορτιζόνη είναι καλά.

Τα σπυθούρια σπυθούρια βέβαια και η μύξα που παει πάντα πακέτο κρατάνε καλά αλλά τουλάχιστον αναπνέει καλά και τρώει καλά.

ήμουν όλη μέρα stand by για νοσοκομείο αλλά φαίνεται τη γλυτώσαμε.

Δεν καταλαβαίνω όμως. Ξύπνησε τον πήρα αγκαλιά και τον έβγαλα από την κούνια. Τον άφησα κάτω, έρχεται στο σαλόνι, αγκαλιά και άρχισε να κλαίει. Σε 1 λεπτό άρχισε να φουντώνει. Τί τον πείραξε μέσα σε 1 λεπτό...Άλλες φορές κάτι έτρωγε οκ τώρα;

Εμένα ο πόνος μου πέρασε ελαφρώς. Μάλλον ήταν επειδή κοιμήθηκα στο πάτωμα χθες βράδυ.

Μα ξυπνησα τόσες φορές μια ο ένας μια ο άλλος, ο δον με τις ανησυχίες του (χθες φοβόταν τους εξωγήινους), δεν άντεχα άλλο πήρα μια κουβέρτα και ξάπλωσα αναμεσά τους στο πάτωμα.

Σωσώ πάρε τον ομοιοπαθητικό. Σίγουρα θα έχει κάποιο ματζούνι ;) .

Μαρκερ με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένη :lol: . Άστα τα παιδιά να φάνε!

Με τον παιδικό δεν μου απάντησες. Ξεκινήσατε;

Είσαι τυχερή που στα κρατάει η πεθερά σου πάντως. Μακάρι να έρχονταν και μένα έστω να πάω και στην τουαλέτα μια φορά μόνη μου.

Φανελάκια εγώ τους φοράω κανονικά όχι αυτά που κουμπώνουν.

Νανά καλύτερα να την έκανες τώρα την κρυοπηξία. Ξέρω κι εγώ να μην είσαι έγκυος με τραχιλίτιδα.

Δεν είναι τίποτα, έχω κάνει κι εγώ παλιά. Ούτε αναισθησία τίποτα. Σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει και από τον επόμενο μήνα μπορείς να μείνεις έγκυος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νανά σόρυ τώρα το θυμήθηκα.

Είχα κάνει τεστ παπ και μάτωσε ο τραχηλος.

Μου έβγαλε παράξενα κύτταρα και έκανα κολποσκόπηση.

Έτσι είδαν ότι είχα τραχηλίτιδα. Αλλιώς δεν φαίνεται από το τεστ.

Ο προηγούμενος γυναικολόγος μου έκανε μαζί με το παπ και εξέταση τραχήλου με βάμα.

Αν είναι ήπιας μορφής τότε με χάπια και υπόθετα φεύγει.

Πάντως μην το αφήσεις έτσι γιατί οι τραχηλίτιδες είναι αιτία κακοήθειας.

Δεν θέλω να σε τρομάξω απλά μην το αναβάλλεις.

σορυ αλλα ξεχναω

οχι παιδικο δεν αρχισαν ακομα

εχουν ελλειψη σε δασκαλους λενε

καλα μλκ ειναι αυτα γιατι βαριουνται να δουλεψουν αλλα δεν πειραζει

εγω δουευω αυτο το εξαμηνο δευ-πεμ 8:30-3:30

και απο τις 2-4 θα ειναι ο κωστας στο σπιτι

αρα τους εχει 8:30 - 2:00

ε ποσο κακο μπορει να κανει; :lol:

εγω παλι δεν την θελω καθολου

θα προτειμουσα να μην δουλευω και να μην την τρωω στη μαπα ουτε 1 λεπτο πυ υ λεει ο λογος

δεν μου κανει η γυναικα πλεον - εγω εχω τον κάλο

βρε κοριτσια τωρα που το λετε και εγω εχω απο παντα πολλα υγρα λευκα λετε να μην μου εχει βρει κατι ο βλακας ο δικος μου;

θα κλεισω μετα την περιοδο ραντεβου στον χασιακο

μου τον συστησε παιδιατρος απο την δουλεια μου και συναδελφος που γεννησε η γυναικα του και τα 2

αντε να δουμε και αυτον

μακαρι χαρα μο να ερθουμε θελουμε παρα πολυ και να σας δουμε και να βγουμε

εχω την μικρη χαλια .....μυξα κ μπουκομα....ορο φουλ κ εμεις!

τωρα την εχει πιασει κ βηχας...μαλλον απο τον ορο κ πρεπει να εχει φλεματα....

γκρινιαζει ολοι μερα...ειναι παραπονιαρα γενικος...αλλα τωρα το εχει ξεφτιλισει το θεμα!

ασχημο βραδυ βλεπω ....

κ εσεις μιλατε για φαγητα κ εγω ξεκινησα παλι διαιτα...μεχρι τα χριστουγεννα ειναι ο στοχος

κ ο αλλος ψινει ψωμια στο τζακι κ βαζει λαδακι κ ριγανι...

φρωσω ενταξει ο μικρος?

βαγκ...με στεναχωρισες φιλεναδα ....τι θα γινουμε στο μελλον?????????

νανα...πηγα για ενα γρηγορο καφε κ κοντεψα να μεινω απο το κρυο! εχω τζακι κ κληματιστικο για ζεστη!!!!!

σωσω....φτιαξε μια μελισσουλα για τουρτα ειναι πιο χαπι!!!!

με κεντρι!

αλοχα αλεκααα

τζακιιιιιι

αχτι ωραια

οσο ωραιο φαινεται πμως τοσο σκονη εχει

μου αρεσει παρα πολυ ειχα σκοπο να βαλω σπιτι αλλα ξερω γω σκεφτηκσ την στικνα

εμεις εχουμε 21,5-22 στο σπιτι

τοσοκρυο εχετε; εκει;

και εγω κορμακι με κουμπια απο κατω βαζω ακομα καιμα και το βραδυ γιατι δεν τους αρεσει να σκεπαζονται - πας να βαλεις σεντονι να πυομε οχι κουβερτα και κανουν λες και τους εχεις βαει πανω τους ντενεκεδες με λαδι

χτυπιουνται σαν κατσικια και ξυπνανε

βρε το τζακι ειναι σαν ιονιστης....εμας το εφτιαξε ο παππους του αντρα μου...παραδοσιακο νησιοτικο σχεδιο....θελω να πω οτι δεν καπνιζει...πολυ τυχεροι γιατι αλλιως ασε χαλι μαυρο!

καθε πρωι σαν καλη νυκοκυρα :lol: αδειαζω την σταχτη κ ολα μια χαρα!!1

πολυ κρυο μαλλον υγρασια που τρυπαει το κακαλο !!!!!!!!

δεν ξερω ποσους βαθμους αλλα εχθες την νυχτα ειχαμε κατω απο 10...μιλαμε ετρεμα στον υπνο μου κ σηοθηκα κ αναψα κληματιστικο

μυξα...αφου την μια μερα ειχε ζεστη κ την επομενη πιασαμε χειμωνα...τρελαθηκε ο κοσμος λεμε....πρωτη φορα τετοια αλλαγη θερμοκρασιας βλεπω!

χρυσουλαααααααααααα

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif]

να εισαι παντα γερη και δυνατη...

να χαιρεσαι την οικογενεια σου....

καλημέρα!

οκ Φρόσω... αγχώθηκα!!!

σήμερα θα πάρω τη γιατρό μου να το συζητήσω... χαχαχα!!!

και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τραχηλίτιδα.

και τότε από το τεστ παπ φάνηκε.

δεν έχει φύγει με θεραπείες.

μου είχε πει ότι οι πιαθανότητες να το ξαναπάθω, μετά από εγκυμοσύνη, είναι πολλές.

εφόσον έχω σκοπό να κάνω και 2ο παιδί, δεν υπάρχει λόγος να υποβληθώ σ' αυτήν τη διαδικασία 2 φορές.

βρε Χαρά... πού θυμάσαι όλα τα γενέθλια;

χρυσουλάκι μου!!!

χρόνια σου πολλά!!!

να σε χαίρονται οι άνδρες σου!!!

και οι διαδικτυακές σου φίλες!!!

Η Ισμήνη πού χάθηκε;

σήμερα θα φάμε σουβλάκια στη δουλειά.

μιαμ μιαμ μιαμ!!!

Κοριτσια καλημερα....

παλι σας εχασα...

Χαρα Νανουκα ευχαριστω..να ειστε και εσεις παντα γερές...

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καλα...γεμισατε και σελιδουλες...

σε λιγο θα παμε για το εμβολιο..

θα επανελθω...

χρονια πολλα και καλα χρυοσουλα...αντε με 1 δευτερο...

τι θα κανετε σημερα;;

χαρα μακαρι να μπορουσα να ερθω στο παρτυ...φροσω μη σχολιασεις..χαχαχ...

παρε με τηλ..εδω θα ειμαι..θελεις μηπως να σε παρω εγω;;

εγω εκανα 100 τηλ στην ισμηνη για τη τουρτα...

τι μελισσα με κεντρι καλε;;

κατι θα σκεφτω..

ψηνω μπιφτεκι..πηγαμε παιδιατρο σημερα..

11.400 και 85 ποντους..ποσα εινα τα δικα σας ειπαμε;;

εκανε εμβολιο..ειδε το κωλι της..λεει οτι επειδη ειναι ανοιχτωχρωμη εχει θεμα..

τωρα την εβαλα για υπνο..και δε βγηκε..

μιλαμε εκελεισα τη μεσοπορτα γιατι σκιαχτηκα!!

νανα να το ψαξεις που λεει καΙ Η φροσχω@@

γεια σας κοριτσακια μου.τι κανετε?αμαν αυτα τα γυναικολογικα τι τραβαμε??????????βρε φιλεναδες να σας ρωτησω κατι?ειναι να αδιαθετησω στις αρχες νοεμβρη περιπου και το στηθος μου ποναει απο τωρα και εχει πρηστει.εγκυος να ειμαι το αποκλειω εντελως.σας συμβενει και εσας ?γιατι αν οχι θα ανησυχησω λιγο μην συμβενει κατι αλλο.

Xryσουλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!

μαρακι88 το παιδι πως ειναι ???

ζζ δεν παιζεσαι με το spider κολιέ , αντε κ πρωτομή ευχομαι :lol::lol::lol::lol:

Νανα και εγω έχω κάνει , δεν ειναι τπτ , ο γιατρος οτι σου πει κ αν δεν εισαι σιγουρη παρε κ 2 γνωμη ;)

φιλακια σε όλες σας (επανέρχομαι σιγα σιγα...) :mrgreen:

etoimaζομαστε για μπυρα..φωναξα τη νταντου και θα παμε με παρεα νοσηλ και γιατροι...

ετασι να ξεσκασουμε και λιγο!!χαχαχ!1

αντε να επανερθεις σιγα σιγα..η μαμα σου καλα;;

7 η ώρα μπήκα σπίτι.

πολύ κουραστική μέρα.

τώρα είμαστε στο στάδιο που ζητάμε από τους αιτητές, που εγκρίναμε, να μας φέρουν στοιχεία και δεν τους αρέσει και είναι όλο φωνές και ειρωνίες...

τον μικρούλη μου τον είδα για μία ώρα :(

με πήρανε τηλ με τον μπαμπά του και μου λέει: "άντε έλα μαμά!!!"

μου κάνει κάτι αγκαλιές ρε κορίτσια... άλλο πράγμα!!!

το ανθρωπάκι μου!!!

εκτοράκι μου, είναι φυσιολογικός ο πόνος στο στήθος.

σωσώ, δεν κατάλαβα γιατί σκιάχτηκες;

ο Άνθιμος ήταν 87 και 12500.

skiaxthka mhn jana bgei apo to krebati ρε νανα...

μο το ξανα κανε σημερα..

ημουν λιγο προετοιμασμενη..

ρε παιδια κατεβηκε πολυς κοσμος στην πορεια,ε;;

αισθαβνομαι ασχημα πυο δε πηγα..

και αυτο γιατι δε το ηξερα..

στο ηρακλειο ολα κλειστα..

ακουσατε αυτο απο τισ 20-27 του μηνος οχι περιττα εξοδα σε σουπερ καφε,φσγητα ρουχα;;

κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό...

τι θα κάνω αν αρχίσει να βγαίνει από το κρεβάτι...

είμαι και χεστρού...

ακόμη κοιμάται στην κούνια του βέβαια.

εσύ την έχεις σε κανονικό κρεβάτι;

σας αφήνω... κλείνουν τα ματάκια μου...

Χρυσουλα Χρονια πολλα με υγεια! και αλλο 1-2-3-4 παιδακια!!!!

Βρε κοριτσια περαστηκα με τις μυξες και τα σπυρακια...

εμεις σχεδον άμυξοι! μονο λιγο μπουκωμα η Μαριαννα.

Νανα εχω ηδη σημειωσει τη συνταγη...

αντι για πιτα λεω να τα κανω, αφου σπανακοπρασοπιτα και κουρουτυροπιτακια θα κανει η μαμα μου. εγω λεω να κανω αυτα, που μπορει να τα εχω ετοιμα ρολο απο το προηγουμενο βραδυ κα μονο να τα κοψω και να τα ψησω, και μια ταρτα με κοτοπουλο και πιπεριες και τυρι.

και φυσικα.... η τουρτα με τη Ντορα και τον Μπουτς μην ξεχνιωμαστε.....

την παραγγειλε ο αντρας μου απο ενα ζαχαροπλαστειο που εχει Συκιες και Νικοπολη και την εχει ΜΟΝΟ 8Ε το κιλο +4,5 Ε η ζαχαροπαστα ενω στε αλλα που ρωτησε εδω γυρω, Λαγκαδα κλπ, απο 12-14,5Ε το κιλο!

ουρα κανουν στο ζαχαροπλαστειο αυτο.... εχει πολυ καλα και φρεσκα πραγματα, αφου φευγουν γρηγορα...

Μπουτια κοτας με πατατες γιαχνι εβαλα να γινονται.... κατα τις 12:30 θα ειναι ετοιμο...

οσο για την πορεια εδω ευτυχως δεν εγινε τιποτα βαρβατο...

2-3 φασεις γινανε μονο και τις πετυχα τη 1ωρα που ειμουν με το περιπολικο στο κεντρο για να αλλαξουμε τους πρωινους μεχρι να ερθουν οι απογευματινοι στο σημειο...

αλλα η μια φαση εγινε σχετικα κοντα μας και οταν ειδαμε τη διμοιρια να φοραει κρανη-εξαρτησεις, ειπα το συναδελφο-οδηγο... δεν το βαζεις μπρος το ριμαδι μας να την κανουμε αν μας την πεσουν;;;;

οι πυροσβεστες που ηταν διπλα μας, γκαντεμιδες μας ελεγαν γιατι απο το πρωι που ηταν εκει δεν ειχε γινει τιποτε κοντα στην περιοχη....

παντως ολοι λεγαμε πως αν δεν ειμασταν στη δουλεια που ειμαστε, θα ειμασταν και εμεις στην πορεια....

μεχρι και οικογενειες με μωρα σε καροτσια ηταν! σε μια δεν αντεξα και την ειπα... παρε καλη μου το μωρο και πανε σπιτι... δεν ακους τι γινεται!!! ηταν λιγο μετα που εγινε η φαση κοντα μας και αυτη στην κοσμαρα της!!!!!!

παω για Γκρέις....

Χρυσουλίτσα χρόνια πολλά!!!

Καλημέρες σε όλες!!! Τι μου κάνετε?

Η αρρώστια με έχει πάει πίσω! Ηθελα αυτή την εβδομάδα να στρώσω και να φτιάξω ντουλάπες......τζίφος :oops:

Ούτε όρεξη για δουλειά δεν έχω!!! Αλλά απο ότι φαίνεται αρχίζει και περνάει! ΓΙα να δουμε!!!

Πάω να ξυπνήσω την μεγάλη για το σχολείο...Τα λέμε μετά ...

Φιλια

kalhmera

χρυσουλα μου χρονια πολλα

να σε χαιρονται

απαπα

εμεις χαλια

1η βδομ στη δουλεια και δεν μπορω να βγαλω μιλια σημερα

χεσε μεσα

3ο βραδυ δεν κοιμουνται καθολου

επαθα και ωτιτιδα

ποναω παντου

αντε να δουμε

εγω τα περναω πιο χαλια απο τα παιδια παντα

αντε σας φιλω να ετοιμαστω

Καλημερα...

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!!

σας διαβασα γρηγορα και δεν ξερω τι εχω πρωτοκρατησει...

καναμε χθες το εμβολιο ..ολα οκ..Σωσω ασε να μην γραψω τα κιλα του..τον μετραμε σπιτι στην ηλεκτρονικη ζυγαρια..αν και κατεβασμενο τοκαγκελο στην κουνια δεν κατεβαινει..μονο τοπρωι και αν..ειναι τεμπεληηηηηηςςςςςς!!!!

Μαριαζζζ περαστικα γμτ...διαλυουν ο ατιμες...

Νανα και μια φιλη μου εχει κανει και μαλιστα πριν και τις δυο εγκυμοσυνες...

Βαγκ ωραιο το αμυξοι :lol::lol::lol:

Νανα και εμενα ο καημενος οταν μπαινω το βραδυ σπιτι αρχιζει και γελαει απο χαρα και κανει ολο βλακειουλες...τα γνωστα...

Σωσω χθες δεν καναμε τιποτα....δωρο φυσικα δεν περιμενα--σας εχω εξηγησει τη νοοτροπια του αντρα μου για τα δωρα...ειναι ικανος να μου πει οτι το δωρο μου ηταν η βολτα που πηγαμε στη Λαρισα το Σαββατο..παντως και εκει ολο και κατι ψωνακια εκανα... :oops::oops::oops:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
    • Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει. Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...