Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβριος 2009-2011...Σα να μην πέρασε μια μέρα...Νο 28

Recommended Posts

πολυ καλο..δικο σου;;μη μου πεις....

βαγκ εισαι σουπερ λεμε....

πολυ καλη η ιδεα σου..αλλα φανταζια δεν εχω πολυ..

πες μου πως μπορεις να ραψεις κατι χωρις να ακουμπησεις στο δερμα..και καλα και μπορει να σε πω!!χαχα...

πολυ καη η ιδεα σου..

να φανταστιες πηρα παιχνδακι...και λεω μετα..καπου ειδα 1 κουκλα..και παω και αγοραζω κουκλα..και λεω μετα..που την ειδα,που την ειδα...

απο της ισμηνης καλε!!χαχαχα

με αραχνες παιζουμε γενικα γιατι εγω εχω 1 κολημα..και εχω αραχνες πολλες σε διαφορες μορφες..κουκλακια,κερι,μεταλλικη,πλαστικη..σε καρτα..

στη γωνια του καναπε..αχαχ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

νανουκα σε ευχαριστω και για το καλοσωρισμα και για την απαντηση στην απορια!!

πωπω σημερα ελειψα λιγες ωρες και δεν σας προλαβαινω να σας διαβασω!!!

vagman το αλινα βγαινει απο αθηνα-αγγελικη (οι 2 γιαγιαδες φυσικα και γιορταζω το αγγελικη στις 8 νοεμβριου) αλλα η αληθεια ειναι οτι το ακουσε η μητερα μου που φωναζαν ενα κοριτσακι στις κουνιες πριν γεννηθω!!

νατομ με την αλλεργια ολα καλα??

μπεμπακο τελειο το στιχακι σας!!

ερωτηση:πως μπορω να ανοιξω νεο θεμα;;ειμαι λιγο ασχετη!!θελω να μαθω για μια παιδιατρο αν την γνωριζει καμια γιατι ψαχνομαστε.λεγεται Δουλγεράκη Αικατερίνη στο Ελληνικό

Κόρες δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα.....εχθές έκανα όλο το σπίτι και άλλαξα θέσεις και στο σύνθετο ..... ψώφισα

Το απόγευμα πήγα ψώνια και ο άντρας ένιωσε έναν πόνο στον αφαλό....άφησα παιδιά και πήγαμε στο κέντρο υγείας...τίποτα ανησυχητικό ..να πιει αντιφλεγμονώδες και αν συνεχίσει Δευτέρα να πάμε για υπέρηχο....Ο μικρός δεν κοιμόταν με τίποτα τελικά στις 12 κοιμήθηκε

Εγώ έπεσα ξανα ψώφια και στις 5 το ξημέρωμα σηκώθηκε η μεγάλη.....έχει κάνει ήδη 4 φορές εμετό απο εκείνη την ώρα :?:?:?:?:?:?

Τι άλλο πια? Μήπως να φωνάξω έναν παππά? :cry::cry::cry:

kaλημερα και απο μας...δουλεια ειμαι..οκαιρος σκατα..

νυσταζω λιγο αλλα ολα οκ...

στον αφαλο;;

αλλο παλι και αυτο!!

ελα ρε συ ζ....μηπως να εκανες ευχελαιο;;

και δω εχουμε 2 παιδια...

μια κοπελα..28..ανευρισμα την ωρα του σεξ...και 1 17 χρονο..απο τη μεση και κατω ...οφ..μηχανακι..τι να πω!!!

τραγικα πραγματα!!

καλημέρα!

άντε ρε σωσώ... πολύ κρίμα...

ο μικρός δεν έχει ελπίδες να επανέλθει;

από μικρή είχα πρόβλημα με τον ομφαλό μου.

έφευγε από τη θέση του (εσωτερικά).

απίστευτος πόνος!!!

φέρναμε πρακτικό και τον έβαζε στη θέση του.

μετά το έμαθε και η μαμά μου και μετά το έμαθα και το έκανα και μόνη μου.

το πάθαινα αν σήκωνα βάρος ή έκανα απότομη κίνηση...

αν θέλεις, να δώσω οδηγίες...

πήγαμε εκκλησία.

στην αρχή δεν κοινωνούσε...

αφου περιμέναμε να τελειώσουν όλα τα παιδάκια... άνοιξε το στοματάκι του...

ακόμη νιώθω πιασμένο το χέρι μου...

τώρα πήγανε μία μικρή βόλτα γιατί ήθελα να σφουγγαρίσω.

τους περιμένω και μετά βόλτα.

μετά στη γιαγιά για μάμου.

Ένα ήσυχο κυριακάτικο μεσημεριανό!

Τους κοίμησα όλους και τους 4! :lol:

Το πρωί φτιάξαμε κρέπες μιαμ μιαμ. Τρελαίνομαι!

Αλλά δεν είχα αλεύρι και έβαλα ολικής. Καλές έγιναν.

Ντομ πώς πήγε το πάρτυ χθες;

Αθηνά μπράβο που κοινώνισες τον Ανθιμούλη. Κι εγώ θέλω να τους πάω.

Χαρά το στοιχάκι πολύ καλό! :ymapplause::-bd

Σωσώ τρελαίνομαι για αράχνες. Θεωρώ ότι είναι πολύ παιδικό θέμα!

Μαύρη εννοείται θα την κάνεις.

Μαρία ζ και Βαγκ περαστικά στα παιδάκια σας.

Εμείς διαρροιούλες συνεχίζουμε αλλά δεν έχουν τίποτα άλλο.

Γι'αυτό δεν πήγαμε και στο πάρτυ της Ντομ. Λόγω του μωρού μην έχουν καμιά γαστρεντερίτιδα και το κολλούσαμε. Κρίμα μωρέ το μικρουλάκι :x

Μαράκι που χάθηκες; Είστε όλοι καλά;

Μάρκερ ο παιδικός σταθμός άνοιξε ή όχι ακόμα;

έγραψα ένα κατεβατό και έκανα βλακεία και το έχασα... :twisted:

φρόσω κι εγώ ξανάφτιαξα κρεπούλες!!!

έχω ένα μηχάνημα της τεφάλ που μου το είχε δώσει η πεθερά.

έχει 4 θηκούλες, απλά είναι λίγο μικρές.

δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ...

τελικά είναι πολύ καλό γιατί γίνονται πάρα πολύ γρήγορα και δεν μπερδεύεσαι μα βούτυρα και τηγάνια...

τι ήθελα και το ανακάλυψα... χαχαχα!!!

χαρά μου, πολύ καλό το στιχάκι σου!!!

αλλά, πολύ με νευριάζετε που καλιέστε μόνο οι Αθηναίες!!!

οκ... μόνο εσείς μπορείτε να πάτε... αλλά, από ευγένεια βρε αδερφέ... στείλτε και σε εμάς τις απομακρισμένες...

πήγε καμιά στο πάρτυ της ντομ να μας πει νέα;

σας είπα για τη μανούλα μου;

έκανε και τη 2η χημειοθεραπεία.

πέμπτη με σάββατο.

πήγε πολύ καλά!!!

δεν είχε καμιά παρενέργεια.

τουλάχιστον, μέχρι τώρα...

:mrgreen: exv χασει πολλά επεισόδια !!!!!

χαρα πολυ ωραίο το στιχακι καλε !!!!!

Σωσω ! όνομα κ πράμα ! αντε να δουμε κ φωτο σαν ερ8ει η ωρα της spider !

νέο μέλος ? καλά είδα ? :shock: πείτε μου οτι ειναι πάνω απο 33 ... :mrgreen:

Νανουκα μπράβο για την μαμά , όλα καλά να πάνε κοριτσάκι !

φρόσω και λοιπές τα φιλιά μου

μωρε κ κατι άλλο η8ελα που δεν 8υμαμαι :roll: περιεργο... :lol:

σοκολατα ιον αμυδγαλου χαλαρα 8α τσακιζα τωρα !!!

χαρά μου, πολύ καλό το στιχάκι σου!!!

αλλά, πολύ με νευριάζετε που καλιέστε μόνο οι Αθηναίες!!!

οκ... μόνο εσείς μπορείτε να πάτε... αλλά, από ευγένεια βρε αδερφέ... στείλτε και σε εμάς τις απομακρισμένες...

νανα συγγνωμη :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

θα επανορθωσω αμεσως, :oops::oops:

Τζουλ εμείς φάγαμε κρέπα σοκολάτα μπανάνα [smilie=snorting.gif] [smilie=snorting.gif] [smilie=snorting.gif] [smilie=snorting.gif]

Αθηνά μπράβο στη μαμά σου. Μακάρι να το ξεπεράσει εντελώς!

Είχε ο δον ένα φακό και τον έβαλε στο στόμα του

και πώς κάνω και κοιτάω το λαιμό του μέσα

και βλέπω στις αμυγδαλές όλο πύον :shock: .

Την Πέμπτη πήγαμε στη γιατρό. Είναι δυνατόν να μην είδε τίποτα; Τί να πω;

Μας είπε μόνο πώς αναρρώνει από ίωση.

Αύριο θα κλείσω ραντεβού σε ωρηλά. Τρομοκρατήθηκα....

Αυτός λέει ότι δεν τον πονάει τίποτα,

αλλά είναι γκρινιάρης αυτές τις μέρες και κοιμάται και πολύ.

Κοιτάξτε τί τέλειες τούρτες αραχνούλες!

http://www.google.gr/search?q=spider+ca ... 80&bih=741

http://paizoumemazi.blogspot.com/2011/0 ... st_09.html

http://www.sugarart.gr/DisplayITM1.asp?ITMID=32

Χαρά αφού το έβαλες το κειμενάκι της πρόσκλησης εδώ....

Μάλλον για άλλους χτυπάει η καμπάνα.... :oops:

ο μικρός δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και κοιμάται από τις 6!!!

είχε πολύ πλάκα γιατί κουτουλούσε πάνω του!!!

ξάπλωνε όπου έβρισκε και χουζούρευε... αλλά δε βολευόταν πουθενά!!!

εν τω μεταξύ... από εκείνη την ώρα κοιμάται και ο μπαμπάς του... :shock:

τον ξυπνάω και δεν σηκώνεται!!!

ελπίζω να μ' αφήσουν να κοιμηθώ ως το πρωί που θα πάω δουλειά...

εμένα πάλι με έπιασε η προκοπή και ασχολήθηκα με έναν πίνακα από κουκούλι που ήθελα να φτιάξω για την κουζίνα μου...

όταν τον τελειώσω θα σας τον βάλω να τον δείτε.

Να μαι και γω!

Σας διαβαζα αλλα μεχρι να ερθουμε στα ισα μας δε μπορουσα να γραψω. Που χρονος για πολυτελειες!

Καταρχας ευχαριστουμε για τα περαστικουλια!!!! Να στε καλα!

Ο Διονυσακης καλα ειναι αλλα εχει δρομο μεχρι να στρωσει ο καημενουλης. Οσον αφορα υπνο φαγακι κλπ. Εχει περασει πολλα και βγαζει γκρινια και ολο τσιριζει.

Βασικα για να μη σας πολυλογω ο μικρος εκοβε σταδιακα οπως σας ειχα πει το φαι. Πρωτα φρουτοκρεμες μετα φαγακι μετα γιαουρτια. Αυτα σε διαστημα ενος μηνα και κατι. Βρε τι εχει βρε τι εχει.... Το μονο που βλεπαμε ηταν τα ουλα του πολυ ερεθισμενα και οτι ειχε πολυ γκρινια και ολο δαγκωνε τη γλωσσιτσα. Φυσικα τον ειχα παει γιατρο και μου ειπε ολα καλα και καναμε και εμβολιο!

Το μοναδικο που επινε ητανε γαλα. Μα με γαλα μονο? Ειχα λυσσαξει! Να εχω τα δικα μου με την αποβολη να εχω και τον μικρο!

Λεω ας μη φυγουμε ταξιδι ας καθησουμε σπιτακι αλλα ο Α. επεμενε και ετσι την καναμε. Σε δυο μερες που ειμαστε εκει εκοψε και το γαλα μειωνοντας γευματα.

Να μη βρισκω το μαλακα τον γιατρο και να τα εχω παρει.

Λεω δε παμε καλα μα καθολου καλα.

Παμε λεω νοσοκομεο το παιδι αφυδατωνεται. Κοιταζω πανα και ητανε στεγνη!

Παμε σε μια ειδικευομενη τον κακο της τον φλαρο και αυτηνης και μου την ειπε οτι δεν εχω κανει καταγραφη γευματων :shock::shock::shock::shock:

Της λεω συγγνωμη..... τι καταγραφη? Δωσε μου ενα στυλο! Με κοιταζει... Δωσε μου της λεω! Μου δινει. Οριστε της λεω στο καταγραφω! Ενα γαλα πριν 24 ωρες! Οκ τωρα?

Αφου σου λεω χριστιανη μου δε πινει δε τρωει! Να στο ζωγραφισω κιολας?

Μας λεει οτι βλεπει φυσαλιδες καργα στο λαιμο και οτι εχει αμυγδαλιτιδα. Λεει δεν ειμαι υπερ της αντιβιωσης αλλα θα παρει ογκμεντιν για 10 μερες. Ας βαλετε και ντακταριν στο στομα γιατι βλεπω οτι ολο κατι κανει με τη γλωσσα.

Της λεω ολα καλα αλλα ανυσηχω. Εχει αφυδατωθει. Ααααα μου λεει θελει υπομονη. Α δε φαει δε πιει σε κανα 2 μερες φερτον για ορο.

Φευγουμε. απελπισμενη και αφου ολη τη προηγουμενη νυχτα το παιδι εκλαιγε και δεν ετρωγε λεω δεν τν παμε μια βολτιτσα μπας και κοιμηθει στο αυτοκινητο? Τον παμε βολτιτσα παμε και στα τζαμπο αλλα ο Διονυσης νερο. Ουτε να γελασει ουτε να εκφραστει τιποτα. ΚΟιμοτανε συνεχεια και ητανε κουρασμενος.

Παιρνω και γω τηλ μια πολυ καλη φιλη γιατρο που ειναι στο παιδων στο αγλαια και εχει κανει αγροτικο στα μερη μου. Της λεω το και το. Μου λεει κατι δε παει καλα και μη δωσεις αντιβιωση. Απυρετος και χωρις στρεπ τεστ? Παρε το τηλ της διευθυντριας του νοσοκομειου και μιληστε ειναι αστερι.

Την παιρνω δεκα και.

Της λεω το ιστορικο και της λεω και τα καμωματα της ειδικευομενης. Της λεω εχει στεγνη πανα εδω και ωρες.

ΜΟυ λεει ΜΗ δωσεις αντιβιωση παρε ρουχα του μωρου ανεβα παιδιατρικη στον 1ο κατευθειαν πες το ονομα μου και βαλτε ορο το παιδι αφυδατωθηκε! Θα ειδοποιησω και γω!

Τρεχουμε βαζουμε ορο. Το παιδι στο τσακ. Ειχε φτασει το σακχαρο το αμην.

Ερχεται η ειδικευομενη σα βρεμενη γατα. Της ειπα 2 φωνηεντα ηρεμα βεβαια γιατι με ενδιεφερε το μωρο.

Ευτυχως που δε πηραμε αντιβιωση.....

Φυσικα το βαρδυ ειχα κλαμματα εσπασε και τη φλεβα.. Γλεντια τρελα!

Αφου τον κατατρυπησαν και καναμε το κοσμου τις εξετασεις φαινεται μονο οτι ειχε πολυ ερεθισμενο λαιμο ουρανισκο σταφυλη και ουλα που ματωνουν....

Υποπτευονται ιο.

Περιμενουμενουμε τον ιολογικο ελεγχο απο λαρισα πιστευω μεχρι την πεμπτη παρασκευη να εχει βγει.

Καθισαμε μεσα 4 μερες και γυρισαμε τη πεμπτη σπιτι μας.

Το αξιοθαυμαστο ειναι πως αρχισε να τρωει μη αλεσμενα. Οχι τελειως σκληρα αλλα τουλαχιστον δεν αλεθουμε.

Τωρα ή τον εκοψε η λορδα ή κατι ειχε το παιδι καιρο και δεν ελεγε να φαει σαν ανθρωπος.

ΑΛΛΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΠΑΘΙ! Ποιος ο Διονυσης! ΠΟυ επινε λιτρα! Τωρα για βραδυ τρωει γιαουρτακια τρια παρακαλω ή φαγακι κανονικο.

Δοκιμασα δημητριακα δε ψηνεται. Αυριο λεω για κουακερ.

Φανταστειτε ποσο ποναγε που δε θελει να δει μπιμπερο.... Πινει μονο απο ποτηρι αλλα μονο νερακι. Το γαλα μου το εφτυσε.

Οποτε προσπαθω να το δω θετικα και λεω ευκαιρια να κοψουμε μπιμπερο κλπ.

Ο υπνος καλος αλλα χθες βραδυ ενω λεγαμε ουφ τη γλιτωσαμε γιατι ολο μαζι μου κοιμοτανε αγκαλιτσα χθες ηθλεε αγκαλια και μονο μαμα και νανι μαζι. Τον πηρα φυσικα στο κρεββατι γιατι φοβαμαι οτι εχει αναμηνησεις απο νοσοκομειο και κοιμηθηκαμε μαζι. Ειχα ομως την εμπνευση να τον παω κουνια μετα αφου κοιμοτανε και εγινε της κακομοιρας. Ξαγρυπνησε και απο τις 2 κοιμηθηκαμε στις 7 μιση! Ειπατε κατι? χαχχαα

7μιση κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε 11 και οι τρεις.

Αφου εφαγε τρια γιαουρτια μετα γαλα με μπανανα μιλκ σεηκ παω να τον ταισω κρεας με πατατουλες στο φουνο και πνιγεται στη 5η κουταλια! Ε οχι γαμω τα κερατα μου μεσα! Ουτε να δει κουταλι! Ελεοες βρε διονυση του λεω!

Τον αφηνω νηστικο τρωει παλι γιαουρτια το απογευμα και το βραδυ λεω να ξαναδοκιμασω.... Παω να του δωσω και αφηνιαζει. Δαγκωσε το κουταλι και ουρλιαζε! Σκηνες απειρου καλλους! Τελικα ειχα χυλοπιτες με μοσχαρι και τον βαζω τσακα τσακα να ζεσταθει και του το δινω!Μεχρι να παρει μπρος οτι ειναι αλλο φαι ειδα και επαθα! Την ωρα που τον ταιζα πεφτει μια χυλοπιτουλα στο χειλακι του και σταματαει με υφος αηδιας! Ευτυχως ειχε φαει καμποσο. Τι ιδιοτροπος θεε μου!

Τον παιρνω τον κανω μπανιο και βουρ κρεββατι. ΚΟιμηθηκε αφου κλαψουρισε πολυ λιγο. Τωρα τι νυχτα θα εχουμε ενας θεος ξερει!

Εν κατακλειδι. Καταληξανε οτι κατι εχει στο στομα αλλα περιμενουμε την ιολογικη.

Εγω υποπτευομαι ερπη... Καποιος ειχε και τον κολλησε. Εχει ακριβως τα συμπτωματα που εχουνε τα μωρα οταν κολλανε.

Εδω εχω αστραψει και εχω βροντηξει! Σημερα τα εψαλλα σε πεθερα! Γιατι? ΓΙατι τον ειχε πριν κανα μηνα αγκαλια με εναν ερπη ναααααααα στα χειλη της και ενω της ελεγα αστο μην εχουμε ντραβαλα αυτη με εγραφε οπως παντα!

Και οταν λεμε τα εψαλλα τα εψαλλα κανονικα!

Και φυσικα σειρα εχουνε και αλλοι. Δε λεω θα κολλησει διαφορα αλλα εδω κανουνε πολλα τρελα και πρεπει να κοπουνε.

Σας εγραψα ενα κατεβατο ουτε και γω ξερω τι εγραψα..... χαχα

Σορυ! Ειχα τοσα να πω!

Μαρια-μαρκερ ξερεις τι αλλο θα δουμε στην ιολογικη του μικρου? Καταλαβες τι καναμε ε? Για τι αντισωματα κανανε λες? Δε ρωτησα ο μαλακας. Θα παρω τηλ αυριο να μου πουνε και ακριβως ποτε θα βγουνε. Μα εμαθα μετα οτι στειλανε αιμα για αυτο τον λογο. Αλλα δε την ειδα τη τελευταια μερα αυτη να τη ρωτησω...

μου μαύρισες την καρδιά βρε μαράκι μου...

το πουλάκι μου... τι τράβηξε;

μαζί μ'αυτό κι εσύ φυσικά...

όταν λες έρπη, τι εννοείς;

τον κλασσικό;

δε θα φαινόταν;

καλά που σκέφτηκες να πάρεις τη γνωστή σου...

την ηλίθια τη γιατρό... αν δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει... ας συμβουλεύεται κάποιον συνάδελφο...

Μαράκι τί τραβήξατε; :o:(

Καλά πού είσασταν και στην Καρδίτσα και έχει νοσοκομείο.

Γιατί αργούν τόσο πολύ οι εξετάσεις;

Τώρα το παιδί είναι τελείως εντάξει;

Εσύ πώς είσαι;

Βασικα ο ερπης στα μωρα εκδηλωνεται διαφορετικα ως πρωτογενής ερπητική στοματίτιδα και ειναι αρκετα επωδυνα τα συμπτωματα αλλα οχι σοβαρα. Ανορεξια φυσαλιδες στο στομα και λαιμο ουλα που ματωνουν δεκατα ή και πυρετος. Εξαρταται απο το μωρο. Μετα φυσικα ειναι φορεας και μποριε να εμφανιζει κανονικα ερπη οπως τον ξερουμε.

Ειμαι σιγουρη οτι του βαλανε στην ιολογικη για αυτο. Ισως και για λοιμωδη μονοπυρηνωση? Θα δουμε.

Παντως ειχε λευκα αυξημενα.

Κια την λοιμωδη μονοπ... ελαφρα την περνανε συνηθως τα μωρα.

Ασε Φροσω μανικι!

Καλα ειναι αλλα πολυ τρομαγμενος ρε γμτ! Ολο τσιριζει.

Εγω δε ξερω που βρισκω τοση δυναμη και τα καω ολα! Πραγματικα τα παιδια σε κανουν αλλο ανθρωπο!

Ξερεις σε σκεφτομουν οταν ημασταν νοσοκομειο που ειχε μπει ο Δον μεσα που ειχε γριπη! Ελεγα τι τραβηξε η καημενουλα η Φροσω που ητανε μακρυα του!

Οι εξετασεις τοσο κανουν μας ειπανε λογω νοσοκομειου? Μας ειπε και εξω γινονται κοστιζουν γυρω στα 200 Ε της λεω δε με νοιαζει! Μου λεει εμπιστευομαι το πανεπιστημιακο της λαρισας. Και ετσι στειλαμε εκει.

Θεραπεια δε πηρε τιποτα παρα μονο ενα διαλυμα που λεγεται αναισθησινη και του το εβαζα με το δαχτυλο για να ανακουφιζεται το στοματακι. Γινεται μονο σε φαρμακεια και το κανανε μονο 2 επανω. Με το που το βαλαμε αρχισε να τρωει η ψυχη μου! Αφου τωρα ερχεται και δειχνει με το δαχτυλο του για να του βαλω! χαχα Η αγαπη μου|! Φανταστειτε ποσο τον ανακουφιζε που με αφηνε και με αφηνει να βαζω το δαχτυλο μεσα στο στομα του . Στον ουρανισκο στα ουλα στη γλωσσα.

Μονο χαμομηλι επινε η ψυχη μου τις πρωτες μερες απο το δαχτυλο μου σταγονιτσες και εβγαζε τη γλωσσιτσα του. Εκει εσπασα! Δεν αντεχα να τον βλεπω!

Σκεφτειτε πως καναμε οταν εφαγε! Εφαγε κοτοσουπιτσα! Πριν ομως τον ταιζα γαλα και νερο με συριγγα! Σας λεω χαλια!

Παναγια μου! Δε ξερω πως αντεξα!

Μαρία μου οι μανούλες έχουν πολύ δύναμη που την αντλούν από την αγάπη τους και μόνο.

Με έκανες και δάκρυσα με το δον....

Ακόμα το έχω πληγή μέσα στην καρδιά μου.

Θυμάμαι που μου είπε όταν τον έβαλα στο αυτοκίνητο,

μαμά που πάμε με τον μπαμπά και του είπα να δείτε τον Άγιο Βασίλη

γιατί ήταν κοντά στα Χριστούγεννα και ήταν όλα στολισμένα :(:(:(:( .

Ελπίζω να μην είναι έρπης, να είναι κάποια απλή λοιμοξούλα.

Τουλάχιστον είναι καλά τώρα.

Αυτό με το σπάσιμο της φλέβας δεν είναι φριχτό;

Την είχε σπάσει ο Χριστ. με τον ορό και πλημυρίσαμε αίμα ουουουοοουυ.

μαρακι περαστικα !

εχετε δικιο η μανουλες εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας.....

λοιμοδη μονοπυρινοση ειχε κ η Μαρια μου....δεν ετρωγε τιποτα θυμαμε...αδενες πρισμενοι .....δεκατα....αστα πανε τωρααυτα...

ευχομαι ολοι να ειναι καλα!!!!!

γεια σου φρωσω!!!

το παρτυ ηταν πολυ ωραιο...ειχε καλοκαιρι εκεινη τη μερα κ ηταν ολα εξω....πηρε κ πολλα δωρακια ...ρουχαλακια κ πολυ φουστανι λεμε!

μετα αρρωστησε λιγο...δεκατα μονο ...σημερα ειναι μια χαρα!αντε γιατι εχω να βγω απο το σπιτι 3μερες..

τι καιρο εχετε?εδω χειμωνας!εχουμε τζακι 24ωρο!!!!

Αχ Μαράκι μου τι τραβήξατε!!!! Να φύγουν και να μη γυρίσουν!!!

Χάλια κι εμείς....αρρώστησα κι εγώ με γρίπη και νιώθω χάλια...η μεγάλη δεν έκανε άλλο εμετό όμως είναι πολύ εξαντλημένη και με ελάχιστο φαγητό! Ξανακοιμάται τώρα και κοιμόταν απο το μεσημέρι στις 5 μέχρι τις 8!!!! Ο μικρός έχει λίγο καταρροή και ελαφρύ βηχαλάκι πια! Αντε να δούμε τι άλλο!

Σας φιλώ όλες

υγ. Χρυσούλα το δωράκι σε διάλεξε μόνο του! Οταν έψαχνα να βρω τι θα σου στείλω κι ενώ πήγα να πιάσω κάτι άλλο αυτό κόλλησε στο χέρι μου!

μαράκι μου έχω πάθει σοκ...

ελπίζω να είναι και το τελευταίο που σας βρίσκει...

κ εγώ πέρασα μονοπυρήνωση κ μάλιστα μεγάλη σε ηλικία-17-

αλλά θυμάμαι ότι έιχα υποφέρει πολύ κ μάλιστα είχα πάθει αλλεργικό σόκ

από την αντιβίωση που είχα πάρει και έχασα 5 κιλά σε μια βδομάδα..

μόνο νερό έπινα..

ότι κ αν ήταν να φύγει κ να μην ξαναγυρίσει συμπεθέρα μου..

είσαι πολύ δυνατή και καλή μανούλα...

περαστικά κ στα υπόλοιπα παιδάκια

κ τις μανούλες.

εγώ κλείνω 3 βδομάδες με μπούκωμα.

η μικρή ευτυχώς καλά.

ντομ να τον χαίρεσαι και συγγνώμη που δεν ήρθαμε.

εγώ δεν είμαι καλά ακόμα...

πες μας τι έγινε με την αλλεργία..

κορίτσια δεν θέλω να σας πανικοβάλλω

αλλά έχω ακούσει από πολύ κόσμο

ότι η κατάσταση στην ελλάδα δεν πάει καλά

και ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να αγοράζουν βασικά τρόφιμα

και νερά και υπάρχουν φόρουμ με άτομα που οργανώνονται

και συζητούν πώς μπορεί να τα βγάλει πέρα κάθε σπίτι

και τι προμήθειες πρέπει να κάνουμε όλοι..

δεν ξέρω τελικά αν θα γίνει τπτ,

αλλά εμείς για καλό και για κακό είπαμε να πάρουμε μερικές εξάδες νερά

και βασικά τρόφιμα.χαμένα δεν θα πάνε..

και πάλι συγγνώμη αν σας αγχώνω.

απλά είναι μια συμβουλή που θα δώσω και στις φίλες μου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Προς το παρόν έχω σχετικά πιο  χαμηλή πίεση αλλά θα του το πω σε ευχαριστώ!!!!🥰
    • Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...