Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβριος 2009-2011...Σα να μην πέρασε μια μέρα...Νο 28

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μόλις έκατσα...

πήγα τη μικρή στο πάρκο γτ της το είχα υποσχεθεί από χτες..

2 ώρες κάτσαμε,γυρίσαμε κ ήταν λιώμα..

μέχρι να την ταίσω και να την βάλω για ύπνο με έλιωσε στη γκρίνια.

τέσπα,τώρα είναι η ώρα της ξεκούρασης...

εγ'ω έκανα χτες τις δουλειές μου.

και το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση γτ με τα γενέθλια της μικρής

βρήκα μια ευκαιρία κ έκανα τα χοντρά.

και εγώ τέτοια γενική κάνω πλέον.

πού καιρός για τοίχους..μόνο τα σημάδια.

ισμήνη join the club.

είναι σίγουρο,όλοι θα αρρωστήσουμε σιγά σιγά αυτή την εποχή.

ευνοούνται πάρα πολύ οι ιώσεις.

κρίμα στις κοπέλες που θα κάνουν πάρτυ αυτές τις μέρες..

ντομ και χαρά άσχημη εποχή για πάρτυ!

κάτι ήξερε η φρόσω που τα έκανε νωρίτερα!! ;)

σωσώ θέλουμε φωτό όπως και να βγει η τούρτα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου ευτυχισμενη μανουλα να σου ζησει ο δημητρακης σου.εμενα με λενε ελενη και εχω ενα κοριτσακι την αναστασια που ειναι 2 χρονων.εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να πινει 500 μλ την ημερα για να μην εχει δυσκοιλιοτητα γιατι προχθες αγανακτησαμε να χεσει :lol: και αυτη δυστυχως πινει πολυ γαλα.

Καλημερα σε ολες!!!!

μολις κοιμηθηκε το αγορακι μου.δυστηχως μου εχει ελλατωσει τον μεσημεριανο υπνο κατα πολυ.κοιμαται 1 - 1 μιση ωρα και δεν προλαβαινω πια να κανω τιποτα!!

ΜΑΡΚΕΡ οταν εγραφα για το συκωτι εννουσα οτι μου ειπαν οτι πανω απο 500ml γαλα βλαπτει το συκωτι.οχι να το τρωει!!!

Ελενη γεια σου και σενα!!να την χαιρεσαι την μικρη σου.πολυ ωραιο ονομα της δωσατε!εμενα δοξα το θεο παει 3 φορες την ημερα!!!σκονη γαλατακι ακομα πινουμε.

Μηπως καμια μενει προς νοτια προαστια?για παιδιατρο θελω να μαθω γιατι εμεις τρεχουμε γαλατσι και δεν ειναι καιρος για βενζινες.ασε που κατι επειγον να χρειαστουμε θελουμε 1 ωρα και να φτασουμε.

καλυψω εννοειται θα στειλω φωτο...οτι και αν βγει..

περιμενω να ερθει το βραδυ να στολιζω..

εδω ηλιο..εμεις αρακα φαγαμε!!

Αλίνα καλωσηρθες!Εγω μενω Γλυφαδα.Αν θες σου στελνω με πμ το τηλ της παιδιατρου μου, εχει ιατρειο στην Ανω Βουλα.

Σωσω μην μασας ρε!Εσυ εισαι παουερ!

Ισμηνη περαστικα και σε σας!

Πολυ ωραια!Να δω 4,5 κιλα τουρτα ποιος θα τη φαει!και τοσα αλλα καλουδια που θα φτιαξω με τα χερακια μου.

Α ρε Σωσω να μην εισαι κοντα να τα τσακιζαμε.

Αυτα εχει ο Οκτωβρης τι να κανουμε, αν και ιωσεις υπαρχουν ολους τους μηνες, δε θα ηθελα προσωπικα να το κανω ετεροχρονισμενα για το λογο αυτο.

Ρε παιδια εσας σας τσιμπανε τα παιδια σας κουνουπια αυτη την εποχη;

Εμενα χτες που δεν του εβαλα εντομοαπωθητικο, τον ρημαξαν. Το μωρο δεν εχει τιποτα!

Σαν τον κωλο της μαιμους θα ειναι αυριο στο παρτυ, φωναξα και την παιδιατρο να ερθει να σιγουρευτω οτι ειναι κουνουπια.Ελεος εχει κρυωσει ο καιρος τις τελευταιες μερες και δεν εβαζα.

ntom ti uema η τουρτα;;ρε παιδι ΤΙ ΑΛΛΟ κανατε σοτ παρτυ;;

φιγκερ φουντ;;

πως πανε τα αρρωστα παιδια...μολις εφυγε ο κοσμος που ειχα..2 φιλες με 2 παιδια..

παμε για μπανιο..

αυριο ειναι τα γελεθλια της ελενης σκ..

και η κρισιμη μερα..

εναλαξ με τον αντρα μου να ανοιξουμε τη ζαχαροπαστα..

αυτος αναλαμβανει τα σχεδια..

εγω τα υπολοιπα!!

Dominique Να το χαιρεσαι το αγορακι σου!!πολυχρονος ο Βασιλακης!!!να περασετε πολυ πολυ ομορφα στο παρτυ σας αυριο!!!

Εγω εχω μονιμα στην πριζα αντικουνουπικα και το καλοκαιρι ψεκαζομασταν οικογενειακως με φλεριανα της power health ειναι για παιδακια καθαρα φυτικο και κανει δουλεια.τωρα που εχουμε και τους σωρους με τα σκουπιδια φαντασου ποσο μολυνσμενα ειναι.μας ρημαξαν φετος!!

οσο για παιδιατρο αν ειναι καλη στειλε ονομα και τηλ μηπως και ερθουμε και εμεις προς τα εκει!!σε ευχαριστω πολυ

καλησπερα κοριτσια.πριν λιγο γυρισαμε απο παιδιατρο μια χαρα μας βρηκε ειναι 11.800 κιλα και 87 υψος.ξεσηκωσαμε το ιατρειο απο το κλαμα καναμε και το εμβολιο της ηπατιτιδας και τωρα κοιμαται ξερη.ευχαριστω ευτυχισμενη μαμα της πεθερας μου ειναι το ονομα.

εμενα μητερα και πεθερα τις λενε ΟΥΡΑΝΙΑ!!!ομορφια ε???ουτε λαχειο να χα πετυχει!!βεβαια τους ειχαμε εξηγησει οτι αν καναμε κοριτσακι το ουρανια δεν παιζει!!στο τραπεζι ειχε πεσει αναστασια και λυδια.τελικα...δημητρακης!!!

11.800 ε????εμεις ημασταν τοσο τον πρωτο χρονο!!!ασε μου χει φυγει μεση και χερια!!αφου σημερα αποκοιμηθηκε πανω μου στον καναπε που καθομουν και μου λεει ο αντρας μου να τον παω στο κρεββατακι του και του εκανα νοημα οτι δεν μπορω!!!κοντα στα 15 ειναι εχω τενοντιτιδα εχω και καθηζυση σπονδυλου (ολα τα χει η μαργιωρη!!) δεν μπορουσα να κουνησω λεμε!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: αυτη η ζαχαροπαστα τι ειναι???????

Εντάξει σκατα ετσι!!!

Κουνουπια και μαλακιες...καλα δε δε μου καθοτανε απο το πρωι οτι θα ειναι κουνουπι

αλλεργικο σοκ σε τι;;Ο Θεος και η ψυχη του...ειτε απο επαφη ή αλλαγη απορρυπαντικου/οχι/ειτε καινουργιο σκεπασμα/υπηρχε καινουργιο σκεπασμα που το ειχα πλυνει, στους 40 και δε φτανουν λεει οι 40 :shock: / ειτε τροφη/η τουρτιτσα που κοψαμε χτες δεν ειχε ξηρους καρπους οπως ρωτησε η παιδιατρος/

σπαω το κεφαλι μου μα ουτε εφαγε τιποτα περιεργο ή εμπασει περιπτωσει που δεν ειχε ξαναφαει.

Τωρα μπαινω κι εγω στα αταραξ που απο σας τα ακουγα και δεν τα ηξερα, σολντεσανιλ σταγονες/κορτιζονουχες/κι οπου βλεπω μεγαλα σημαδια φουσικορτ.

Ειναι γεματος, αν τον δεις προσεχτικα στο φως εχει στην πλατη ολο κατι ψιλα ψιλα και στο ποδι κατι σαν φλοιο πορτοκαλιου, εκτος απο τα μεγαλα σε πατουσες και μετωπο.

Πυρετο δεν εχει, ας ελπισουμε λεει να παει καλυτερα μην χρειαστει νοσοκομειο/μας υποχρεωσες!

Διατροφη στεγνα, σαν της γαστρεντεριτιδας, εκτος απο γαλα που το επιτρεπει.

Τουλαχιστο περα απο μια ενοχλησουλα λογω φαγουρας φανταζομαι, ειναι ο συνηθισμενος στη συμπεριφορα του.

ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ!!!

[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

αλεργια ε???κοκκινα ειναι τα σπυθουρακια ή στο χρωμσ του δερματος?ρωταω γιατι κ εγω ειδα κατι στα ποδαρακια του αλλα ειναι σαν δροτσιλα περιπου. εχω υποψιες για το απορρυπαντικο...

καλα θα κανεις να το κανεις το παρτυ εφοσον και το παιδακι σου δεν δειχνει να εχει ενοχλησεις.τουλαχιστον να το ριξετε εξω!! κ εγω τις τρεμω τις αλλεργιες γιατι απο την εγκυμοσυνη παρουσιασα διαφορα ειναι και ο αντρας μου οποτε φοβαμαι τι θα βγαλει ο μικρος.

στειλε μνμ για την παιδιατρο, μην με ξεχασεις.φανταζομαι με 2 παιδακια που χεις θα την εχεις καρατσεκαρει ε!!

γειααα....

σας εχασα...

χρονια πολλα στα παιδακια μς που παρελειψα..

περαστικα και σε ολα τα αρρωστα παιδακια και στη Καλυψουλα..

Μπραβο στον Ορεστη για τα καλα λογια της δασκαλας..εχω καταλαβει σε στυλ μαθητη πρεπει να ειναι ;);)

Ντομ κανε το παρτυ να χαρει ο βασιλης και χεσε την αλλεργια..φωτο θα μπω να δω σε λιγο...

Μαρκερ και εγω το σπανακι το πλενω εντονα και το ζεματαω και δυο φορες..εχει πολυ χωμα..

και να θελα να φτιαξω ζαχαροπαστα με οσα εγραψε η Σωσω ουτε με σφαιρες..φιλεναδα θα σου στειλω πμ

Φροσω και εγω το διαβασα και με σφιγγεισ το στομαχι

Μαριαζζ πηρα το δωρο σου και ειναι ακριβως ο,τι μου ταιριαζει..εχω αδυναμια στις περλες..θα σου στειλω και πμ ...

Χαρα ευχομαι ολοψυχα ο Πετρος να αποτελεσει εξαιρεση..

Αλίνα καλωσηρθες..εχω και εγω ενα αγορακι, τον Θανο ..αυτο για το συκωτι μου ακουγεται υπερβολικο..ελπιζω να μην ισχυει γιατι ο δικος μου πινει ενα λιτρο τη μερα σχεδον :?:?

εμεις τα ιδια..εγω εχω τρελα διορθωματα και ξενυχταω..ο μικρος καλα..μαζεματα κανω και εγω στο σπίτι..ελπιζω να μην πιασει αποτομα το κρυο γιατι εχω ακομα τα ρολερ μονο απο το καλοκαιρι--οι κουρτινες ειναι καθαριστηριο και τα χαλια τα εχω δωσει και δεν υπαρχε καμια περιπτωση να βγαλω τα αλλα.. :mrgreen::mrgreen:

ο μικρος ηδη κοιμαται , τον ειχε παει ο Νικος παιδοτοπο το απογευμα και κουραστηκε..ελπιζω να μην κολλησε τιποτα εκει --δε με ρωτησε επριν τον παει :mrgreen::mrgreen: ..και τον ειχαμε παει και παιδικη το πρωι γιατι εχε φοβερο ηλιο

ax koritsia πολυ χαιρομαι γι αυτα που ακουω για το γαλα γιατι 3 μανουλες την κυριακη στο παρτυ μου το παν και λεω για να ειναι τοσες πολλες παει να πει οτι εγω ειμαι αλλου γι αλλου!!

χρυσουλα δεν την παλευω αλλο με τα χειμερινα!!ασε που εμεις ημαστε και απο μετακομιση προσφατα και πρεπει να παω να κοψω και μοκετες συν οτι δεν ειχα ιδεα που ηταν τι σε οτι αφορα τα ρουχα.μου πηραν 3 μερες αλλα τα εβγαλα!!αλλωστε τα δικα μου τα πιο πολλα δεν μου χωρανε!!!απο small σε XL!!τι να σου κανουν τα ερημα??????

εγω αυτο που δεν παλευω τωρα ειναι το σιδερο...γιατι τα επλυνα και μια να φρεσκαριστουν!!παρε τωρα να εχεις!!!

οσο για ηλιο χτες που εβγαλα το μικρο βολτα σιχτηρισα.παντου σκουπιδια και βρωμα!!προτιμησα σημερα να κλειστουμε μεσα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΑΑΑΑΑ??

geia και απο μενα..τι κανετε κοριτσια;;

+τε΄λος...μπηκε ψυγειο ..αυριο η συνεχεια..εννοειται και θα κανεις το παρτυ το τρελο ντομ..δε θελω χαζα...

ωστε ετσι χρουσουλα ,ε;;1 λιτρο;;δε συμφερεται!!

εγω κομματια..πρει να σιδερωσω αλλα δε νομιζω..

Ευτυχισμένη μανούλα καλωσήλθες!

Είμαι κι εγώ μια ευτυχισμένη μανούλα 3 αγοριών :x .

Περαστικά στα αρρωστούλικά μας.

Κι ο Φιλ. μου είχε διάρροιες σήμερα.

Ντομ μάλλον κάτι τον πείραξε. Σε κανά 2 μερούλες με το αταράξ θα είναι μια χαρά.

Εμείς το παρτάκι μας το κάναμε νωρίς και για να χωρίσουμε το χρόνο με του Αλέξ.

Για το γάλα γράφει στο κουτί για 2-3 ετών 3γεύματα*250μλ, άρα 750μλ τη μέρα.

Ισμήνη αν δεν καμαρώνεις για τα παιδιά σου για ποιον θ ατο κάνεις;

Μπράβο στον Ορέστη και στη μαμά του!

Χαρά κι εγώ ελπίζω ο Πέτρος να εξαιρεθεί...

Σωσώ τόσα λεφτά που ξόδεψες και θα βάλεις μέσα μόνο κέικ έπαιρνεες την πιο νόστιμη τούρτα ;) .

Βέβαια η δημιουργία έχει κι αυτή την αξία της!

Χρυσούλα διορθώνεις ε; Δεν σε ζηλεύω καθόλου :lol: .

Εγώ πήρα σήμερα τις εξετάσεις μου. Έκανα μαστογραφία (πολύ ζούληγμα) και τεστ παπ.

Πεντακάθαρες όλες [smilie=blob3.gif]

μαρια και χαρα μου τωρα ειδα τις χτεσινες απαντησεις.μαλλον δεν ειστε τωρα μεσα αλλα σας απαντω!!Χαρα απο αθηνα ειμαι.ανεργη ω ναι ...σε λιγο κλεινω χρονο σε ενα μηνα.παει και το επιδομα!!τι ψαχνεις???αν και οσο κι αν ψαχνουμε χλωμο το βλεπω...

να σου ζησουν τα παιδακια σου frosobal!!μαστογραφια ε??αχ δεν μπορω με αγχωνουν αυτες οι εξετασεις.εχω περασει ηδη ενα χειρουργιο στο στηθος και δεν την παλευω.ολα καλα τωρα αλλα ξερετε πως ειναι αυτα,αν γεννησει ο οργανισμος μια φορα το κατι της του μπορει ανα πασα στιγμη!!τον αλλο μηνα πρεπει να παω κι εγω για εξεταση καλα που το θυμησες γιατι το χα αποβαλει απ τη μνημη μου!!

πωπω πολυ τουρτοσυζητηση πεφτει εδω και εγω ειμαι σε φαση απεξαρτησεις απο τα γλυκα.θα με καταστρεψετε!!!!χααααχααα

καλα ειπα να πω ενα γεια πριν αρχισω τα μαγειρεματα για αυριο και ειχα 5 σελ να διαβασω!!!!

Νατομ με το καλο το παρτυ, καλα να περασετε! οσο για την αλλεργια.... αφου δεν κολαει....

εμας μας καλεσαν το απογευμα τα γειτονακια διδυμα στο αυριανο παρτυ γεννεθλιων τους σε παιδοτοπο...

δε θα παμε ομως γιατι χθες δεν πηγαν σχολειο λογω γαστρεντεριτιδας και αυριο να παμε στο παρτυ τους;;;; ασε που μπορει να εχει κολησει και η αδερφουλα τους και να ειναι σιγουρο το κολημα!!!!!

θα τους δωσουμε μονο τα δωρακια ου θα παρουμε οταν τους δουμε...

θα πουμε οτι η Μαριαννα ανεβασε πυρετο και καλα....

αυριο θα κρατησουν τα πεθερικα τα μωρα γιατι δουλευουμε και οι 2....

οσο για το γαλα, και εγω μονο οτι εμποδιζει την απορροφηση σιδηρου ξερω.

ο Σπυρος ειναι παλι σε περιοδο που κοβει το γαλα...

η Μαριαννα σταθερη 300-330 πρωι βραδυ.

παω μπας και προλαβω να μεγειρεψω...

Αλινα καλως ορισες!!!!

Σωσω και Φροσω στο φρον τμε επρηξαν να παω τη Δευτερα κουλουρια παλι :lol::lol::lol:

την Τεταρτη εχω γενεθλια..κλεινω τα 34 :lol::lol::lol::lol::lol: και δεν θα φτιαξω τουρτα με ζαχαροπαστα :lol::lol::lol:

την Τεταρτη εχω γενεθλια..κλεινω τα 34 :lol::lol::lol::lol::lol: και δεν θα φτιαξω τουρτα με ζαχαροπαστα :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μικρό κορίτσι είσαι βρε!

Ευτυχισμένη μανούλα είχαν κολήσει τα τικεράκια.

Τα άλλαξα. Τα διάλεξε ο Αλέξανδρος οπότε αν δεν είναι ωραία εκείνος φταίει :D .

Κειμενάκι όμως δεν έπαιρναν. Τλσ.

Ααααα πήγαμε ΙΚΕΑ σήμερα και στον παιδότοπο μας έδωσαν ένα καρτελάκι που έλεγε ότι αν κάποιο παιδάκι έχει γενέθλια μέχρι και 10 μέρες μετά δίνουν δώρο 2 γεύματα παιδικά και μια μικρή τούρτα!

Λέω να τους πάμε αύριο. Κλείνουμε 10 μέρες από τα γενέθλια.

Θα δέιξει....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τις ευχες !!!

σημερα τα εχω παρει λιγο με τους γιατρους....

πηγαμε να κανουμε το εμβολιο...ο γιατρος σε αδεια...οι αλλοι δυο αγροτικοι δεν επιτρεπετε να κανουν εμβολια ουτε καν να τα γραψουν στο βιβλιαριο!!!!!

ο γιατρος σε αδεια για κανα μηνα :(

το μεσημερι ανεβαζει πυρετο η Αγγελικη κ ερχετε η Μαρια απο το νηπιο με βηχα .....

οι γιατροι δεν μπορουν να κανουν ουτε διαγνωση ουτε να δωσουν τιποτα στην Αγγελικη....

μια απο τα ιδια κ στην μεγαλη....

κοινος οσοι ζητε εδω αρρωστηστε τον αλλο μηνα που θα ερθει ο γιατρος :roll:

βαρεθηκα την τηλεφωνικη διαγνωση.....

εχει χαλια καιρο ...

αυριο δεν εχει καραβι...σαβατο δεν εχει ποτε!

δελφινι μονο..κ εαν ......6,30 το πρωι! ελεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σορυ κοριτσια .....

καλως σε βρηκα vagman!! σε αφηνει ο γιατρος 330??εμενα μου χει πει το ανωτερο 300 εδω και κανα 3μηνο.ασε που δεν χωραει στο μπιμπερο να χτυπηθει η σκονη!!!

αλεκα που μενετε??περαστικουλια ευχομαι.

αχ κοριτσια τωρα περασαμε την ιωσουλα με την καταροη και τον βηχα δεν θα αντεξω και γαστρεντεριτιδα στο καπακι!!

ακομα καμια δε μου χει πει τι ειναι αυτη ζαχαροπαστα!!!

σας γλυκοφιλω..παω για νανι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...