Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυχενικη διαφανεια και papp-a Θεσσαλονικη

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου,ειμαι στην 2η εγκυμοσυνη μου και ειμαι 7 και κατι ημερων..ο ιατρος μου μου ειπε στις 25 Οκτωβρη να παω να κανουμε αυχενικη.Την κανει ο ιδιος και κοστιζει 80 ευρω.ειναι καλα?και το papp-a θα πρεπει να παω σε καποιο διαγνωστικο εξω...ουφ....ποσο κοστιζει ξερετε?

εγω τα ειχα κανει ολα μαζι στο Γενεσις στην 1η εγκυμοσυνη και ειχα δωσει 170 αν δεν κανω λαθος...

ειμαι υπαλληλος του ικα αλλα δεν γραφονται νομιζω αυτες οι εξετασεις...θα ρωτησω βεβαια αλλα δεν πιστευω...και βαρεθηκα να δινωωωωω λεφτααααααααα....ουφ τα ειπα και ησυχασα!

σε νοσοκομειο φοβαμαι να παω να τα κανω μηπως με ξεπεταξουν και δεν δωσουν την απαραιτητη προσοχη....καταλαβαινετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρω μου με το καλο να ερθει κ το δευτερο νινακι!!!!!!!!!!!χαρηκα πολυ με τα νεα σου!!!!

για την αυχενικη ειχα πληρωσει 120ευρω κ η εξεταση αιματος ηταν δωρεαν μου την εγραψε στο βιβλιαριο δεν την εκανα ομως γιατι ηταν ολα τελεια στην αυχενικη...

γιατι δεν πας ξανα στο γεννεσης???

Καλημερα κοριτσια..

Βρε κοριτσια γιατι τοσα λεφτα?????

Εμενα ο γιατρος μου οταν εκανε την αυχενικη μου πιρε απλα τα λεφτα της επισκεψης (40 ευρο) και επιδι πιγα σε ενα διαγνοστικο για το papp-a που σινεργαζετε αντι για 80 ευρο μου πιρε 50...

Την ωρα που εκλινα ραντεβου για το papp-a ειμουν στο γραφιο του και οταν ακουσε 80 ευρο τους περνει επιτοπου τηλεφωνο για να τους πει πως με στελνει αυτος και τα 30 ευρο εκαναν φτερα επιτοπου :D

Παντος εγω αν ηταν να δοσω τοσα λεφτα θα πιγενα στο Γεννεσις να το κανω νομιζω....

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου, να εχεις μια τελια εγκυμοσυνη σου ευχομε...

εχεις δικιο ευακι αλλα τοσα πανω κατω παιρνουν ολοι..

κανονικα δεν θα επρεπε να κοστιζει τοσο ειναι απλα ενας υπερηχος πιο αναλυτηκος τι να πω απο παντου μας τα παιρνουν...

Πλακα κανεις;;;...πολλα λευτα!!!

και εμενα καιστιςδυο εγγημοσυνες μου η αυχενικη χρεωθηκε οσο πληρωνα και στις αλλες επισκεψεις και το PAPP-Aτο εκανα μαζι με τις αιματολογικες και πληρωσα συνολο 50 ευρω και τις δυο φορες

ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΤΙΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ 110 ΕΥΡΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ...Κ 80 ΕΥΡΩ ΣΤΙΝ ΑΙΜΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Η ΠΑΠ -Α ΝΟΜΙΖΩ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΥ 50 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΙΝ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΝΑΣ Κ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Κ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΙΣ ΠΑΠ-Α ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!1

ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΑΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΚΑ Μ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ 170 ΕΥΡΩ. ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

κοριτσακια μου,εγω δεν ξαναπαω στο γενεσις..πολλα λεφτα και εκμεταλευση...ο ιατρος μου παιρνει 80 σε ξενους ασθενεις και σε μονιμες πελατισσες παιρνει λιγοτερα αλλα ποσο ??? :? χαχαχχαχαχα και για το παππ-α θα το κανω στην euromedica γιατι κανουνς εκπτωση για ασθενεις του ικα...και θα το κανω με 32 ευρω!!!κατι γλιτωνω δηλαδη...χχχαχαχα οσο για το ικα...επειδη εργαζομαι στο ικα ...ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν γραφεται καμια εξεταση απο αυτες....σκατα στα μουτρα τους λοιπον....εεεεεεεεεεεε......μααααααααααα.....κωλοκρατος..... :evil:

• 2 weeks later...
Καλημερα κοριτσια..

Βρε κοριτσια γιατι τοσα λεφτα?????

Εμενα ο γιατρος μου οταν εκανε την αυχενικη μου πιρε απλα τα λεφτα της επισκεψης (40 ευρο) και επιδι πιγα σε ενα διαγνοστικο για το papp-a που σινεργαζετε αντι για 80 ευρο μου πιρε 50...

Την ωρα που εκλινα ραντεβου για το papp-a ειμουν στο γραφιο του και οταν ακουσε 80 ευρο τους περνει επιτοπου τηλεφωνο για να τους πει πως με στελνει αυτος και τα 30 ευρο εκαναν φτερα επιτοπου :D

Παντος εγω αν ηταν να δοσω τοσα λεφτα θα πιγενα στο Γεννεσις να το κανω νομιζω....

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου, να εχεις μια τελια εγκυμοσυνη σου ευχομε...

Καλησπέρα Evi

Μπορείς να μου πεις το όνομα του γιατρού σου και που βρίσκετε???

Ευχαριστώ…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...