Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανούλες καλησπέρα σας. Ψάχνω παιδικό σταθμό για την μικρή μου είτε στην Καλαμαριά ή κάπου σχετικά κοντά για να μην την τρώνε και οι δρόμοι όλοι την ημέρα. Τι έχετε να μου προτείνετε?

ΑΑΑ,και κάτι πολύ βασικό η πληρωμή να γίνεται με τον μήνα και όχι για όλον τον χρόνο πάει δεν πάει...γιατί έχω κουφαθεί τελείως με τις τιμές που ακούω, πόσο μάλλον να καταβάλλω και δίδακτρα ενός έτους χωρίς να ξέρω πως θα αντιδράσει η μικρή μου και αν θέλει να συνεχίσει...... :!::roll::!::?:

Είμαι υπερβολική ή έχω άγνοια της κατάστασης? :o:o

Δημοσίευση

καλημερα!

δε μενω καλαμαρια,αλλα εκει ειναι το πατρικο μου!εχω ακουσει απο γνωστους τα καλυτερα για τον ρεβυθουλη,στην καλαμαρια!ακριβως δεν ξερω πού ειναι,αλλα μι αναζητηση στο google θα σε διαφωτισει! ;)

επισης,πολυ καλες εντυπωσεις εχω ακουσει κ για το παιδικοραμα,στο πανοραμα..

δεν εισαι παραλογη σε αυτο που λες για τα διδακτρα!κ εμεις ξεκιναμε αυριο κ εχω ξεκαθαρισει πως θα ειμαι ελευθερη να διακοψω οποτε θελω,σε καμια περιπτωση να μη δεσμευτεις για ολο το χρονο!

καλη επιλογη στον παιδικο κ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

φιλακια!

Δημοσίευση
καλημερα!

δε μενω καλαμαρια,αλλα εκει ειναι το πατρικο μου!εχω ακουσει απο γνωστους τα καλυτερα για τον ρεβυθουλη,στην καλαμαρια!ακριβως δεν ξερω πού ειναι,αλλα μι αναζητηση στο google θα σε διαφωτισει! ;)

επισης,πολυ καλες εντυπωσεις εχω ακουσει κ για το παιδικοραμα,στο πανοραμα..

δεν εισαι παραλογη σε αυτο που λες για τα διδακτρα!κ εμεις ξεκιναμε αυριο κ εχω ξεκαθαρισει πως θα ειμαι ελευθερη να διακοψω οποτε θελω,σε καμια περιπτωση να μη δεσμευτεις για ολο το χρονο!

καλη επιλογη στον παιδικο κ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

φιλακια!

σε ευχαριστώ Lucky δεν έχω ακούσει για τον Ρεβυθούλη αλλά θα το ψάξω. Ασε μεγάλη υπόθεση αυτό με τα δίδακτρα και τις τιμές του τύπου:3,500-4,000 χιλιάδες ευρώ....δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Εσύ πόσο πληρώνεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ελα μην αγχωνεσαι θα το μετρας κ θα δεις τι σου το ανεβαζει..με διατροφη θα εισαι οκ. Να σημειωνεις τι εφαγες κ ποσο ειναι καθε μερα ωστε να ξερεις ποια τροφη στο ανεβαζει. Κ εμενα ηταν λιγο κατω απο το οριο κ οταν το τσεκαρα δεν ειχα προβλημα.. θα δωσει σχετικες οδηγιες κ ο ενδοκρινολογος για τα γευματα.
    • Καλημέρα τσούπρες, τι κάνετε; Εμείς καλά λέμε, αν και η γυναικολόγος μας έστειλε στον ενδοκρινολόγο γιατί η καμπύλη ζαχάρου μας βγήκε λίγο τσιμπημένη στη μία ώρα.. 🥴 Θα βάλω μηχανάκι μέτρησης ζαχάρου από βδομάδα για να μετράμε 6 φορές τη μέρα το ζάχαρο.. πφ!  Ευτυχώς με τη διατροφή λογικά θα λυθεί το θέμα και δεν θα χρειαστώ ινσουλίνη γιατί μετά εκεί θα αναγκαστώ να αλλάξω νοσοκομείο για τη γέννα και δεν το θέλω καθόλου αυτό.
    • Κορίτσια τιμή νηστείας είχα 88 με όριο 105.. Μετά στην πρώτη ώρα είχα 185, έπρεπε να είναι κάτω από 180 και στη δεύτερη ώρα είχα 135 και το όριο ήταν 150. Στην ουσία αυτές οι 5 μονάδες έκαναν τη δουλειά. Πήγα στον ενδοκρινολόγο την Παρασκευή, θα βάλω μηχανάκι στο μπράτσο να παρακολουθώ το διαβήτη καθημερινά. Δεν είμαι για ινσουλίνη είπε ο γιατρός, με τη διατροφή θα λυθεί το θεματάκι. 🤓
    • Καλημέρα κοριτσια! Εμένα ειχε θεμα τ κινητο μου, το έστειλα για επιδιόρθωση κ ειχα ενα παλιό π σερνόταν κ δ μπορούσα να γράψω. Καλα είμαστε εμείς. Σε μια βδομαδα κλεινει τον 7ο. Με τις τροφές τα παει πολυ καλα.πλεον. Τ φρούτο τ τσακίζει τ πρωι. Τ μεσημεριανό επισης και βάλαμε κ τραχανά τ απογευμα κ τ παει πολυ καλα. Αν κ εκανε λίγες μέρες μέχρι να προσαρμοστεί στην υφή του. Τα εκανε ολα χαλια στην αρχή. Κατα τ αλλα μεγαλώνει, ζωηρευει, παλευει να μπουσουλησει. Σε γενικές γραμμές ειναι καλο μωρακι. Μας εχει παρει τ μυαλά. Πότε ηρθε η άνοιξη γεννησαμε, ποτε ηρθαν τς Χριστούγεννα..... Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Πως τ πατε?
    • Εεε αυτό μεγάλο θέμα μωρέ ειδικά στην αρχή ..εμενα ειχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο , Όταν άρχισε από την πρώτη βδομάδα αρρώστησε εννοείται ..  στην αρχή 1βδ πήγαινε 2 βδ σπίτι  τωρα που ξανά πήγαμε το Σεπτέμβρη πάλι αρρώστησε αλλά κάπως καλύτερα δεν ήταν τόσο συχνό το καλο είναι πως δεν ταλαιπωρείται πολύ, δεν έχει μόνιμα μυξουλες και βήχα της περνάει..  η μικρή την παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο να συνέλθει.. εμένα με κόλλησε την τελευταία φορά είχα λίγο το λαιμο μου 2 μέρες και λίγο μπούκωμα.. αλλά σε γενικές γραμμές πάμε καλά.. εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι μην κολλήσει κανένα κοξάκι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...