Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΛΑ ΝΑΝΝΥ ΒΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑ

ΜΙΚΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!! Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ 15 ΜΗΝΩΝ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΝΕ ΝΑΝ 3. ΑΠΟ 230 ΣΕ 50 ΜΛ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΒΑΡΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ Κ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΙΤΕ Η ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΕΥΡΩ ΤΑ 400 ΓΡ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχει και Όλυμπος κατσικίσιο στα σούπερ μάρκετ Μίκα 2.35 περιπου το λίτρο.

Γιατί δεν της δίνεις αυτό;Η μικρή μου παρόλλο που θηλάζει ακομα,το λατρεύει!!!330μλ τη φορά πίνει!! ;)

κοριτσια εχω μια απορια!γιατι οι γιατροι δεν προτινουν βιολογικα γαλατα και κρεμες?εγω στο μπεμπη μου δινω μετα τον ενα μηνα που θηλασα frizolac και κρεμες τις miloupa περα απο το μεσημεριανο του που φροντιζω παντα να ειναι απο τα καλυτερα υλικα.αυτα τα γαλατα και οι κρεμες δεν εχουν συντηριτικα?δεν καταλαβαινω γιατι να μη συστηνουν κατι πιο αγνο :roll:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ79 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΦΡΕΣΚΟ . ΓΙ ΑΥΤΟ Μ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΝΗ. ΜΠΕΜΠΑΚΟ85 ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓ ΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΡΟΔΟ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ Κ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

• 2 weeks later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!! Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ 15 ΜΗΝΩΝ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΝΕ ΝΑΝ 3. ΑΠΟ 230 ΣΕ 50 ΜΛ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΒΑΡΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ Κ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΙΤΕ Η ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΕΥΡΩ ΤΑ 400 ΓΡ.

Mικακι μπες στο apporot.de βιολογικο ειναι το holle..εγω ηδη παραγγεια to HUMANA που πινει ο μπεμπης μου στη μιση τιμη!!Οτι θες για την παραγγελια πες σμου..τα μεταφορικα ειναι 10 ευρω σε οση ποσοτητα κ να παρεις!!

Holle formula 3 τα 600γρ 8,18 ευρω!!Νομιζω σε συμφερει κατα πολυ!!!

Κ εχω παρει κ το οκ της παιδιατρου!!Ειναι τα ιδια γαλατα με εδω οι τιμες αλλαζουν λογω των καρτελ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...