Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια.. (-|(-|(-|(-|

μόλις μου έφτιαξε καφέ ο Γ μαζί με την Ι

Κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι και τώρα έχει διάβασμα :geek:

Βίκυ ο κουμπάρος μας που είναι και καταδρομέας πήρε 920 :shock:

Τον άλλον μήνα -280 και τον παραάλλο -280 :o Δλδ κανα 500

Και ο Γ μου θα έχει κάτω από χίλια :? αυτό το μήνα και επίσης πάει λέγοντας..τόσο καλά..

Εμβόλια και εμείς κάνουμε όσα μας προτείνει ο γιατρός μας.. Του έχουμε εμπιστοσύνη και δε δίνει φάρμακα..Νατάσσα καθόλου περίεργη δεν είσαι..Ψάξε κι άλλο θα βρεις τον κατάλληλο :roll:

:cry::cry::cry::cry::((:((:((:(( βαριέμαι να διαβάσω

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παναγιωτα αυτο για τους γιατρους που το ειδες?? Δεν το πολυπιστευω, οτι ειναι υποχρεωμενοι..Η δικια μας η γιατρος πχ ακομα και εμβολιο που εχει κυκλοφορησει μονο 2 χρονια δεν το κανει..το Πρεβεναρ 13 το εκανε ομως επειδη ειχε πραγματικα πειστει πως ειναι καλο...Τεσπα, μεγαλο θεμα ας το αφησουμε...

Συμφωνω μαζι σου για τα μαμαδιστικα για αυτο και εγω τα εχω κανει hide διοτι δεν αντεχω...

Στην Β Κορεα οχι δεν εχει σχολειο για το σεμπινι...δυστυχως..με baby groups μας βλεπω παλι..Θα δουμε, θα μου πει ο Κ διοτι θα παει πρωτος, εγω λεω να παω οσο πιο αργα γινεται..ισως τελη φλεβαρη...να φυγει λιγο ο χειμωνας..Ευτυχως ειναι για 12 μηνες (κ αν παω πιο μετα, 10 μηνες για μενα, οχι για πολυ)...Αλλα ελα που μπηκαμε σε ενα ρυθμοε δω, με φιλους, σχολειο, κλπ κ τωρα παλι απο την αρχη...την πατησαμε....

εβαψα μαλλι και αυριο θα παω το σεμπινι πισινα...λετε να ξεβαψει??? :shock::shock:

Δημοσίευση

Θουλη :(:(:( οχι ρε!!!!!

Πω πω ..στενοχωρηθηκα τωρα!!!μην τα βαζεις ρε με τον εαυτο σου...περαστικα σας...

ΒΙΚΥ σε ευχριστω :!::!::!: Καλα ευτυχως το εγραψες ..

Ο μικρος δεν εχει φαει ακομη αυγο :!::!::!::!::!: ..πως θα ξερω για αλλεργια :?::?::?::?: ...ααααααααα κατσε να παρω τηλ τη γιατρο...

Πωπω ολα πρεπει να τα σκεφτεται κανεις τελικα!!!

Δημοσίευση

Τι λες βρε Θουλη μου??? Πω πω πω..τωρα το διαβσα...Ευτυχως το εφτιαξαν το χερακι του και ολα καλα..

ηρεμησε τωρα, καντο αγκαλιτσες και θα το ξεχασει.. Φυσικα και ΔΕΝ εισαι αχρηστη, μη λες τετοια! Ατυχημα ηταν κα ευτυχως εληξε καλα....Μπορουν να συμβουν σε ολους μας αυτα, σε παρακαλω μην στεναχωριεσαι αλλο..

Δημοσίευση

θουλη πως κοπηκε?

στεναχωρηθηκα!

περστικα σας!

δωσε ενα φιλακι στ δεμενο χερακι!

δεν εισαι αχρηστη μανα!

μη το σκεφταισαι αυτο!

ενα ατυχηματακι ηταν!

προσπαθησε να το ξεχασεις!

χαμογελα να σε βλεπει και το παιδι!

Παναγιωτα γγια ποιες απο ολες τις αλλεργιες που εγραψα?

Δημοσίευση
Παναγιωτα αυτο για τους γιατρους που το ειδες?? Δεν το πολυπιστευω, οτι ειναι υποχρεωμενοι..Η δικια μας η γιατρος πχ ακομα και εμβολιο που εχει κυκλοφορησει μονο 2 χρονια δεν το κανει..το Πρεβεναρ 13 το εκανε ομως επειδη ειχε πραγματικα πειστει πως ειναι καλο...Τεσπα, μεγαλο θεμα ας το αφησουμε...

Φρανιτακι η παιδιατρος μου το ειπε χθες..οτι τους αναγκαζει το υγειονομικο (νομιζω) να κανουν το νεο (σε κυκλοφορια) εμβολιο γριπης..

Κοιτα ο Σεμπ θα ειναι ενα παιδακι γεματο εμπειριες..ταξιδιαρα ψυχη...

ρε κοριτσια το εναιο μισθολογιο ποτε θα εφαρμοστει;;;ειδατε ποσα θα παιρνουμε;;;

εγω ΠΕ πηρα 980

ο αδερφος μου Δε 680 (με οικογενεια) :(

Δημοσίευση

Παναγιωτα γγια ποιες απο ολες τις αλλεργιες που εγραψα?

Βικυ μου για το αυγο!!!δεν του εχω δωσει του μωρου ακομη. (μας ειπε να το κανει και αυτο!!!!)

(ολοι απο 6 μηνων και πανω)

Δημοσίευση

Ρε μουρλοκομεία τι μου λέτε;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Απλώς νιώθω ότι κάθεται συνέχεια μόνη της....Στην κούνια που κάθεται, τι να κανω;;Πάω και της μιλάω, της λέω βλακείες, κουπεπε κλπ αλλά πόση ώρα..Πάω 5 λεπτά, φεύγω, ξαναπάω, ξαναφεύγω, στο χαλάκι δεν μπορώ να είμαι μαζί της ή άντε να καθίσω να της κουνήσω τα παιχνιδάκια και άλλα τέτοια....Αυτός είναι ο προβληματισμός μου..Μήπως αισθάνεται μοναχουλα... :roll::roll::roll::roll:

Νατάσααααααα τι παράξενη είσαι μωρή;;;Πας καλά;;;Μα η μαλακισμένη να καπνίζει μέσα σε ιατρείο;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Έλεος ρε πούστη...Ο Παπαβεντσης πόσα παίρνει στην επίσκεψη;;Δεν μπορείς να τις πηγαίνεις εκεί;;;;; :roll::roll::roll: Τελικά τι θα κάνετε στο Κόπερτι;;;;;

Νατασούλα αυτή είναι η 3η εβδομάδα με το σχολικό....Την πρώτη κάθε φορά έκλαιγε, την 2η έκλαψε 2 μέρες και μετά τέλειαααααα... 8-)8-)8-)8-)8-) Δεν ξέρω πως το βλέπουν το σχολικό... :?:? Να μην κλαίνε στο σχολείο και να κλαίνε στο σχολικό;;;;;;Τι καλός ο Μιχαλάκης... :x:x:x Α, κι εγώ αυτά που είπες στην α δημοτικού τα έκανα....Είμαι μικρή εγώ ντε... 8-)8-):lol::lol::lol:

Ιουλία και βέβαια να το κάνεις θέμα για την τηλεοραση...Δεν πάνε καλά ρε.... :evil::evil:

Τόνιααααα ρε να σου πω η Ιω τις τελευταίες μέρες μου λέει κάτι ασυναρτησίες για τον παιδικό...Λες να είναι φαντασιες της;;; :roll::roll::roll: Την Παρασκευή όταν γύρισε μου λέει "Γκάγκωσα (δάγκωσα) τον κύριο Μάκη (τον οδηγό του σχολικού)..." :o:o:o Της λέω γιατί;;;;; Μου λέει ¨γιατί με μάλωσε..." Τη ρωταω τι έκανε και τη μάλωσε και μου απαντάει "Πείραζα τα κουρτινόξυλα στο σχολικό" :shock::shock::shock::shock::shock: (που ξέρει τα κουρτινόξυλα :lol::lol::lol: ), της λέω και τι ακριβώς σου είπε "Ιωάννα άμα με ξαναδαγκώσεις αλιμονό σου..." :?:?:?:? Χθες λοιπόν το πρωί, λέω στον οδηγό ¨Κύριε Μάκη σας δάγκωσε η Ιωάννα;;;;" Με κοιτάει ο άνθρωπος έτσι... :shock::shock::shock::shock::shock: Μου λέει όχι...Γιατί;;; Της λέω μου είπε ότι σας δάγκωσε επειδή τη μαλώσατε για τα κουρτινόξυλα που πείραζε.... :oops::oops::oops: Όχι καλέ μου λέει..Τίποτα δεν έγινε.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Σήμερα γυρίζει από το σχολείο, της λέω έφαγες το γιαουρτάκι που σου είχα βάλει στην τσάντα;;;;Όχι μου λέει..Μου το πήρε η κ. Φ.....(η ιδιοκτητρια του σχολείου) και μου είπε ¨Όχι Ιωάννα δεν κάνει να φας γιαουρτι λεμόνι..." :shock::shock::shock: Και που το πήγε της λέω "Στην κουζίνα¨μου απαντάει..Μετά την ξαναρωτάω μου λέει μου το πήρε η κ.Φ γιατί εγώ έκλαιγα επειδή μου έτρωγαν τα άλλα παιδιά το γιαουρτάκι μου...Και η κ. Φ τι είπε της λέω;;;Θα σας σκοτώσω παιδάκια... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o Μετά της λέω δηλαδή το έφαγες και μετά στο πήρε;;;Ναι μου λέει..Το έφαγα όλο και μετά το πήρε και το πήγε στην κουζίνα κι εγώ έκανα ντα στα παιδάκια που έτρωγαν το γιαουρτι μου.... :?:?:?:?:?:?:? Άντε βγάλη άκρη...Τι να υποθέσω ρε;;;;;;;;;; :roll::roll::roll: Τόσο μεγάλη φαντασία έχει;;;;;; :?:?:?

Φραν κρίμα για το Πανεπιστήμιο..Δεν πειράζει όμως..Κάθε εμπόδιο για καλό.... ;););)

Θουλάρα μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: 'Ελα μωρέ το γαμπρουδάκι μου... :(:( Δε φταις εσύ..Η κακιά στιγμή ήταν..Μη στενοχωριεσαι....Όλα καλά θα πάνε...Τι ράμματ έκαναν σε τόσο δα δαχτυλάκι;;;;;

Πέμπι έλεος με τις μειώσεις... :evil::evil::evil:

Παναγιώτα δεν ξέρουμε ακομα τι θα κάνουμε...Αλλά και να μην έρθουμε το δωράκι θα στο δώσω στη συνάντηση..Αντε ρε..Πότε θα βρεθούμε;;;Την άλλη εβδομάδα ίσως;;;ΑΘΗΝΑΙΕΕΕΕΕΣΣ.....

Δημοσίευση

Παναγιωτα..ποτε θα δωσεις αυγο?

η ενοικος αυτη ποτε δεν εχει κανει αντιγρηπικο εμβολιο!

λογω της αλλεργιας!

φετος προτεινουν και του πνευμωνιοκοκου....δεν ξερουν ακοαμα αν πρεπει να το κανουν ολες!

αυτο ειπα για το μισθο!

και τα νεα μετρα ειναι οριζοντια μειωση 20% σε ολους τους μισθους!

ΑΡΑ τα 220 θα γινουν μονιμα μειων!

κοιτουσα τα εκαθαριστικα μισθοδοσιας....απο 9/09 εως 09/11 170 ευρω μειων!

μετα να μην σκεφτομαι την αυστραλια?

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανουλίτσες! :D

Διάβασα τόσα που τα ξέχασα!

Ευχαριστώ για τις ευχές, να 'στε καλά!

Θουλάκι μου όμορφο, μη στεναχωριέσαι μωρέ!!! Στον καθένα μας μπορεί να συμβεί!!! Χαμογέλα, γιατί του μεταδίδεις τη στεναχώρια σου!!! Είσαι η καλύτερη μανούλα του κόσμου!!!!!!!! :D:D:D

Νατασούλι, καλά κάνεις και το ψάχνεις, καθόλου παράξενη δεν είσαι!! Είμαστε μαζί σου!!! Εντάξει, αν -όπως λέει κι η Αργυρώ- δεν βρεις ΚΑΝΕΝΑΝ σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε!!! :P

Για την βάπτιση θα βγάω οσονούπω επίσημη ανακοίνωση-πρόσκληση στην ομάδα!!!! :D

Συμπεθερούλα, εγώ σήμερα άκουσα στις ειδήσεις ότι θα εφαρμοστεί από 1η Νοεμβρίου. :?

Μπράβο στα παλληκαράκια τα μικρά που τα πάνε μια χαρά με την προσαρμογή στον παιδικό!!

Καλά, ο Σεμπ όλα τα λεφτά!!! :D

ΕΜείς πέρισυ είχαμε δράματα... :(

Σήμερα μου είπε η δασκάλα της Β ότι είναι ανυπάκουη... :shock: Και τσαντίστηκα με τον εαυτό μου, γιατί σάστισα :o κι όταν με ρώτησε αν είναι έτσι και στο σπίτι, της απάντησα "εεεεε, κάποιες φορές!" :evil: Οκ, για να το λέει, όντως κάποια στιγμή δεν θα υπήκουσε, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι έτσι, οπότε μου κακοφάνηκε που το έκανε θέμα. Μεταξύ μας, ολίγον ξινή μου φαίνεται!!! :evil:

Σπάραξε η σκ@τούλα!!! :shock: ΟΥΤΕ 5 λεπτά στο καρότσι!!! :roll: Η πλατούλα μου!!!! :?

Είπατε κι άλλα αλλά πάωωωωωωωωω!!!

Δημοσίευση

Βρε Παναγιωτα πες οτι προκειται για τ γριππης! Σωστο ειναι αυτο που κανει το υγειονομικο αφου το στελεχος που εχει επικρατησει πλεον ειναι το Η1Ν1, οποτε φυσικα και θα επιβαλλουν το νεο εμβολιο..

Παντως εγω στο Σεμπ της γριππης και του ροταοιου ειναι τα 2 εμβολια που αρνηθηκα να κανει...Και για εδω επισης αρνηθηκα της φυματιωσης και του τυφοειδους....

Δημοσίευση

Κοριτσια πειτε μου, τι προγραμμα εχετε στον παιδικο, εννοω τι κανουν, τι δραστηριοτητες, ποιο ειναι το προγραμμα τους?? Πειτε μου σας παρακαλω, θελω να κανω μια συγκριση με εδω...

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

ρεσυ θουλη!!!!!!!!!!!!1 ανατριχιασα κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!

μα στα καλα καθουμενα να παθετε τετοιο πραγμα??????????????

κοιτα μη σκεφτεσαι βλακειες οτι εισαι αχρηστη κλπ κλπ αυτο μπορουσε να συμβει στον καθενα

ηταν μια ατυχη στιγμη κ παλι καλα πηγατε κανατε το χερακι του κ ολα θα ειναι καλα

ξερω τωρα θα καθεσαι κ θα κοιτας το χερακι του κ θα στεναχωριεσαι αλλα πολυ γρηγορα θα ειναι παλι καλα αυτα τα μικρα παχουλα γλυκα χερακια

ρεσυ ιουλια ελεος!! ωραια η τυπισσα!!!!! παλι καλα που σε πηρε κ τηλ μετα να σε ενημερωσει οτι αν δε την βολεψει την αλλη θα σε προτιμησει!!!!

κ για την αλλη στον παιδικο δε θα πολυσχολιασω... την αχρηστη που εχει κ την απαιτηση να κατσει το παιδι να δει παιδικα πρωι πρωι. εμενα που καθεται 5 λεπτα δηλ? κ αν?

τι νοοτροπια ειναι αυτη με τις τηλεορασεις στους παιδικους δε μπορω να καταλαβω.. η τονια τα λεει πολυ ωραια

νατασα εγω προσωπικα δε σε θεωρω παραξενη... ειδικα αν σκεφτεις οτι κ εμεις εχουμε αλλαξει 5 κ καταληξαμε τωρα!!!!! κ πολυ καλα κανεις

γωγω μωρη τρελη πως τα εκανες κ εσυ αυτα στο δημοτικο??? :lol::lol::lol:

λιγα χρονια εχουν που εκδοθηκαν αυτα τα βιβλια :lol::lol::lol:

παναγιωτα θα τα κανετε τελικα της γριπης ε?

αυτο που λες ειναι το εποχικο της γριπης, οχι τπτ καινουριο εε?

αχ ο τολης εχει φαγωθει κ εγω δεν ξερω τι να κανω...

λεει κ ο παιδιατρος οτι θεωρειται ομαδα υψηλου κινδυνου κ δεν ξερω.. εχω πελαγωσει μαυτο το θεμα

φρανιτακι πως τα παει ο μικρος με τον παιδικο?

Δημοσίευση

ΡΕ ΘΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αμαν παναγια μου τι μπορει να συμβει απο τη μια στιγμη στην αλλη!!!!!!!!! :(:(:(:(

Αλλα μην ακουω βλακιες οτι εισαι αχρηστη και φταις κτλ!!!!!!! αυτα γινονατι σε ανυποπτο χρονο!!!δε μπορεις να προβλεψεις τη καθε τους κινηση!!!κι μενα πηγε να καει ζωντανος οταν μαγειρευα μπροστα στα ματια μου,τι να κανω να μη μαγειρευω οταν ειναι παρον ο Αλεξ μη τυχον και του ρθει να βαλει τιποτα στη φωτια;;;;;

Αχ αν δεις το ποστ κανε μου αναπαντητη να σε παρω αν μπορεις...

Η αντιβιωση ειναι το λιγοτερο τωρα μη το σκεφτεσαι καν!!!

Πουλακι μου... :(:(:(:(

Δημοσίευση

Γωγω :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ναι σε πολλα παιδακια η φαντασια τους οργιαζει!!!!παιρνουν μεμονομενα περιστατικα και τα συνδεουν με ενα μονακδικο Σπιλπερκικο τροπο!!!!!! :lol::lol::lol: πχ το συμβαν με το κυριο Μακη..μπορει καποια στιγμη ο κυριος Μακης να μαλωσε την ιδια ή καποιο αλλο παιδακι(για ασχετο λογο),να εγινε κανενα θεμα στη ταξη με τα κουστινοξυλα(μεταξυ των δασκαλων),να δαγκωσε η Ιωαννα κανενα παιδακι και να τη μαλωσαν κτλ και η σεναριογραφος σου να συνεδεσε ολα αυτα τα σκηνικα με ενα μοναδικο δικο της τροπο και να εφτιαξε μια ιστορια!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ρωτα αυριο τη διευθυντρια αν εγινε κατι με το γιαουρτι να δεις τι θα σου πει,ειμαι περιεργη!!! :P

Φρανι ειχα γραψει καποια στιγμη τι προγραμμα ακουλουθουν συνηθως στους παιδικους εδω αλλα δε θυμαμαι σε ποια σελιδα...αν θυμαται καμια να το παραθεσει να μη τα ξαναγραφω;;; :roll:

Παντως σε καμια περιπτωση δε κανουν τετοια με τη πισινα που κανανε σημερα σε σας και σιγουρα ξετρελαθηκαν τα μικρα! ;)

Ρε συ δε γινεται να μη πας στη Κορεα;;;; :roll:

Δημοσίευση

θουλιτσα μου :(:(

ηταν η κακια στιγμη κ το ξερεις..μολις αναρρωσει πήρως το χερακι του θα το ξεχασεις κ εσυ..μη στεναχωριεσαι καλο μου..περασε τωρα..κανε πολλες αγκαλιτσες στο κουκουβαγιαδακι μας!

περαστικα σας!κ μη στεναχωριεσαι για την αντιβιωση!

με αυτα που λετε για μισθους εχω μεγαλη περιεργεια να δω το 15ημερο μου..θα παω αυριο.. :roll::roll:

εμβολια κ εγω τα εχω κανει ολα του μικρου,εκτος απο της γριπης κ αυτο της γαστρεντεριτιδας!το τελευταιο δε μου το προτεινε καν,το πρωτο σας ειπα,μου το ειχε πει,διαφωνησα κ συμφωνησαμε πολιτισμενα οτι διαφωνουμε! :D

νατασα δεν εισαι περιεργη καλε!ταλαιπωρη ναι,να γυρνας ολους τους παιδιατρους του ταμειου..ελπιζω η επομενη να ειναι καλυτερη! ;)

εσυ λενακι πετυχες με την 5η τον καλο!εμ τί να σου κανω που δε με ρωταγες απο την αρχη!ξερω τί διαλεγω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μεχρι αποδειξεως του εναντιου βεβαιως! :?

γωγω κ ο γιωργος λεει διαφορα συναρτητα,οτι τον εβαλαν τιμωρια,οτι κρυφτηξε στο σπιτακι,μετα κατω απο το τραπεζι,οτι δαγκωσε ενα παιδακι,οτι εκλαιγε το παιδακι,οτι το δαγκωσε κ μετα εκλαιγε,οτι εκλαιγε κ για αυτο το δαγκωσε,οτι τρωνε κεικ,εχει λυσσαξει με αυτο το κεικ,ενω ξερω οτι αλλα δινουν για πρωινο! κ διαφορα αλλα κουλα..ακρη δε βγαζω κ νομιζω καλυτερα κ εσυ να ξεχασεις το θεμα του χαμενου γιαουρτιου λεμονι γιατι η προανακριτικη διαδικασια θα σε τρελανει! :lol::lol:

φρανι δεν ξερω ακριβως το προγραμμα.γενικα,τρωνε γυρω στις 8.30-9 ακουγοντας μουσικη,μετα παιζουν οργανωμενα,κουκλοθεατρο,κοβουν χαρτονια,κολλανε,μπαινουν σε κυκλο κ κανουν διαφορα παιχνιδια μουσικοκινητικα κ αλλα πολλα που δε θυμαμαι,αυτα μου τα ειπε η δασκαλα,δεν ξερω αν ισχυουν,το ελπιζω παντως..και εχουν ενα θεμα καθε φορα.

στις 10.30 τρωνε φρουτα,παιχνιδι μετα,στις 12 μεσημεριανο! :shock::shock: ,μετα χαλαρωνουν λεει με τηλεοραση μεχρι να ετοιμαστουν τα πρωτα παιδακι απου φευγουν με το σχολικο..τεσπα!εκει να το δεχτω γι αλιγο!,μετα καποια κοιμουνται κ τα υπολοιπα παιζουν με τη δασκαλα ή ακουν τραγουδακια κ κανουν χορογραφιουλες..καλα χαλαρα μπορει να τους βαζουν κ τηλεοραση! :evil::evil: ,ε κ μετα φευγουν ολα!πανε κ εκδρομουλες..θα σου πω οταν αρχισει να ακολουθει κ ο γιωργος το προγραμμα!

α!οταν φυγουν τα πρωτα παιδακια,ταιζουν εκεινα που δεν ηθελαν να φανε στις 12!λογικα ο γιωργος θα τρωει με εκεινη τη φουρνια! :roll:

αν κ σημερα σπιτι τον ταισα 12.30 κ εφαγε.. :roll::roll::o

τονια ευχαριστω!μου εφυγε μεγαλο βαρος!δε τον ξαναρωταω!καλα πολυ γελασα με τον νηστικο κ το σουβλακι! :lol::lol:

λενα ειδες;;θελει να με εχει κ καβατζα!ρε κουβαλαει πολλη τρελα ο κοσμος!αλλα δεν ηξερε οτι εμπλεξε με θεομουρλη! :evil::evil::lol:

καλο βραδυ σε ολες!

παω να οριζοντιοποιηθω!

Δημοσίευση

Έχει 2-3 μέρες που έβλεπα ένα μαυράκι σαν κακάδι από πληγή στην ωμοπλάτη της μπέμπας. Σήμερα καθώς την ξεντύνω να την κάνω μπάνιο βλέπω πως έχει μεγαλώσει και γύρω γύρω είναι κόκκινο. Το πιάνω και διαπιστώνω πως είναι ένα ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ................... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Την κάθησα κάτω της το έβγαλα και το έτριψα με σκόρδο (μη ρωτάτε γιατί , δεν ξερώ , το έκανε η γιαγιά μου και το θυμήθηκα). Πλάνταξε στο κλάμα η καημένη. Πρέπει να πόνεσε πολύ. Απ'ότι είδα μετά είναι κόκκινη πληγή στο δερματάκι της. Το παλιοτσίμπουρο το έσκασα και ήταν γεμάτο αίμα. Μόλις είχε αρχίσει να φουσκώνει και να αλλάζει χρώμα που σημαίνει πως δεν το είχε καιρό........ :?:?:?:?:?

Τί σκατά.... Που το βρήκε γμτ. Σιχάθηκα τόσο που αύριο θα ανακατώσω όλο το σπίτι...........

Δημοσίευση

Ρε Θου αυτά συμβαίνουν. Μη σκάς ποντιάρα μου! Θα περάσει και δε θα θυμάται τίποτα. Όσο για την αντιβίωση μην το ξαναπεις. Αφού χρειάζεται...

Έλα μη μου στεναχωριέσαι και δε φουσκώνουν τα τσουρέκια οοοοοοοοοοοοοοοταν κάνεις!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πριν λιγο εκανα κουλουρια θεσσαλονικης,,μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

καλα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο..μα τσιμπουρι??????????????????????????????????????

καημενουλα μου.....θα μιλαμε κ απο δω κ απο τσατ? :lol::lol::lol::lol:

η ερη που χαθηκε?

σας φιλω ολες κ σας σκεφτομαι..καλε μου γινατε συνηθεια..κ εξω που ειμαι σας σκεφτομαι..ολες ομως..αληθεια

Δημοσίευση

Ιουλία μας πήραν για να ειδοποιήσουν οτι ξεκινάμε στις 10. Άντε και καλή αρχή!

Α κα πολύ μαφιόζος είναι ο Γ. Μαζί με την Ιωάννα της Γωγούς πλέκουν ιστορίες για αγρίους!!! :lol::lol::lol:

Λένα αλήθεια ρε; Και συ 5;;;; Τώρα ησύχασα......

Γωγώ πάω κάθε 3μηνο στην Πατσούρου αλλά τα εμβόλια θέλω να τα κάνω στο ΤΕΒΕ γιατί δίνουμε ένα σκασμό λεφτά και τα δικαιούμαστε. Έλεος δλδ. Ούτε τα βασικά.......

Στο κοπερτί θα παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα Μαζί. Είναι γονείς με παιδία 1,30 ώρα κάθε βδομάδα που ασχολούνται με ένα θέμα κάθε φορά. Πχ ολυμπιακοί αγώνε, Χριστούγεννα κλπ.

Βίκυ αλήθεια λες για την Αυστραλία;;;

Ρε συ μαρία 500 ευρώ θα παίρνει ο άνθρωοπος;

Παναγιώτα και συ;;; Και αυτό είναι για πάντα;;;

ΓΦρανίτα μάλλον κάπου το έχασα ... Πότε θα πάτε ΚΟρέα;;; Δε θα πηγαίνατε Αμερική μετά την Ουγκάντα;

Ρε συ Τόνια όσο σε διαβάζω τόσο περισσότερο σε γουστάρω. Αλήθεια. Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή παρέα γμτ αλλά πέφτεις κομματάκι μακριά.........

Η χιονούλα χάθηκε... :(:(:(

Ααααααααα Δήμητρα να χαίρεσαι το σύζυγο!!!!! Να τον καμαρώνεις και να ναι γερός για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και να χαρείτε τα παιδάκια σας!!!

Δημοσίευση

Διαβασα καμια 15 σελιδες απο χθες και σημερα και ειμαι τοσο θολωμενη που δεν θυμαμαι πολλα :oops:

Θουλακι μου τι παθατε ρε γμτ στα καλα καθουμενα:(:( Το χερακι μια χαρα θα ειναι σε λιγες μερες. Μην μου στεναχωριεσαι και κατηγορεις τον εαυτο σου γιατι ξερεις καλα πως δεν εφταιγες εσυ. Μα που να φανταστεις οτι κοβει το παλιοκαπακι?

Αργυ τι να πω ρε συ για το εξοχικο? :oops: Και σιγα το εξοχικο δηλαδη...ειναι αυτα τα σπιτακια που λες και εσυ μονο που εμεις λεμε να κοιμηθουμε κανα βραδυ εκει το καλοκαιρακι. Μικρουλι πετρινο ειναι με κουζινουλα και κανοννικη τουαλετα και μεγαλο κηπο μπροστα με δεντρα,λιμνουλα κτλ... 500€ το πηραμε..το λεω για να μην νομιζεται πως ειμαι καμια ξιπασμενη που εν καιρο κρισης αγοραζει εξοχικο. :oops: Εδω δικο μας σπιτι δεν εχουμε εξοχικο θα αγορασουμε? :D Τι ομορφη η φωτο που εβαλες με τα μικρα!

Γωγουλα πολυ μεγαλη φαντασια εχει η Ιω :lol::lol: Μα ποσα μπορουνε να σκεφτουμε τα σκατουλικα. Για το εξοχικο που ρωτας δεν ποιο πανω ;) Μια χαρα παιζεις ρε με την μικρη! Σε τετοια ηλικια που ειναι δεν μπορεις να κανεις και πολλα.

Νατατα καθολου περιεργη δεν σε βρισκω! Ισα ισα το αντιθετο! Ψαχνεις να βρεις το καλυτερο,που ειναι το κακο? Τσιμπουρι ε? :shock::o Μα που το βρηκε γμτ? Πολυ γελασα με το καρουμπαλο του αντρα σου! :lol:

Να σας πω τα δικα μας γιατι κλεινουν τα ματακια μου...

Σημερα πηγαμε στην πρωτη συνελευση γονεων και δασκαλων στον παιδικο της Ε.!! Γνωριστικαμε μεταξυ μας με ενα ηλιθιο παιχνιδι και μετα ειδαμε τους χωρους και το προγραμμα του σταθμου. Απο της 7 μεχρι της 8 εχουνε ελευθερο παιχνιδι και στης 8 μπαινουνε στα γκρουπ τους. Εχουν 3 γκρουπ. Η Ειρηνη ειναι στο μπλε. Απο της 8 και μετα παιζουνε λιγο και μετα μεχρι της 10 το πολυ κανουνε πρωινο. Τα πηγαινουνε στην καφετερια αυτα που θελουνε να φανε και τρωνε ολα μαζι. Λαχανικα, φρουτα, νερο, τσαι, γαλα τους δινουνε εκει καθημερινα. Εγω μονο ψωμακι θα της δινω απο το σπιτι. Ειναι πολυ κατα στο να δινουν γλυκα στα παιδια και μου αρεσε πολυ αυτο. Ουτε νουτελλα δεν δινουν και συμβουλεψαν και εμας να μην τους δινουμε στο ψωμι τους.Μετα πλυσιμο δοντια. Μετα τα βγαζουνε εξω οτι καιρο και να κανει τουλαχιστον για μια ωρα και μετα τα απασχολουν με χεριοτεχνιες κτλ. Μια χαρα μου φανηκε. Μεσα στον Οκτωβριο εχω 2 ραντεβου να παω με την Ε. για προσαρμογη και απο 1 Νοεμβριου ξεκιναει κανονικα.

Αυριο θα σας γραψω και για τον μικρο που ξυπναει συνεχεια τα βραδια για πιπιλισμα. :twisted: Εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος 12 μερες!

Σορρυ που δεν σχολιαζω αλλα αλλα ειμαι κομματια...αυριο παλι! Καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

καλημερα!

περιμενω να περασει η ωρα ν απαρω τηλ. να μαθω αν εγινε η καταληψη..αν οχι θα πρεπει να φυγω απο τις 9 κ θα τον παει η πεθερα παιδικο..την εχω εκπαιδευσει να ρωτησει για τηλεοραση κ να κοιταξει προς τα πού τον πανε..θα παρω κ εγω τηλ..αλλα οσο να ναι ηθελα εγω να ειμαι εκει.. :(

κατεληξα οτι οσα κ να μαθαινουν στον παιδικο ,δε μου αρεσει καθολου να πηγαινει..αφρο καλυτερα που εχεις σπιτι το μανωλακη..

νατασα τσιμπουρι;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock:

μπραβο για την ψυχραιμια κ την αντιμετωπιση σου!εγω ουτε που θα ηξερα τί ειναι κ τί να κανω.. :roll::roll:

καλη αρχη στο κοπερτι! :D

παναγιωτα καλημερα κ καλο μαγειρεμα! :lol:

φιλια σε ολες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...