Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 52!!!Βασικό ένστικτο!!!(?)


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσια!!

Λοιπον το Σεμπινι κρυολογησε!! Μυξα, μπουκωμα, βηχαλακι...οχι πυρετος ομως...Τον κρατησα σπιτι σημερα και με ζαλισε! ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...τεσπα, αυριο θα παει σχολειο...ειναι καλυτερα...

Χτες ειχαμε παει με τον φιλο του και τη μαμα του, σε μια αλλη πολη, στην πηγη του Νειλου παλι...

Εχω βρει 2 ελληνιδες που μενουν εκει, σε ενα καμπινγκ πανω στο Νειλο, απομονωμενα ΤΕΛΕΙΩΣ (μονο ενα χωριο εχει κοντα), ουτε καν δρομο να πας δεν εχει, ουτε ηλεκτρικο, αλλα ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΑ...πανω στο ποταμι..ΤΕσπα μας εκαναν το τραπεζι εκει με φρεσκα ψαρια απο το Νειλο και σπανακοπιτα, και γλυκα, φαγαμε μεχρι που σκασαμε! Το Σεμπινι με τον Τσαρλι ξεσαλωσανε, τρεχαν στις λασπες, σκαρφαλωναν στην πλαγια, επαιξαν μεσα στα νερα...τελεια..Μετα βεβαια μας ειπε ενας τυπος να προσεχουμε τα φιδια στα χορταρια :shock::shock: ...δεν το ειχα σκεφτει και ολο εκει παιζαμε!

Γιναμε ολοι μεσα στη λασπη....

Στο γυρισμο η κινηση μας καθηώσε ωρες στο αυτοκινητο και τα ψαρια που αγορασαμε απο τους ψαραδες χαλσαν..αχ αχ..η καρδια μου τα πονεσε...Και ολα αυτα γιατι πουθενα δεν υπαρχει παγος (τωρα θα μου πεις εδω δεν εχουν νερο, παγο θελεις!!)

Σημερα το Σεμπινι νοκ αουτ αλλα αξιζε...Εχω νευρα και εγω σημερα διοτι ειμαι ΟΛΗ μερα μεσα...θα εκραγω!! Απα πα δεν αντεχω ολη μερα με το Σεμπινι μεσα..με τρελαινει!!!!

Εχω ξεκινησει τωρα κανονικη συνεργασια και πρεπει να παραδιδω μια ιστορια την ημερα, οποτε δουλευω απο το σπιτι....Αλλα οταν ειναι ο Σεμπ εδω η δεν κοιμαται, δεν μπορω να κανω τιποτα σωστο!!Στο επομενο σπιτι θα διαμορφωσω γραφειο, δεν παει αλλο...

Αυτα απο εμενα...ειμαι καπως ετσι σημερα :shock::shock::shock: απο την κλεισουρα!

Αχ Παναγιωτα να ζησει ο νεοφωτιστος, διαβασα στην περιγραφη τελεια βρε, μπραβο..

Ρε κοριτσια, να μαστε καλα, αλλα τον Ιανουαριο θα ειμαι 1.5 μηνα Ελλαδα, θελω να σας δω!!!

Αναστ κ Θουλη εγω δεν εχω ακομα αρχισει εκπαιδευση...δεν μπορω ρε παιδια και αυτο να κανω...γινεται να το μαθει μονος του???

Ιουλια ηθελα καιρο να σου πω (αλλα δεν θελω να σε στεναχωρησω) πως ο ανιψιος μου οταν ξεκινησε παιδικο εκανε σαν τον Γιωργο..Τοτε λεγαμε προσαρμογη κλπ...σπαραζε το παιδι...μετα απο ενα διαστημα, σταματησε να κλαιει..χαρηκαμε, λεμε συνηθισε...αρχισε να τρωει και ντοματα, λεμε τι καλο σχολειο..Οταν μεγαλωσε μας ειπε πως η.....δασκαλα τον εκλεινε σε ενα μικρο υπογειο που ειχαν για τιμωρια, καεθ φορα που δεν καθοταν καλα κ δεν ετρωγε ντοματα...Και οχι μονο αυτον, ετσι εκανε με πολλα παιδια....Ειναι απιστευτο και ακραιο....Ομως αυτο συνεβαινε...Ιουλια εγω παντα πιστευω το παιδι...Αν δεν του αρεσει ακομα εκει, ψαξε μηπως συμβαινει κατι αλλο βρε κοριτσι μου....Τα ιδια επαθε και μια φιλη μου με την κορη της...

Σας αφηνω τα λεμε κοριτσια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκεί που καταρρέω και θέλω να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι γιατί δεν αντέχω άλλο να μην κοιμάμαι και να μην ηρεμώ όποτε θέλω εγώ, βλέπω τα δυο μου κοριτσάκια χαρούμενα και τα ξεχνάω όλα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Η μπέμπα κάθεται στην κούνια που πάει πέρα δώθε και η Ιω παίζει με τις Barbie και τρέχει δεξιά και αριστερά και η μπέμπα τη βλέπει και ξερένεται στα γέλια..Τα γλυκούλια μου :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Παναγιωτάκι εμείς γι'αυτό φύγαμε και πήγαμε Θήβα....Είχαμε πει αρχικά να μείνουμε Σάββατο, να έρθουμε στη βάφτιση του πατατούλη και να πηγαίναμε Κυριακή μονοημερη για το γάμο Θηβα, αλλά έτσι όπως ήμασταν όλοι, δεν υπήρχε περιπτωση να έρθουμε να κολλήσουμε τα άλλα παιδάκια.... :(:(:(:(:(:( Και ο Γ. αισθάνεται άσχημα, γιατί λεει "εσείς είχατε έρθει στα γενέθλια της Ιως..." :roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Ωραία τα λες μωρή.. :lol::lol::lol: Αλλά σου κάνω μούτρα που δε μου απάντησες στο τηλ σήμερα, αλλά ούτε και στο μήνυμα... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Σισσάκι πλακα κάνεις.... :lol::lol::lol::lol: ΘΕΑ η Χαριλίνα... :lol::lol:

Φρανι τι ωραία περνάτε ρε....Θα ήθελα κι εγώ να παίρνουμε τόσα λεφτά ώστε να μη χρειάζεται να δουλεύω από ανάγκη, να έχω εικόνες σαν τις δικές σου, αλλά να ζω στη Νέα Υόρκη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα περαστικά και σε εσάς.....Υπομονή...

Α Σισσι εγώ μέρες προσπαθώ να ανεβάσω φωτο και δεν μπορώ.... :twisted::twisted::twisted: Πως την ανέβασες;;;;;; :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φρανι τι ωραία περνάτε ρε....Θα ήθελα κι εγώ να παίρνουμε τόσα λεφτά ώστε να μη χρειάζεται να δουλεύω από ανάγκη, να έχω εικόνες σαν τις δικές σου, αλλά να ζω στη Νέα Υόρκη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγω μου η εννοια της "αναγκης" εχει πολλες παραμέτρους...Εγω παντως δουλευω απο αναγκη, απλα αυτη τη στιγμη η αναγκη δεν ειναι αποκλειστικα χρηματικη...

Παντως εαν εμενα Νεα Υορκη, εκει σιγουρα θα δουλευα απο πραγματικη αναγκη γιατι το κοστος ζωης ειναι τοσο μεγαλο που δεν θα εφτανε ενας μισθος!

Περαστικα απο την ιωση!!

Κοιμηθηκε...εχει βουλωμενη μυτη..δεν θα τον κρατησω σπιτι αυριο αλλα θα τους πω να μην μπει στην πισινα...

Παω να κανω καμια δουλεια της προκοπης τωρα που κοιμαται...Περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρουλια!!

φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι ομορφα μωρακια ειναι αυτα που κοιμουνται κατω?

να πω οτι ζηλευω?

η Μ-Ι δεν εχει κοιμηθει ποτε ετσι...

1 φορα κοιμηθηκα στην αγκαλια του Π. και αυτο ειχε πυρετο!

Γωγω μια χαρα βραδυ ειχες!

βλεπε Αφρο...

αχ νομιζω ειχες μαθε με την Ιω και τωρα σου φαινονται δυσκολα!

Παναγιωτα...μα πως θυμασαι τοσες λεπτομερειες?

ωραι η περιγραφη παντως!

θα φωναζεις και θα σκεφτεσαι...

Φραν το ωραι που εχει εμπειριες!

αλλα και εγω ισως να ηθελα ενα αλλο μερος απο αυτο!

θυμαστε τα 170 χθες?

σημερα ειναι 120....

δωσαμε 50 για ΔΕΗ στο νησι!

ελεγε ο μπικπαππους οτι ηρθε 100 ευρω ξαι ειναι πολλα και οτι το καψαμε τοσα ατομα που ημασταν και κανμε μαπνιο καθε μερα...κλπ και βαλαμε απο 50 εμεις και η κουνιαδα μου!

στο συνολο καθισαμε 20 μερες...σιγα μην χλασαμε 100 ρευμα απο τη στιγμη πυ δεν μαγειρευαμε!

τσιφουτια!

αααααα και ειπε οτι το χαρατσι που θα ερθει τωρα να το πληρωσουμε εμεις μιας ακι το σπιτι ειναι δικο μας!....θα κολλησω στα 35 τμ και οχι στα 150 που ειναι εδω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυρι θα παω για το Α-τεστ

Θουλη αυτο που γινεται μαζι με την αυχενικη ειναι το παππ α

Χρυσα...τη κουρατσικη μερα!

περαστικα στο φοφο!

δενε χω ξεχασει το δεματακι...

σορυ!

Η Μ-Ι πινει 1 λιτρο γαλα τη μερα!

και αν της δωσω κι αλλο θα το πιει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σήμερα η μέρα δεν ήταν καλή :cry::cry::cry::cry:

μάλωσα τα κορίτσια μου..τις φώναξα και τις τράβηξα το αυτί :cry::cry::cry::cry:

και μετά έκλαιγα :cry:

Αυτά το μεσημέρι...και μετά ετοιμαστήκαμε και πήγαμε να τις πάρω παππούτσια για τους γάμους που έχουμε αλλά δε βρήκα τίποτα και μετά γυρίσανε σπίτι να κοιμηθούνε με το μπαμπά τους γιατί δεν κοιμήθηκαν καθολου μεσημέρι κι εγώ πήγα σε μια φίλη που γέννησε πριν 2 μήνες μαζί με άλλες φίλες από τη δουλειά...

πριν λίγο γύρισα :cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε κοριτσια μια βοηθεια ....ποιον μηνα να κανω την βαφτιση ?μαρτιο ,απριλιο η μαιο ?

λετε να κανω χειμονα ιανουαριο-φεβρουαριο ?

και αν ανοιξη ποια ημερομηνια ....22 απριλιου που εχω και γεννεθλια ? :D η πριν το πασχα τον μαρτιο ?

τι να κανω ?ΧΕΛΠ ...δεν εχω κατι να σκευτω πχ οχι τοτε γιατι εχουμε αυτο ή οι νονοι να μην μπορουν καποιον μηνα ...ολλα ανοικτα ειναι και δεν ξερω τι να σκευτω σαν παραγοντα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηρθα..τα αυτια του θοδωρη ειναι τελεια..μας ειδε ο γιατρος ο γνωστος..

κ με ειπε οτι αντιβιωση για το μικρο δε επρεπε να παρω κατα τη ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ :cry::cry:

καλε τι μωρα ειναι αυτα που κοιμουντια κ στο πατωμα????????????????τελεειαααααααααααααα

αφρο ειπες ολους τους μηνες ρε :P:P:P εγω θα τα κανα στα γενεθλια σου..γτ οχι?

μαρια..οκ σε νιωθω γτ κ γω αν κανω κατι απρομοιο νιωθω καπως ΑΛΛΑ οοοολα αυτα ειναι μεσα στη ζωη..μεσα στη μητροτητα..δε λεω οτι θα αλλαξει αυτο που προσπαθεις να τις περασεις(ο,τι)αλλα ρεπαιδι μου κ η τιμωρια κ το αυτι κτλ νομιζω ειναι απαραιτητη..δηλ οχι να λες θα το κανω καθε μηνες κτλ

αλλα ρε παιδι μου ανθρωπος εισαι κ συ κ γω...

δε ειμαι υπερ του ξυλου αλλα δε λενε το ξυλο βγηκε απ το παραδεισο/>?σε φιλωωωω..

γωγω :o:o:o:o:o μα να ξυπνησει 12,30? :o:o:o ε οοοοχι

μαρη πλακα κανεις :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: σιγα ξυπνησε κ κατι τρεχει..οκ το 6 ηταν σοκαριστικο...αλλα σε αυτο που ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ το ξυλο ειναι κ οτι δε γκρινιαζε κ οτι ειχες κ παραπονα

ελα εγδω να δεις ο μικρος πως με χορευει στο ταψι κ μετα ελα να με πεις..σε λεω ΔΕ καθεται κατω..ας καθοταν κατω κ ας μη κοιμοταν τοοοοοσο πολυ..

τι αλλο?

α χρυσα :cry::cry::cry: κ σεις αντιβιωση ε?

υστερια το επιασε το φοφο?γουαααιιι..μπορα ηταν περασε..να δω ποοτε θα τα πουμε..

σας φιλωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hello!

Μόλις έφαγα μια πίτσα ολόκληρη η γουρούνα... :oops::oops::oops:

Το αστείο είναι οτι ο Δ κώλωσε και άφησε 2 κομμάτια...... :lol::lol::lol:

Τα κορίτσια κοιμούνται από τις 9!!! Γιούπι!

Σήμερα πήγαμε στο καινούργιο κολυμβητήριο! Απλά δεν έχω λόγια. Ο δάσκαλος είναι απλά άψογος. Έπαθα πλάκα με το επίπεδό του! Α και είδα και πολλά νινάκια.....

Και φυσικά έζησα το κλασικό. Η Δανάη από πάνω μέχρι κάτω μες τα ρόζ+ σκούφο ροζ και με ρώτησαν αν είναι αγοράκι....... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Έλεος δλδ.........

Αύριο έχει συμμάζεμα η δουλειά .Λέω να κατεβάσω και τα χειμωνιάτικα των κοριτσιών για να δω τις ελλέιψεις μου. Καλά τί ελλέιψεις βέβαια... Η Ε έχει μόνο ένα παλτό και 2 ζευγάρια φόρμες....Φτάνουν;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα μου να σου ζήσει και πάλι!!! Εσύ είσαι για να γράψειθς βιβλίο! Μας έγραψες και τα προ της βάπτισης ρε τρελή;;; :lol::lol::lol: Δε σε πήρα τηλ σήμερα! Φαντάζομαι πως το κατάλαβες!!! :lol::lol::lol:

Θουλάρα ήθελα να σου πω κάτι στο τηλ. και το ξέχασα . Αύριο.......

Αφρο να τη κάνεις μαιο. Με τη δροσούλα και τον όμορφο καιρό! Στην Αθήνα θα την κάνετε;;;

Μαρία κράτα γερά μάνα.... Όλοι έχουμε δικαίωμα στα σπασμένα νεύρα. Θα περάσει όμως! Αύριο να δώσεις μόνον αγκαλιές!!!

Ρε Γωγώ σόρρυ που γελάω :lol::lol::lol: αλλά είσαι θεά!!!!! Ρε μια χαρά είναι τα 3 ξυπνήματα! Το πρωινό είναι το ζόρι! Άντε και άλλο κακό να μη σας έβρει...

Σισσάκι τί γλυκιά φώτόοοοοοοοοο!!!!!! Ψυχή μου! Και η Ε έχει κοιμηθεί όρθια κρατώντας το κάγκελο από το κρεβάτι της. Και ροχάλιζε ταυτόχρονα!!! :lol::lol::lol:

Βίκυ ο παππούς μου θυμίζει έναν κοντινό μου συγγενή και φουντώνωωωωωω :evil::evil::evil: . Λες και θα χαθεί ο κόσμος για 50 ευρώ. Αν είναι να πληρώνετε ενοικιο ρε συ.....

Χρύσα περαστικά στο Φόφο......

το μισό κιλό το έχασε γρήγορα; Σε 2-3 μέρες ας πούμε;;;

Ιουλία περαστικα και σε σας. Αύριο ποιος θα τον κρατήσει;

Γιώτα αγκαλιά με το αρκούδο! Αχ η καλή μου! Φτου φτου ρε συ!

Τόνια, Αργι ,,λενάκι φιλάκια!

Η μαιμουΛένα που είναι;;;;;;;

Αναστασία :D:D:D:D:D

Σε σκέφτομαι ρε......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααααααα αύριο έχω επέτειο γάμου! 3 χρόνια............ αιωνιότητα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και επίσης σκέφτομαι να αγοράσω ένα κράνος για τη Δανάη. Δε φαντάζεστε πόσο σβαρνιάρω είναι. Συνέχεια κουτουλάει. Κοιμήθηκε με μια μελανιά στο μάγουλο, μια στο κούτελο και κόκκινη μύτη.... Τι θα την κάνω ;;;;;;;;;;;;

Α και δεν είμαι υπερβολική αλλά έχει αρχίσει να κάνει βήματα με στόχο όμως.

Στέκεταικαι στηρίζεται πχ στον καναπέ δίπλα στο εκπαιδευτικό τραπεζακι αφηνει τα χέρια κάνει ένα-δυο και πιάνει το πιάνει. Ακόμη δε στέκεται μόνη της όμως.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!

εδω ειμαι!!

εγραψα 2 φορες σημερα, τα εχασα κ τις 2 κ τσατιστηκα! αυτη τη φορα ομως θα το κανω κοπι!

νατασα αρχισε τις βολτες η μικρη?? μπραβο τη ζουζουνα!!!! μια χαρα!

σε ποιο κολυμβητηριο θα πατε, εκεινο στο κεντρο?

σημερα τον πηγε ο τολης ωδειο τον μικρο, ξετρελαθηκε! ολο για αυτο ελεγε ο μικρος!

αυριο εχουμε τη χανθ.. για να δουμε

κ εγω θελω να ξεσκαρταρω τα χειμωνιατικα..

παναγιωτα τελειο το χρονικο της βαφτισης!!

γωγω μια χαρα ειναι ρε τα 3 ξυπνηματα! μην ξεχνας οτι μεγαλωνει κ μπορει να αλλαξει λιγο τα ωραρια της

σισσακι κ παναγιωτα τελειες οι φωτο!

κοριτσια περαστικα στα μικρα σας!

κοριτσια δυστυχως δεν θυμαμαι ολα οσα ειχα γραψει το απογευματακι.. πολλα φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Σημερα ξυπνησα και με πονουσε ο λαιμος....αχ!!!

Νατασα τελευταιαφορα ζηγηστηκε γυρω στις 20 Σεπτεμβρη και ηταν 13700,χτες τον ζυγησε και ηταν 13 180..

φανταζομαι οτι ταεχασε τις 3-4 μερες που δεν ετρωγε τιποτα...ε μενα εφαρμοσα τις ακρος δημοκρατηκες διαδικασιες της Φραου Τονιας..

γαλα δεν πινει εκτοτε-αλλα χεστηκα,μη πινει ποτε..δε με νοιαζει το γαλα..

παντως χτες εφαγε καλα προινο και 1,5 μπολακι μεσημεριανο..και σημερα εφαγε καλα προινο...αυριο παιδικο...αντε και ελπιζω να ειναι τοτελευταιο σοβαρο για φετος

Ιουλια γιατι ετσι ρε συ ο Γιωργακης;;;...σε ποιον σταθμο ειπαμε οτι τον πηγαινεις;;;;;

ρε συ κατι σημβαινει...και ολο αυτο με την τηλεωραση...δε μου αρεσει...

Γιωτα θυμασαι τοτε που η Νινα ειχε κοιμηθει καθηστη στον καναπε;;;;...που ειναι η φωτο...ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!

ο φοφος παντως εχει κοιμηθει στο τραπεζει την ωρα που ετρωγε 2 φορες

Αχ Θουλι να ηξερες ποσο σε σκεφτομαι....κουραγιο...ασε...χτες ειλικρινα ηθελα νατον χαστουκισω...ηρθαμε σπιτι και να μη θελει να παει στην πεθερα...

εντωμεταξη ο μικρος εχει λιγες μηξουλες..μακαρη θεε μου να μη κολησε...δεν θα το αντεξω

Παναγιωτα για πες μας και τα after;;;

παρεξηγηθηκε κανεις;;;;

Αφρο εγω λεω να κανεις βαφτηση χειμωνα..σκεψου...εγω θα την κανω μαλλων 07 Ιανουαριου...και θα εχω θεμα χιονανθρωπους η κατι παρομοιο, θα ειναι τριημερο οποτε θα βολεψει το σοι του Ο να ερθουν .

Μαρια μετραω μερες....ελπιζω δε να μην ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ αρρωστος εκεινες τιςμερες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα τσουπρες!!! :D

Κι εγω χαλια μερα χθες..δεν ειχα κεφι για τιποτα...οχι με τον Αλεξ..με τη μαλακισμενη τη πεθερα μου και το γιο της που καθεται και την ακουει!!!!! τον στολισα κι αυτον και του σουρα και τα εξ αμαξης για τη μανα του!!!αι σιχτιρ πια τους βαρεθηκα!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Τι τελειες φωτο ρε με τα τσουπρακια σας να κοιμουνται στο πατωμα!!!! ειδικα της Κωνσταντινας πανω στο αρκουδακι πολυ πλακα!!!!! :x:x:lol: εμενα ο Αλεξ δεν εχει κοιμηθει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου εκτος το κρεβατι του και λιγο στο καροτσι!

Παναγιωτα ρε η καλυτερη περιγραφη εβερ!!!!! εχει και τα πριν και τα μετα!!!!! :lol::lol::lol:

Μαρακι συμφωνω με το Θουλακι!!!! ανθρωπως εισαι κι εσυ!!! ;)

Ιουλια πως ειναι ο Γιωργος σημερα;;; :roll:

Τι εγινε χθες με τη συναντηση στο σχολειο;;;; καλα θα σε παρω τηλ σε λιγο να μου πεις!

Φρανι μα σοβαρα σε υπογειο;;;;; :o:o:o καλα και δεν ειχε πει τιποτα το παιδι οσο πηγαινε εκει;;;;; μιλαμε θα της εκανα καταγγελια!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Δε νομιζω ομως να συμβαινει τιποτα αναλογο με το σχολειο του Γιωργου...απλως ο Γιωργος εχει δυσκολη προσαρμογη..μου εχουν τυχει πολυ πιο δυσκολες περιπτωσεις απο του Γιωργου και δε τα εκλεινα σε υπογειο στανταρ!! :P

Θα ερθεις και Κρητη οταν ερθεις Ελλαδα;;;;;;; θελω πολυ να σε ξαναδω!!!!!! :YMHUG: να μου περιγραψεις και απο κοντα ολα αυτα να μεινω λιγακι ετσι [smilie=tongue9.gif] ! :lol:

Ο Αλεξ παει πολυ καλα στο παιδικο!!δε κλαιει καθολου πλεον,παει με χαρα,τρωει ολο το φαγητο του :shock::o (γι αυτο σας λεω οτι αυτα τα σκατιαρικα μονο σε μας τα κανουν τα νουμερα! :-w ) και μου λενε οτι εχει πολυ πλακα με αυτα που τους λεει!!!! :lol::lol::lol:

Ειπαμε Χρυσα το Φραου=κυρια(που ειμαι αναμφισβητητα! :P )! Το Μερκελ ταιριαζει καλυτερα!! :lol::lol:

Εμενα 13,5 κιλα θα παει στο γυμνασιο!!!! :lol::lol::lol:

Του μωρου βαζε ορο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας :x

δεν έχω διαβάσει ακόμη τα νέα σας. τι κάνετε?

εμείς καλά σήμερα πάλι με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα 7.00, αργά, έπρεπε να σηκωθώ 6.30!....τέλος πάντων τα προλάβαμε όλα!!! :D

χθες πήγαμε τελικά ξανά στο γιορτασμό της πόλης-χώρας, αυτή την φορά με το αυτοκίνητο!! :roll::roll::roll: .....παρκάραμε αρκετά μακρυά, περάσαμε ωραία και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν :D

να πω λίγο για αυτά που διάβασα χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσα να απαντήσω και σοκαρίστηκα πολύ!!!!

Φρανίτα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock: έτσι έμεινα όταν διάβασα τι έγραψες για τον παιδικό του ανηψιού σου και πραγματικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω :? ....είναι ποτέ δυνατόν στην σημερινή εποχή να συμβαίνουν αυτά? να μου ελεγες ότι ήταν το ΄40, μπορεί και να το πίστευα, αλλά τώρα.....μήπως ο ανηψιός σου είδε κάποια ταινία, ή διάβασε κάποιο βιβλίο και τα μπέρδεψε? .... το λέω αυτό γιατί απλά δεν μπορώ να το πιστέψω......και η αδελφή σου δεν έκανε καταγγελία? έστω και αργότερα? να γλυτώσουν τα άλλα παιδάκια τουλάχιστον!!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα ομορφιες μου!!!! :D:D:D

Αργυρουλα πανω που θα σε αναζητουσα βρε!!!

Τονια μου ειναι να μην πω οτι θα γραψω πολλα... :lol::lol::lol: Ηθελα να τα ξερετε ολα για να μπειτε στο κλιμα!!!

Συμπεθερουλα μου χροναι σας πολλα!!!! :x:x:x Παντα αγαπημενοι κια τρελαμενοι!!!!

Φρανιτα...αληθεια λες ρε;;; :o:o και μετα οταν το μαθατε τι εγινε;;;

Χρυσα μου καλημερα..ελπιζω να μην αρρωστησεις και εσυ κοριτσαρα μου.Μπα..δεν εχει τιποτα συγκλονιστικο μετα...να σας γραψω για τη φασινα που κανω;;; :lol::lol::lol:

Ενα θα σας πω...ο αδερφος μου ηρθε απο το Βολο με το μωρο μεσα στο πορτ μπεμπε.... :evil::evil::evil::evil: και να του λεω χιλια δυο και να με γραφει....

Αφρο εγω λεω να την κανετε οσο πιο νωρις για να ξεμπερδευετε....γιατι στη χωρα που ζουμε "καθε περυσι και καλυτερα"....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα....Σήμερα το μπεμπέκι μου σαν να επανήλθε λίγο... :D:D:D:D Κοιμηθηκε 9.15, ξύπνησε στις 5, τις κάναμε τις μυτούλες της, τη θήλασα και μετά κοιμήθηκε μέχρι τις 7.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Και τώρα ξανακοιμάται.....

Ξύπνησα σχετικά ξεκούραστη και η Ιω μου σήκωσε την τρίχα... :twisted::twisted::twisted: Ούρλιαζα πρωί πρωί σαν την υστερική...Έκλαιγε, δεν ήθελε να πιει γάλα, ήθελε νερό (δεν της έδινα για να πιει το γάλα), δεν ήθελε να φορέσει φανελάκι, δεν ήθελε να κατουρήσει, δεν ήθελε να κάνουμε πλύσεις με ορούς, γενικά μια άρνηση...... :twisted::twisted::twisted: Κι εγώ ούρλιαζα....Εκεί που έλεγα να ηρεμήσω και να την πάω με το καλό και της μιλούσα γλυκά, με πάταγε κάτω και έκανε χειρότερα.... :twisted::twisted::twisted: Οπότε κι εγώ συνέχιζα να φωνάζω.... [smilie=cussing.gif][smilie=cussing.gif][smilie=cussing.gif]~x(~x(~x( Σε κάποια φάση της έριξα μια στο χέρι της... :oops::oops::oops::oops: Μετά της είπα "Θα μου βγάλεις τον καρκίνο..." :oops::oops::oops::oops::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ¨Και στο δρόμο για το σχολικό της έλεγα ότι δε θέλω να της φωνάζω και την αγαπώ πολύ, αλλά πρέπει να πίνει το γάλα της για να μεγαλώσει γιατί οι φίλες της από το σχολείο θα είναι μεγάλες και αυτή μικρούλα..Και μου έλεγε.."Δεν είμαι μικρούλα...Είμαι η Ιωάννα.." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εντωμεταξύ όταν της φώναζα μου έλεγε "Μανούλααααα μη μου φωνάζεις...Θέλω να σε αγαπώ για πάντα...." :x:x:x:x:x:x:(:(:(:(

Και μετα γίναμε μπίλιες με το Γ, γιατί δε μου μιλούσε, μου έκανε μούτρα και όταν τον ρώτησα τι έχει μου φώναζε γιατί χτύπησα το χέρι της Ιως.... :roll::roll::roll::evil::evil: Και του λέω ό,τι θέλω θα κάνω στα παιδιά μου.... :oops::oops::oops: Και μου λέει ΣΟΥ;;;;;;;Παιδια ΣΟΥ;;;; :roll::roll::roll: Και μου είπε ότι αν ξαναπλώσω χέρι θα κρίνει το δικαστηριο ποιος θα πάρει την επιμέλεια τους.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil:

Ξύπνησε το ποντίκι...Πάω κι έρχομαι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑλημερα!

Αυτο που ειχε γινει με τον ανιψιο μου ηταν το εξης...Ο παιδικος ηταν καλος γενικα, αλλα εκεινη την χρονια πηραν μια νεα δασκαλα.. Ειχαν λοιπον μια μικρη αποθηκε και οσα παιδακια δεν την ακουγαν τα εκλεινε εκει για τιμωρια..Αυτο το εκανε οταν ελειπε η υπευθυνη...Μαλλον την πηραν ειδηση διοτι εφυγε στη μεση της χρονιας με συνοπτικες διαδικασιες και ποτε δεν μαθαμε γιατι..μας το ειπε ο ανιψιος μου οταν ηταν πλεον 10 χρονων, δηλαδη 7 χρονια μετα!!

Η δυτερη χρονια του ομως, που ειχε φυγει η τρελλη ηταν καλα!

Δεν λεω πως συμβαινει το ιδιο στην Ιουλια βρε παιδια, παραδειγμα το εδωσα, αλλα λεω μηπως στην τελικη δεν ειναι παντα προσαρμογη και δεν περναει το παιδι εκει καλα..Μηπως του λενε καμια μ..κια για να μην κλαιει..Εμενα η νηπιαγωγος μου ελεγε πως αν κλαιω θα πεθανει η μαμα μου κ φυσικα το βουλωσα αμεσως αλλα θυμαμαι πως ειχα τρομοκρατηθει κ πισυευα πως ετσι κ πω το παραμικρο θα πεθανει η μαμα μου...Ε δεν της το ειπα ποτε, μονο τωρα που μεγαλωσα κ μου λεει γιατι δεν μου το ειπες να παω να τη δειρω :D ...Φανταστειτε εχουν περασει χμμμμμ πανω απο 30 χρονια κ ακομα το θυμαμαι!

Αχ πηγα το Σεμπινι σχολειο αλλα ειπα να μην παιξει με το νερο σημερα που εχει μπουκωμα...Και τωρα πινω καφε σε ενα βελγικο καφε και δουλευω απο το λαπτοπ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μου είπε ότι αν ξαναπλώσω χέρι θα κρίνει το δικαστηριο ποιος θα πάρει την επιμέλεια τους.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil: ....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .... γιατί μου φάνηκε αστείο αυτό δεν ξέρω, αλλά γέλασα!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Παναγιώτα, σε ευχαριστώ για την σκέψη σου :x:D

επίσης ωραία περιγραφή!!! :roll::roll::roll: ....στην αρχή το διάβαζα από το κινητό μου και λέω "απαπαπα πόσα έγραψε"!!! :o:o:o:o ....τελικά από το λαπ τοπ δεν ήταν και τόοοοσα πολλά!!!! :D:roll::roll::roll:

Νατάσα εγώ σου είχα πει να πας στον παιδίατρο την Δ., το τσιμπούρι εδώ το έχουν για κάτι πολύ σοβαρό και κάθε άνοιξη προειδοποιούν του τζόγκερς, πεζούς και γενικά όλους να προσέχουν ....... μέχρι και παράληση προκαλεί!!!! :shock::shock::shock::shock: ....πρέπει να αφαιρεθεί όλο καλύτερα από γιατρό, και να μην πάει στο αίμα .......περαστικά :x

για το σάιτ του αυτοκινήτου πρέπει να το βρω, δεν ξέρω πού είναι ακριβώς!!!

Σισσιώ ίδιο χαλάκι, ίδιο πάτωμα, ίδια στάση, διαφορετικό παιδί!!!! :lol::lol::lol::lol: ....μια κούκλα είναι, την σκέπασες? :x:x

Γιώτα :x:x:x:x ωραίο γυφτάκι έχεις :lol::lol: βολεύτηκε μια χαρά στο αρκουδάκι της!!! :x:x

Βένη μπράβο στον Φιλιππάκο για τα κιλάκια του :x

Χρύσα περαστικά στον Φωφό και υπομονή, σε ένα μήνα αρχίζεις δουλειά και θα ξεκουραστείς!!! :roll::roll::roll:

Φρανίτα ανάμεσα στα φίδια παίζατε? :o:o:o φιλάκια στον Σεμπίνι :x:x

Συμπεθέρα Βίκυ :o:o:o τόσα λίγα σας έμειναν?!!!

τι κάνει η νυφούλα μου, είναι καλύτερα? :x

Γιώτα τι δουλειά έκανε ο κουμπάρος σου στην Ελλάδα και τι θα κάνει εδώ? :?::?:

εγώ πάντως πρώτα θα έβρισκα δουλειά, θα έκανα μια έρευνα για τις συνθήκες ζωής στην χώρα που θα ήθελα να πάω και έπειτα θα έφευγα....πολλοί Γερμ. φεύγουν από εδώ γιατί δεν έχουν δουλειά και πάνε στο άγνωστο και φυσικά δεν τα καταφέρνουν και γυρίζουν πίσω!!!! :?

Ιουλία περαστικά στον Γ. σου :x ....σήμερα πήγε παιδικό?!

Τόνια μπράβο στον Άλεξ, σιγά και δεν θα προσαρμοζόταν....μάλλον οι δασκάλες του πρέπει να προσαρμοστούν!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα .

ο Μ ξυπνησε σημερα στις 7 !!! εμεις κομματια ...σηκωθηκε λιγο ο Κ του εβαλε γαλα και ενα μπισκοτο να φαει του ανοιξε την τν και ηρθε να κοιμηθουμε ....εγω και θηλαζα εκεινη την ωρα και κοιμωμουν ....μετα ηρθε και ο Μ θηλασε και αυτος λιγο (αφου ειχα βαλει το μωρο στην κουνια) και μετα δεν θυμαμαι ...κοιμηθηκα :oops:

ξυπνησα στις 9 και μου ελεγε ο Μ "ελα μαμα παει νανι κιπνα" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν καταλαβαίνω γιατί τρομοκρατούν τα παιδάκια με αυτόν τον τρόπο!!!! :evil::evil::evil::evil:

αν είναι δυνατόν να λένε τέτοια πράγματα....το πρόβλημα είναι ότι ο γονέας δεν μπορεί να το ελέγξει γιατί το παιδί είναι μικρό και ίσως να φοβάται να πει κάτι!!!! :? δύσκολο πάντως!!!......

μια μέρα είχαμε συνάντηση οι γονείς με τις νηπιαγωγούς έξω στις κούνιες στο δάσος και πήγαμε και ο Λ. με το που την είδε έφυγε μακρυά λες και είδε τον δαίμονα.....τόσο πολύ :o:o:o:o:o:o .....το ρωτήσαμε και μας είπε τελικά και νιώσαμε τόσο άσχημα που έναν ολόκληρο χρόνο το παιδί ήταν στο τμήμα της!!! :evil::evil::evil::evil::evil: .....αυτό έγινε Σάββατο και την Δευτέρα τονν αλλάξαμε τμήμα, κανονικά έπρεπε να αλλάξει παιδικό......

χθες είδαμε μια ταινία με την Τζολί, ο χαμένος γιος, μια μέρα γύρισε από την δουλειά και ο γιος της, 9 χρονών, είχε εξαφανιστεί....μετά από 3 μήνες η αστυνομία της φέρενει ένα παιδάκι και το παρουσιάζει σαν γιο της.....εκείνη έλεγε ότι δεν ήταν ο γιος της αλλά η αστυνομία ήθελε να την πείσει ότι ήταν το παιδί της και επειδή αρνούνταν την έκλεισαν σε ψυχιατρείο :o:o:o:o:o ......αληθινή ιστορία.....και ο άντρας μου έπαθε κατάθλιψη χθες και εξαιτίας της ταινίας και δεν μπορούσε να κοιμηθεί και μου είπε να πω στον Λ. να του τηλεφωνήσει το πρωί!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • περιμένουμε νέα σου! εγώ έχω Τετάρτη και ανυπομονώ!😍😍
    • Αυτό που σου είπε ο άντρας, αύτο να κρατήσεις κορίτσι μου ❤️ Είναι το πιο σημαντικό να είστε ενωμένοι και να συμφωνείτε για το ποιες είναι οι προτεραιότητες σας αναφορικά με την οικογένεια σας. Μπράβο και στη μαμα που ήρθε ν αναλάβει ευθύς αμέσως, θα ξεκουραστείς κι εσύ πιστεύω 🙏 Ήδη τα καφέ ελλατώθηκαν γιατί έριξες ρυθμούς, άρα πολύ πιθανόν να ΄ήταν από την εξάντληση. Αυτό που είπες για το έκτατο ραντεβού, το λέγαμε και με την Κίντο όταν μ έπιασε εμένα η κρίση 😅 και να πάμε στα επείγοντα, τίποτα δεν μπορούμε να αλλάξουμε αν έχεις συμβεί κάτι, δεν είναι στο χέρι μας δυστυχώς... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι όσο πιο ήρεμη και ξεκούραστη γίνεται, θετικές σκέψεις κι αύριο με το καλό θα πας στο γιατρό σου και θα δεις ότι όλα θα είναι όπως πρέπει ❤️☘️💫
    • Έκλεισα ραντεβού με μία γιατρό που είναι και εμβρυομητρικός. Αλλά θα με δει την άλλη Παρασκευή. Το πρώτο που με ρώτησε όταν της είπα το ιστορικό και το λόγο της επίσκεψης. "Δεν είχε εντοπιστεί στην αυχενική?" Tι να της πω? Αυτό που καταλαβαίνω κι εγώ τώρα μετά το ψάξιμο που έκανα; Kαι στην αυχενική υπήρχε η αντίσταση στη μητριαία. Απλά ήταν στο όριο. Και ο κίνδυνος είχε πάλι βγει, απλά ήταν μικρότερος 1/160..στη β επιπέδου όμως έφτασε το 1/40. Αν είχε αξιολογηθεί τότε σωστά από το γιατρό, ίσως προλαβαίναμε κάτι με ασπιρίνη.. τώρα πλέον δεν ξέρω. Ελπίζω ως τότε όλα καλά γιατί έχω ανησυχήσει. Σαν να μην είναι τόσο ζωηρός όσο τον ένιωθα πριν τη β επιπέδου στις αρχές Ιουνίου.
    • Καλησπέρα! Όχι η κύστη δεν επηρέαζε πουθενά το τεστ. Αφού έκανα και χοριακη πριν πάω στο γιατρό κ ήταν 0,2. Ούτε καν υποψία εγκυμοσύνης!! Κάνε μια χοριακη να ξεμπερδευεις! Υπομονή 1-2 μέρες για να δεις τι γίνεται! Εύχομαι κάθε καλό!!
    • Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου από την Doppler 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...