Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοψιμο θηλασμου


Recommended Posts

ηθελα να ρωτησω πως κοβετε ο θηλασμος με χαπια?ποια ειναι η διαδικασια? γιατι θελω να κοψο το γαλα γιατι δεν αντεχο αλλο απαντηστε μου σας παρακαλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ??ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ!ΕΧΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ....(ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ...ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω ποναγα στην αρχη αλλα εσφιγγα τα δοντια μου και συνεχιζα το θηλασμο. Βλεπεις στο πρωτο μου δεν ειχα γαλα και ετσι ξενο. Ειναι πολυ μεγαλη ταλαπωρια αποστειρωση, κρυωμα. Απλα ξανασκεψου το.

Βεβαια εαν εσυ δεν εισαι καλα σταματησε το. Καλο ειναι να μην παρεις χαπια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω κοψει 3 μηνες το γαλα και ακομα βγαζω λιγο, αρα εχω σκοπο να παρω χαπι γιατι δεν κοβεται απο μονο του. Ρωτα καλυτερα γιατρο.

Αν το παιδακι σου ειναι μικροτερο απο 6 μηνων 8α σου συνιστουσα να μη το κοψεις, το μητρικο ειναι αναντικαταστατο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα. εγω δεν θα σου πω, κοψε ή μην κοψεις το θηλασμο... εγω πριν μια βδομαδα πηρα το dostinex για να κοψω το γαλα ( για τους δικους μου λογους) μετα απο συμβουλη του γιατρου μου, που μου ειπε πως αν το κοψω σιγα σιγα αφαιροντας γευματα αν στο μελλον εχω προδιαθεση για κυστες, αυτη η μεθοδος ευνοει τις κυστες... μου προτεινε χαπι λοιπον. το πηρα αν και ακομα εχω γαλα στο στηθος αλλα δεν πετρωνει... σε 10 μερες μου ειπε θα ειμαι οκ. καλη τυχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό με τις κύστες το έχω ακούσει και εγώ. Ο γυναικολόγος της κουμπάρας μου, της είπε ότι αν δεν πάρει χάπια και μείνουν κάποια υπολοίματα γάλακτος μπορεί να εμφανιστούν κύστες ακόμη και μικροί όγκοι. Τι να πω ρε κορίτσια προσωπική πείρα δεν έχω ακόμα μια και δεν έχω γίνει μανούλα ακόμη. Απλά μεταφέρω τι έχω ακούσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θηλασα εναμιση χρονο...δεν χρειαστηκε να παρω χαπια....και μια χαρα ειμαι...τα χαπια αυτα ειναι πολυ βαρια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Γεια σας κ απο εμενα.Και εγω 8 μηνες θηλασα κ κοπηκε σιγα σιγα απο μονο του,γιατι αρχισα να της δινω κρεμουλες κ να πινει λιγοτερες φορες γαλα!Δεν χρειαστηκε να παρω ουτε χαπια ουτε τιποτα,μεχρι τωρα που ειμαι στον 5ο μηνα της 2ης εγκυμοσυνης κανενα προβλημα,ασε που ειχα ρωτησει κ τον γιατρο αν θα υπαρξει προβλημα και μου ειχε πει κανενα απολυτως!

games, utorrentκαι

music, utorrent

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...