-
Απαντήσεις
-
Από Zelda · Δημοσίευση
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Στον Άρη μου κάθε λεπτό τον σκεφτομουν, του μιλούσα, υπερανελυα κάθε σύμπτωμα, τώρα το θυμάμαι όταν έχω ναυτία το καημένο, ελπίζω να μη νιώθει παραμελημένο ήδη! 😂 Ναυτίες έχω προς το παρόν και αναγουλες και δυστυχώς τώρα είμαστε στη φάση που ο μικρός μου θέλει να με ταιζει την ώρα του φαγητού και δεν είναι το πιο ευχάριστο να έχεις ναυτία και να βλέπεις να πλησιάζει το στόμα σου ένα μικρό χεράκι με μια σαρδέλα. 😬 Αλλά έχει πλάκα και κάνω υπομονή και το απολαμβάνω! Ψησου να ανοίξεις θεματακι Ιανουαρίου ακόμα νιώθω μια αναίτια ανασφάλεια αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά και να υποδεχτούμε τα χειμωνιάτικα μωράκια μας. Πόσο είναι το μεγάλο σου θυμησε μου... Εμένα είναι 13 μηνών! -
Από Sia A · Δημοσίευση
Λες? Μακάρι να είμαστε μαζί σε αυτό υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης 🥰Να πάνε βέβαια πρώτα όλα καλά με τη ετ κ για τις 2 μας!!! Μίλησες με το γιατρό, έκανες εξετάσεις? -
Από Elk · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια ! Βάζεις μπροστά για το δεύτερο μπαμ μπαμ ! Καλά κάνεις αφού νιώθεις έτοιμη εύχομαι να έρθει σύντομα αυτήν την φορά χωρίς να σε παιδέψει καθόλου 😊 -
Από Kiddo · Δημοσίευση
Καλημέρα καλημέρα!! Ευχαριστούμε!! 😁 Άντε με το καλό και στα δικά σας!! 🤪😆 Ναι.. Είχε χθες αρκετή.. και δεν κοιμόταν και εύκολα.. μόνο πάνω μου στήθος και μόλις την άφηνα στο 15-20' μαξ ξύπναγε.. να δούμε πως θα πάει και σήμερα.. για αυτό την "έψαξα" αλλιώς θα έλεγα πάλι άλμα περνάμε.. μου ξέσκισε και το στήθος πάλι.. μου έχει κάνει μια φουσκάλα με διάφανο υγρό.. τώρα τι είναι πάλι αυτό..🤷 υποθέτω από το ρουφηγμα/τράβηγμα σα σφεντόνα που έκανε.. -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Τέλεια τα νέα σας!! Πω πω ο γιατρός πολύ κουλ για τα δεδομένα μου! Εγώ πάω κάθε βδομάδα 🤣 Από συμπτώματα πως είσαι; Εγώ είμαι 7+6 σήμερα και επόμενο ραντεβού την Παρασκευή. Ελπίζω μόνο τώρα που όλη την προσοχή μας την τραβάνε τα νηπιακια μας, ο καιρός να περάσει πιο γρήγορα!
-
-
Νέες συζητήσεις