Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Katerinioo δεν εισαι η μονη κ τ αλλο μηνυμα σ διαβασα αλλά δ είχα κουραγιο να απαντήσω. Λογικό να πέφτεις ψυχολογικα, οι ορμόνες κανουν παρτυ, η αϋπνία παιζει στο φουλ, τ σωμα σου το νιώθεις ξενο. Θα υπάρχουν διακυμανσεις για καιρο στην ψυχολογια. Κ τ πονακια φυσιολογικα είναι. Ειδικα αμα θηλάζεις κανει συσπασεις η μητρα συνεχώς. Επισης στο φυσιολογικό της μέγεθος επανέρχεται στις 6 με 8 βδομαδες μετα τον τοκετο.
    • Οπως βλέπετε όρθια και σήμερα το βράδυ 😂 Δεν θέλει τελικά να κοιμηθεί σερί! Ήθελε μόνο την μέρα που τον ξύπνησα. κοριτσια εσείς είχατε πονάκια χαμηλά 2-3 βδομαδες μετά την γέννα; Η μαία μου είπε ότι έχουν σχεδόν πάρει θέση ξανά τα όργανα. Εχω 2 μέρες που νιώθω μικρά μικρά πονάκια χαμηλά. Οχι δυνατά σαν περίοδο. Ετσι τσιμπιές. Ειδικά το βραδυ.
    • Αχχχ πονεμένο θέμα. Κ μεις την είχαμε μόνο για τον ύπνο και στο αμάξι, ή όταν ήθελα γενικά να την ηρεμήσω. Κάτι έχει πάθει τελευταία και την ζητάει συνέχεια! Συνέχεια όμως! Την κρύβω και φωνάζει πιπιιιι ώσπου κλαίει τελικα και την δίνω. Με την παιδίατρο που το συζήτησα, μου είπε ότι επειδή σε δύο μήνες περιμένουμε τη γέννηση της μπέμπας, να μην κάνω προσπάθεια ακόμα να κόψουμε την πιπίλα. Μια μια οι αλλαγές, ειδικά τώρα με το νέο μέλος. Αφού κλείσει τα 2 θα προσπαθήσω πάλι, είτε με κουβέντα, είτε με βιβλία, και ο,τι πιάσει... Σίγουρα δεν θέλω στην παρούσα φάση να την ζορισω τόσο πολύ 
  • Προσθήκη...