Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Βγήκε 215 η χοριακη μου. Δεν έκανα δεύτερη, μου είπε ο γιατρός δεν χρειάζεται. Πάω την Τρίτη για υπέρηχο, ελπίζω όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!! 
    • Καλημέρα κορίτσια,παρταραμε και απόψε!! Το κοριτσι μου θα βγει μπαροβια μάλλον, το μάτι γαρίδα και γάλα και εννοείται τώρα κοιμάται.  Εμείς τελικά σήμερα θα πάμε να σαραντησουμε. Ο παππάς χθες μου είπε πρέπει ακριβώς στις 40 μέρες να πάω.  @Katerinioo πονακια εγω ακομα έχω. Όχι έντονα όμως πλέον.  Εγώ έχω 4 μέρες που καθάρισα από τα λοχεια, μου κράτησαν 36 μέρες. Από χθες βέβαια έχω πολλά υγρά.  Ελπίζω να μην μου έρθει περίοδος αμέσως όπως στον γιο μου. Πέμπτη θα πάω να με δει και ο γιατρός.  Βρε κορίτσια με το κλιματιστικό τι τους φοράτε αν το ανάβετε το βράδυ? Εγώ απόψε το άναψα δεν αντέχαμε άλλο και της έβαλα μακρύ φανελάκι και παντελόνι με πόδια μέσα.
    • Καλημέρα κορίτσια και καλό τριημερακι! ☀️🌊 Τα βράδια κοιμαστε καλά; Εγώ τώρα τελευταία δύσκολα, εκτός του ότι με έχει ταράξει το έντερο και πονάει νομίζω δε βολεύομαι τώρα που φουσκώνω, γιατί έχω στο νου μου να μαι στο πλάι συνέχεια και δεν βολεύομαι, μάλλον πρέπει να βάλω κανένα μαξιλάρι. Δηλαδή άμα φτάσω στο 3ο τι θα κάνω 😅
    • Εγώ δε θα τη ζόριζα, γενικά έχει περιθώρια είναι μικρή ακόμα. Παρόλα αυτά εσύ ξέρεις καλύτερα το παιδάκι σου αγάπη μου. Συζητά το και με τον παιδίατρο καθώς με το καλό το Δεκέμβριο θα έρθει κ το μπεμπακι σας. Οποτε πιστεύω πως η θα πρέπει να κοπεί τώρα ή μετά του χρόνου προς άνοιξη να έχει συνηθίσει κ την αλλαγή με το μωρό.
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Υπέροχα νέα!!! Και πλέον θα έχετε κ χρόνο όλοι μαζί!! Σχετικά με τη ζέστη αχ σε καταλαβαίνω.. Αυτό έλεγα εχθές αν ζορίζομαι εγώ που είμαι στο 2ο τρίμηνο όσες είναι στο 3ο τι κάνουν;!;!;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...