Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια εχω αυτα τα ρουχαλακια για οποια ενδιαφερεται.5 ευρω το κομματι ή κατι καλυτερο αν ειναι ολα μαζι.εξυπηρετηση κανω σε μια φιλη που θελει να τα δωσει!!

post-5130-138739346504_thumb.jpgDSCN6438.JPG[/attachment:1mikeeu2]

post-5130-13873934650245_thumb.jpgDSCN6439.JPG[/attachment:1mikeeu2]

post-5130-13873934650118_thumb.jpgDSCN6440.JPG[/attachment:1mikeeu2]

post-1311-13873934649868_thumb.jpgDSCN6441.JPG[/attachment:1mikeeu2]

DSCN6442.JPG[/attachment:1mikeeu2]

post-15394-13873937705515_thumb.jpg

post-15394-13873937707664_thumb.jpg

post-15394-13873937709789_thumb.jpg

post-15394-13873937711919_thumb.jpg

post-15394-13873937714056_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια εγώ είμαι για Ιούνιο αλλά επειδή δεν υπάρχει ομάδα μπήκα στου Μαϊου..θα μπαίνω να τα λέμε κι εδώ...έχω ΠΗΤ 17/6..Εκανα την αυχενική προχθές κ εχθές ήρθαν κ οι αιματολογικές..όλα καλά...
    • Σε ευχαριστω κοπελα μου για τα λογια και τη βοηθεια σου!! Δεν θα πω ψεματα, επειδη εχω θηλασει μακροχρονια και το πρωτο μου, τα διδυμα με αποκλειστικο θηλασμο ειναι αθλος και ο χρονος που απομενει για βασικες λειτουργιες μες στη μερα…. ανυπαρκτος x100. Γι αυτο κι εφοσον κλεισαμε τους τρεις μηνες, κι εφοσον ηδη εχω και νοσοκομειακο θηλαστρο, λεω να το βαλω στο παιχνιδι, οχι για αυξηση της παραγωγης (θελω να πιστευω οτι εκει ειμαστε οκ, αφου και τα δυο αναπτυσσονται φυσιολογικα), αλλα για αντικατασταση καποιων θηλασμων μες στη μερα. Για παραδειγμα οταν προσπαθω να κοιμισω το ενα και αυτο τρωει/πιπιλαει επι μια ωρα, ενω το αλλο αρχιζει και χαλαει τον κοσμο, επειδη το να τα βαλω παραλληλα ειναι επισης ενας αθλος (γλιστρανε, τους πεφτουν οι θηλες, κλωτσιουνται μεταξυ τους, κι αντε τωρα να προσπαθεις να τα φτιαχνεις συνεχεια ενω παραλληλα τα κρατας σωστα, ολο τα ζουπας, φτιαχνεις το ενα, φευγει το αλλο και ολο τα τσιτωνεις), θα ηθελα τοτε να μπορει ο μπαμπας να δωσει ενα μπιμπερο με αντλημενο στο αλλο. Κυριως δηλαδη εκει τις βραδυνες ωρες. Απλα το ενα μωρακι με δυσκολευει πολυ , δεν δεχεται καθολου το μπιμπερο, κανει σαν να αναγουλιαζει κα καταληγει να κλαιει. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο…. κολπο. Ως τωρα προσπαθει κυριως ο μπαμπας και σε φασεις που δεν θα ειμαι στον χωρο και δεν θα ειναι ηδη πολυ πεινασμενο/νευριασμενο… Αλλα δεεεν… Εντωμεταξυ εχουνε παει ακλαφτα ηδη ποσα μπιμπερο με αντλημενο… που καταληγουν στο νεροχυτη μετα το δυωρο εκτος ψυγειου. Μεχρι που σκεφτομαι ωσπου να μαθει τη θηλη του μπιμπερο να παρω ενα ξενο, να του κανω μικρες ποσοτητες, ισα ισα 30αρια, γιατι ειναι αμαρτια να πεταω το δικο μου. Κι οταν με το καλο (ελπιζω κι ευχομαι να) το μαθει, να του δινω πλεον το δικο μου… Εχεις να μου προτεινεις κατι; Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη και σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου!
    • Έχω ΠΗΤ 17/6 αλλά αποκλείεται να φτάσω εκεί πιστεύω..κ στο πρώτο γέννησα φυσιολογικα στις 38 εβδομάδες..είναι 27 μηνών περίπου..
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας ☺️ με το καλό το μωράκι σου ! Πότε έχεις ΠΗΤ; το πρώτο παιδάκι σου πόσο είναι; Και εγώ πριν την αυχενική δεν το είχα πει σε κανέναν.. όταν νιώσεις έτοιμη θα το πεις και εγώ κάπως «άργησα» να το πω αυτήν την φορά κάποιοι γνωστοί και φίλοι το μάθανε πριν λίγες μέρες τώρα το ξέρουν όλοι πλέον 
    • Καλησπέρα κορίτσια...εγώ εχθές έκανα αυχενική.ειμαι για Ιούνιο αλλά μπήκα εδω να τα λέμε..μέχρι εχθές δεν το είχα πει πουθενά...τώρα το είπα...όχι ομως στη δουλειά που θα αργήσω αρκετά να το πω...εμάς μας είπε 70-80% αγοράκι αλλά το ίδιο ακριβώς μας είχε πει κ στο πρώτο που εν τέλει ήταν κοριτσάκι..δεν έχουμε ωστόσο καμία προτίμηση...με το καλό σε όλες...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...