Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας,,μολις τωρα εκανα εγραφη και χαιρομαι που ειμαι κοντα σας !!!!Ειμαι στο 5 μηνα και ειμαι απο κερκυρα , νοιωθω ανασφαλεια για να γεννησω εδω και Θα παω στα Ιωαννινα ,αλλωστε πανε πολλες απο κερκυρα εκει,γνωριζει καμια σας κατι για το χατζηκωστα η το πανεπιστιμιακο νοσοκομειο ? γνωριζετε κατι ? ,εχει γενησει καμια? θα μου ηταν πολυ χρησιμη καθε πληροφορια...Σας ευχαριστω πολυ .. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες κοπέλα μου.... :)

Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!!

Εγώ δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο!!!

Αυτό που ξέρω είναι από γνωστούς μου ανθρώπους που νοσηλεύτηκαν και στα 2 νοσοκομεία ότι είναι πολύ καλά!!!

Έχουν πάρα πολύ καλούς γιατρούς και οι νοσοκόμες είναι εξυπηρετηκές!!!

Πριν 3-4 μήνες έκαν εγχειριση μια ξαδερφή μου αφαίρεσαι κύστης στην ωοθήκη στο Χατζηκώστα.... ο γιατρός ήταν φοβερός έκανε πολύ καλή δουλειά και γενικώς μείνανε ευχαριστημένοι!!!!

Έλπίζω όλα να πάνε καλά!!! Τώρα με την εγνατία είναι πολύ ελάχιστη η διαδρομή!!!! :P

Δημοσίευση

καλημέρα κοπέλα μου

ένα θα σου πω χωρίς να θέλω να σε τρομάξω γιατί ευτυχώς η κάθε εγκυμοσύνη είναι

διαφορετική και αυτό που έγινε σε μένα δεν σημαίνει πως θα γίνει και σε κάποια άλλη.

Εγώ πριν λίγους μήνες έχασα το κοριτσάκι μου 33 εβδομάδων 2.100 κιλά

δεν μπορώ να πω πως έφταιξε κάποιος γιατρός εδώ αλλά οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν τα μέσα

και μέχρι να έρθει η ντακότα να πάρει το παιδάκι ( μετά από 8 ώρες ) είχε ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Τώρα δόξα το Θεό είμαι πάλι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα

οπότε καταλαβαίνεις ούτε να το σκέφτομαι να μείνω κέρκυρα

εμένα με παρακολουθεί ο Ζηκόπουλος στο παν/κο

έχω ακούσει καλά λόγια

η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και πολλές κουβέντες ΑΛΛΑ όπως έχουμε ξαναπεί

δεν τον θέλω για να κάνουμε παρέα :):) ας κάνει την δουλειά του σωστά και ας μην μου πει ούτε καλημέρα που λέει ο λόγος :D:D:D

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

η γνώμη μου όμως είναι να κάνεις και μια επαφή με γιάννενα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω. @Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους. @Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα. @ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.
    • Μπράβο κορίτσι μου, ολα πηγαίνουν τέλεια κι ετσι θα συνεχίσουν!!!
    • Αφού θα το ρυθμίζεις εσύ, μια χαρά!!  Εγώ δουλεύω σε εταιρία στα γραφεία, οπότε έχω τις κλασικές άδειες και θα γυρίσω λογικά Μάρτιο του 27 😝 Βέβαια, είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι ότι ίσως να βρω καλύτερα κάτι πιο κοντά ημιαπασχόληση, γιατί με δύο παιδιά το οκτάωρο συν μετακινήσεις, θα είναι δύσκολο! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...