Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια... ξινη μου βγηκε η παστα...

Στην 3η μπουκια βρηκα μια τριχαρα μεσα :lol::lol::lol::lol:

Μετα με επιασε το στομαχι μου και ανακατευομουν, ξεμαθα βλεπεις....

Οποτε μεχρι να γεννησω δεν ξανατρωω!!! :D Μη βρω και κανενα κροκοδειλο μεσα στην 4η μπουκια!!! :lol::lol::lol::lol:

Παντως προσθεσα 1 γιαουρτι και μερικα φρουτα , γενικα ο,τι μου ειπε η διατροφολογος και σκαω!!! Δε μπορω να αναπνευσω απο το φαγητο!!! :lol::lol::lol:

Σημερα εκανα βλακεια και εφαγα μισο φρουτο αντι για γιαουρτι με 1 ολοκληρο, για να ξεπρηστω λιγο και ζαλιζομαι!!! Οποτε δε ξανακανω πειραματα και ας φουσκωνω τρελα! :D

Και εχεις και τον αντρα μου, αμα δε θελω να φαω καποιες φορες, μου λεει ''ε,αγαπη μου, μη ξεχνας, δεν εισαι μονη, τρως και για καποιον αλλο'' :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

κορίτσια μπήκα απλά για να σας πω κουράγιο.Ξέρω πως περνάτε πολύ δύσκολα αλλά μην το βάζετε κάτω, λίγος καιρός έμεινε ακόμα και μετά θα αποζημιωθείτε μόλις δείτε εκείνο το μικρό πλασματάκι να σας κοιτάει μέσα στα μάτια.

Το έζησα στην 2η εγκυμοσύνη από την καλή και την ανάποδη, αφού έπρεπε να τρυπιέμαι 2 φορές την μέρα.

Με το καλό τα μωράκια σας!!!

Δημοσίευση

Σακουλινα να εισαι καλα που μας σκεφτεσαι και μας συμπαραστεκεσαι.

Κι εγω το σταθεροποιησα το ζαχαρο αλλα γλυκο οχι μου ειπε γιατι παιρνουμε αερα μετα!!

Δεν πειραζει θα κανω υπομονη,δε βαριεσαι, ενα παλιογλυκο ειναι.Εγω ηδη εχασα 4 κιλα ,αλλα 2 και θα επανελθω οπου ξεκινησα.Τελικα πιο αδυνατη θα ειμαι οταν γεννησω!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

βρε εσεις τρωτε καλα!!!

εγω δεν ετρωγα ουτε ψωμι,ουτε μακαρονια,ρυζι,πατατες,γλυκα,πιτσεςκ.λ.π.Βεβαια εγω εκανα και 2 ινσουλινες την ημερα.

Δεν πηρα ουτε 1 κιλο και με το που γεννησα εφυγαν απο πανω μου 11 κιλα.

οποτε μεσα σε ολη την ταλαιπωρια βγηκε και κατι καλο.

Παντως να προσεχετε κοριτσακια και καντε λιγο υπομονη ακομα.Υπαρχουν και χειροτερα!!!

Δημοσίευση
Σακουλινα να εισαι καλα που μας σκεφτεσαι και μας συμπαραστεκεσαι.

Κι εγω το σταθεροποιησα το ζαχαρο αλλα γλυκο οχι μου ειπε γιατι παιρνουμε αερα μετα!!

Δεν πειραζει θα κανω υπομονη,δε βαριεσαι, ενα παλιογλυκο ειναι.Εγω ηδη εχασα 4 κιλα ,αλλα 2 και θα επανελθω οπου ξεκινησα.Τελικα πιο αδυνατη θα ειμαι οταν γεννησω!!! :lol::lol:

Εμενα ειδε οτι την εκανα πιστα , ειχα υπογλυκαιμιες μαλιστα ,αφου απορησε, με κοιταζε λες και ειμαι ουφο και με ρωτησε αν τα τρωω οσα λεει ή κοβω... Εγω την ακολουθουσα πιστα βεβαια!! Ετσι μου ειπε για γλυκακι. Ε,δε ξαναφαγα απο τοτε βεβαια!!!

Δε κανει να χανεις κιλα!!! Εμενα με ζυγισε χθες ο γιατρος, ημουν 1 κιλο λιγοτερο απ οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη :lol: !!! Αλλα δε κανει να χανουμε πλεον... Εμενα μου εβαλε και αλλο φαγητο (καλα,μη φανταστεις, κανενα φρουτο και γαλα ή γιαουρτι) και μου ειπε να μη χανω κιλα.Αλλα βρε κοριτσια ειναι οντως δυσκολο, πως να μη χανεις με αυτη τη διατροφη;;; Απορω... Δε το καταλαβαινουν;;; :o

Δημοσίευση
Κοριτσια τον ρωτησα, απο την ωρα που ξεκιναω να τρωω μετραει ο χρονος τικ τακ τικ τακ!!! ειναι αδικο, γιατι αλλιως θα ηταν ακομα πιο κατω!! :(

Δεν ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο;;; Να τρως σαν κυνηγημενη;;;;Εγω φυσιολογικα τρωω πολυ αργα, μιλαμε για μιση ωρα και πανω!! Και τωρα τρεχω σαν τρελη, γιατι καπου διαβασα οτι σε 20 λεπτα το πολυ πρεπει να εχεις φαει...

Παντως ο καθενας λεει τα δικα του...

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...