Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τα είχα όλα γραπτώς! Θεώρησα ότι αυτες είναι φυσιολογικές τιμές, δεν έχω κάποιον στον κύκλο μου που να έχει κάνει ή σε άλλο κέντρο ή με άλλο γιατρό και τώρα άκουσα 600 η ωοληψια άντι για 1500 που εδώσα εγώ και μου φάνηκε τεράστια διαφορά.. θεώρησα ότι έτσι πάνε οι τιμές !!! Αυτό γτ συνέβη σε εσένα ? Έσκασαν και δεν τα πρόλαβαν ?
    • Αχ πλησιάζει κι όλο κ περισσότερο με τρώει το άγχος να μην ξεχάσουμε τίποτα! Έκλεισα εκκλησία τη μέρα των φώτων κ στολισμό κ προσκλητήρια τέλος Φλεβάρη κ τα βαπτιστικά τα πήραμε μέσα Μαρτίου! Το δύσκολο είναι ότι έχεις το μωρό κ πρέπει όλα να τα ψάξεις όταν κοιμάται. Κατά τα άλλα δεν έχεις τις ετοιμασίες του γάμου. Απλά εμένα επειδή οι νονοί μένουν μακριά τα έκαναν παραγγελία τα πράγματα κ τα στέλνανε όλα στο σπίτι κ τα πήγαινα εγώ στο μαγαζί που έκανα το στολισμό. Για την ατοπικη όχι, μου είπε μόνο την κρέμα της la rochey τη lipikar baume. Και σκέφτομαι μήπως τον πάρω κ το σαπούνι αύριο για να τον βοηθήσει παραπάνω. Είναι λίγο καλύτερα ο μπόμπιρας! Εμείς το baxsero δεν το κάναμε ακόμη, τώρα θα κάνουμε την πρώτη δόση την Παρασκευή μετά τη βάφτιση κι αν δεν μας αρρωστήσει ο μικρός. Πολλά παιδιά δεν τους αρέσει η υφή από τα αλεσμένα. Εγώ σήμερα τον έδινα μπουκιες με το χέρι κ δάγκωνε κι έτρωγε. Του κατέβηκε κ το 5ο δόντι από πάνω μπροστά. Είναι άσπρο κ λογικά αύριο μεθαύριο θα σκίσει το ούλο.. ίσα ίσα στη βάφτιση το φέρνει.
    • Καλησπερα κοριτσια μου!! Εμεις πηγαμε στο γιατρο μας, δεν εχουμε παρει κανενα τρελο βαρος, περιπου 100 γρ. Αλλα καλα φαινομαστε δοξα τω Θεω. Θα κοψουμε τα χαπια οταν κλεισουμε 38 εβδομαδες δηλαδη μεθαυριο και υστερα θα περιμενουμε. Ομως προεκυψε θεμα με την πιεση μου, η οποια παντα ειναι ψηλη οταν πηγαινω γιατρο και λιγο θορυβηθηκαμε και με κρατησε ποση ωρα να με ξαναμετρησει. ειπαμε να τη μετραω 2 φορες τη μερα και να του τη στελνω. Θα ξαναπαω σε μια εβδομαδα πρωτα ο Θεος. 
    • Συγνώμη που επεμβαίνω ,στο διαβαλκανικό μου είχαν στείλει το πακέτο προσφοράς και ότι είχαμε συνεννοηθεί με τον γιατρό . Δυστυχώς δεν θυμάμαι γτ τελικά πριν ξεκινήσω ήρθε το θαύμα μου. Εσένα δε σου στείλανε γραπτός τις προσφορές κτλ . Φυσικά εγώ τα ήθελα για να πάρω την έγκριση απ' την ασφάλεια μου (στο εξωτερικό μας καλύπτουν το 70%) οπότε το ζήτησα. Αλλά γενικά έχω μάθει γραπτά τα θέλω πλέον .  Επίσης την δεύτερη φορά που έκανα εξωσωματική στη Γερμανία ένιωθα να έκανε είχα φουλ υγρα και όπως είπες από τα 14 που έβλεπε μου πήρε μόλις 5!!! 
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου. 🥰🥰 Μια υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι.  Αυτά τα ταγκ τα λατρεύω... Χαίρομαι κάθε φορά που κάποια κοπέλα μου λέει τα ευχάριστα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...