Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημεραααα...επιτελους ηρθε και η δικη μου σειρα να γραψω για τον τοκετο μου...ειμαι τοσο ενθουσιασμενη...οσες λοιπον με ξερουν ...ξερουν για την μικρη μου βιαστικια...σταματησα λοιπον το καταραμενο γιουτοπαρ και αρχισαν να εχω πονους καθε μερα..πηγαινα μια φορα τη βδομαδα στη γιατρο μου αλλα δεν ηταν πονοι για να γεννησω...ειχα κουραστει να μετραω λεπτα καθε νυχτα εμενα αυπνη να μετραω..αφου ελεγα αντε να σπασουν τα νερα μπας και ησυχασω να μην μετραω..στο σπιτι ειχε ερθει η μαμα μου μιας και περιμενα απο ωρα σε ωρα να γεννησω...περασε μια βδομαδα και οι πονοι ηταν ιδιοι χωρις να αλλαζει κατι..ειχα και ανγχος..ηθελα να μην με πιασουν πονοι το βραδυ...γιατι ντρεπομαι να παρω τη γιατρο τηλ..ηθελα να τελειωνω γιατι η μαμα μου λογω μαγαζιου ειχε και δουλειεςκαι δεν ηθελα να γεννησω ΣΚ γιατι και εμεις εχουμε μεγαζι και δεν ηθελα να τρεχει ο αντρας μου σας τρελος...Τριτη πρωι 06-09-11 παω στη γιατρο μετα απο μια νυχτα ταλαιπωριας με πονους...με βαζει στην κορδελα..δεν ηταν πονοι για γεννα...βλεπει και τον τραχυλο κλειστος...της λεω..καλα μην κοιταται τον τραχυλο γιατι εμενα αποτωμα ανοιγει(9 μηνες της το ελεγα αυτο..)φευγουμε παω σπιτι..λεω της μαμας μου..φυγε να κανεις τις δουλειες σου και οταν με γενναω ερχεσαι ρε παιδι μου...φευγει..και αρχιζω να χαλαρωνω και εγω...λεω στον αντρα μου τωρα που χαλαρωσα θα γεννησω...την Τριτη το βραδυ ξημερωματα Τεταρτης αρχιζουν πονοι δυνατοι..κοιμομουνα και ξυπναγα...δεν μετραγα ομως γιατι ειχα κουραστει απο τις προηγουμενες μερες που μετραγα..λεω αν ειναι να γεννησω θα γεννησω... το πρωι οι πονοι συνεχιζονταν αλλα δεν εδινα σημασια..ειπαμε κουραστικα να μετραω...μαγειρεψα εκανα και κρεμουλες με μπισκοτο να φαω γιατι ειχα λυγουρα...φαγαμε εκανα διαλειμα λογω πονου...και ξανα ετρωγα...χαχαχ...κατα τις 5 το απογευμα δεν πηγαινε αλλο και μου λεει ο αντρας μου παρε τη γιατρο...εγω δεν ηθελα ομως γιατι ναι μεν ειχα δυνατους πονους αλλα ειχα καθε 10 λεπτα καθε 20 καθε 15 καθε 5...μιλαμε με ειχε τρελανει...την παιρνω ομως..και μου λεει περιμενε μια ωρα ακομα και ξαναπαρεμε να ερθεις να σε δω...περιμενα παιρνω και τηλ την κολλητη μου και της λεω εχω πονους μαλλον γενναω ελα σπιτι να κρατησεις το παιδι.. ερχεται με τον αντρα της σε δευτερολεπτα..μου λεει ρεεε μην γεννησεις σημερα...αυριο να γεννησεις που εχει 8 ο μηνας και ειναι ο τυχερος μου αριθμος...χαχαχ..παω και κανω ενα μπανακι...ντυνομαι και αισθανομαι στο εσωρουχο σαν μπουρμπουληθρες..οπως αμα εχουμε περιοδο...τεσπα...παιρνω τη γιατρο κατα τις 6 και μου λεει ελα 7 η ωρα να σε δω...μεχρι τοτε οι πονοι ειχαν γινει αφορητοι και λεω καλα και να παω στο ιατρειο εγω γενναω σημερα..παμε εκει..και εχει ηδη μια κοπελα στον καριοδοτοκγραφο οποτε μου λεει κατσε να δω αν εχεις διαστολη και αμα εχεις πας αμεσως νοσοκομειο δεν χρειαζεται κορδελα...με πιανει παλι πονος..περιμενουμε ανεβαινω..διαστολη 2...μου λεει φευγεις..γεννας...κατεβαινω..παλι μπουρμπουληθρες... της το λεω και της λεω νομιζω οτι εσπασαν τα νερα..δεν ξερω πως ειναι να σπανε αλλα εχω ακουσει οτι τρεχει νερο εμενα δεν τρεχει αλλα τι αλλο να ειναι??Μου λεει πηγαινε στο νοσοκομειο και θα πω εγω να σε δουν..μεχρι να παω...σε καθε πονο αισθανομουνα ολες τις λακουβες...φτανουμε με εξεταζει η μαια 4 διαστολη...βαζει και ενα χαρτακι και οντως ειχαν σπασει τα νερα αλλα εμενα ειχε τρυπησει λεει ο σακος ψηλα και για αυτο δεν ετρεχε το νερο ποταμι ...κανουμε κλισμα...μετα ορο και μετα ηρθε ο ανισθησιολογος να μου βαλει τον καθετηρα για να μην ποναω πολυ μετα και κουνιεμαι...ηταν ηρεμος και τα εκανε ολα πολυ αργα και μου εξηγουσε και δεν πονεσα καθολου πραγματικα ομως...μετα μου εβαλε μια μικρη δοση δοκιμαστικα για να δουμε αν ειναι ολα καλα..και μετα μου εβαλε μια δοση για να μην ποναω..μεσα στο δωματιο ειχα τον αντρα μου τη μαμα μου τον μπαμπα μου την αδερφη μοπυ την θεια μου την κολλητη μου και τον αντρα της...ενιωθα τοοσο καλα με ολους αυτους μαζι μου..κατα τις 11 χανουμε παλμους και τρεχει η γιατρος μου μεσα...ειχα κανει ξαφνικη διαστολη και ημουνα στο 6 και για αυτο χασαμε παλμους..η μικρη κουνιοτανε συνεχεια απο τη μια μερια στην αλλη...περναει η δοση απο την επισκληριδιο και αρχιζω να ποναω..φωναζω τον ανισθισιολογο και μου λεει κανε υπομονη δεν θα σου βαλω ακομα γιατι εχεις πολυ ωρα μπροστα σου και μετα αμα περασει δεν θα μπορω να βαλω αλλη..λεω οκ θα κανω οτι μπορω...φευγει και πανε και παραγγελνουν πιτσες μιας και περιμενανε οτι θα γεννησω στις 8 το πρωι...με πιανει ομως δυνατος πονος και θελω να σπρωξω...κρατιεμαι να μην φωναζω αλλα μουγκριζω...χανει παλμους η μικρη και ηρθαν να δουν τι γινεται...διαστολη αποτομη παλι και ειμαι στο 10...μου λενε καλε γεννας...βγαζουν το σοι εξω..μου βαζει μια δοση επισκληριδιο και μου λεει σε 3-4 πονους θα σε εχει πιασει μην ανησυχεις δεν θα καταλαβεις τιποτα...αρχιζουμε το σπρωξιμο με πονους πολλους...βγαινει το κεφαλι και μου λενε σταματα καλεεε γενναςςςς...παμε χειρουργιο...με σηκωνουνε να παω στο χειρουργιο και να αισθανομαι το κεφαλι στα ποδια και να εχω χε...ει..πανω μου γιατι φοβομουνα μην φυγει...με πανε και μου λενε ανεβα στην καρεκλα...καλε που να ανεβω??φοβομουνα να κατσω μην σκασω το παιδι...με πιανει η μια μαια απο το χερι ο αναισθησιολογος απο το αλλο...βαζω το ενα ποδι στο μερος εκει για το ποδι...μετα το αλλο και μετα ξαπλωνω..πως το εκανα μην ρωτατε ουτε και εγω ξερω...αλλα πανω στο παιδι δεν θα καθομουνα...χανουμε παλι παλμους γιατι η μικρη βιαστικια μου...κουνιοτανε και μαλιστα με το κεφαλι εξω ειχε και ανοιχτα τα ματια...ριξανε πολυ γελιο οι μαιες..μου πατανε μια την κοιλια...αρχισα να ουρλιαζω απο τον πονο...μου βαζουνε οξυγονο να αναπνεω αργα να δουν και τους παλμους...και αρχιζει ο πονος και αρχιζω και εγω να σπωχνω...και καταλαβαινω τους ομους ωραιοτατα...και πεταγετε εξω η μικρη....τη παιρνουνε να την ετοιμασουνε και εμενα να με ραψουνε...εε τοτε επιασε και η επισκληριδιο...παλι καλα..χιχιχι....καποια ραμματακια τα καταλαβα αλλα οχι τοσο που να μην αντεχω...αα να πω εδω οτι οση ωρα ημουνα στο χειρουργιο η μανα μου κοιταγε απο την κλειδαροτρυπα και ο αντρας μου με τον μπαμπα μου ειχαν τα αυτια στην πορτα..μιλαμε γελιο...μου φερανε τη μικρη και λεω πηγαιντε την εξω να την δουν θα τη δω μετα εγω...με ετοιμασαν με επλυνα με πηγαν αμεσως στο δωματιο μου με το παιδι και οχι μονη μου σε ενα δωματιο να περιμενω..τα ποδια μου τα ενιωθα μια χαρα δεν εκανα καθολου εμετο και δεν κρυωνα...σηκωθηκα αμεσωςκαι η τομη ηταν τοσο μικρη που δεν αισθανομουνα τιποτα πραγματικα...νομιζα οτι η πρωτη γεννα ηταν τελεια αλλα μετα απο αυτην τελικα η πρωτη δεν ηταν καθολου καλη...με ειχαν σαν ζωο..με πολυ επισκληριοδιο τρομαξα να αισθανθω τα ποδια μου εκανα εμετους ειχα κρυαδες δεν ειχα το παιδι μαζι μου..το ταιζαν οτι ηθελαν οποτε ηθελαν...καμια σχεση!!Ολα τελεια λοιπον!!Πολυ ευχαριστημενη...δηλωσαμε και τη μικρη εχτες και ειναι επισημα πλεον Mila Matijevi-Καμπουρη!!!Αντε και στα δικα σας οι εγκυουλες!!

Δημοσίευση

ευχαριστω να εισαι καλα...να προσθεσω εδω οτι τελικα ολους τους βολεψα...Δεν γεννησα ΣΚ...η μανα μου προλαβε να κανει τις δουλειες τις και να ξανα ερθει...δεν με επιασαν πονοι το βραδυ...και γεννησα 08-09-11...μιας και ηταν η ωρα 00:10...τελειααα!!

Δημοσίευση

αχ ευη μου συγκινηθηκα κ γελασα μαζι!!!!!!!!!

να σας ζησει κοριτσι μου η μικρουλα μιλα!!!!!!!!!!να ειναι παντα καλα , γερη , υγιεις , να εχει ολα καλα κ να ειναι καλοτυχη στη ζωουλα της!!!!!!!!!!

κ εσεις να την χαιρεστε κ να την καμαρωνετε!!!!!!!!!!!

δωστης φιλακια!!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει κοριτσάκι μου να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη κι εσύ καλή λοχεία!!!! Μου θύμισες τα δικά μου που για να γεννήσω περίμενα να ανεβέι η μαμά μου Αθήνα... Κάθε πρωί μ'έπαιρνε να δεί πως είμαι και της έλεγα ''μια χαρά είμαι, μη φοβάσαι αν δεν έρθεις εσύ δε γεννάω''. Και τελικά πάμε στο γιατρό να με δει, το λέει του γιατρού κι εκείνος μου λέει ''Το ξέρεις κυρία μου ότι εσύ μπορεί τόσο καιρό να αποτρέπεις τον τοκετό σου μ' αυτή σου την εμμονή'' :shock: Περιττό να σας πω ότι σε 2 μέρες είχα γεννήσει :lol::lol:

Δημοσίευση

Ευη μου, να σας ζησει η κουκλιτσα σας!νομιζω μοιαζει στην μαμακα της!να ναι τυχερη στη ζωη της!

Καλα το διαβασα ολο με μια ανασα που λεει ο λογος..ηταν τοσο γρηγορο και παραστατικο..παλι καλα που εφτασες στην αιθουσα τοκετων..εσυ δεν εκανες γεννα ρε φιλεναδα..αυτο ειναι σπρωξτε -γεννηστε - τελειωσατε!!ταλαιπωρηθηκες ομως ολες τις προηγουμενες μερες..ε δεν ελεγε να σε ταλαιπωρησει και στην γεννα!

Καλη λοχεια να εχεις και να της δωσεις πολλα γλυκα φιλακια στα χερακια απο μενα!

Δημοσίευση

ναι πολυ γρηγορα...ο πιτσαδωρος ηρθε οταν ημασταν χειρουργιο και χτυπαγε την πορτα και φωναζαν περιμενεεε περιμενεεε..πολυ γελιο....οντως περιμενα την στιγμη...μερες μιλαμε ειχα πονους...γεννησα ομως οταν μας βολευε ολους...χιχι...Αγγελικη οντως μου μοιαζει πολυ...περιμενω να ερθει ο αντρας μου να παρω το δικο του υπολογιστη να περασω φωτο...να σας βαλω!!Ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες...αα να πω οτι ξαλαφρωσα με τη γεννα...λες και ημουνα αρρωστη και εγινα καλα!!Απιστευτο!

Δημοσίευση

Καλε ευη μου, ολοιδια ειναι!!μοιαζει και λιγο στον χριστοφορινο βεβαια!!δεν εχω δει τον αντρα σου να ξερω αν του μοιαζει αλλα απο την φωτο που ειδα καταλαβα οτι προκειται για το next top model ..κι αργοτερα που θα ξεκινησει να αλλαζει μεγαλωνοντας και να παιρνει κι απο σενα κι απο τον αντρα σου, θα γινει καρακουκλαρα γιατι θα εχει ελληνικο και σερβικο στοιχειο!και ξερεις το σερβικο αιμα, ειναι ομορφια εγγυημενη!Μια χαρα κουκλα!παρθενος με ωροσκοπο διδυμο και σελινη στον αιγοκερω!

Δημοσίευση

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ.

ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ 8/9 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΑ.

Δημοσίευση

ωραια βρε Αγγελικη εμαθα και ωροσκοπο...εγω απο αυτα δεν γνωριζω..αλλα αμα με ρωτησει να μπορω να της πω...χιχιχ..Επιστημη μου..μετα που γεννησα αν και βραδυ χτυπαγαν οι καμπανες και μου ειπαν οτι ειναι αυτη η γιορτη!!Δεν το ηξερα βκαν οτι υπηρχε...ναι οντως τσακ μπαμ γεννησα μακαρι να γεννησετε ολες ετσι...χαλαλι οι πονοι που περασα τις προηγουμενες ημερες...ευχαριστω πολυ ολες...!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...