Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
α Νατάσα περαστικά!!! :x

Μαρία μια χαρά το 8-3, μου αρέσει!!! :D ....αλλά όχι 8ωρο ε? :?

8 ωρο ας κάνουν οι δημ. υπ. που πληρώνοντια γι΄αυτό

εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και η σύμβαση μου γράφει ότι εργάζομαι χωρίς ωράριο

το 8-3 πάλι κανονικά δε στέκει

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αργυ αυτο συμβαινει πολυ συχνα να "μπερδευτουν" τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες..μπορει οντως επειδη του εκανε εντυπωση ή ηθελε κι αυτο να μπει ή εκλαιγε καποιο μεσα στο παρκο κτλ να το εκανε "δικο του"..δε λενε ψεματα με την εννοια που εμεις εννουμε,απλως νομιζουν οτι οντως το βιωσαν! ;)

Φυσικα μπορει ομως να ειπε και την αληθεια ο Νικολας κι οντως να τον εβαλαν κι απλως οι δασκαλες να προσπαθησαν να τα μπαλωσουν! :roll:

Για να σας δωσω ομως να καταλαβετε..ειχα παιδακια που ελεγαν οτι τα εδειρα(δεν υπαρχει καμια περιπτωση!!!) και οι γονεις φυσικα τα πιστευαν κι ερχοταν να με σκατοχεσουν! απλως τι γινοταν(υπεθετα) ειτε ειχα κανει καμια μαλακια και το ειχα μαλωσει κι εκεινα το πηραν "κατακαρδα" και νομιζαν(ισως) οτι τα εδειρα,ειτε ηταν στις αρχες που δε θελανε να κατσουν και το ελεγαν ετσι για να μη τα ξαναφερουν οι γονεις τους,ειτε ετσι για να δουν αντιδρασεις..δε ξερω πραγματικα πως σκεφτεται ο παιδικος εγκεφαλος καποιες φορες! Ειχα ενα αλλο που παει στη μανα του και της λεει οτι το ειπα "ΜΑΛΑΚΑ"!!!! :o:o

Επισης οσο βρωμοστομη και να ειμαι δε μιλαω ετσι στα παιδια,αν ειναι δυνατον!!! ουτε την εκφραση "εισαι χαζο" δεν εχω χρησιμοποιησει!!! Ευτυχως με τη συγκεκριμενη μαμα ειχαμε γινει φιλες και δε πιστεψε στιγμη οτι ειπα κατι τετοιο!!! :roll:

Καμια φορα τα παρατηρουσα οταν επαιζαν για να δω μεσα απο συμβολικο τους παιχνιδι τα συναισθηματα τους,πως ζουσαν στο σπιτι,πως εκαναν τη μαμα,το μπαμπα κτλ κτλ και πολλες φορες εκαναν πχ οτι ενα κοριτσακι ηταν η δασκαλα(δηλαδη εγω) και ενα-καποια αλλα οι μαθητες...ε οταν εκανα οτι μαλωνε η δασκαλα το εκαναν τοσο εντονα που σκεφτομουν "καλα ετσι κανω η σκυλα;;;!!!!" αλλα οχι δεν εκανα ετσι,απλως τα παιδια επειδη τα βιωνουν ολα πολυ εντονα και τα συναισθηματα τους εχουν πολυ μεγαλη ενταση,το εβγαζαν ετσι! ;)

Ε καλα οχι οτι δε φωναζα ή δε τα μαλωνα,αλλα ποτε αδικα και χωρις σοβαρο λογο!!!

Α να σας πω τι ειπε η Αννυ που σκασατε πια! :P Η Αναστασι οπως καθε σοβαρη μανα που σεβεται τον εαυτο της καποια στιγμη αρχισε να γκρινιαζει στην Αννυ και στον Ανεστη κι επειδη φαινεται τους τα πρηξε λιγο παραπανω, παει το σκατο και της λεει "εντατσει μαμα,ηλεμησε τωλα"!!!!! :lol::lol::lol::lol: ακομη γελαω οταν το φανταζομαι!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Α η Αναστασια με λεει τζιτζικοπιαστρα γιατι οταν βρεθηκαμε επιανα τζιτζικακια στα παιδια κι αυτη ειχε ελαφρως χεστει πανω της!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Κι εγω χαζομαι με τα ζωηφια αλλα τα τζιτζικακια μωρε ειναι καλα(οταν δε φωναζουν τα σκασμενα!!! :twisted: ) :lol::lol:

Σισσιω μετα τα 5 αυτο που λες για το αυτοκινητο!!! δεν εχει καμια προστασια τωρα!!! γιατι ομως;;;δε χωραει πια στο καθισματακι της;;;

Αναστασι ναι ρε τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια και οι περισσοτεροι πλουσιοι ειναι δυστυχισμενοι γιατι τους πιανει η απληστια και θελουν περισσοτερα και περισσοτερα και χανονται μεσα στο αγχος στο να κανουν ολο και πιο πολλα και να μη χασουν αυτα που εχουν!!!

Αλλα αν αυτη τη στιγμη κερδιζα πχ το τζοκερ,νομιζω οτι θα μπορουσα να φτιαξω πολλα πραγματα που τωρα με πνιγουν και να κανω και πολλα που θα με εκαναν ευτυχισμενη!!! ;)

Αργυ κι εμενα μου φαινονται μωρε πολλα τα 90' για τοσο μικρα παιδακια... :roll: αλλα δε μπορει οι Γερμανοι θα το εχουν μελετησει..δεν ειναι σα τους Ελληναραδες που αλλαζουν τα συστηματα αναλπγως με πιο πλευρο ξυπνανε το πρωι!!! :twisted::twisted::twisted:

Παιδια τα χω παρει απο χθες γιατι ειμαστε πολυ βρωμολαος τελικα και δε σεβομαστε τιποτα!!!! πηγα σε μια εκθεση ζωγραφικης και φωτογραφιας απο τοπικους καλλιτεχνες η οποια γινοταν μεσα σε μια στοα ενετικη οπου δεν ειχα ξαναμπει ποτε...εχω περασει 100νταδες φορες απο αυτη τη πορτα αλλα νομιζα οτι ηταν το υπογειο ενος σπιτιου!!!!

Ρε σεις κατω απο το Ηρακλειο υπαρχει αλλη μια πολλη!!!!! η στοες που εκαναν οι Ενετοι τοτε οι οποιες συνδεουν ολοκληρο το Ηρακλειο υπογειως και καταληγουν στο λιμανι..να δειτε πολεμιστρες,ξεφωτα,λαγουμια,πετροχτιστες συραγγες να παιξει ο νους σας!!! κατω λεει απο την Αστορια(ενα γνωστο ξενοδοχειο στο κεντρο του Ηρακλειου) υπηρχε μια λιμνη και κυκλοφορουσαν με βαρκες!!! και μεις σα βρωμολαος τι καναμε;;;;;;; τα θαψαμε ολα για να χτισουμε απο πανω αυτο το εκτρωμα!!!! που θα μπορουσε το Ηρακλειο να ειναι ενα μουσειο και απο τις ομορφοτερες πολεις του κοσμου!!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Ωωωχχχ πολλα ειπα παλι... :oops::oops::oops:

Α Γιωτα τι συμμαζεμενα σπιτια και κουραφεξαλα μας τσαμπουνας;;;;;; αυτα ειναι ονειρα μακρινα πλεον!!!! :P

Δημοσίευση

χελοοοοοοοοοοοο

τι κανετε?

εγω καλα..

βαριεμαι να σχολιασω..θελω σοκολατα..τωραααααααα

αργυ σε ειδα στο ονειρο μου..ειδα οτι γνωριστηκαμε γτ ηρθα γερμανια κ ετσι συναντηθηκαμε..

ιδια με τις φωτο...πολυ γλυκια...

οτι να ναι βλεπωωωω

περαστικα στη ρηνουλα μας...

τη γλυκεια μουυυυυυυυυυ

α ιουλια κ γω μια μερα που δε καθοταν ο θοδωρης ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο καρεκλακι εκανα καρατε

αυτος να ειναι σα τη βεργα τεντωμενος κ γω να πιεζω τη κοιλια του να λυγισει :evil::evil::evil:

ιααααααααααααααααα χουυυυυυυυυυυυυυ ;);););););)

τη ειδα μιγιαγκι

τονια που εισαι γιαβρι μου?

Δημοσίευση

Μαρακι κι εγω δημοσιος υπ.ειμαι αλλα παιρνω 900ε πλεον για ννα μη σου πω 800 γιατι δεν εχω παει τελευται να ελεγξω!!! :(:(:(

Αλλα ρε κοριτσια εγω πλεον δε στεναχωριεμαι οταν πουλιουνται σε ξενους τα εδαφη μας...ισως εκεινοι τα αξιοποιησουν και τα εκμεταλευτουν καλυτερα απο μας που τα θαβουμε και τα ρημαζουμε!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Γωγω δε θα κολλησει ρε το μικρο θα δεις! αλλα κανε ρε και σε κεινη ορους στη μυτη προληπτικα!!! η παιδιατρος απο τη Σουηδια μου ειχε πει οτι εκει το συνστηνουν στη καθημερινη φροντιδα των βρεφων πλεον! ;)

Α Βικυ περαστικα και στο δικο σου αντρα βρε το ξεχασα!!! :oops:

Δημοσίευση

Τόνια το πρόγραμμα που έβαλα είναι το ελληνικό ρε συ!!!! :lol::lol::lol::lol: τα 90΄δλδ είναι σε ελληνικό δημοτικό!!!! :lol::lol::lol::lol:

ο Λ. έχει κάθε μέρα 4ωρα εκτός από μία μέρα που έχει 5ωρο, και είναι:

1η ώρα 08.00 έως 08.45

2η ώρα 08.50 έως 09.35

3η ώρα 09.40 έως 10.25

4η ώρα 10.45 έως 11.30

5η ώρα 11.35 έως 12.20

6η ώρα 12.40 έως 13.25

όσο για το Ηράκλειο, είναι μια άσχημη πόλη τώρα, υποθέτω έτσι όπως το περιγράφεις θα ήταν και γ@@@@ώ!! :!:

επίσης να πω ότι λες ότι είσαι φασιστόμουτρο, άααααρα λένε αλήθεια τα παιδάκια σου!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αλλά μιλάμε για 2,5 ετών παιδί, δλδ η φαντασία του ήταν το πάρκο? :shock::shock::shock: ....δεν ξέρω αυτό θα το ξέρει καλύτερα η Παναγιώτα, ίσως να το έχει προσέξει στον Ν. μια άλλη φορά!!! ;)

αργυ σε ειδα στο ονειρο μου..ειδα οτι γνωριστηκαμε γτ ηρθα γερμανια κ ετσι συναντηθηκαμε..

ιδια με τις φωτο...πολυ γλυκια...

:x:x:x:x:x:x είμαι, είμαι :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σου Θουλακι μου!!!!! ρε συ κατσε να σου γραψω το μειλ γιατι το ξεχασα παλι η γκαβη!!!!

μαλλον στο γραφω στο τσατ!

Α ργυ σε ελληνικο;;;;;; α καλαααααα ειπαμε γροθοι!!!!!

Δημοσίευση

οχι βρε δεν ηταν η φαντασια του το παρκο απλως μπορει για καποιο λογο κατι καπως να του εκανςε πολυ εντυπωση που εμπαιναν αλλα παιδακια μεσα και να φανταστηκε οτι μπηκε κι αυτος ή με αυτο το τροπο να δηλωσε την επιθυμια του να μπει(για πλακα οχι για τιμωρια)..

Δημοσίευση

καλησπερα σας!!

αχ αφρο ελπιζω να μην ειναι πολυ απελπιστικη η κατασταση οταν ερθει το μωρο...

κ εγω κ σκεφτομαι αυτο που λες, με τον υπνο.. θα δουμε!

γιωτα καλωσηρθες!!!

κοριτσια για καφε καλυτερα πεμπτη κ αν γινεται προς τα εδω γιατι δε θα εχουμε αμαξι αυτη τη βδομαδα..

βενι σε ειδα στον υπνο μου!

αργυρουλα δευτερα ειχα περσυ.. στην πρωτη μαθαινουν πραξεις μεχρι το 10, αρχη πολλαπλασιασμου, κ να κλινουν ρηματα στον ενεστωτα, ισως ξεχναω κ κατι αλλο βασικο, αλλα δεν εχω κανει ποτε σε πρωτη

σισσιω νομιζω ειναι νωρις ακομα ρε για μπουστερ.. ειναι πολυ αδυνατουλα

παναγιωτα σιγα μην κατσει ο τολης να διαβασει βιβλιο για την διαπαιδαγωγηση!!

νατασα η μιση χαλκιδικη ανηκει σε ρωσσους.. ολα τα εχουν παρει..περαστικα σας!

συμπεθερααααα καλε γιατι δεν την εστειλες σχολειο? οι μυξες δεν ειναι τιποτα..

για τον μικρο, δε λεω οτι φταιει κανεις αλλος, εγω φταιω που ετρεχα συνεχεια οταν εκλαιγε, αλλα ακομα κ τωρα δε θα το αλλαζα, δεν το εχω μετανιωσει! απλα θελω να ασχολειται περισσοτερο ο τολης μαζι του, ανδεν ασχολειται ασχολουμαι εγω κ παλι...

επισης βλεπω το τικερακι σου κ εχω μια απορια... θες να παρεις αλλα 10 κιλα???????? :lol::lol::lol:

ρε τονια πιανεις τζιτζικια?????????? σιχαμενη!!! ιου!!!! ανατριχιασα!!

κ αυτο που λες το κανουν παντου, σε ολη την ελλαδα, εχουμε τοσααξιοθεατα, τοσο ομορφη χωρα κ ειναι ολα ανεκμεταλλευτα! ενω οι ξενοι βρισκουν μια κοτρωνα κ την κανουν μνημειο!

κ οχι τπτ αλλο, δε μελεταμε κ δε σεβομαστε την ιστορια μας μη μας πουνε κ εθνικιστες! :evil::evil:

θου εχω νουτελα θες??

πηγαμε οδοντιατρο, διορθωσα ενα σφραγισμα κ εκανα καθαρισμο

αφου δε λιποθυμησαοταν ερχοταν η ενεση στο στοματακι μου μπορω να πω οτι τελικα ειμαι τερας ψυχραιμιας!

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Αργη ολα καλα στο δημοτικο? Φορτωμενο προγραμμα δεν εχει ο Λουκακος??

Αφροδιτη και εγω ακομα κ τωρα, αν δεν φαω παθαινω ζαλαδες, ναυτιες και λιποθυμιες...σαν υπογλυκαιμια ενα πραγμα...

Τι έκανε η Αννυ?? και εγω το εχασα!

Εμεις καλα...τα νεα μου θα τα ειδατε και στο ΦΒ, αν εχετε χρονο μπειτε να διαβασετε το κειμενο για τον παπα στην Καμπαλα και προωωθηστε το..αξιζει...Και το λεω εγω που δεν πιστευω σε θεους και δεν εχω καμια σχεση με παπαδες...ΜΑκαρι καποιος που εχει χρηματα να βοηθησει λιγο

Επειδη το λινκ δεν ανοιγει απλα μπειτε στο http://www.theinsider.gr και θα το βρειτε..

θα καταλαβετε για ποιο αρθρο μιλαω!

Για αυτο που λεγατε για τους μπαμπαδες, οκ ευτυχως εκει παραπονο δεν εχω..Οχι μονο ασχολειται (παιχνιδι, βολτες κλπ) αλλα τον ταιζει, τον πλενει, τον αλλαζει, γενικα κανει τα παντα..Και τον κραταει μονος του ανετα (αλλο που δεν θελει...Την κυριακη τον πηρε πισινα ολο το απογευμα και ηρεμησα και εκανα τα δικα μου στο σπιτι..)

Αυτα τα λιγα...ειμαι κουρασμενη!

Μαλλον θα ξαπλωσω να διαβασω το βιβλιο μου!

Φιλια!

Δημοσίευση

Φρανίτα το διάβασα το άρθρο στο φέισμπουκ!!!!....χίλια μπράβο στον ιερέα και στην γυναίκα του.......κρίμα ρε συ τα παιδάκια λυπάμε πιο πολύ....χθες είχε μια ταινία στην τιβι, όπου έδειχνε τις μαμάδες να σπάνε τον παρθενικό υμένα στα κοριτσάκια, σε ηλικία 5 ετών!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: χωρίς αναισθησία, χωρίς τίποτα, με πανάρχαια μαχαίρια και πολλά πέθαιναν φυσικά από αιμοραγία....στην Αφρική αυτό!!! :?

πάντως πολύ καλό, έχεις και χρόνο να ξαπλώσεις και να διαβάσεις ένα βιβλίο......ενώ εγώ που να διαβάσω βιβλίο, ένας λόγος που διέκοψα και το πανεπιστήμιο!!!! :(:(:(:(

Δημοσίευση

Σισσιώ εινξαι μικρη γι ασκετο μπουστερ!

ισως να επερνες καθισμα 15-36 με δικες του ζωνες!

13 κιλα μονο?

Φραν....υπεροχο!

Γαμπρε μου καλη σχολικη χρονια και καλο κουραγιο

ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ!

Δημοσίευση

Γεια σου Φραν!!!Παω να διαβασω το αρθρο...

Κοριτσια με το παρκο κατι επαιξε σιγουρα...Δηλαδη και να μην τον βαλανε μεσα, οπως μου ειπαν, σιγουρα θα το χρησιμοποιησαν σαν εκφραση τιμωριας του στυλ "αν δεν κατσεις καλα θα σε βαλω στο παρκο με τα αλλα παιδακια"... ;)

Απλως επειδη τους το ειπα εεεεεεεεε δεν πιστευω να το ξανακανουνε.

Ρε Τονια και γαμω ακουγεται η πολη σας οπως την περιγραφεις!!!!!

ΓΩΓΩ και υπολοιπες κοριτσαρες ..η βαπτιση θα ειναι καλε πολυ απλή!!!! Καταρχην θα ειναι κλειστή.

Βαλτε οτι νοιωθετε ανετα και ελατε!!Μεταξυ μας θα ειμαστε!!! Εμεις θα χαρουμε να σας δουμε ασχετως ενδυματος!!!Οκ;;;; ελατε με τα τζινακια σας αν σας κανει κεφι!!!!!!

Νατασα..ποιος μπεμπης -πεθερος ρε;;;;;Ο πεθερος σου ενοεις;;; :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ας ξαναγράψω τουλάχιστον μόνο τις σοφίες μου... :P

Έλεγα ότι μιας και το επανέφερες Γωγούλα, ήθελα να πω ότι διαφωνώ παντελώς με την άποψη "κόβω τη πιπίλα μαχαίρι", γιατί το είδα έμπρακτα στη Β. Την έκοψε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, με δική της πρωτοβουλία, εντελώς αναίμακτα!! :D Όσες φορές προσπάθησα με δική μου πρωτοβουλία στο παρελθόν, ξεκινούσε ένα δράμα ατελείωτο (καλά, θα τελείωνε κάποια στιγμή, αλλά με τι κόστος;):roll: με κλάμματα, κλαυθμούς και οδυρμούς!!! :? Γιατί να την υποβάλλω σε μια δοκιμασία άσχημη, για να αποχωριστεί την παρηγοριά της, που ΕΓΩ της έμαθα να μασουλάει και να μη την αφήσω να επιλέξει μόνη της τη στιγμή που δε θα την έχει πια ανάγκη :?: Για ποιό λόγο; Η μία έρευνα λέει ότι η πιπίλα πρέπει να κόβεται στους 6 μήνες (Η Αργυρώ το είχε πει), η άλλη ότι το ένστικτο του πιπιλίσματος υποχωρεί γύρω στα 3-4 έτη του παιδιού. Επιλέγω κι εγώ αυτή που με βολεύει!!! :P

Δημοσίευση

καλησπέρα!!Λενα καλώς σας βρήκα!! οκ οκ θα το χωνέψω το ασσυμάζευτο σπίτι .... αρκεί να μου κάνει καφέ η Βενετία!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρώ ο Γ πήγε την μικρή στην τουαλέτα γτ δεν φτάνει να ανέβει μονη της ,περιμενε να τελειώσει γ να πλυνει τα χέρια της κ εκει του πέταξε την ατάκα! σας φιλώ θα παμε παιδότοπο !!

Δημοσίευση

Γωγώ και Νατασούλι, περαστικά στις ομορφιές σας!!! :x:x

Γωγούλα, ντροπή να μη θυμάσαι τι ΔΕΝ επαγγέλομαι!!! :P Άνεργη φιλόλογος για την ακρίβεια!!! :evil:

Παναγιωτοσυμπεθερούλα μου, το έλαβα κι εγώ το πμ! :D Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για την πρόσκληση!! :x:x:x:x:x:x:x Αν και πιθανότατα ο άντρας μου θα έχει δουλειά :( θα προσπαθήσω να έρθω έστω και μόνη μου με τις κοράκλες μου! :D (αν και θα είναι εξουθενωτικό!) :?

Μαρή Γωγώ, κοίτα μη σκάσεις μύτη με καμιά τουαλέτα, βάπτιση είναι όχι η δεξίωση του πρέσβη!!! :P

Σας είπα; Δεν σας είπα!!! :D Κλείσαμε κι εμείς!!!! :D 16/10 κατά πάσα πιθανότητα!!! Ξεκινώ να τα ετοιμάζω τα της βαφτίσεώς μας!!! Όταν το σιγουρέψω, θα σας πω λεπτομέρειες!!!

Ξαναποστάρω και διαβάζω και τα υπόλοιπα!!! :-*

Δημοσίευση

Γειά σας. έγραψα και το πρωϊ ένα κατεβατό αλλά πάτησε κάτι η Έλενα και χάθηκε :evil::evil::evil:

Οπότε θα σας τα πώ περιληπτικά τώρα

Ο Μιχάλης κάνανε αγιασμό σήμερα, γνωρίσαμε την δασκάλα και πήραμε, ω ναι, 3 βιβλία :-o:-o:-o ε απ΄το τίποτα καλά είναι κι αυτά........... Το καλό της υπόθεσης είναι ότι είναι λίγα παιδάκια στην τάξη, 15. Η δασκάλα μας είπε φέτος θα είναι σαν να κάνω φροντιστήριο.

Η δασκάλα μου φάνηκε πολύ συμπαθητική (45-50χρ) κάπου εκεί την έκανα :?:?

Μας έδωσε και μια λίστα με το τι πρέπει να αγοράσουμε και μας είπε ότι η 1η εβδομάδα θα είναι πιο πολύ αναγνωριστική και κανονικά μάθημα θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα.

Το σχολείο του Μιχάλη είναι με διερυμένο ωράριο και θα σχολάνε στις 14:00. Πολλές ώρες για πρωτάκια :?:?:?:? ελπίζω να προσαρμοστούν γρήγορα.

Η Έλενα τώρα πήγε για 2 ώρες στον παιδικό, το πρωϊ όλα ωραία και καλά με χαιρέστησε μου έδωσε ένα φιλάκι και μου είπε:" γειά σου μανούλα" και πήγε στην τάξη. Μετά από 2 ώρες που πήγα να την πάρω την βρήκα με βραχνιασμένη φωνή και κατακόκκινα μάτια :o:o οπότε φανταστείται τι κλάμα έριξε :(:(:(:(:(

Η δασκάλα της μου είπε ότι για 1η μέρα τα πήγε αρκετά καλά, δεν έκλαιγε όλη την ώρα αλλά όταν το θυμόταν, ζήτησε μόνη της να κάνει τσίσα και έφαγε το φαγητό που της είχα βάλει. Να δούμε αύριο πως θα τα πάει.......

Λένα ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την προσφορά, θα σε πρήξω σίγουρα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Τώρα προσπαθώ να ντύσω τα βιβλία με διαφάνεια :roll::roll::roll::roll::roll:

Κολυμβητήριο τον γράψαμε τον Μιχάλη Στρεμπενιώτη, δυτικά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο κλειστό :(:(

Θα ξεκινήσουμε και δούμε πως θα πάει.........

Λενάκι καλοφώτιστος ο Γιωργάκης μας :D:D:D:D

Βίκυ μπορείς να πάς και σε άλλο Νοσοκομείο ή μόνο τμήμα μπορείς να αλλάξεις?

Δημοσίευση

Βίκυ κι η Β μου 13 κιλά είναι!!! Σαμιαμίδια τα κοριτσούδια μας!!! :roll::D

Αργυρώ τι σπούδαζες; Και γιατί δεν το συνεχίζεις τώρα;;;

Φραν, μπράβο στο Δανό, είσαι πολύ τυχερή!!! ;) Κι εγώ, δεν έχω παράπονο, τις κοιμήζει, τις πλένει, τις ταίζει, τις πηγαίνει βόλτα (καλά, τα τελευταία δύο, τη Β μόνο ακόμα!) :P γενικά είναι ενεργός!!! :D Είμαι πολύ τυχερή!! Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι είμαστε κατά πολύ υπεύθυνες για το πόσες ευθύνες τους αφήνουμε να αναλάβουν!!! ;)

Έχω τα εξής δύο νέα σχετικά με τη Β...

Ένα γλυκό... Κάθε τρεις και λίγο μου λέει "Μαμά μου, σ' αγαπάω πολύ!" :x:x:x:x:x

Ένα κακό... Έχει αρχίσει, εν γνώσει της, να λέει ψιλοψεμματάκια... :roll: Χαζά, τύπου "έπλυνα τα χέρια μου" ενώ δεν τα έχει πλύνει ή "κοιμήθηκα, βάλε μου μίκυ μάους" ενώ την βγάλαμε όλο το μεσημέρι παρέα!!! :P Καθόλου δεν μου αρέσει... Να δω πως θα της το κόψω... Είναι άραγε της ηλικίας;;;; :roll:

natasoula, θα σε διαβάσω μετά, γιατί τώρα η Β μου ζαλίζει τον έρωτα!!! :evil::lol:

Δημοσίευση

Και συνεχίζω

Σίσσυ ποιο καρεκλάκι εννοείς αυτό που είναι μόνο βάση ή αυτό που έχει και πλάτη αλλά δένει με την ζώνη του αυτοκινήτου? Βασικά και για τα δικά νομίζω ότι είναι πολύ λίγα κιλά, μην κοιτάς μόνο την ηλικία αλλά και τα κιλά, άλλωστε τα καρεκλάκια που χρησιμοποιούμε τώρα οι περισσότερες φαντάζομαι είναι μέχρι 18 κιλά οπότε ποιος ο λόγος να το αλλάξεις?

Νατάσα περαστικά

Θου το ξαναέπλενες το φόρεμα? τι 'εγινε?

Γιώτα καλό καφέ :D:D:D

Αφροδίτη εμένα μου άρεσε πολύ το μαλλί, ελπίζω να μην σε δυσκολεύει και να μπορείς να το φορμάρεις και μόνη σου. Ο Κ καλά είναι τώρα?

Παναγιώτα μόνο οι Αθηναίες δηλαδή είναι καλεσμένες? εμείς στο ζαρτ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγώ πότε γυρνάς δουλειά? ξεκίνησες να κάνεις τράπεζα?

Βένη δεν κατάλαβα γιατί μαλώσατε, βασικά δεν πρόλαβα να διαβάσω.......

Δήμητρα κανένα νέο από την δουλειά?

Αργυρώ ξεκίνησε ο Λουκάς κανονικό μάθημα ή έχουν προσαρμογή?

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ αχ τι καλα που ειναι 13 κιλα!

η Μ-Ι ειναι 17.400 :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Νατασουλα καλη σχολικη χρονια!

τα ανηψια μου δεν πηραν κανενα βιβλιο ...οποτε αυριο θα πανε απο ενα κουτι Α4

η πρωτη φετος εχει 3 τμηματα απο 18 παιδακια! :shock::shock::shock::shock:

ερωτηση...οι δασκλαες στα νηπια δεν δουλευουν 8ωρο?

αποτελουν εξαιρεση απο δημ. τομεα?

ν ομιζω μπρω να αλλαξω και νοσοκομειο αλλα δεν θελω...γπυσταρω την τρελα με βουλα....στα αλλα υπαρχει αλλα οχι με διαγνωση!

σας εχω μπερδεψει με τα της δουλεια μου...

ξελαθαριζω...

η προισταμενη μου θα παει σαν προισταμενη στα εξωτ. ιαρεια....μου ειπε να παω και εγω ...αλλα για να γινει αυτο δεν θα πρεπει να ειμαι ασθενης εκεινη την περιοδο.

αλλιως .....οταν σταματησω και γυρισω με το καλο ...ειτε σε 8 ειτε σε 18 μηνες...θ απαω οπου εχει αναγκη....ενοειται θα μετρα η παλαιοτητα....εεεεε μη το ξεχναμε αυτο!

Δημοσίευση

Α! Επίσης Αργυρώ, εγώ θυμάμαι ότι σαν μαθήτρια δεν το έβρισκα κουραστικό το πρώτο 90λεπτο, για τους εξής λόγους...

Μεταξύ των δύο πρώτων ωρών, έστω και μέσα στη τάξη, κάναμε 5 λεπτά διάλειμμα, ανεπίσημα! ;)

Στη συνέχεια δε, γυμνάσιο και λύκειο, πιθανόν να είχαμε διαφορετικό καθηγητή την 1η και τη 2η ώρα, οπότε αναγκαστικά μεσολαβούσαν 5λεπτάκια ώσπου να γίνει η αλλαγή!

Τόσο άλλωστε βλέπω ότι είναι και στο γερμανικό πρόγραμμα το 1ο διάλειμμα, 5λεπτά!

Και το βασικότερο... Ήταν πολύ πρωί κι είμασταν πολύ νυσταγμένοι ακόμα, που δεν γουστάραμε με τίποτα να βγούμε απ' τη τάξη, που να μας παρακαλούσανε!! :lol:

Επίσης, όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καθαρό το μυαλό για συσσωρευμένη γνώση... :lol: Βόλευε για να κάνουμε ένα μάθημα που να απαιτεί περ/ρη από μία ώρα, όπως η Έκθεση, που ανέφερε η Παναγιώτα! ;)

Και τώρα.... Βγάζω το σκασμό, το υπόσχομαι!!! :lol::lol::lol::P

Δημοσίευση

Φρανίτα, εγώ έχω σχέση με Θεούς και παπάδες :P και τυχαίνει να έχω συναντήσει ορισμένους ιερείς σαν τον πατέρα-Αντώνιο...

Με τέτοιο μεγαλείο ψυχής...

Αξίζει τον κόπο να ενισχύσουμε έστω και λίγο τον αγώνα τους...

Το κείμενό σου είναι με μία λέξη, άκρως συγκινητικό...

natasoula μου, δεν ξέρω πότε θα έχουμε νεότερα με τη δουλειά, ΑΝ συσταθεί το τμήμα, αν βρεθούν μαθητές δηλαδή, θα την πάρω. Έμαθα ότι είπαν ότι βρήκαν φιλόλογο... εμένα! :D

Βίκυ, εγώ πάντως τα ζηλεύω τα 17+ κιλάκια σας!!! Αμάν πια με τα σαμιαμίδια!!! Που έμοιασαν; :P Τις αμαρτίες μου πληρώνω, που λέει κι η μάνα μου! :lol:

Και τώρα σκάω στ' αλήθεια, γιατί φεύγω!!! :P

Δημοσίευση

νατασουλα 15 παιδια??? τελεια!!!!!!!!

μια χαρα θα τα παει ο μιχαλακης, τσακαλακι ειναι!

κ πραγματικα, το ξαναλεω, αν χρειαστεις οποιαδηποτε βοηθεια μη διστασεις..

εμεις τελικα δε θα τον παμε κολυμβητηριο, στο γυμναστηριο του παοκ ειναι μιση ωρα το μαθημα, μεχρι να μπει θα πρεπει να βγει παλι.. μαλλον σε ωδειο θα τον παει ο τολης..

μιτσακι κ εγω καπως ετσι το βλεπω με την πιπιλα... γιαυτο κ δε με καιει πολυ να την κοψει το βραδυ..

ρωτησα κ τον παιδιατρο σημερα κ μου ειπε το πολυ μεχρι τα 3, οχι παραπανω

θαχει ερθει κ το μπεμπεδι μεχρι τοτε, θα δουμε

αργυρουλα το πρωτο διωρο ειναι το καλυτερο! κ για τους δασκαλους κ για τους μαθητες! ;)

φρανιτα πολυ ωραιο το κειμενο!

Δημοσίευση

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια και στις μανες ψυχραιμία και κουράγιο είπαμε!! 8-):lol:

Τι κάνετεεεε? Δεν σας διάβασα. Σιγά σιγά κάτι θα γίνει, απο αυριο όμως γιατι έχω τόσες δουλειές που δεν ξέρω απο που να αρχίσω!

Περάσαμε τέλεια αυτές τις 4 μέρες, ηρθε ο ξάδερφος που σας έλεγα απο την Αυστραλία και δεν βάζαμε κώλο μέσα. Εχει και τρελή ζέστη και ευχαριστηθήκαμε ήλιο και νερά! Κοιμομασταν και το πρωι ντυνόμασταν και φέυγαμε, τοσες μέρες δεν εκανα τίποτα στο σπίτι και τώρα εχω 350 πλυντήρια, ενα σπίτι μεστη βρώμα! Σημερα θα τα κάνω όλα να μην έχω αυριο μεθάυριο πολλά..

Χθες ειχαμε και babysitting τον Αλεξ τον φίλο του Κώστα γιατι οι γονείς του παντρεύτηκαν και ειχαν βραδινό τραπέζι στους συγγενείς τους. Ετσι ειχαμε τα δυο αγόρια και περάσμαε πολύ καλα. Συνεργαζόταν μια χαρά αλλά ακουγες συχνά "Nooo Mine!!" και απο τα δυο στόματα!..

Φιλάκια κορίτσια, Αφρο πολύ ωραίο το μαλί! :x:x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...