Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ερη και εμας ζωγραφιζει με μαρκαδορους και μετα θελει να τα κρεμαμαε στο ψυγειο!

επησις φοβαται μυγες κλπ.

στα μυρμιγκια τςη εξηγσαμε παμπολες φορες οτι εκεινα ειναι πιο μικρα απο εκεινη και δεν μπορουν νατης κανουν κακο!

για τις νυες σφικες κλπ δεν αθ καν ω τιποτα...να τις φοβαται να προσεχει!

εχουμε και τα θεματα μας με τι αλλεργιες!

θελω και εγω haloween.....

αλλα θα παω στη βουλη....

πηαγ για καφε με τη μικρη...εμπαινε στο γηπεδο και ενοχλουσε τα παιδια κανοντας χορευτικα!

μετα επαιζαν κρυφτο...

επιασε και βροχη!

εχω απιστευτη καταροη και πονα ο λαιμος μου...

να παρω ceclor κανα 3μερο!

θυμαστε εκεινη τη γενικη?

ε δεν την εκανα!

λεω να κανω μονο το μπανιο!

μου αρεσει ηατμοσφαιρα των χριστουγεννων!

Χρυσα ...ποτε θα κανει ςτελικα τη βαφτηση?

τα βατραχακια, οι πριγκιπες τι σου λενε?

οσο γι ατα πραγματα....κουτι αποθηκευσης να παρεις!

θα σου φερει παρα παρα πλλλα!

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ιουλια!!!!! :o:o:o:o ευτυχως παναγια μου τελος καλο ολα καλα!!!! #:-s

Εννοειται "αρρωστη" την αλλη φορα!!!!! ;)

Ερακι τι να κανεις μωρε αμα τα φοβαται;;; μη προσπαθεις να του "ακυρωνεις" το φοβο λεγοντας του πχ αντε βρε δε τα φοβομαστε και οι αντρες δε φοβουνται κι αλλα τετοια..να σεβαστεις το φοβο του,να του συμπαρασταθεις εκεινη τη στιγμη και καλα δειχνοντας του οτι τον καταλαβαινεις και σε ανυποπτους χρονους να του προσφερεις "ευχαριστες" εικονες απο ζουζουνια πχ εκει που καθοσαστε και βλεπεις ενα μυρμιγκι να λες "α να ενα μυρμιγκακι!!τι να κανει εδω λες να χαθηκε;;;για να το πιασω να το βαλω στην ακρη να παει στη μαμα του το καημενο" κι αλλες τετοιες χαζομαρουλες..αν δει οτι εσυ δε τα φοβασαι κι οτι τα "συμπαθεις" μπορει κι εκεινος να τα δει με αλλο ματι! ;)

Τελεια πρπει να ειναι εκει με το χαλογουιν!!!!! το μικρο τι θα τον ντυσετε αν ντυθειτε εσεις Μπετυ και Ντανι;;;;

Α επισης αυτο που εκανε ο Κωστης με τους μαρκαδορους ειναι πολυ μπροστα για την ηλικια του να το ξερεις!!! ;) ειναι ομως πολυ νωρις για τα γραμματα ρε αστο γι αργοτερα...

Μιτσακι τι κανει η μπεμπουλα ρε;;;; :?

Χρυσα κριμα ρε νεα κοπελα... :(:(:( σιγουρα τιποτα πιο σημαντικο απο την υγεια δεν υπαρχει!!! :roll:

Δεν εχω δει ακομη τι εγραψες στην ομαδα...

Δημοσίευση

μα πως ηξερες στη σελιδα 91 τι ετυχε στην Ιουλια αφου τα εγραψε στην 92...

:-?:-?:-?:-?

Η απορια της ξανθιας για σημερα!!! 8-}8-}8-}8-}8-}

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με "πέθανες"!!! :lol::lol::lol: ....είμαι πολύ προσωρημένη μιλάμε!!!! ;);););):lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Χρύσα μπορείς να πάρεις κουτί αποθήκευσης ή τους μεγάλους φακέλους Α3 που κλείνουν με λάστιχο...εγώ να πω την αλήθεια πετούσα κιόλας!!! :oops::oops::oops::oops: ε εντάξει κάτι που άξιζε, το κράτησα, αλλά ήταν και άλλα που τα πετούσα....δεν μπορείς να τα κρατήσεις όλα, πρέπει να έχει ένα 2ο σπίτι!!! :?

Ιούλία μια φορά και εγώ γυρνούσα από (δίπλα από Κοζάνη ποιά είναι? έχει και καρναβάλι, δεν θυμάμαι!!! :? ) και μετά την Κατερίνη έριξε μια καταιγίδα άλλο πράμα, ήμουν με την μαμά μου, ψιλοφοβόμουν αλλά ήμουν και ψυχραιμη, δεν έβλεπες την μύτη σου και ακολουθούσα τα μπροστινά φώτα!!!!......ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην προσπερνάς σε τέτοιες περιπτώσεις!!!! όταν δεν βλέπεις τίποτα!!!! :!::!::!::!::!:

εμένα το Χάλογουιν δεν μου αρέσει, ο κύριος λόγος είναι ότι είναι αμερικανόφερτος!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil: ..... και εδώ το γιορτάζουν!!! :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ο Μ δεν φοβαται καθολου τα ζουζουνια ...ισα ισα θελει να τα περει αγκαλια ....

αλλα και εγω παντα ελεγα "αχ το μυγακι εχασε το δρομο για το σπιτι του " πχ ετσι ειχα πει και για το περιστερι τοτε γιατι το φοβιθηκε στην αρχη και μετα που του ειπα οτι το καιμενο εχασε το δρομο του και δεν ξερει να βγει να παει στην μαμα του και περιμενουμε τον μπαμπα να του δειξει τον δρομο ,σταματησε να φοβαται και περιμενε τον Κ .

Ιουλια μου τι να πω ....σε διαβαζα και παραλιγο να βουρκοσω ....και εμεις εχουμε κανει αυτον τον δρομο με φοβερο χιονι και παγο κατω και ετσι νιωθαμε ....

δεν σχολιαζω τις τσαντες ...στις μερες μας ειναι πολυ να μιλαμε για τσαντες 1000ε .....

ερη ρομποτ ε ? ...εμενα μονο κυκλους κανει και γραμμες ....εμενα βαζει να ζωγραφιζω ....

Δημοσίευση

ΜΠραβο Αφρο!

αχ δεν μπορω αλλο!

μιλουσα στο τηλ με μια συναδελφο...

πολυ μαυριλα!

που φερνω παιδι στο κοσμο?

νομιζω οτι μονο αυτο θα εχει να φαει!

γαλα φυσικα!

γοραζει κονσερβες και μακαρονια -ρυζι!

Δημοσίευση

Κ εμένα ρε Αφρο με βάζει να του ζωγραφίζω. ε και το ρομποτ κυκλος και γραμμές ηταν βρε μην φανταστείς. :D:D

Πολύ μ'αρεσε αυτο που λέτε με τα ζουζουνια που πανε στη μαμα τους! Σας φαντάστηκα και τις δυο, την Τόνια σε παγκάκι και την Αφρο όρθια! :lol:

Για τα μικρά έχει απίθανες στολές δεν εχουμε αποφασίσει ακόμη.. Ο Κώστας τις θέλει όλες!

Την μέρα του παρτυ μαλλον δεν θα ερθει μαζι μας ο Κώστας. Θα ειναι αργά το πάρτυ. Θα τον κρατήσουν οι γονείς ενός φίλου μας που μένουν εδώ. Θα ερθουν στο σπιτι να κάτσουν οσο ο Κώστας θα κοιμάται..

Θα τον ντυσουμε πάντως το απόγευμα και θα πάμε βόλτα. Κάτσε να δουμε και τι καιρό θα εχει.. Πάντως μεχρι τώρα έχουμε ακομη καλοκαίρι.. :roll:

Βικυ γιατι αγοράζει κονσερβες μακαρονια και ρυζι και αυτη? Για την πτώχευση?

Δημοσίευση

κι εκεινη εχει δικιο και εγω αγοραζω κρεβατια και πινω καφεδες!

Επισης καποιοι πεινανε στην Αφρικη και μαλιστα πεθαινουν...

καποιοι σκοτωνονται σε τροχαια

καποιοι πεθαινουν απο καρκινο

εγω μπορει να πεθανω αυριο

εεεεεεεε οσο ζω θα περναω οπως γουσταρω...αι σιχτιρ πια... :evil::evil::evil:

Μα να εχω τυψεις που θα παω σινεμα και δεν θα κατεβασω την ταινια να τη δω τσαμπα.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: εκει μας καταντησαν!!!!

Γεια σου Μητσακι.θα το διαβασω πιο μετα το αρθρο!!!!

Δημοσίευση

ενώ εγώ κορίτσια το αντίθετο, επειδή και εγώ τα φοβάμαι-συχαίνομαι όλα τα ζωήφια έκανα και τον Λ. έτσι!!! :evil::evil::(:( ...ακόμη και την μύγα βρε παιδί μου!!!

η Ρ. προσπαθούσε να πιάσει την μύγα και αυτή - η μύγα - όλο έφευγε :lol::lol::lol::lol:

με την Ρ. δεν εκφράζομαι, με τον Λ. έγινε η ζημιά!!! :(:(

το άρθρο μου το είπε σήμερα η αδελφή μου...

Καληνύχτα σας!!! :x

Δημοσίευση
Πολύ μ'αρεσε αυτο που λέτε με τα ζουζουνια που πανε στη μαμα τους! Σας φαντάστηκα και τις δυο, την Τόνια σε παγκάκι και την Αφρο όρθια! :lol:

Και τον Αλεξ με το Μανωλακη διπλα να χορευουν κλακετες και να κρατανε το μουσικοχορευτικο κομματι!!!!! :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Αργυ δε το διαβασα ακομη...

Βικυ ελα να σου πω,εδω δε ξερουμε αν θα ζουμε αυριο!!! ε δε θα ζουμε μεσα στη μιζερια με το φοβο της πτωχευσης η οποια μπορει να μη γινει και ποτε!!!! :twisted::twisted::twisted:

Καλα λεει η Αφρο!!!! αισιχτιρ ολοι τους!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

μας έστειλαν την επιστροφή 8-)8-)8-)8-)8-)

το διάβασα προχτές το άρθρο αν και έχω και κάποιες μικρές ενστάσεις..

έβλεπα ειδήσεις πριν και έλεγαν για τις περικοπές που θα αναγκαστούν να κάνουν κάποιες οικογένειες.

Κάποιοι έλεγαν: "θα σταματήσω την ασφάλεια ζωής", "αναγκάστικά θα κόψω το γυμναστήριο :( "

Σιγά μη σκίσετε και κανα καλσόν

Δημοσίευση

Για κάποιο λόγο δεν αντιγράφεται ολόκληρο το link. Είναι το άρθρο με τίτλο "Μας έβαλε τα γυαλιά η Σουηδέζα (άρθρο που πρέπει να μελετήσετε)

Πήγαμε παιδίατρο να τη δει, γιατί δε θα ησύχαζα (ο άντρας μου κυρίως). :P

Ευτυχώς την βρήκε καθαρή, σε αναπνευστικό, αυτιά κλπ, μου είπε τα κλασσικά. Ορό (μετά προσοχής, μη μας το γυρίσει σε ωτίτιδα), θηλασμό και αν θέλουμε λίγο σιροπάκι.

Ο άντρας μου όμως έχει ιγμορίτιδα και ξεκίνησε αντιβίωση. Μαζί με τον Τόλη! Τον τάραξε τον έρμο, κοντά 10 μέρες τώρα. Τα 'χει παίξει. :(

Προσπαθώ να σας ανεβάσω κάτι φωτογραφίες και δεν θέλουν με τίποτα να ανέβουν!!! :evil:

Θέλω κι άλλα να πω και δε βρίσκω το χρόνο! Το μικρόβιο δε στέκεται πουθενά!!! :? Νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί με τίποτα!!! :?

Εγώ πάντως το ψήνω να αρχίσω καμιά προμήθεια σε τρόφιμα και φάρμακα. :roll:

Όλα αυτά ακούγονταν γραφικά μέχρι πρότινος, αλλά.................. :(

Και τις υπόλοιπες πενταροδεκάρες μου, (στην κυριολεξία) :P θα τις φάω, δεν θα τους αφήσω να μου τις φάνε!!!!! :evil::evil::evil: Απλά θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο συνετά γίνεται!!!! ;)

Δημοσίευση

παναγιωτα εγω δεν παω σινεμα γιατι δεν μου αρεσει α) ειναι ο ηχος παρα πολυ δυνατος β) δεν μπορω να κανω παουζ για να παω για τσισα -νερο -οτι νανε γ) δεν μαρεσει να βλεπω τα κεφαλια τον μπροστινων μου δ)θελω σουβλακι και οχι ποπ κορν ε)δεν θελω να ακου χαχανα .....αν σκευτω εχω και αλλα .....

τονια η παναγιωτα το ειπαι το αι σιχτιρ .....

Δημοσίευση

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

KALA EGRAPSA MIA SELIDA..TA EXASA OLA./ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΑ!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

NA PV MONO(DEN EXV ALLO XRONO)

πως ιουλια συγκλονιστηκα και χαιρομαι που εισαι καλα!!! :?:?:?:?:?:?

εχθες και ο κωστας θα σκοτωνοτανε στανταρ ετσι πουτ βγηκε ενας σκατογερος απο το στοπ..για δευτερολεπτα την γλυτωσε..

ρε κοριτσια ειλικρινα σχολιαζα τα παντα την καταδικη μου...δεν μπορω να τα ξαναγραψ.. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Μαρια αληθεια λες?

αποθηκευατε τροφιμα?

με ποιο σκεπτικο το κανατε?

μπραβο σας!

εγω αν κανω αυτο ο Π. θα με πει υοερβολικη!

ωραιο το σουβλακι!

με εχουν πιασει η γαμο αλλεργιες μου...

ολο φτερνιζομαι!

η Μ-Ι εχει μυξες!

ο Π. ειπε οτι να παολυθω να φυγουμε για την αστράλια!

Δημοσίευση

με τη λογική ότι θα έρθει μάλλον μια μέρα που δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε τρόφιμα γιατί δεν θα έχουμε χρήματα :lol::lol::lol: Κοίτα μη φανταστείς...καμιά αποθήκη. Ότι χωράνε σε ντουλάπια. Αλλά για να μη λήγουν τα ξοδεύουμε και τα αντικαθιστούμε ξανά.

Τον Γ με νύχια και με δόντια πλεόν τον κρατάω για Αυστραλία. Έχω και το σόι μου εκεί και ξέρει πως περνάνε.

Έχει και 2 πτυχία από τα σχολεία στην Αμερική που μετράνε εκεί, είδε ότι πρώρα στη λίστα είναι τα επαγγελματα μηχανικών-ηλεκτρολόγων, βρήκε και ένα φίλο του σήμερα που ζει στο Μπαχρεϊν (μόλις βγήκε από εφορία) και ...καταλαβαίνεις..

Πάντως μη νομίζεις ότι το σενάριο είναι εξωπραγματικό...πχ μένεις εσύ χωρίς δουλειά, μένει και ο άντρας σου και τελειώνουν και τα έτοιμα. Αρχίζεις στέλνεις παντού βιογραφικά κλπ και δεν βρίσκεις τίποτα. Αρχίζεις στρέφεσαι προς το εξωτερικό και το μεγάλο βήμα αναγκάζεσαι να το κάνεις :?

Δημοσίευση

Εμένα πήγανε οι 2 αδερφές του παππού μου στα 17 τους χωρίς φυσικά να γνωρίζουν γλώσσα και χωρίς να έχουν τίποτα. Ο μπαμπάς μου λέει θυμάται να περπατάνε όλοι μαζί στις ράγες του τρένου για να πάνε να πάρουν το τρένο. Εκεί παντρεύτηκαν, έκανε η καθεμία από 3 και 1 παιδί αντίστοιχα. Τα ξαδέρφια του μπαμπά μου είναι στην ηλικία του Γ και κάποιοι λίγο παραπάνω. Κι αυτοί με τη σειρά τους έκαναν οικογένειες και γίναμε πολλοί :D και τα παιδιά τους είναι μικρά σαν τα δικά μας. Έρχονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι :D Αυτοί είναι το σόι μου από τη μεριά του μπαμπά μου. Δεν έχω άλλα ξαδέρφια και θείους από το μπαμπά :D

Δημοσίευση

καλησπερα!

παναγιωτα η αναστασια το ειχε αναφερει..για την απορια της ξανθιας λεω!

για περικοπες λετε..εγω θεωρω οτι ολα ειναι σχετικα..κ θεμα αναγκων..π.χ.σε καιρο περικοπων στελνω τον γιωργο ιδιωτικο παιδικο,αφου δεν εχω αλλη επιλογη..ενταξει,αν κλαιγομουν ή εβαζα τον χ. να κλαφτει θα μπορουσε η πεθερα μου να μας βοηθησει κ για φετος..αλλα δεν ειμαστε τετοιοι χαρακτηρες!

δε θα στερηθω κατι,επειδη απλα μας εχουν φοβησει για τα παντα!με μετρο κ συνεση,αλλα τα ακρα με τρομαζουν!μπακαλη εχω στην κουζινα μου απο τοτε που την εφτιαξα,κ ετσι αναγκαστικα ειναι γεματος με τροφιμα καθε λογης..πιο πολυ για να μην πηγαινω συνεχεια σουπερ μαρκετ κ λιγοτερο επειδη μπορει να μην εχουμε μια μερα να φαμε!κ οι κονσερβες δε μου αρεσουν!

επισης μου αρεσει ο κινηματογραφος,αλλα επαψα να πηγαινω λογω παιδιου..οταν εχουμε λιγο χρονο οι δυο μας με τον χ. βγαινουμε για ποτο!να πουμε κ δυο λογια!

γενικα..επειδη δε μου αρεσει η κινδυνολογια,ακομη κ αν βασιζεται σε στεραια επιχειρηματα,κ επειδη προτιμω να βλεπω ή να ψαχνω να βρω κατι θετικο μεσα στη μαυριλα,αρνουμαι να με παρει απο κατω ολη αυτη η κατασταση,κ ας ετοιμαζομαι να δω βαρβατες περικοπες στο μισθο μου!

κ αν δε γινοταν αλλιως..φυσικα κ θα εφευγα στο εξωτερικο κ μαλιστα με μεγαλη μου χαρα!

κ βικυ..στον κοσμο θα φερεις ενα απολυτα ευτυχισμενο μωρο που θα εχει δυο γονει να το λατρευουν κ μια αδερφη να το ζαλιζει με την πολυλογια της ολη μερα! :lol: κ σιγουρα θα εχει κ να φαει κ να ντυθει κ να σε κανει καθε μερα κ πιο υπερηφανη!

καλο βραδυ σε ολες!εχω πρωινο ξυπνημα!φιλακια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...