Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αφρο κριμα ρε...τι ζορι τραβας κι εσυ πουλακι μου;;;; σε θαυμαζω παντως...πως το αντεχεις αυτο...

Και το καημενο το Μανωλακη λυπηθηκα πολυ....το καλο μου....

Βικυ εσυ παντως δεν εχεις φοβο!!! και μονο που εισαι εγκυος δε μπορουν να σε αγγιξουν!!!!

Συμπεθερακι μπραβο στο Ρηνακι!!!!μεγαλωνουν τα σκατουλια και ανεξαρτητοποιουνται!!!!

Με το παιδικο,αφου του 2010 ζητανε,αυτο θα πας..του χρονου θα πας απο τη καινουρια δουλεια..

Με βαση το μισθο πληρωνουμε κι εμεις στους δημοτικους σταθμους...

Μα πως γινεται να μην εχουμε φατσουλες μονο εγω και η Αργυ;;;;;;

Ερακι τι φοβερη φωτο με τη κολοκυθα!!!!χαχαχα!!!!

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

δε προαλαβαινω να γεννησω και να χασω τα κιλα...ε μετα θα παω!

αποθμενο ειναι αυτο!

τουλαχιστον θα εχω αποθεμα σε περπτωση πεινας!

βλεπω να θηλαζω μεχρι και τον Π.

Δημοσίευση

τωρα που ειπαι καντιντα η νατασα ...νομιζω οτι εχω καντιντα ...εδω και 2,5 χρονια ....τωρα το παρατηρησα και παντα εβλεπα αυτα τα ασπρα σπυρακια αλλες φορες πιο εντονα και αλλες οχι ....νιωθω και ενα φαγουρισμα να το πω ενοχληση στο στηθος οταν θηλαζουν και ο ουρανισκος του Π ειναι ασπρος ...αλλα και ο Μ παντα ετσι ηταν ο ουρανισκος του .....

κοριτσια θα σας πω αυριο αν θα φυγει η οχι ....με πηρε τηλ οτι δεν φυγανε τελικα αλλα μπορει αυριο ...οτι νανε

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Είστε όλες καλά ελπίζω ε;

Διάβασα 2-3 σελίδες μόνο από το τέλος,νυστάζω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

Έκανα μποτέ στη μούρη μου πάλι,θα κάνω και ένα πήλινγκ στην κορμάρα μου και ύπνο,πάλι πρωί αύριο..

Σήμερα δεν έχω καθόλου φαγούρα :D:D ο γιατρός είχε δίκιο τελικά που μου είπε να τα κόψω όλα...θα δείξει και αύριο.

Νατάσα μου φυσικά και σε πρόσεξα,αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία οποιασδήποτε δίαιτας τώρα,δεν είμαι σε φάση :(:(

Είσαι κούκλα ρε!!!!!!!!Μπεμπέκι!!!!

Η Πατσούρου μου είπε ότι και την επόμενη φορά θα μας δει αυτή,θα μας κάνει το mmr,θα μας πει πράγματα για την ηλικία της Ε και θα μας βλέπει όταν κρίνει αυτή ότι χρειάζεται.

Έχει επιλέξει μία παιδίατρο που θεωρεί αυτή καλή με βάση τα δικά της κριτήρια και που φυσικά δεν δίνει φάρμακα εύκολα.Στο ιατρειο της Πατσούρου θα είναι και αυτή.

Αν θέλω συνεχίζω με την καινούρια και με βλέπει και αυτή όταν κρίνει,αν όχι πάω αλλού και αν την χρειαστώ στέλνω μνμ και με βοηθάει.Κατάλαβες ή σε μπέρδεψα;

Τις 3 ώρες δεν ξέρω ποια μωρά θα βλέπει,υποθέτω αυτά που παρακολουθεί χρόνια;Τι να πω...

Η Ε νομίζω είναι έτοιμη να αποθηλάσει,δεν ζητάει στηθος παρά μόνο 1 άντε 2 φορές και αυτό αν θέλω μπορώ να το αποφύγω.Πλέον δεν θέλει στήθος ούτε για να αποκοιμηθεί :?:?:?

Εσείς τι λέτε να κάνω;Να της το προσφέρω εγώ;15 μηνών κοντεύει..Αφού και έτσι μόνο πιπίλισμα κάνει περισσότερο και τα παιρνω...

Επανέρχομαι πάω για ντουζάκι

Δημοσίευση

αχ :(:(:(

Λίγο πικράθηκα γμτ...........

Τέσπα...

Κατερίνα αν δεν την κάνεις θα σε κυνηγάει συνεχώς . Τσάμπα οι θεραπείες και τα φάρμακα.

Επίσης κυρία μου γιατί δε λες ότι έρχεσαι να πίνουμε καφέ;;;;;;;;; ε;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Εγώ να δεις πόσο πικράθηκα :(:( Είναι τοοοοοσο καλή!!!!!!!

Θελω και εγώ πολύ να πιούμε καφέ αλλά δεν καθόμαστε πολύ ρε και ψωνίζω ρουχαλάκια και άλλα σκατάκια!!!Μόλις σταματήσω όμως θα το κανονίσουμε σίγουρα!!!!!

Δλδ την δίαιτα αν την κάνω δεν θα ξαναμικροβιαστώ;Για πόσο καιρό θα πρεπει να την κάνω;

Πέστε μου για τον αποθηλασμό τι να κάνω;

Βίκυ;

Καλά εσύ θα μου πεις ότι είναι νωρίς ε;

Δημοσίευση

Είναι συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις για 1 εβδομάδα.

Είναι μανικι αλλά ψαξτο λίγο

Φυσικά και είναι μικρή!!!! Τί περιμένεις να σου πούμε καλέ;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Και δεν θα ξαναβγάλω μύκητες;Αν είναι έτσι αξίζει να το ψάξω :?:?

Ρε συ μικρή αλλά αφού δεν είναι φαν πια και όταν λέω να αποθηλάσω εννοώ μετά που θα σταματήσω απ'τη δουλειά μην της κακοφανεί κιόλας,μέχρι να παοθηλάσουμε πλήρως θα πάει 18 μηνών σίγουρα.

Μου δίνει σημάδια ρε γμτ...

Δημοσίευση

Φτου φτου!!!!Να σε φτύσουμε κοριτσάρα μου!!!!!

Ναι αυτό θα κάνω,σε ευχαριστώ πολύ ρε Νατασάκι :x:x

Λενάκι πως είσαι;Η κοιλίτσα;Δεν πιστέυω να πονάς ακόμη;

να ήθελα να σχολιάσω τίποτις και πέρασε η ώρα,ήπια και ένα κρασί και έγινα λιώμα,χαλάρωσα τελείως...

Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!!

Δημοσίευση

Φραν να τον στείλεις! Μια χαρά μου ακούγεται! :D

Τονια τι καλός ο Άλεξ!! πιστεύω οτι δεν θα το ξανακάνει! Να ξέρεις οτι αν το ξανακάνει θα ειναι μονο απο αντίδραση για κάτι που τον τσάτισε! 8-)

Αφρο :x εγώ θα σε αναζητούσα αλλά με πρόλαβες πριν ποστάρω.. η διαφορά της ώρας βλέπεις.. σκεφτόμουν οτι εχεις αρχίσει και ψάχνεσαι με δραστηριότητες και παίζεις με τον μικρό.. αυτά που λεγαμε προχθές..

Εφυγε ο Κωστας για ενα μηνα?? Τι κρίμα που δεν ειμαστε εκει!! Η φίλη σου πως πάει με το μωρό? :?:

Μαρία τέλεια η Ελληνοφρένια!

Εγώ δεν το κατάλαβα αυτο με τα ομόλογα αλλα μουφα στανταρ. :(

Λένα χαιρομαι που εισαι καλά σημερα! :D

Λενάκι μπράβο στο Ειρηνάκι που βάζει το βρακί της! :lol::lol::lol:

Εδώ ειναι δωρεάν ο παιδικός μετά τα τρία όμως.

Νατάσα γεννέθλια έχω 28 Σεπτέμβρη. και ο Βαγγ εχει 2 Οκτώβρη οπότε τα κάνουμε μαζί 11 χρόνια τώρα..

κάτσε θα δούμε αν θα σου μοιάσουν. αλλάζουν τα παιδιά, πάντως ειναικαι οι δυο κούκλες! :x:x

Βικυ ασε τα προβατα και ελα Ξάνθη. /:)

Κατερινάκι χαιρομαι που εισαι καλύτερα! Ελα μου ντε με την καντιντα!! Θέλει να μας κάνει σαν τα μούτρα της που εδώ που τα λέμε δεν με χαλάει καθόλου..

Καλέ η Αναστασία που ειναι??

Δημοσίευση

μια χαρα ειμαι σημερα!!!

μιλησα κ με αγγελικη σημερα, κανονισαμε εκτος απροοπτου για την ερχομενη τεταρτη

η μπεμπα λεει οτι εχει καταβολευτει κ δεν τη βλεπει να βγαινει συντομα!

Δημοσίευση

λοιπον να σας πω κ τα νεα μας...

του τολη δεν του εχει περασει η ιγμοριτιδα, πηγε κ εκανε κ ακτινογραφια σημερα στο ικα κ εδειξε οτι τα ιγμορια ειναι φραγμενα, ωραια θεραπεια του εδωσε εκεινη η ωρυλα!!! συνεχιζει κ βηχει σα γερος...

πηγαμε κ παιδιατρο, ο αναστασης ειναι 96 εκ ορθιος 13.400! ειδε κ το πουλακι του, ειναι πολυ καλα, εχει σχεδον ανοιξει! μας εδωσε μια θεραπεια για το ασθμα, που θα την κανουμε για ενα μηνα προς το παρον κ θα δουμε πως θα παει.. ειναι κατι φακελακια, σιγκιολερ τα λενε.

πισης ηταν κατηγορηματικος να κανουμε το εμβολιο της γριπης...

επειδη θα ερθει το νεογεννητο ειπε κ ο αναστασης εχει την ευαισθησια με το αναπνευστικο..

μαλλον θα το κανουμε, ο τολης θελει, εγω ειμαι λιγο διστακτικη, δε μαρεσει να κανουμε τετοια εμβολια

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααα!!!!

ΝΑΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλε τι αψογη φωτογραφια!!! :x:x:x:x

Ρε κοριτσακι εσυ με τετοια εμφανιση και σακουλα σκουπιδιων να κραταγες παλι θα στην πεφτανε ολοι στο δρομο...αφου λάμπεις!!!!!! [smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif]

Μωρε αδερφουλα μου ευκολο ειναι να κανουμε διαιτα;;;Α πα πα πα :lol::lol::lol::lol:

Αφρο ευχομαι να μη φυγει αμεσα ωστε να προλαβεις και εσυ να προετοιμαστεις. Ο Μ μετα οκ;;;

Βίκυ πλακα κανεις ρε οτι θα διωξουν κοσμο απο το Υγειας;;; :o:o:o:o ρε δεν παμε καλα!!!εδω δεν μας φτανουν...

Ερη τι τελεια κολοκυθα!!! :D:D Εχουν και εκει χαλοου_γουιν???Ευχαριστιων????

Θου + Χρυσα τι κανουν τα παιδακια σας;;

Λενα σινγκιουλερ χαπακια ο Γ. επαιρνε για το συναχι.

Και εγω καθε μερα τσακωνομαι με τον Γ. γαι το εμβολιο.Αυτος θελει να το κανουμε ολοι..εγω δε θελω και πρεπει μεσα στον Οκτ. να παμε να το κανουμε.

Εσεις ομως που δεν πατε σχολειο γιατι σας ειπε ετσι αραγε;;;

Εμεις θυμασαι τι παθαμε περυσι... :?:?:?:?

Παω να αρχισω καμια δουλιτσα και τα λεμε πιο μετα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

αχχχχχχχ επιτέλους φατσούλες σήμερα [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=wav.gif][smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif]:ymparty::ymparty::ymparty: ......

σήμερα θα βάλω πολλές και για χθες που δεν μπορούσα!!!! :D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:8-)8-)8-)8-)

Νατάσα τι ωραία φωτό, που όμορφες και οι 3 σας!!! :x:x

Συμπεθέρα :lol::lol::lol::lol::lol: με την κολοκύθα σου!!!! :x

θα διαβάσω τα νέα σας μετά, δεν έχω χρόνο τώρα!!! :? ....

Παναγιώτα καλημέρα :D

Δημοσίευση

Καλημερα Αργυρουλα μου!!! :D:D

22/09 σημερα και ειναι η παγκοσμια ημερα χωρις αυτοκινητο..στην Αθηνα εχουν απεργια τα παντα και γινεται στο δρομο της Πόπης.... :?:?:? Παγκοσμιο φαινομενο ειμαστε!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...