Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οχι μωρε...στη χλιδα τα φορτωνουν με ενα σωρο πραγματα...θελω να εχει επαφη με την πραγματικη ζωη χωρις βεβαια να κινδυνευει η υγεια του...ηθελα κατι προσγειωμενο αλλα καλο...

Καλο δεν θα του κανει να παει??? βαριεται κ δεν εχει παιδακια να παιζει και στα γκρουπ μονος του παιζει καθε φορα...

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ρε παιδια τι βομβα ειναι αυτη;;;;;;!!!!!!!! στο τελος το προλαβα και δε καταλαβα και πολλα,αλλα ειναι δυνατον να ειναι αληθεια ή παιχνιδια παιζουν παλι;;;;;;

Φρανι 136 το τριμηνο;;;;;!!!!!εδω στο δημοσιο και θα πληρωνω 80 το μηνα!!!!!!!(φατσουλα που χτυπαει το κεφαλι της στο τοιχο!!!!!!!!) Να τον πας με τα χιλια!!! εμενα μου αρεσει και το συστημα Μοντεσσορι!!!!

Αργυ γελας ε;;;;;;;χαχαχα!!!!! μα με σαμποταριε το συστημα λεμε!!!!!!

Κι ο Αλεξ νηστικος κοιμηθηκε...τουλαχιστον σημερα δε πασαλειφτηκε με τα σκατα του!!!! επιασε τοπο το καυτο νερο!!!!! μου το πε κιολας..δεν επιασα τα κακα μου μη μου καψεις τα χερια...στεναχωρηθηκα ετσι που το ακουσα,αλλα του εξηγησα οτι μονο με καυτο νερο καθαριζουν τα κακα γι αυτο του επλυνα ετσι τα χερια....του ειπα μπραβο που δε τα επιασε και ειμαι πολυ χαρουμενη που το καταλαβε και αλλα τετοια και μετα με αγκαλιαζε και μου ελεγε το σκατουλι "σ'αγαπω παλα πολυ μαμα!!!"(πρωτοφανες για τον Αλεξ τετοιες δηλωσεις)

παω να διαβασω στο νετ τιποτα για αυτες τις μετοχες αν κι εμενα πολυ μου βρωμανε!

Δημοσίευση

"Το σκεπτικό των μελών της «END» αλλά και της οικογενείας Σώρρα είναι ξεκάθαρο. Η αξία των 4 μετοχών επαρκεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους αλλά και του σωρευμένου χρέους σε τράπεζες των ελλήνων πολιτών αλλά και για την ύπαρξη ενός μεγάλου αποθεματικού για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας."

Παμε στοιχημα οτι αν ολα αυτα ειναι αληθεια και γινουν,καμια αναπτυξη δε θα επελθει και το "μεγαλο αποθεματικο" θα το φανε τα λαμογια;;;;!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!!!

Κοιμουνται τα μικρα μου ακομα τι καλα!! :D Ο Γ. κανει νερουλομαλακα κακακια και μαλλον ετοιμαζει και αλλα δοντακια. Η Ε. εμαθε να ανεβαινει μονη της στην τουαλετα και να σκουπιζεται. Οταν κατουραει το βρακι της το παει στα απλυτα και περνει ενα καινουριο να φορεσει. Σημερα το φορεσε με πολυ ευκολια! Ποσο χαρηκα δεν λεγεται!! :D Αυτα τα νεα μας!! :D

Νατασουλα εγω λεω να τον αφησεις να γραφει οπως θελει. Ειναι νωρις ακομα και με τον καιρο θα μαθει να τα κανει σωστα. Εγω το π τ κανω με μια κινηση αρχιζοντας απο πανω αριστερα μετα κατω, μετα παλι πανω και υστερα το υπολοιπο :lol: Παρα πολυ υλη για πρωτη δημοτικου! Επαθα πλακα! :shock: Καλα η δασκαλα της Ε. εντελως απαραδεκτη! :twisted: Να κανεις φασαρια.

Αργυ καλα εκανες με το αυτοκινητο! Και εγω το ιδιο θα εκανα. Κριμα ομως να συμπεριφερεται ετσι ο αντρας σου. Πιασε μια δουλεια αργοτερα και παρε ενα μικρο δικο σου. Με γεια τα παπουτσια!

Λενα πως εισαι σημερα? Και σταματα να σκεφτεσαι πια πως εσυ φταις που εχει ο Α. ασθμα! Αν περναμε στα σοβαρα ολες τις ερευνες που βγαιναμε θα ειχαμε λαλισει!

Συμπεθερα πρεπει να το εμαθε το μαθημα του ο Αλεξ! Τι γλυκος μωρε που σου ειπε σαγαπω! Και η Ε. δεν ελεγε αλλα τον τελευταιο καιρο ειναι μεσα στις γλυκες και λιωνω! Φωτο εχω σκοπο να βαλω σημερα ΑΝ προλαβω! Καλα σογα να μην ειναι αληθεια ολα αυτα για τις μετοχες. Και να ειναι καμια αλλαγη δεν θα υπαρξει στανταρ! Για ποια βομβα λες? Οχι μωρε να πεταξεις το λαπτοπ γιατι κανει χαζα το καπςλοκ! Κατι τετοια κανουν οι Ελληνες και μενουνε μπατιριδες μετα. :roll:

Φραν πολυ καλα θα κανεις να το στειλεις τον Σ. παιδικο! Μια χαρα μου ακουγεται αυτος που λες.

Κατερινακι να κανεις καλλιεργεια κολπικου υγρου. Απορω πως τοσες μερες δεν σε εβαλε να κανεις!

Σημερα μας ηρθε χαρτι απο την πολη για το ποσο θα πληρωνουμε παιδικο για την Ε. Εδω παει με βαση τον μισθο σου αν και παιδικος ειναι της πολης. Μας ζητανε το εκαθαριστικο του 2010 του Π και αν δεν το παμε σε 9 μερες θα πληρωνουμε 220€ τον μηνα!! :twisted: Εν το μεταξυ ο Παυλος το 2010 δεν δουλευε εκει που ειναι τωρα και να δουμε τελικα τι ποσο θα μας βγαλουν!

Σαν να ακουω τον Γ. Παω τα λεμε μετα!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!

τονια μια χαρα ειμαι σημερα!! η γιατρος μου ξεγενναει σε ολες τις κλινικες εκτος απο το διαβαλκανικο

αν δεν εχει γεννησει θα δουμε παλι τον μπεμπουλη σε μια βδομαδα!!! :D:D

νατασουλα θα τον αφηνεις να κανει τα γραμματα οπως μπορει αυτος πιο καλα κ πιο γρηγορα

4 ωρες διαβασμα ειναι πααααααααααααρα πολυ, ειδικα για τοσο αρχη, μην τον αφηνεις τοσο κ προπαντως μην τον ζοριζεις, γιατι μετα δε θα θελει να καθεται κ να διαβαζει, θα εχετε προβλημα

αυτος ο τροπος πουεχουν τα βιβλια ειναι ενδεικτικος, για να ακολουθει ο δασκαλος-α μια συγκεκριμενη πορεια για την πλειοψηφια των μαθητων, αν ομως το παιδι το κανει με τροπο που τον βολευει δεν το πιεζουμε να το αλλαξει. το σημαντικο ειναι να μαθει τα γραμματα να τα αναγνωριζει να τα διαβαζει, οχι το πως θα τα γραψει

μην αγχωνεσαι!

αργυρουλα σε εμας στην πρωτη μεσα σε 2 μηνες (το πολυ) εχουν αρχισει κ γραφουν σε ορθογραφια λεξεις κ μικρη προτασουλα. δεν ξερω αν ειναι απαραιτητα καλο η κακο αυτο

θουλαρα γιατι ρε ελεος? την ερευνα να τη διαβασετε κ στην αρχικη σελιδα :twisted:

κοριτσια δεν προλαβαινω να γραψω αλλα πρεπει να καθαρισω το σπιτι ο τολης με τον μικρο ειναι βολτα κ τις 8 εχουμε παιδιατρο κ πρεπει να προλαβωωωωωωωωω σας φιλω ολες

Δημοσίευση
αργυρουλα σε εμας στην πρωτη μεσα σε 2 μηνες (το πολυ) εχουν αρχισει κ γραφουν σε ορθογραφια λεξεις κ μικρη προτασουλα. δεν ξερω αν ειναι απαραιτητα καλο η κακο αυτο

έλα ρε σε 2 μήνες? εμείς όπως πάμε ούτε στον χρόνο δεν θα ξέρουν!!!! χαχαχαχαχαχα

εγώ προσπαθώ στο σπίτι μόνη μου να του γράφω λέξεις και να του δείχνω πώς να της διαβάζει, αλλά ίσως να μην είναι και καλό γιατί ποιός ξέρει αν ο τρόπος μου είναι καλός?!!!!

ο Λ. πάλι μαθηματικά σήμερα!!!!

είδομεν!!!!

καλές δουλειές!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα γκερλςςςς!!! :)

Η μικρή με έχει ξεπατώσει, δεν κάθεται με τίποτα και όλο μιλάει! Το κεφάλι μου καζάνι! :lol::lol::lol:

Γιώτα όχι δεν έχει τιβι στο δωμάτιο της! Δε μου αρέσει καθόλυο η ιδέα. Όταν είμαστε μαζί προσπαθω η τιβι να είναι κλειστη και στο σαλόνι!

Σας αφήνω προς το παρόν, έχει αφηνιάσει!

Δημοσίευση

αρχισαν τα οργανα με τις περικοπές,μόλις εμαθα οτι ο πεθερος θα παρει συνταξη 680 ευρω ,ειναι 67 χρονών κ περιμενει τη συνταξη του εδώ κ 2 χρόνια,μα 680 ?ντρεπομαι ρε παιδια,ενα δωρο δεν θα μπορει να παρει στα εγγονια του ο ανθρωπος....γ να μην αναφερθω στη διαβίωση.

Νατασουλα δεν με πηρες

Δημοσίευση

πριν μια ωρα + ετοιμαζα τον Μ να παει βολτα με τον μπαμπα του ...τον ειχα ντυσει και ειχε χαρει ....και εκεινη την ωρα πηραν τηλ τον Κ οτι σε μιαμιση ωρα φευγουν για ενα μηνα .........

αντε να πεις σε ενα μωρο οτι δεν θα παει βολτα και οτι ο μπαμπας θα φυγει μονος του και να το καταλαβει ....τον κοιτουσε με τα παπουτσια στο χερι και εκλαιγε .....το καιμενο μου το μωρο κατσαμε μαζι και κλαιγαμε μετα ....οικογενειακος χορωδια ...ο Μ γιατι εφυγε ο μπαμπας χωρις αυτον ,εγω φορτισμενη απο το γενικο θεμα και το μωρο απο πεινα (ασχετο αλλα εκλαιγε) ......

Δημοσίευση

Γιωτα η μητερα μου παιρνει γυρω στα 400 ευρω (σαν χηρα) .. :?:?:? Ασε...

Λενακι μπραβο στην Ειρηνη ρε!!Πω πω μεγαλωσε το κοριτσακι σας!!!

Αλλαξα προγραμμα στο μωρο και το κοιμιζω απο τις 9.Ελπιζω να καθιερωθει τωρα που χειμωνιαζει.θα με βολεψει πολυ.

Δημοσίευση

σισσάκι μου συμφωνώ με την αγαπημένη μου συμπεθέρα το παιδι πρέπει να έρχεται σε επαφή με όλ ατα συναισθήματα απο νωρίς.

Οσο και να θες να το προστατέψεις είναι αδύνατον και δεν ειναι και σωστό αφού πρωσορινά θα ζει σε ενα ψεύτικο περιβάλλον.. Ολα τα έχει η ζωή τι να κάνουμε!! :D:D:x:x

Αργυρώ γιατι τέλος το αυτοκίνητο? :?:

Βικυ και εγώ θέλω και πρέπει να κάω μια καλή γενική. Λέω να την ξεκινήσω αυριο να κάνω ότι μεινει και την Παρασκευή και το Σαββατο να ειναι κουκλί το σπιτι.

την αλλη εβδομάδα εχουμε γεννέθλια ο Βαγγ και εγώ και θα καλέσουμε αυτο το φιλικό μας ζευγάρι (το ζευγάρι που εμενε ο Βαγγ στο σπιτι τους τοσο καιρό πριν έρθουμε εμεις).

Θέλω τοσο πολύ να ειναι όλα καλά και να περάσουμε τέλεια με τα μικρά μας.. :roll:

σημερα κ εγώ φακές εχω..

Νατασούλα ειλικρινά ποτέ δεν ειχα παρατήρησει πως γράφω τα γράμματα! Δεν νομίζω ότι εχει σημασία βρε παιδι μου, ο καθένας εχει το δικό του στυλ! Το θέμα ειναι να καταλαβαίνεις το γράμμα! ;)

Θουλάκι περαστικά στον Ντοντό! :)

γιωτούλαααα μπραβο ρε συ για τα κιλάκια! Δεν ξέρω για γαλακτοφέτες αν και λογικά δεν ειναι και τοσο δυσκολο. παντεσπανι ειναι μουλιασμένο σε λαφρύ νερο με μέλι και μια απλή κρέμα απο γάλα.. ετσι νομίζω αλλά θα το ψάξω κιολας! :YMHUG:

Δεν τα διάβασα όλα αλλά θα ερθω και μετά να διαβάσω που θα κοιμάται ακομη και ο οδηγός..

Φιλάκια

Δημοσίευση

Γειααααααααααααααααα!!!!

Τί νέα;;;;;;;;;;

Έκανα φορμάτ τον υπολογιστή μου σήμερα και πηγάινει σαν άνεμος!!!! Όλε όλεεεεεε!!!!

Το κακό βέβαια είναι οτι χάλασε η τιβί σήμερα και έχουμε άλλο τρέξιμο!

Κρύο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε........

Αφού έκλεισα τις μπαλκονόπορτε για να είναι ζεστό το σπίτι....Μπρρρρρρρ

Σας διάβασα αλλά δε θυμάμαι και πολλά.......

Έρη όλα καλά;;;Πότε έχεις γενέθλια;;;;

Βίκυ εσένα δεν μπορούν να σε διώξουν έτσι δεν είναι;;

Αφροδίτη πόσο δύσκολο ειναι να ζεις έτσι... Να τρέμεις μη χτυπήσει το τηλ.. :(:(:(

Παναγιώτα μου τί να την κάνεις την τσάντα χρυσή μου;;;;; LV με τίποτα όμως. Πολύ σουπέ ολέ. Εγώ πάντως κρατάω ότι νά ναι.... Καμιά φορά και τίποτα...... :lol::lol::lol:

Θου περαστικά στον Ντόντο ρε συ.... Πως είναι τώρα ; Καλύτερα;;;

Νατάσα δεν είχα ιδέα πως υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να γράψεις ένα γράμμα. ¨οπςω και να χει νομίζω πως δεν χρειάζεται πίεση. ¨οσο για την τύπισσα... Απλά τραγική. Μόνο να τα απάζουν ξέρουν......

Άργι συμφωνώ με τα της Σισσιώς! Α και πολύ καλά κάνεις με το αυτοκίνητο!΅Εφόσον υπάρχουν εναλλακτικές!!! ;););)

Αναστασία δε σε διάβασα σήμερα... Περαστικά!!!

Μαρία έχετε τόση επιστροφή;;;;;; Ουάου!!!! :shock::shock::shock:

Λενάκι συγχαρητ'ηρια για τα δοντάκια ρε συ!!!! Ο παιδίατρος έπεσε μέσα ε;;; :lol::lol::lol:

Χρύσα κοριτσάκι πως τα πάς; Ο Τζεφ;;;

Φρανίτα και γω νομίζω πως θα διάλεγα τον χλιδάτο σταθμό... :?:?:?

Τόνια πεθαίνω για τον άλεξ!!!! Λατρεύε σκατό μάλλον!!!!!

Κατερινάκι από χθες σκέφτομαι αυτό που σου είπε η Πατσούρου. Δλδ τί παιδάκια θα δέχεται σε 3ώρες; Εσύ γιατί δεν θα ξαναπάς;;;; ΄σ για την κολπίτιδα εγώ σου το ξαναλέω γιατί δε με πρόσεξες. Ψαξε στο νετ για anticandita diet . Το πρόβλημα ίσως είναι η διατροφή σου. η Ε είναι έτοιμη θεωρείς να αποθηλάσιε;;

Η αθηνά χάθηκε ε;;;;

Γιώτα συγχαρητήρια για τα κιλάρε συ! Α και ευχαριστούμε πολύ για τις κάρτες!!! Εσύ τίς έκανες;;;;

Σισσάκι είσαι άρρωστη;;; Λάθος κατάλαβα;;;;;

Λένα πρόσεχε ρεεεεεεεε.... Με την Αγγελική μίλησες;;; Τί σου είπε;;;

Γώγω μαρή που σαι;;;;

Νένη φιλάκια!!!!

Αν ξεχνάω κάποια να με κρεμάσετε!!!

Δημοσίευση

Νατασα τι ομορφη φωτο!

αχ πως φαινονται τα νιατα!

λογικα μπορουν ναμε διωξουν....βεβαια δεν ξερω τ παιζει λογω εγγυμοσυνης....αλλα σιγα μην εχεουν κολληματα!

ειπαμε θα αφησ απληρωτης την τραπεζα...και θα παω να κανω προβατα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...