Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα σας!

χτες έφυγα από τη δουλειά στις 6 @-)@-)

έχω γίνει γραφική με το θέμα του φόρου

Παραθέτω το άρθρο 120

Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

και φυσικά δεν θα πληρώσουμε τίποτα..

Κυρώσεις φαντάζομαι θα υπάρχουν..θα το ρισκάρουμε :roll:

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!!! :D

Μαρη Γωγω ναι θα ανοιξουμε ενα προτυπο παιδικο σταθμο!!!!! Βρηκα και ονομα...."Ο Ηρωδης"!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα ποιος κανονισμος ρε;;;;;;τι κουλα ειναι αυτα;;;;;;; εγω σε βρεφικο τμημα δουλευω και τα εβγαζα συνεχεια στην αυλη!!!!!Ενταξει δεν ειχα κανενα που δε περπατουσε,αλλα και να ειχα θα απαιτουσα βοηθεια για να βγαζω τουλαχιστον τα υπολοιπα ή να μου εφερναν κανενα καροτσι να τα επαιρνα κι αυτα!!!! Ειναι ηλιθιο να υπαρχει αυλη και να εχεις τα παιδια μαντρωμενα!!!!! αν ειναι ετσι να απαιτησεις να τον βγαλουν απο βρεφικο εφοσον εχει κοψει και τις πανες!!!

ουφ εκνευριστηκα μιλαμε!!! :twisted::twisted::twisted:

Μαρακι κι εγω ελεγα του πατερα μου να μη πληρωσουμε τιποτα(εκτος απο αυτο που θε ερθει με τη δεη και δε μπορορυμε να κανουμε αλλιως) αλλα μου ειπε δε μπορουμε γιατι αυτα πληρωνονται στην εφορια κι αν δε τα πληρωσεις θα εχεις τοκο καθε μηνα και καποια στιγμη μπορει να βρεθεις να χρωστας στο κρατος κανενα υπερογκο ποσο και να τρεχεις!!!!!

Δε καταλαβα σχεση εχει το αρθρο με το φορο.... :roll:

Δημοσίευση

Το μέτρο είναι αντισυνταγματικό..

αν διαβάσετε το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο

Εμείς λοιπόν έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε σε ότι το καταλύει

Είμαι στη δουλειά δεν έχω χρόνο τώρα

Τον άλλο μήνα θα σκεφτούν κάτι καινούργιο να πληρώσουμε. Πόσο ακόμη?? Οκ για όσο θα έχει ο λαός γιατί ακόμη έχει. Όταν δεν θα έχει να μας δω

Δημοσίευση

αντισυνταγματικό ξε αντισυνταγματικο δεν ξέρω άμα όμως ερθουν ν μου παρουν το σπίτι επειδη δεν πλήρωσα ..δεν το διακινδυνευω ,αυτο το μηνα μας κρατανε αναδρομικα 300 ευρω από τον καθένα,θα πάρω 800 ευρω μισθό μαξιμουμ ,κ εγω δεν μπορω να πληρωσω μα θα κοιταξω γ διακανονισμο...

Δημοσίευση

Maria εσυ μαλλον μπορεις να το αποφυγεις...μαλλον

εγω που πληρωνομαι απο το Δημοσιο αν δεν πληρωσω θα μου το κρατησουν απο το μισθο μου καποια στιγμη σίγουρα...

και εγω -300 ειμαι Γιωτα...

Δημοσίευση
Τσιμπια του χω δωσει και εγω στο σπιτι ομως.. :oops::oops: και μετα του ειπα οτι τον τσιμπησε κουνουπι για να τα μπαλωσω... :roll::roll::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλή είσαι εσύ!!!! :lol::lol::lol::lol:

κορίτσια να σας πω, εγώ αυτό το έκανα στον Λ. και όταν ήμουν έγκυος και εκνευριζόμουν εύκολα και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι "εντάξει, χαλαρά, ηρεμία, συζήτηση και καμμιά φορά να πας με τα νερά του παιδιού" και να σας δώσω και ένα παράδειγμα: μια φορά είμασταν στο ΣΜ, ο Λ. στο καρότσι λίγο πριν γίνει 3ων, κατεβαίνει και πάει στα αυτοκινητάκια γιατί ήθελε να αγοράσει ένα, του λέω θα σου πάρουμε όταν έρθουμε όλοι μαζί με τον μπαμπά....εκείνος να επιμένει....εγώ να θέλω να συνεχίσω....εκείνος να επιμένει....τον βάζω στο καρότσι λίιιιγο "βίαια", τον δένω....ίσως να του έδωσα και εγώ την τσιμπιά που λέτε - δεν θυμάμαι - εκείνος να κλαίει και να φωνάζει και ξαφνικά έρχονται δύο κουστουμαρισμένοι από το ΣΜ και με ρωτούν με ύφος "όλα εντάξει"? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: θα είδαν από την κάμερα προφανώς :roll::roll::roll::roll: .............τώρα όμως με την Ρ. και με τον Λ. το έχω ξεπεράσει διότι κατάλαβα ότι τέτοιες αντιδράσεις δεν βοηθούν κανέναν και περισσότερο το παιδί, οπότε και πάω με τα νερά τους, εννοείται όταν κάτι επιτρέπεται......κάτι σαν την κατάσταση της Χρύσας ζεν!!!! :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

αυτό με την αυλή και τον παιδικό και μένα μου φαίνεται περίεργο, εκεί που πήγαινε ο Λ. τα έβγαζαν πάντα έξω πριν το φαγητό για να παίξουν να τα χτυπήσει λίγο ο αέρας ώστε να φάνε με όρεξη, ακόμη και με χιόνι και μείον τα έβγαζαν!!! :!:

Δημοσίευση

καλημερα

καλα βαζετε τα παιδια σε καροτσι χωρις να ειναι δεμενα ? :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

τον Μ παντα τον εδενα απο νεογεννητο και ακομα και το ζηταει και μονος του ,η ζωνη πρεπει να κουμπονετε ΠΑΝΤΑ πχ εκει που εισαι στον δρομο του ερχετε του μικρου να παει στο γατακι απεναντι και το κανει ....και περνανε αυτοκινητα .....ακομα και μεσα σε εμπορικα ειναι απαραιτητη για θεμα ασφαλειας και ηρεμιας (της μαμας 8-) )

ποτε ποτε χωρις ζωνη στο καροτσι οποια ηλικια και να εχει .Παντα τα εδενα με την ζωνη ,ουτε να κατεβω στο γκαραζ και να παω το καροτσι απο την ραμπα δεν τα αφηνω χωρις ζωνη .

ο Μ παντα μικρος οταν ξυπνουσε εκλαιγε ....ο Π γελαει !!!γελαει με την καρδια του και μπαμπαλιζει :D μες την τρελη χαρα ειναι αυτο το μωρο !!!!

ο Μ συνεχεια ζωγραφιζει και τραγουδαμε ...σαν σε παιδικο ,η κουβερτα στο πατομα ηταν τελεια ιδεα οΜ βγαζει παιχνιδακια παιζει εκει πανω καιμετα μονος του χωρις να του πω τιποτα τα βαζει μεσα :shock: εχει και το μωρο διπλα και παιζουν ,χθες περασαμε μια τελεια μερα !!

εμενα μονο μου χαλασε το ποντικι μου ...εβγαλε υγρα η μπαταρια :(

εμεις λεμε να μην πληροσουμε ...α)με τις περικοπες στον μησθο δεν εχουμε για αυτους ...ε δεν θα πεινασω για να τους πληρωσω ...β)το θεορουμε αντισυνταγματικο και μεγαλη κοροιδια ....θα δουμε τι κυροσεις θα εχουμε και αν εχουμε και τι θα κανουμε ....και τι θα κανουν καποιοι συλλογοι αν θα κανουμε μαζικη προσφυγη

γιωτα κανενας δεν μπορει να σου παρει το σπιτι για 100-1000 ε ειναι παρανομο απλα δεν μπορουν ...και ποιος ξερει μπορει σε 2 μηνες ναν εχουμε εκλογες και τζαμπα να πληροσουμε ....καθηστε να ψυφηστει πρωτα .....

Δημοσίευση

Παιδιά τι να αποφύγω

Λέμε δεν έχουμε να το πληρώσουμε

αμα το κρατήσουν από το Γ το κράτησαν.

Δεν είναι ότι δεν το πληρώνουμε από άποψη (αν και όσοι το κάνουν τους βγάζω το καπέλο)

Δεν υπάρχει λέμε φράγκο στην τράπεζα. Εδώ ίσως πιστολιάσω και το ΦΠΑ του Οκτωβρίου όπως πάμε.

Απλώς το ρισκάρουμε. Δεν πληρώνουμε και θα υποστούμε τις όποιες συνέπειες

καλά ότι τα λεφτά πάνε τζάμπα είναι το μόνο σίγουρο

Δημοσίευση

Έρη το ρεπορτάζ δεν νομίζω να ήταν φουσκωμένο και προπαγανδιστικό, όπως λες και εξηγώ: όταν έβγαιναν οι αγανακτισμένοι και ο κόσμος φώναζε, εδώ επικρατούσε η αντίληψη ότι ο απλός πολίτης δεν θέλει, δεν επιθυμεί να βγει από καμμιά κρίση, θέλει να συνεχίσει να ζει με χλυδή!!!! κ.λπ,....τώρα έρχεται το ρεπορτάζ που λέει ότι ο απλός πολίτης, αυτός που φώναζε, είναι τελικά το θύμα μιας κυβέρνησης που δεν νοιάζεται για εκείνον, που παίρνει τα χρήματα και τα βάζει στην τσέπη της....που κάποιοι από εκεί μέσα τα τσεπώνουν εις βάρος των πολιτών!!! :!::!::!::!::!::!:

και χθες είπαν ότι ο Τρααν (σωστό το όνομα?!) είπε ότι τα χρήματα που θα πάρει η Ελλάδα θα δωθούν κατευθείαν αλλού (υπερατλαντικά!!!) :!::!::!::!: και εκεί είναι που τα παίρνουν οι άλλοι εταίροι, ότι τα χρήματα δεν χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Μαρία άρχισες το μεταπτυχιακό? :?::?:

Αφρο τον Λ. ποτέ δεν τον έδεσα στο καρότσι, τόσο ήσυχος ήταν...και αναρρωτιόμουν γιατί τα δένουν.......την Ρ. όμως ..... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

και επίσης προτιμούμε να πληρώσουμε τον επόμενο χρόνο με τόκο 1% που λένε παρά τώρα.

Αφού δε μπορούμε.. να πεινάσουμε επειδή έτσι τους κάπνισε?? Στην τελική η εφορία μου χρωστάει δεν της χρωστάω

Αργυρώ Οκτώβρη αρχίζω..Θα μπω να δω το πρόγραμμα.

Δημοσίευση

ουτε σαν μωρο δεν τον εδεσες ?

πριν ενα χρονο στο αιγαλεω εγινε ενα ατυχημα ,μια μαμα κατεβαινε ενα πεζοδρομιο με το καροτσι και το μωρο γλυστρισε απο το καροτσι και εφυγε στον δρομο και το πατησε αυτοκινητο ......

φυσικα δεν τον δενω απο την ειδηση και μετα αλλα απο τον πρωτο μηνα ....απλα σου λεω αυτο που εγινε (πραγματικα και οχι ραδιο αρβυλα) για να δεις τι μπορει να γινει ....

ετσι και αλλιως για χρεοκοπια το παμε ....

Δημοσίευση

πχ σε μενα προχθες τι εγινε .

πηγα σουπερ μαρκετ με τον Π και το βαρυ καροτσι ,εβαλα το καλαθι στο τιμονι και εβαζα πραγματα ,καποια στιγμη βαζω μεσα κατι βαρυ και μου εφυγε το καροτσι σουζα !!!επεσε πησω το καροτσι ...ακουμπησε πατωμα αν δεν τον ειχα δεμενο θα επεφτε πισω ....αλλα το καιμενο μου δεν καταλαβε τιποτα κοιμοταν σαν πουλακι .

σηκωσε κατι βαρυ γιωτα

Δημοσίευση
γνωρίζει καμμία μεθόδους για να έρθει η έμμηνος ρύση όταν έχεις καθυστέρηση αλλά δεν είσαι έγγυος?

μήπως είσαι κρυφή έγκυος?!!!! 8-)

Αφρο πώς γλίστρισε ρε? :?: δεν το καταλαβαίνω!!! :!:

όχι ποτέ δεν τον έδεσα! 8-)8-)

αφού το καρότσι είχε αυτό στην μέση, πώς θα έπεφτε?

Δημοσίευση

Καλεεεεεεεεεε τι ομορφο μωρο... :x:x:x

Αυτο που εγινε στο Αιγαλεω ηταν ... :(:(:( το παιδι το πατησε λεωφορειο...προφανως δεν ειχα μπαρα μπροστα και οπως πηγε να κατεβει απο το πεζοδρομια εφυγε το μωρο...ασε :(:(:(

γιωτα κανε ζεστο μπάνιο...

Ρε Μαρια δηλαδη δεν πας να εισπραξεις αυτα που σου χρωστανε για να μην πληρωσεις;;; :o:o

ποσα σου χρωστανε;;ποσα πρεπει να δωσετε;;;

ας πουμε εμεις 2300 να παρουμε, 650 να δωσουμε...εεεεεεεε πηγα και τα πηρα τα 1700..γιατι να τα αφησω και μετα να μου λενε χρεωκοπησαμε και δεν εχουμε... :!::!::!:

Δημοσίευση

Kαλημερα κοπελιες!Σας διαβαζω κ πηγαινοερχομαι..

Η Αννυ εχει εκεινες τις υπεροχες χαρακτηριστικες της μυξες που φτανουν μεχρι το πατωμα!!!

Αργυρω πολυυυυ ανετα μπορει να περασει τα ποδαρακια σε μια πλευρα κ με καποια κινηση δικη του ή δικη σου να πεσει!

Εγω εχω ιδια γνωμη με Αφρο.Παντα δεμενα τα παιδια σε καροτσι ή καθισματακι.Απλα τωρα δενω μονο τη μεσουλα στο καροτσι!

Παναγιωτα ειναι οκ τα μωρα σημερα?Περαστικα!Και

σε οποιο αλλο μωρο η μαμα ειναι αρρωστο/η!

Δημοσίευση

Ε τοτε περιμενε μεχρι να σας ερθει η επιστροφη.

Καλα κανεις!!!!

Απλως για να παρεις την επιστροφη θα πληρωσεις.

Καλημερα Αναστασια μου!Ιδιο μοτιβο με την Αννυ και εμεις!!!Συνεχεια με τον ορο ειμαστε..δε βλεπω να τις ξεφορτωνομαστε ευκολα τις μυξες φετος.

Δημοσίευση
Απλως για να παρεις την επιστροφη θα πληρωσεις.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ.ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Πλήρωσα ΤΕΒΕ και έχω και ΦΠΑ τον Οκτώβρη. Για το ΤΕΒΕ φτάσανε. Για το ΦΠΑ?? Θα δούμε.

Να με δώσουν την επιστροφή πρώτοι να τους εξυπηρετήσω. Αλλιώς δε μπορώ :D

Δημοσίευση

καλημερα...μα τι μιζερε; ειστε..για οικονομικα λετε? 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

εγω θα παω χωριο μου να μεινω...ηδη σκεφτομαι(εγω μονο )να πουλησω το σπιτι να ξενοιασω.. :twisted::twisted::twisted:

πηγα εδωσα αιμα για χοληστερινη..να δουμε..συνηλθα η παλι σα καμια γρια θα ειμαι?

τα φιλια μου..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...