Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι κανετε?

εμεις ολα καλα..

εδω ειμαι ..σας διαβαζω...

μιτσακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μια χαρα αποριες εχει ημικρη :lol::lol::lol::lol:

αλλα δε ειναι σπαστικο το γιατι σε ολα? :twisted:

αργυ ο λουκας ειναι τρελο γκομενακι...αλλα το χωνι χωνι... :lol::lol::lol:

σας φιλωωω

Δημοσίευση

Εδώ είμαι κι εγώ απλά δεν προλαβαίνω να γράψω.....

Σήμερα μου είπαν από τον παιδικό ότι η Έλενα είναι πολύ τσαούσα και ζωηρή :oops::oops: πάει τους πήρε τον αέρα κι εκεί...........

Στο σπίτι δε μ'εχει τρελάνει δεν κάθεται δευτερόλεπτο ήσυχη.......να δώ πως θα διαβάσω σήμερα με τον Μιχάλη αν δεν σχολάσει νωρίς ο Η :?:?:?

Αργυρώ ξεκινήσαν κανονικά μάθημα ο Λουκάς?

Ο Μιχάλης σήμερα κάνανε το π και το α

Παναγιώτα τον 1ο μήνα που είναι περίοδος προσαρμογής δεν κάνουν πολλές δραστηριότητες γιατί αυτό που θέλουν πρώτα είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παιδιών. Από τον Οκτώβριο θα μπούν σε πρόγραμμα και όλα θα είναι διαφορετικά.

Σίσσι πολύ καλά έκανες και ξαναγράφτηκες στην σχολή, κι εγώ μαζί σου :D:D:D:D

Λένα περαστικά στον Αναστάση

Αύριο έχω να πάω Αλεξανδρούπολη, από της 6 πρέπει να ξεκινήσω :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Ουιιιιιιιι ποσα ειπατε παλι γαλιαντρες!!!!!!!!! :o:o:o:P

Δε προλαβαινω να τα διαβασω ολα,μονο να πω της Παναγιωτας να μη μου αγχωνεται! :x

Παναγιωτουλα μου,δυστυχως αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα με τους παιδικους....αυτα τα αποτελεσματα εχει οταν βαζεις τοσα πολλα σε ενα τμημα,ειδικα τα 2,5ρια που πανε πρωτη φορα...το εχω πει πολλες φορες οτι αυτο ειναι τραγικο για μενα!!!!!!

Το οτι δεν εχουν ακομη προγραμμα ειναι λογικο εφοσον δεν εχουν προσαρμοστει ολα τα παιδια..δε γινεται να κανεις τιποτα οταν εχεις ενα μονιμο κλαμα στη ταξη!!!!ασε που καποια στιγμη νιωθεις να τρυπαει ο εγκεφαλος σου!!!!! :?

Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δε τα βγαζουν στην αυλη να αποφορτιζεται λιγο το κλιμα! :-\

Ο Νικολας δε νομιζω οτι βαριεται τοσο,οσο τον ενοχλει-στρεσαρει αυτος ο χαμος με τα κλαματα και η ανοργανοσια(λογω των κλαματων)..τα παιδια θελουν να υπαρχει προγραμμα σταθερο γιατι ετσι νιωθουν ασφαλεια...

Και τι να σου κανει 1 παιδαγωγος με 25 παιδια;;;;να παρηγορησει αυτα που κλαινε,να απασχολησει δημιουργικα τα υπολοιπα;;;;

Απαπαπα τα θυμαμαι και με πιανει συγκρυο!!!! :?

Εγω παντως εχω πει οτι θα κοιταξω πως θα φυγω απο αυτο το χωρο γιατι ειναι μαλακες και νομιζουν οτι κανουν στανες που θα μπουν προβατα!!!! :twisted::twisted::twisted:

ΑΑΑΑΑ επισης να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στο Σισσακι μας!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::-bd:-bd:-bd:-bd[smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Κοριτσακι εκανες πολυ καλα και θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη!!!!!! :D:D:D

Α να δεις τι αδειες δικαιουσαι!!!! υπαρχουν αδειες σπουδων αλλα δε ξερω λεπτομεριες!!! ;)

Αληθεια τι σχολη ειναι;;;;

Γωγω γατονι ειδες;;;;ειστε ζωντανα παραδειγματα για τη συγκεκριμενη ερευνα!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

πολυ καλα το πηγες με την Ιω! ;)

δε προλαβαινω να πω αλλαααααα!!!!!

Δημοσίευση

γεια σας!!

λοιπον..τα καταφερα!εκανβα σε 50 λεπτα τη διαδρομη θεσ/νικη-σταυρόε!ηταν πανευκολη καλε!το λυκειο ειναι τελειο,με λιγα παιδια,οι συναδελφοι καταπληκτικοι κ ολοι νεοι! :shock::shock:

μου φερθηκαν πολυ ζεστα!γενικα εχει μια ηρεμια το μερος..!

τωρα για γκρουπακια..θα δουμε..κατι γινεται..ανταλλαξαμε κ τηλεφωνα..θα περασει η χρονια!

αργυρω καλα..δεν ταρακουνησα ρε τον εγκεφαλο του! :shock::shock:

αλλα δεν ηταν χαδακι..ηταν κανονικη σφαλιαρα,που εκανε κ θορυβο..κ εμεινε στην αρχη εκπληκτος κ μετα ζαρωσε τα χειλακια κ αρχισε να κλαιει.. :(:(

κ τελικα..ξαναεβρισε! :evil::evil::evil: αρα παει κ αυτη η μεθοδος!

καλε τί πιπερι να του βαλω;βικυ σοβαρα μιλας;αν ναι,πες κ εγω το δοκιμαζω!ειμαι των ακρων η αληθεια ειναι..αν πεισμωσω..τουρκος γινομαι.. :roll::roll:

ανισορροπη μανα ελαχε στο παιδακι μου..

δευτερο δε θα βαλω μπρος βρε τρελες φετος!του χρονου το συζηταμε...να παει παιδικο ο γιωργος,να μπουμε σε μια σειρα ολοι μας..να λυσω μερικα θεματακια με τον χ. :roll::roll::roll:

α!δε σας ειπε η λενα!εχθες πηγαμε σπιτι τους!κ χαρηκα τοσο που την ειδα!κ θυμηθηκα ποσο ωραια περνουσαμε στις διακοπες..μα τί γελιο ειχαμε ριξει! :lol::lol::lol::lol::lol: την αγαπώ αυτη την οικογενεια!

παναγιωτα ειναι θεμα χρονου..αν μετα απο 1 μηνα δε δεις αλλαγη..παιρνεις μετρα..γιατι δεν κανεις καμια αιφνιδιαστικη επισκεψη εκει;εγω ετσι εχω σκοπο να κανω! ;)

απο εβδομαδα ξεκιναμε παιδικο!περιμενω να τσεκαρω τα δρομολογια του χολικου..κ αρχιζουμεεεεεεεεεεεεε :roll::roll::roll:

τερμα τα ψεμματα!

καλο μεσημερι σε ολες!

Δημοσίευση

Αργυρουλαααααααααα :lol::lol::lol::lol:

Αχ αυτο το χωνιιιιιιιιιιι....στην ιστορια εμεινε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τονια μου ευχαριστω για την υποστηριξη..Μια χαρα ειναι οι κοπελες αλλα τι να πρωτοκανουνε και αυτες...υπομονη!!!!

Νατασουλα ευχομαι να τα πατε καλα στο διάβασμα με τον Μιχαλιό!!!

Κουραγιο για αυριο.

Μητσακι μου ,μηπως πρεπει να φερω καμια βολτα απο κει το Νικολα???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοιμουνται και τα 2..τι καλα!!!

Θουλιτσα εμφανιστηκες??? :x:x

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια κ παλι!!

νατασουλα αλεξανδρουπολη?? ουαου συγκλονιστικη πολη!! :lol::lol::lol:

μιτσακι πολυ γελασα με την μικρη!!!

χρυσα τι κανουν τα παλικαρια σου?

θουλαραααααααααααααααα μου

περιμενω να γραψει η ιουλια να μας πει ποση ωρα εκανε μεχρι το σταυρο κ τι μαργαριταρια συναντησε!

Δημοσίευση

εμάς Νατασούλα περισσότερο αριθμητική κάνουν!!! :?

δλδ γιά αύριο έχει εργασία από το βιβλίο στην σελ. 7!!! :lol::lol::lol: δεν ξέρω τις άλλες τις έκαναν?!! :? δλδ είναι μέχρι το 6,.....γράμματα δεν έχουν αρχίσει, και επίσης όλο ζωγραφίζουν!!! :roll::roll::roll::roll: .......

α ρε Ελενάρα :x:x έτσι τσαούσα :D:x

εγώ που ασχολούμε με τον Λ. έρχεται και η Ρ. και ενοχλεί, αλλά τι να κάνω? αφού, μπορεί να είμαστε 2 γονείς, αλλά στην ουσία είμαστε μόνο 1 :arrow: εγώ!!!

Ιουλία :x

Δημοσίευση

Μπραβο Ιουλιαμου για το σχολειο!!!Ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις καλη χρονια!!!! ;)

Βρε μην τον χαστουκιζεις..ενα "Γιωργακη αυτες οι λεξεις πληγωνουν και δεν τις λεμε" αρκει.

Καλη αρχη με τον παιδικο!!!!!

Δημοσίευση

ιουλια μου την εσκασες!

μπραβο, τουλαχιστον αφου δε μπορεις να τοαποφυγεις, απολαυσε το!

πολυ χαιρομαι που το βλεπεις θετικα!! ολα τελεια θα πανε!

ναι ηρθε κοριτσια χτες η ιουλιοοικογενεια κ περασαμε τελειαααααααααααααααα

αν κ δεν ειχα προλαβει να κανω τπτ αλλα... με παρηγορησε η τζουλ!

νατασουλα μια χαρα θα τα καταφερεις με το διαβασμα, δε σε φοβαμαι

αργυρουλα ΚΟΥΚΛΟΣ ο λουκας!

Δημοσίευση

άρα Ιουλία τέλεια βρε....50 λεπτάκια, καλοί συνάδελφοι, καλό σχολείο ..... άντε και του χρόνου το 2ο!!! :roll::roll::roll::roll:

πάω να συνεχίσω το σκούπισμα!!!! μισή ώρα μιλούσα στο τηλ. με την αδελφή μου!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Μια χαρά Ιουλία....θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά :D:D

Παιδικό που θα τον στείλεις τελικά στον παραμυθόκοσμο?

Αργυρώ μου είπε ότι κάναν και 1 σελίδα μαθηματικά αλλά δεν ξέρω τί θα δώ τώρα που θα πάω σπίτι.....

Επίσης σήμερα κάνανε και 1 ώρα Αγγλικά άρα τοποθετηθήκαν οι καθηγητές ειδικότητας ;)

Λένα αν βρώ τα δύσκολα θα τουν στείλω πακέτο τον Μιχάλη :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Για μια ωρα δεν ειχαμε ρευμα..και οτι ειχα βαλει να φτιαξω μακαροναδα!

τωρα δεν θελω να φτιαξω αλλα!

χαλαστικα!

Λουκια...καλε δεν ειπα να το βαλεις...να τοπεις ειπα!

τουλαχιστον σε εμας επιασε..καθως και οτι τωρα θα σε τραβηξω με την καμερα και θα το στειλω στην τελοραση να το δουν ολα τα παιδακια!

τελεια με το σχολειο!

ο γαμπρος μου ειναι κουκλος!

βαρεθηκα να τον βελπω με αυτο το χωνι!

ηρθε στην αδελφη μου ο εγκεφαλικος φορος!

311 ευρω

σε ολες μας ηρθαν οι ημιυπεθριοι!

τι αλλοα θα πληρωσω?

η μαλλον δεν αθ πληρωσω...γιατι δεν εχω!

ακουσα οτι για τον επομενο μηνα θα ειμαστε -500

Δημοσίευση

μεχρι το ονειρο της Λενας διαβασα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Λενακι μα δεν υπαρχουν τα ονειρα που βλεπεις!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο να κατουρησει ανθρωπος δε μπορει με την ησυχια του;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Αργυ ποσο συμφωνω με αυτα που ειπες στη Παναγιωτα!!!!δε μπορουσα να τα πω καλυτερα!!!! :D:D

Παναγιωτα κοιτα πως εχει συνηθως το προγραμμα σε αυτες τις ηλικιες των 2,5-3..

7-9:00 ωρα προσελευσης,ελευθερο παιχνιδι

9-9:30 πρωινο,τουαλετα,πλυσιμο

9:30-10:30/11:00 προγραμμα δραστηριοτητων μεσα στο οποιο υπαρχουν καποια στανταρ καθημερινα οπως πχ καθομαστε στη "παρεουλα" στη μοκετα λεμε τη καλημερα,το καιρο,τις μερες της εβδομαδας,τραγουδακια,συζηταμε διαφορα που προκυπτουν και κανουμε μια εισαγωγη με το θεμα που θα ασχοληθουμε (πχ το χρωμα μπλε).

Μετα κανουμε καποιες δραστηριοτητες ολιγολεπτες με βαση το θεμα ή καποιες ανευ θεματος..

10:30/11:00-12:00 ελευθερο παιχνιδι στην αυλη

12-1:00 ωρα φαγητου

και μετα το φαγητο ειναι η ωρα ηρεμιας που καθομαστε διαβαζουμε κανενα παραμυθι, κανενα χαλαρο τραγουδακι και μετα παλι τα αφηνουμε και απασχολουνται ελευθερα με παιχνιδια,ζωγραφικη,πλαστελινη κτλ..εγω για να μην επικρατει χαμος(που και παλι χαμος γινοταν αλλα τελος παντων) τα χωριζα σε ομαδουλες και εκανα γωνιες..δηλαδη εκανα πχ γωνια πλαστελινης,ζωγραφ.,κουκλες,τουβλακια κτλ με στανταρ αριθμο παιδιων κι επελεγαν εκεινα που θα επαιζαν..πχ στα τουβλακια ηταν μεχρι 4 παιδακια κι αν καποιο ηθελε να παει να παιξει εκει επρεπε να περιμενει 'η να παει σε αλλη δραστηριοτητα ,μεχρι να τελειωσει καποιο αλλο..παραλληλα ειχαν αρχισει οι γονεις να τα παιρνουν...

ουφ αυτο μωρο τι εχει παθει και δε κοιμαται μεσα στη μερα;;;;;

Δημοσίευση

Αρτζιιιιι έλεος με το χωνί...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κούκλος ο Λουκάκος μας...Αλλά το χωνί βαρέθηκα να το βλέπω..... :twisted::twisted::lol::lol::lol:

Μιτσάκι θεάαααα η Βασιλική..Και γαμώ τις απορίες..... :lol::lol::lol:

Εγώ χθες έπαιζα με την Ιω με το Μίκυ και τη Μίννυ....Και της λέω "Ιωάννα το ξέρεις ότι η Μίννυ έχει γκόμενο τον Μίκυ;;;;;" 8-}8-}8-}8-}:lol::lol::lol::oops::oops::oops: "Ναιιιι;;;;" μου λέει...Απαντάω εγώ ¨Ναι...Αντε βαλτους να φιληθούν..." :lol::lol::lol::lol: Τους βάζει φιλιούνται και μετά φίλαγε και αυτή τον Μίκυ στο στόμα... :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Α, και η Ιω άρχισε να μιλάει νωρίς, αλλά όχι και τόσο...3μηνών το μπουμπούκι έλεγε "μα-μα", τώρα το λέει μαμάαααα...Και μόνο όταν κλαίει και θέλει βυζί, ύπνο, αγκαλιά.... :?:?:?:lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι δεν έχεις πτυχίο, αλλά δεν είσαι και γριά.... :roll::roll::roll: Η μήπως είσαι και έχεις ξεσκιστεί στις πλαστικές και στα μπότοξ και μικροδείχνεις;;;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol:

Βικάκι αν συγχωνευτούν ή καταργηθούν υπάρχει όντως πρόβλημα.... :roll::roll::roll::roll::?:?

Θουυυυ τι νέα μαρή;;;;Πες τπτ..Τι κάνουν τα αγοράκια μου τα όμορφα;;;;Εσύ με το λέιζερ;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ δε σας είπα...Έχω 6 γεύματα στην κατάψυξη 8-}8-}8-} .....Θα τη βγάλω τη χρονιά λέτε ε;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η Μάγδα που είναι;;;;Η Νατάσα;;;

Α, Σισσάκι εγώ σπούδαζα Πάντειο....Αλλά πάντα γκομένιζα με άλλα πανεπιστημια.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μόνο έναν είχα από Πάντειο για 2 μήνες... :roll::roll: Και μετά γνωρισα το αγαπάκι μου, τον αντρούλη μου.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Τζούλια τέλεια ρε που σου άρεσε το σχολείο...Άντε καλή χρονιά... :D:D:D:D Σε ποιον παιδικό θα πάει τελικά ο Γιωργάκης μας;;;;;;;

Νατασούλα άρχισε κιόλας ο Μιχαλάκης τα γραμματάκια;;;;Τι καλά... :x:x:x:x Αντε καλά διαβάσματα...Την Έλενα Θεά τη βλέπω..Και μενα μου έγραφαν την Παρασκευή οι δασκάλες στο τετράδιο της, ότι ειναι υπερδραστηρια και πλησιάζει τα παιδάκια τα άλλα πολύ...Δε θυμάμαι τη λέξη ακριβώς να σου πω... :lol::lol::lol::lol:

Τόνιαααααα μωρή και τι θα κάνεις αν φύγεις από το χώρο;;;;Θες να ανοίξουμε ένα οικοτροφείο μαζί;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μη με δειρετε εεε :oops::oops::oops:

θα ρωτησω κατι εντελως επιφανειακο αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη μονη μου...

ξερετε ιστοτοπο για αγορα τσαντων Tous????? :oops::oops::oops:

ΔΕ μπαινει και η Χρυσα να τη ρωτησω στο τσατ..αυτη θα ηξερε σιγουρα...

Τονια μου ετσι ακριβως μου ειχε πει η κυρια οτι θα ειναι το προγραμμα τους με εξαιρεση οτι δεν τα βγαζουν εξω καθολου... :roll::roll::roll:

η μικρη δηλαδη δεν κοιμαται ουτε μια ωριτσα;;το παει σερι μεχρι το βραδυ;;; και απο γκρινια;;;

Δημοσίευση

Παναγιώτα τι ρολόι πήρες τελικά στην κουμπάρα? :?:

για αυτό που ρωτάς δεν ξέρω και δεν έχω χρόνο να ψάξω να σου πω :lol::lol::lol: ...έχω να διαβάσω τον Λ.!!! :roll::roll::roll:

Λένα να σου στείλω και εγώ πακέτο τον Λ., ? :?::roll::roll::roll:

Τόνια μόνο μία ώρα είναι οι δραστηριότητες?!!! :?

και αν δεν τα βγάζουν έξω, Παναγιώτα, μέσα τι κάνουν τα παιδιά? τόσα πολλά παιχνίδια έχουν?!!!

το χωνί και ο Λ. το βαρέθηκε, δεν το θέλει πια!!! :lol::lol::lol:

το έβαλα στην σοφίτα, το είδε η Ρ. και είπε στον Λ. το χωνί σου και εκείνος της είπε δεν το θέλω πια!!!! :lol::lol::lol::lol: .....και πού να ήξερε ότι το προορίζουμε για τον γάμο του!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Φέρ'το το γαμπρουδάκι, φέρ' το!!!!!!!!!!! :D:D:D

Αχ μωρέ συμπεθερούλα, να μην είμαστε κοντά!!!

Για την tous δεν ξέρω, sorry!

Μαρία, καλό το άρθρο, αλλά πολύ επιεικές.....

Aργυρώ, πραγματικά έλεος μ' αυτό το χωνί! :P

Στη καζούρα πρώτη είσαι! :P Δεν καλώ τα ξαδέρφια στο σπίτι ρε, ίσα-ίσα, σπάνια. Πιο πολύ έρχονται φίλοι δικοί μας. ;) Αλλά πηγαίνουμε σ' αυτά συχνά!!! :lol:

Επίσης, σαν γνήσια κόρη του μπαμπάκα της :P εννοείται πως μου έχει δηλώσει ότι "έχει άντρα" τον μπαμπά της, "τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου!!!" :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εγω προικα χωνι δεν περνω!

τα 150000 του συμεπεθρου πλυ ευχαριστως!

Παναγιωτα εδω λεμε οτι δεν αθ πληρωσουμε και εσυ ψαχνεις τσαντα Tous?

λοιπον θυμηθηκΑ....καθε τριτη στη λαικη μας πουλα ενα μελαχρονο αγορι!

ποσες θες να σου αγορασω?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...