Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα και καλή Κυριακή!!!τι κάνετε? τι ωραία που μπορείτε να πάτε στην έκθεση μκάθε χρόνο πηγαίναμε με το Γ!! ίσως έρθουμε τον άλλο μήνα ,ζήτησα άδεια μα δεν ξέρω εαν θα την πάρω. εμείς σήμερα εκκλήσιαστήκαμε,μπανιαριστήκαμε,συμμάζεψα το σπίτι ,μόλις έφτιαξα ένα ωραίο ζεστό νεςκαφε (ακούς Βενι?) γκολντ που μοσχοβολάει,όρίστε να πιούμε μαζί!! χαλαρώνω γ λίγο γτ μετά έχω σίδερο κ μαγείρεμα ,μπριζολίτσες με πατατούλες!!!φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση
.. το μωρο δυσκολα αλλαζχει προγραμμα που λες βρε αργυρω..[πως να το βαζει πιο νωρις για υπνο καλε?? μωρο ειναι δεν μπορεις να ο βαλεις οποτε θες...πανε για υπνο εχει σχολειο αυριο!! :lol::lol::lol::lol:

[-x[-xL-)L-) ΔΙΑΦΩΝΩ!!! :roll::roll::roll:

εγώ πιστεύω ότι από μικρά μπορείς να τα μάθεις να έχουν ένα πρόγραμμα, πότε θα το βάλεις σε πρόγραμμα είτε ύπνου, είτε διαβάσματος είτε κάτι άλλο? όταν είναι 5 ετών? τότε είναι αργά, έχει ήδη συνηθίσει σε κάποια κατάσταση και αυτό δεν αλλάζει!!!..........όταν π.χ. κοιμίζεις το παιδί από μικρό στις 21.00 (τυχαίο παράδειγμα) και του έχει γίνει ρουτίνα, τότε δεν θα έχεις προβλημα αργότερα.....στο την περίπτωση του Παντελάκου, που είναι ήδη μικρός, αν αρχίσει και κοιμάται νωρίτερα κάθε βράδυ θα του γίνει σιγά σιγά ρουτίνα και έτσι θα ξυπνά το πρωί πιο εύκολα γιατί θα έχει χωρτάσει τον ύπνο του!!! ;) αντίθετα εγώ βρίσκω δύσκολο και όχι καλό να πηγαίνει ο Ντόντος από τις 7.30 σχολείο......γνώμη μου......τώρα η Θούλη ας κάνει όπως αυτή ξέρει και την βολεύει....το να ξυπνάνε και τα 2 στις 8.00 δεν είναι τόσο τραγικό, όμως το να ξυπνάει το ένα από τις επτά παρά....και ίσως και το άλλο τελικά, αυτό είναι κάπως.....!!!!

σε όλα τα άλλα συμφωνώ που είπες: για τον παδικό και για τον "μορφωμένο" δάσκαλο....στην Λάρισα ο πρώην δήμαρχος ήταν καθηγητής και έδερνε την γυναίκα του!!! :evil::evil::evil: μάλλον με "μορφωμένο" τρόπο!!!! :evil::evil::evil:

Βένη μπράβο για το τραπεζάκι και τα μπιχλιμπίδια πάνω!!! :roll::roll::roll: είδες που μαθαίνουν? :!:

Λένα τι τρομάρα ρε με το ποδαράκι του :o:o:o:o:o:( κρίμα και περαστικά! :x

επίσης γιατί πρέπει να κοιμούνται τα παιδιά αργά, δεν το κατάλαβα.....ξυπνάει 8.00 και θέλεις να κοιμάται στις 23.00? :o:o:o:o

δλδ θα πρέπει να κοιμάται όσο ένας ενήλικας? :?::?::?::?:

ποστάρω και συνεχίζω το διάβασμα!!!! :!:

Δημοσίευση
Ιουλία μήπως ήρθε η ώρα για 2ο??? :D

:-bd:-bd:-bd:-bd [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] ...συμφωνώ, γιατί να ταλαιπωρείσαι με το πήγαινέλα? μείνε έγκυος και θα ταλαιπωρείσαι από ένα μικράκι μετά!!!! :lol::lol::lol: ....και αφού γυρίσεις από την άδεια, θα σε πάνε όπου θέλεις!!!! ;)

τι άλλο ήθελα να πώ? το ξέχασα!!! :!:

Βίκυ :lol::lol::lol: κάνει και παραγγελίες η νυφούλα μου? :x:x:x:x

αυτά είναι δεν διαλέγουμε τυχαία εμείς!!! ;)

καμμιά δεν είναι ονλάιν :?

Δημοσίευση

καλημερα ομορφες!!!! :D

Αναστασι θελανε 2 ευρω για να μπει στο καθε φουσκωτο χωριστα;;;;;; :o:o:o ρε δε πανε καλα!!!!!

πως ειναι τα κεφια σημερα;;;; :roll: τι εννοεις φαινεται να εχεις δουλεια;;; σου εχει κανει ο Α.καμια εικονικη προσληψη;;; ωραια πες του τοτε να σε απολυσει να μπεις στο ταμειο ανεργιας να παιρνεις τα 500!!ειναι μια αρχη! ;)

Λενακι με ποια κουμπαρα τσακωθηκατε;;; κι εγω ξενερωνω αν τσακωθω,αλλα ενταξει μου περναει γρηγορα..ειμαι σα τα παιδακια κι εγω που τα συναισθηματα τους εχουν μεγαλη ενταση αλλα μικρη διαρκεια! :P

Συμπεθερακι τι εγινε τελικα με τη δουλεια;;;

Το πρωι φωναζε η μπεμπα κι επειδη ενοχλουταν ο Αλεξ της λεει "ωωωω μπεμπα σταματα θα ξυπνησεις ολο το κοσμο"!!! :lol::lol::lol:

Συμφωνω κι επαυξανω με την Αργυ και το θεμα του προγραμματος! :-bd

Γιωτα ποσο καιρο εισαι Χιο και ως ποτε;;; σας αρεσει εκει;;; η σποιτονοικοκυρα μου οταν σπουδαζα Αθηνα εχουν σπιτι στη Χιο(καπετανιος ο αντρας της απο κει) και καθε χρονο μου λεει να ερθω(εχουμε ακομη πολυ καλες σχεσεις)..

Δημοσίευση

Μιας που μπηκα μετα απο τοοοσο καιρο --για αλλο λογο κ οχι για να γραψω-- ας δωσω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στην παρεα κ τα σπεσιαλ φιλια μου στην Αναστασια! Ξεχασες εδω τις ...χειροπεδες..αλλα ηρθα οικιοθελως!! :D

Μια απ τις πολλες αγνωστες επισκεπτριες...το δηλωνω....δεν πιστευω να μου ερθει εκτακτη εισφορα κ γιαυτη τη δηλωση???

πολλες ευχες!

Δημοσίευση

Καλημερα! :D

Τι κανετε?

Σπιτι μονη με τον μικρο και παιζει στο δωματιο της μικρης! :D Τελευταιες μερες τολμω να πω πως ηρεμησε μια ιδεα! Μια ιδεα ομως οχι παραπανω :D Εχει κρυο εξω και αναβω καλοριφερ!

Συμπεθερα μεταφραζω κατι χαρτια και σε λιγες μερες τα δινω μεσα και ο θεος βοηθος. Εχω να γραψω και το βιογραφικο μου. Γελασα με τον Αλεξ!! Και εγω χθες βραδυ εβαλα την Ε. για υπνο και ημουν εξω με τον μικρο που τον ειχε πιασει η τρελα του και τσιριζε απο χαρα. Σε καποια φαση βγαινει η Ε. και λεει: αμαν ρε μαμα πολυ θορυβο κανει πες του να σταματησει δεν με αφηνει να κοιμηθω :lol:

Αργυ συμφωνω και εγω με την μεθοδο σου και μαλιστα την εφαρμοζω στον μικρο που ειχε το συνηθειο να κοιμαται 11 και τωρα τον βαζω στης 10παρα. Βεβαια παλι ξυπναει 7 αλλα τουλαχιστον εχουμε λιγο ησυχια απο νωρις το βραδυ. Τελεια τα Hello Kitty για τα αυτακια. Θα τα παρω φετος για την Ειρηνη. Την ερευνα θα την διαβασω σε λιγο.

Γιωτακι και εγω Neskaffe Gold πινω εδω και χρονια. Τελειος ειναι, αν και στην Ελλαδα εχει πιο δυνατο αρωμα και γευση απο οτι εδω.

Ο Γ. εκοψε την πιπιλα απο μονος του εδω και 4 μερες ΑΛΛΑ αρχισε την βυζοπιπιλα για να κοιμηθει :twisted: Αυτο πως του το κοβω ρε παιδια? Δυσκολο ε? Οτι δεν εκανε βρεφακι το κανει τωρα! Η περπατουρα μου ηρθε αλλα ηταν μια βλακεια και μιση! Ολα στα κινεζικα γραμμενα και ελλατωματικη. :twisted: Εννοειται αυριο θα την στειλω πισω και θα παρω τα λευτα μου πισω. Τα νυχια μου ακομα δεν τα εβαψα :lol::twisted:

Δημοσίευση

oυφ!να΄μαι κ εγω! :D:D

εφαρμοσα συσυημα γκεσταπο-αργυρως! :lol::lol::lol::lol::lol: -φραου τονιας :lol::lol::lol: κ εβαλα τον γιωργο νωριτερα για υπνο..κ κοιμηθηκε! :D:D:D:D:D:shock::shock::shock::shock:

βεβαια..εγω το βαζω για υπνο εννοω χαιδευω κ νανουριζω μεχρι να κοιμηθει..δεν κοιμαται μονος του..αλλα δεν πειραζει..αν δε θελει να κοιμηθει που να κουναω με τις ωρες..δεν!αλλα σημερα επιασε!

αργυρω κ μαρια πατε καλα;; :shock::shock::shock::shock:

μωρε να κανω δευτερο παιδι για να μην παω στο σταυρό;;;μηπως να το βγαλω κ σταυρο-σταυρουλα προς τιμην του μερους που..με ενεπνευσε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: λοιπον,αν υποθεσουμε οτι αυτο θα ερχοταν με τη μια κ οποτε θελαμε,

αν υποθεσουμε οτι θελαμε τωρα..

υπαρχουν τα εξης θετικα..

ο γιωργος δε θα χρειαζοταν να παει παιδικο..

θα εξοικονομουσα αρκετα χρηματα,αφου δε θα πληρωνα +-300ε το μηνα για τον παιδικο,κ δε θα υπηρχε κ ο κινδυνος για ιωσεις..

δε θα ειχα πηγαινε ελα τοσα χιλιομετρα

θα εξακολουθουσα να επαιρνα τα πολλα μορια λογω τοποθετησης στο σταυρό..

μετα απο 2 χρονια ξανα δουλεια..

θα ειχα ενα μπεμπακι ακομα,ακριβως με 3 χρονια διαφορα με τον γιωργο!η συλληψη του γιωργου,κ ειμαι σιγουρη,ειχε γινει 22\9\2008! :o:o:o

αρνητικα..

ολη μερα σπιτι κ κινδυνος ,μην πω κ βεβαιοτητα,να σκεφτομαι ποσο εχω βαλτωσει κ τί καλα να δουλευα.. :roll::roll:

αναγουλες κ τα σχετικα κ ενας γιωργος..απλα ο εαυτος του! :roll::roll::roll::roll:

καμια βοηθεια απο γιαγιαδες,η μια δουλευει,η αλλη απασχολημενη..

χαμος στο ισιωμα με το δευτερο νινακι..θηλασμος,ενδεχομενη αντιδραση γιωργου..

βεβαια,τωρα ξερω εσαςκ δε θα ημουν μονη..αλλα.. :roll::roll:

θλω δευτερο παιδι..το να μου δωσει ομως το εναυσμα η δουλεια..δεν ειναι καπως;; :roll::roll:

τεσπα!αυζηταμε κατι που ετσι κ αλλιως δε γινεται κατοπιν παραγγελιας! ;)

λενακι ευχομαι γρηγορα να βρεις δουλεια!

μαρια αληθεια..πώς να μην πληρωσουμε το φορο βρε;δεν εχει κυρωσεις; :roll::roll:

σημερα εκανα κατι πολυ ασχημο..ο γιωργος εβριζε..τον προειδοποιησα,μαλωσα,πηρα με το καλο..κ τελικα..του εδωσα ενα χαστουκι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

δεν ξαναεβρισε απο τοτε..αλλα σκ@τ@ ενιωσα..

σας αφηβνω!φιλια σε ολες!

Δημοσίευση
αργυρω κ μαρια πατε καλα;; :shock::shock::shock::shock:

λοιπον,αν υποθεσουμε οτι αυτο θα ερχοταν με τη μια κ οποτε θελαμε,

αν υποθεσουμε οτι θελαμε τωρα..

υπαρχουν τα εξης θετικα..

1. ο γιωργος δε θα χρειαζοταν να παει παιδικο..

2. θα εξοικονομουσα αρκετα χρηματα,αφου δε θα πληρωνα +-300ε το μηνα για τον παιδικο,

3. κ δε θα υπηρχε κ ο κινδυνος για ιωσεις..

4. δε θα ειχα πηγαινε ελα τοσα χιλιομετρα

5. θα εξακολουθουσα να επαιρνα τα πολλα μορια λογω τοποθετησης στο σταυρό..

6. μετα απο 2 χρονια ξανα δουλεια..

7. θα ειχα ενα μπεμπακι ακομα,ακριβως με 3 χρονια διαφορα με τον γιωργο!η συλληψη του γιωργου,κ ειμαι σιγουρη,ειχε γινει 22\9\2008! :o:o:o

αρνητικα..

1. ολη μερα σπιτι κ κινδυνος ,μην πω κ βεβαιοτητα,να σκεφτομαι ποσο εχω βαλτωσει κ τί καλα να δουλευα.. :roll::roll:

2. αναγουλες κ τα σχετικα κ ενας γιωργος..απλα ο εαυτος του! :roll::roll::roll::roll:

3. καμια βοηθεια απο γιαγιαδες,η μια δουλευει,η αλλη απασχολημενη..

4. χαμος στο ισιωμα με το δευτερο νινακι..θηλασμος,ενδεχομενη αντιδραση γιωργου..

τελικά τα θετικά πιο πολλά από τα αρνητικά!!! ;)

για το αρνητικό Νο2 δεν είναι σίγουρο :roll::!: , όπως και το Νο4 άλλωστε!!! ;)

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

στις 08 Οκτ. δεν θα έχουμε ιντερνετ, τηλέφωνο, τιβι επειδή η ΓΗ θα συγκρουστεί με μετεωρίτες και ήδη η ΝΑSA αποσύρει κάποιους δορυφόρους της, οπότε για μία μέρα δεν θα έχουμε επικοινωνία καλές μου φίλες!!! :o:o:o:o:o:(:roll::roll::!::!::!:

Δημοσίευση

α επίσης Ιουλία επειδή θα έχεις και άλλο παιδί στο σπίτι ίσως και το Νο1 αρνητικό να μην ισχύει, θα είσαι πλήρως απασχολημένη!!! ;)

η 2η εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, άλλες συνθήκες....!!!

Δημοσίευση
:

μωρε να κανω δευτερο παιδι για να μην παω στο σταυρό;;;μηπως να το βγαλω κ σταυρο-σταυρουλα προς τιμην του μερους που..με ενεπνευσε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) Πετας κατι πετυχημενα αδερφακι μου!!!!! :)):)):)):))

: θελω δευτερο παιδι..το να μου δωσει ομως το εναυσμα η δουλεια..δεν ειναι καπως;; :roll::roll:

Οχι ρε χαζο δεν ειναι καπως...αν ουτως ή αλλως ηθελες 2ο παιδακι απλως οι παρουσες συνθηκες με τη δουλεια σε βαζουν σε διαδικασια να το επισπευσεις! ;)

Οσο για τα αρνητικα που περιγραφεις.....το ιδιο αγγουρι θα φας ειτε τωρα το κανεις ειτε του χρονου!!!οποτε τουλαχιστον να εποφεληθεις και να γλιτωσεις το αγγουρι των δρομολογιων! ;) εκτος κι αν δε θελεις να κανεις 2ο..

: σημερα εκανα κατι πολυ ασχημο..ο γιωργος εβριζε..τον προειδοποιησα,μαλωσα,πηρα με το καλο..κ τελικα..του εδωσα ενα χαστουκι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Εισαι ομως των ακρων βρε εν χριστο αδερφη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: καλα ξεχασε το τωρα μη το σκεφτεσαι(και σκεφτεσαι και πολυ βρε παιδι μου και φοβομαστε μη το καψεις!!! :lol::lol: )

Αργυ τι τελεια τα χελοου κιττυ για τα αυτακια!!!!!!!! εδω ομως που μενω ειναι αχρηστα γιατι ποτε δε κανει τοσο πολυ κρυο! :roll:

Δημοσίευση

α να συμφωνησω και με τη τελευταια ερευνα της Αργυ!!!! :P επισης εχω διαβασει οτι τα παιδια που απο μωρα κοιμουνται πολλες ωρες γινονται πιο εξυπνα γιατι τοτε γινονται οι πολλες συνδεσεις στους νευρωνες του εγκεφαλου!!!

Ακουτε ορε που ειστε κατα της εκπεδευσης υπνου;;;;!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

θελω τις γουνινες κιτες τωρα!

ακους συμπεθερα?

Λουκια πιο πολλα θετικα βρισκω εγω στο 2ο?

δυσκολευμα να απλωσω στην απλωστρα που κρεμεται εξω απο το μπαλκονι...γιατ ποναω?

Αθηναιες,.....http://networkedblogs.com/na9R0 θα παμε?

Δημοσίευση

ναι ρε Ιουλία και εγώ ήθελα να το πω και το ξέχασα, αφωσιώθηκα στα θετικά-αρνητικά!!! :lol::lol::lol: , αυτό με το χαστούκι, εννοείς σφαλιάρα? :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

για μένα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ!!!...... να ξέρεις (άλλη έρευνα :lol::lol::lol: ) ότι δίνοντας σφαλιάρα στο παιδί, εξαρταται από την δύναμη βέβαια, τραυματίζεις τον εγκέφαλό του!!!! :?

εντάξει με μία φορά δεν πιστεύω να τραυματίσθηκε, αλλά μην το ξανακάνεις!!! :!::!:

συμπεθέρα να σου τα στείλω? :P

Δημοσίευση

ενοειταο συμπεθερα!

πες πως θα σου στειλω τα χρηματα καθότι ειμαι και σχετη με τα του εξωτερικου!

τα θελω!

Λουκια... :(:(:( κανε τον μια αγκαλια!

αληθεια πως αντεδραε?

μηπως να του εβαζες λιγο πιπερι?

Δημοσίευση

Kαλησπερα!

Τι λεει?

Γεια σου Εφη με τις χειροπεδες! :lol::lol::D

Βικυ σοβαρα το λες με το πιπερι?Το προτεινεις αληθεια? :o:shock:

Αργυρουλα επισης...Σαν τι σφαλιαρα μπορεις να φανταστεις οτι εδωσε η Ιουλια? :o:o Δλδ

ποοοοσο δυνατη σφαλιαρα θα δωσει μια μαμα που επιτρεπει αβιαστα στο παιδι της να παιζει,σκαρφαλωνει,κατεβαζει ολο το σπιτι ΧΩΡΙΣ να δυσανασχετει η ιδια? :o:o

Αμφιβαλλω αν ο Γ καταλαβε πως αυτο ηταν σφαλιαρα...Μαλλον θα ενιωσε τη μαμα να του διωχνει ενα ψιχουλακι απο το μαγουλο! ;)

Ιουλια σοβαρα ή αστεια...Αρχισες ηδη να το σκεφτεσαι εε??Το 2ο μπεμπε εννοω!!!Καιρος ειναι φιλη μου να σου "ερθει" η αναγκη!!! :D:D Με το καλο κ η συλληψη!!!!! :lol:

Αυτο περι υπνου-εξυπναδας Τονια μου το θεωρεις ή ειναι επιστ. αποδεδειγμενο????Γιατι δεν το πιστευω!Και εγω κ η κορη μου ειμαστε σπιρτα αναμμενα χωρις να ειμασταν ποτε υπναραδικα!και αυτο ΜΟΥ αρκει για να καταριψω την οποια ερευνα!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλησπέρα!Τόνια μένουμε εδώ ένα χρόνο ήδη,πόσο ακομη άγνωστο,μου αρέσει το επαρχία στυλ,μου λείπουν φίλοι κ οικογενεια ,δεν εχω την καλυτερη εντυπωση γ τους ανθρώπους εδω με μερικές εξαιρέσεις... είναι απαίσιοι στην οδηγηση ,κλεβουν την σειρα με προκλητικο τροπο σε τραπεζες κ σουπερμαρκετ κλπ....μπορώ να κάνω μια τεράστια λίστα.Δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου η οικονομικη κριση ,κοινως είναι στην κοσμάρα τους!!!θέλω να γυρίσω πίσω όμως..... :?

Ιουλία και εγώ σκέφτομαι πολλές φορές το 2ο να το κανω πιο συντομα γτ εδω δουλευω παρα πολλές ώρες ,εκτός από τη δουλειά γραφείου δουλευω 7 24ωρες βάρδιες επιπλέον ....αλλά ο Γ πάντα μου λεει οτι μετά θα έχω 2 μικρά παιδιά οπότε το σκεφτομαι...συν το οτι θα γίνουν περικοπές ,600 ευρω κατω το οικογενειακο εισοδημα αυτό το μήνα ,αμα σταματησω να δουλευω θα χάσω άλλα 200 τουλάχιστον, :? και χωρίς βοήθεια ..καλυτερα να περιμένω οταν και αν γυρίσουμε πίσω,τουλαχιστον εκει εχω τη μαμα μου...(όχι οτι βοηθησε ποτε)....

τι άλλα ?τι κάνετε?

Δημοσίευση

Μια βιαστικη καλησπερα!

Ιουλια σκεφτεσαι δεύτερο??? δεν ξερω, προσωπικα βλεπω ΤΟΣΑ αρνητικα στο να κανω κ αλλο παιδι που μονο στη σκεψη με πιανει ταραχη...δεν μπορω να δω τιποτα θετικο..αφου μου κανει κ μενα εντυπωση ποσο πολυ ΔΕΝ θελω δευτερο..Και το σεμπινι μου ειναι καλο μωρε, δεν με ταλαιπωρει πια και τοσο!!

Παντως κ εγω που δεν σε ξερω, δεν μπορω να σε φανταστω ουτε να φωναζεις ουτε να χωνεις χαστουκι..κανα χαδι θα ηταν, οπως λεει η Αναστασια!!

Παντως εγω του φωναζω κατι αγριοφωναρες πολυ συχνα τελευταια κ νομιζω πως το εχω παρακανει..οκ με φτανει στα ακρα αλλα πρεπει λιγο να συμαζευτω..εβαλα μια φωνη 2-3 φορες κ τωρα δεν κοβεται...πως να το κοψω ρε κοριτσια, για πειτε ιδεες??

Ααα σας ειπα, εχουμε αρχισει και κοβουμε το θηλασμο..ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!

Μαρια ωραιος ο Πλαταμωνας! Ειχα μια φιλη εκει κ ειχα παει οταν ημουν εγκυος 3 μηνων (μου ειχε απαγορεψει ο γιατρος να παω, αλλα τον αγνοησα κ πηγα με το λεωφορειο!)...

Ποιοι μετεωριτες θα συγκρουστουν βρε Αργυρω?? καλα εγω 8 οκτ θα ειμαι στη Ρουαντα, αν ολα πανε καλα με την εταιρεια που πεταμε (μπρρρ..)

Νιωθω καλυτερα ψυχολογικα, μαλλον επειδη αυτη την εβδομαδα θα εχω απαντηση απο την Σουηδια...

Το σεμπινι μου καλα ειναι, πηγαμε πισινα σημερα κ εγω γυμναστηριο...ειχα παρει 3 κιλα στην Κρητη, ευτυχως εδω τα εχασα παλι και ξεφουσκωσα..αχ το φαγητο της μαμας τι κανει!!!

Παω να φαω μηλο και να δω ταινια..το μικρο κοιμαται..

Δημοσίευση

Αργυ αντε καλε που εδεσες σχοινι κορδονι το χαστουκι της Ιουλιας!!!!!!σα χαδι που λεει και η Αναστασι!!!!! :lol::lol::lol::lol: ασε που μπορει και να το φανταστηκε τοσο που σκεφτεται και να μη το εδωσε καν!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αναστασι δεν ειναι δικια μου θεωρια βρε...ερευνες λεει εδειξαν οτι τα παιδια που κοιμουνται περισσοτερο απο μωρα γινονται πιο εξυπνα...τωρα αν εσυ και η Αννυ κοιμοσασταν περισσοτερο ισως τωρα σας ειχε παρει η ΝΑΣΑ!!!!! :lol::lol::lol::lol:

επισης ελεγε οτι οι γυναικες ειναι εξυπνοτερες απο τους αντρες γιατι υπαρχουν περισσοτερες συνδεσεις μεταξυ του δεξιου και αριστερου τμηματος του εγκεφαλου! ;)

Φρανιτακι ουτε εγω στη θεση σου θα σκεφτομουν 2ο...εσυ εισαι καθε τρεις και λιγο και αλλοθ,που να σερνεις 2 παιδια;;;;με το Σεμπινι ειναι πολυ πιο ευκολο,αλλα με 2 πολυ δυσκολο! :roll:

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα! :D

Αργυ ειπαν οτι ειναι επικινδυνη η συγκρουση των μετεωριτων ή απλως ενα φαινομενο που συμβαινει;;;

Γιωτα καλα τζιμανια οι Χιωτες βλεπω!!!! :evil: δυσκολο κι εσενα να αποφασισεις για 2ο με το να μην εχεις σταθερη βαση ε;;;; αλλα για τη βοηθεια οπως λες κι εσυ δε σε βοηθησε κι εσενα η μαμα σου οποτε και παλι στα δικα σου ποδια θα βασιστεις.. :roll:

Βικυ που πονας;;; :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...