Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναι καλε γιαυτο ...και εγω λυπηθηκα τα λεφτα ...που να το ηξερα !!!!!

τωρα φοβαμαι μην τους παρουν σουμπιτους και πανε ...αμαν παναγιτσα μου μου εχει πεσει απο χθες μια πλακα πανω στην καρδια μου ......

Δημοσίευση

καλε αυτοι οι αντρες θελουν να τους αφηνεις βιβλιαρακι με λεπτομερεις οδηγιες!!

δεν εξηγειται αλλιως!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις τωρα επειδη δε θελω να κοιμαται απο τις 9

κανουμε το εξης

οταν τον βλεπω οτι πανε να κλεισουν τα ματια του παμε στο δωματιο κ μαζευει ΟΛΑ τα παιχνιδια του

τα βαζει ΟΛΑ στη θεση τους, θυμαται μεχρι κ σε ποιο συρταρι βαζουμε το καθετι :lol::lol:

μετα βαζουμε φανελακι, καθαριζουμε μυτουλα κλπ βαζουμε παμπερς

ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα κ βλεπουμε πω πω πω ποσο σκοταδιεχει εξω :lol:

βαζουμε το φωτακι μας στη πριζα κ καληνυχτα σας!!

ετσι κοιμαται κατα τις 10 παρα τεταρτο

πολυ νωρις καλε μου φαινεται 9, μετα σηκωνεται απο τις 8 κ δε μπορωωωωω

ναι βενι μεταναστες μας θελουν, σκορποχωρι απο εδω κ απο εκει

αλλα εγω εδω θα μεινω!! πως θα σε ταλαιπωρω αλλιως??? κ ποιος θα ακουει τις σχιζοφρενικες μου αποριες?? :lol::lol::lol: λιγους σας εχω, αν φυγω κιολας θα αρχισω τα χαπια!

Δημοσίευση

Αφρο :(:(:(:(:(:(:(:o:o:o:o:o:o:o

ολα καλα θα πανε!

θετικες σκεψεις!

οσο για το αν μας θελουν μεταναστες?

σιγουρα!

Καλε κοιμουνται 9 και 10?

η μ-ι κοιμαται 12!

σημερα βαριοταν να μαζεψει τ απαιχνιδια της και τη μαλωσε ο Π.

και εκεινη του ελεγε

"το ξερω οτι πρεπει να τα μαζεψω αλλα ειμαι κουρασμενη για να το κανω ολο μομη μου!"

"εσυ που εισα καλος μπαμπας δε θα αφησεις το κοριτσακι σου να κουραζεται"

καποια στιγμη την πηγε στο δωματιο της σπρωχνοντα απαλα απο την πλατη

και του λεει

"οι μπαμπαδες δεν κανουν ετσι στα κοριτσακια τους, μπορει να γλιστρισω και να πεσω και μετα θα ποναμε και οι2"

Δημοσίευση

η ενσταση..παπαλα!εγινε ανακοινοποιηση κ δεν αλλαξε τιποτα! :roll:

βενη οπως τα λεει η λενα ειναι..καλυτερααπο ο,τι θα τα εξηγουσα εγω τα εξηγησε!μπραβο λενακι!

επισης,για την ιστορια,εχω υπηρετησει κ στη δ δωδεκανησου,δυσπροσιτα νησακια,με δικη μου επιλογη..δεν υπηρχε αλλος τροπος να μαζεψω μορια κ να ερθω γρηγορα κοντα..περασα κ απο τον εβρο..

σιγα μην μπορουσαν πλεον να με μετακινουν οποτε τους καπνισει απο νησι σε στερια κ αντιστροφα! :evil:

μεσα στην περιφερεια ομως που ανηκω μπορουν να κανουν ο,τι θελουν εφοσον δεν υπαρχει οργανικο,δηλ.μονιμο κενο,σε καποιο σχολειο..

η κουμπαρα της λενας δεν εχει μεταθεση εδω,ηρθε με αποσπαση,δηλ.για 1 χρονο, η οποια δεν ανανεωθηκε..εγω εχω παρει μεταθεση εδω,πιο μακρια απο εκει που με στελνουν φετος,δε γινεται να παω!

σας τα επρηξα..συγγνωμη..αρχιζω να ψαχνω θετικα στην περιπτωση μου..θα βρω..που θα παει..

λενα τί παθατε ρε! :shock::shock::shock: Φανταζομαι πονο ο μικρος.. :(

καλε..γεννησε η γυναικα του αλεξανδρου;

δεν ντρεπεσαι ρε να λες για ωραρια υπνου;;;φτου σου!δευτερα πρωι στις 7 να εισαι ετοιμη..παμε σταυρό ημερησια! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βενη τωρα τελευταια κ εμεις κανουμε τουρνε μεσα στο σπιτι για τον υπνο.. :roll::roll: τα νευρα κροσσια!δεν εχει κ καγκελα το κρεβατι του κ σηκωνεται,παιρνει ενα μεγαλο σατεν μαξιλαρι στο ενα χερι,ενα μικρο στο αλλο κ τριγυρναει σαν το αστεγο! :lol::lol:

τα αρθρα που βαλατε δε τα διαβασα..αυριο ισως..ακομη ειμαι στον κοσμο μου..

καλο βραδυ σε ολες!φιλακια!

Δημοσίευση

ΚΑΛημερα!

ολες κοιμαστε?

δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα!

παω τουαλετα καθε 1 ωρα!

ζεσταινομαι αλλα με ενοχλει το αιρκοντισιον!

κλενω το αιρκοντισιον ..ανοιγω την πορτα ...με ενοχλει η φασαρια!

αχ αχ!

σα τις γιαγιαδες εχω γινει!

Λουκια και τωρα τι θα κανεις?

θα παραμεινεις στη διαθεση η θα πηγαινεις καθερινες ημερησιες εκδρομες?

κατι σε αμοιβαια αλλαγη δεν μπορεις να κανεις?

δυσκολο!

η αποσταση πολυ μεγαλη!

Δημοσίευση

ΚΑλημεραααααααααααα!!!!!

Ιουλια συμβουλη απο τον προφ που τα ψαχνει τοσο διεξοδικα ολααααααα σε σημειο που μου σπαει τα νευρα...Καθε μα καθε φορα που θα φτιαχνεις την αιτηση θα παιρνεις τηλεφωνα στα σχολεια να δεις αν ισχυουν οι ωρες των κενών!!!! :!::!::!:

Επισης , ειχες δηλωσει σταυρο;;;

Τονια ..μπραβο ρε που κοιμαται η μικρη!!!Τυχερουλαααααα!!!Εμενα ακομη ξυπναει.Μπορει και 2 φορες.

Λενα κριμα ρε για το ποδι του!!! :( Καλα αυτη η κουμπαρα τι σοι ειναι και θελετε να την ξαποστειλετε την κοπελα;;; :lol::lol::lol:

Αφρο και για την Κυπρο λένε (για το πετρελαιο) και για το Καστελοριζο λενε (οτι θα το πουλησουμε) και οτι θες λένε!!!!

Βενη σοβαρα δε σου πειραζει τα μπιχλιμπιδια;;;Καλε μπραβο!!Οντως μεγαλωνουνε τα παιδακια μας!!!

Βίκυ απο τωρα συχνοουριες;;;Κουραγιοοοοοοο

Αντε καλο Σαββατο να εχουμε!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κορες!!! :D

λενα πω πω ανατριχιασα με το ποδαρακι του ανασταση!!!!!!το καημενο πονο που θα φαγε!!!!! :(:(:(

αφρο δε θα γινει τιποτα ρε θα δεις! μολις μας χωσουν και τα καινουρια χαρατσια,θα λυσουν και το θεμα με τα πετρελαια!!!! :twisted::twisted::twisted:

γι αυτο που λετε για τους μπαμπαδες και τα ορια,ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με τον αλεξ και το μακη!!!!! εγω η κακια και ο μπαμπας ο καλος που λογω τυψεων επειδη δουλευει πολυ του εκανε ολα τα χατηρια και του μαθαινε και καινουρια χουνερια(βλεπε ποτηρια φιλιππου!!!!)..

μαλλιασε η γλωσσα μου και σκοτωθηκαμε παμπολλες φορες για να συνειδητοποιησει καποια πραγματα!!!!! φετος ομως στην αδεια του που εμεινε λιγο παραπανω εστο σπιτι και ειχε αναλαβει εκεινος τα περισσοτερα του αλεξ,τα ειδε ολα κολληομενα!!!!!!! τον εστειλε αδιαβαστο ο μικρος και καποια στιγμη αρχισε να φωναζει πιο πολυ απο μενα!!!! :lol::lol:

αφου μου ειπε οτι στη δουλεια δε κουραζεται τοσο πολυ!!!οχι να δει τι τραβαω τοσο καιρο!!!! :twisted:

λοιπον η ιδεα της αυστραλιας μου αρεσει πολυ εμενα!!!!ρε σεις δε κανουμε ενα γκρουπ να παμε ολες μαζι!!!γαμω θα περασουμε!!!!!!! :lol::lol::lol:

βικυ μου θυμιζεις εμενα στις εγκυμοσυνες!!!!αυπνια,συχνοουρια,νευρα και ολα με ενοχλουσαν!!! :roll: 6 μηνες μεινανε...το εφαγες το 1/3! ;)

Δημοσίευση

καλημερες πανεμορφες!!

βικυ μου..θα κανω καθημερηνες ημερησιες εκδρομες! :D:D

γελάω γιατι δεν αντεχω αλλο..

παναγιωτα..δυστυχως ναι!το ειχα βαλει τελευταια επιλογη με το σκεπτικο οτι ισχυουν ολα τα κενα που μας εδωσαν!αρα,αφου ημουν π.χ.16η εβαλα 16 επιλογες για να αποφυγω να τοποθετηθω αυθαιρετα οπου θα ηθελαν,εχει κ χειροτερα απο τον σταυρό,απο αποψη κακου δρόμου..

τα κενα ηταν ισαριθμα των εκπαιδευτικων,αρα σιγουρα ολοι καπου θα πηγαιναμε!

εκ των υστερων..τα κενα μειωθηκαν στο μισο! :shock::shock: κ καταληξαμε εδω που καταλήξαμε!

το καλυτερο στο ειπα;θα ειμαι στο λυκειο κ θα συμπληρωνω κ ωρες στο επαλ σταυρού! :o:o:o:o:o:o:o:o

θα ειναι μια καταπληκτικη χρονιά γεματη εμπειρίες,χιλιόμετρα κ πολλές γνωριμίες! 8-)8-)

αξέχαστη θα μου μεινει :roll::roll:

ειδα ακριβως τα χιλιομετρα..ειναι 160,80 πηγαινε κ 80 γύρνα..

τη δευτερα θα κανω τη διαδρομη με τον χ. συνοδηγό..την πρωτη εβδομαδα μου ειπε καλυτερα να εξοικειωθω ετσι κ μετα να αρχισω τα γκρουπ με συναδελφους..μη τους παρω στο λαιμο μου ακομη δε τους γνώρισα! :lol:

βικυ μου συχνοουρια;απο τωρα,ε;κουράγιο..

καλα,οι ατακες της μ.ι. απλα δεν παιζονται!φοβερή!! :lol::lol::lol:

επισης αφρο..δεν καταλαβα τί ακριβως,αλλα κατι σοβαρα σε απασχολει σε σχεση με τον κ. κ το καραβι,κατι για την κυπρο..θα διαβασω κ θα καταλαβω..παντως ευχομαι οι ανησυχιες σου να φυγουν συντομα!φιλακια!

καλημερα τονια!εμεις ειμαστε κ οι δυο οι καλοι! :lol::lol:

βασικα..εγω ειμαι πιο υποχωρητικη νομιζω..αλλα φωναζω οταν νευριαζω πολυ..

ο χ. επειδη λειπει περισσοτερο,αναγκαστικα δεν προλαβαινει να εκνευριστει κ να φωναξει! :roll:

τωρα ομως που θα ξεκινησω να εκδραμω καθημερινα σε μερη εξωτικα,θα αλλαξουν αυτα! ;)

καλο σαββατο σε ολες!να χαιρεστε σοφίες,αγάπες κ αλπίδες που γιορτάζουν!!

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

απο τη στιγμηπ πυ δεν μπορεις να κατι ...απλαυσε τη διαδρομη!

θα σου περουμε δωρο καλαθακι πικ νικ και οι χρυσοχερες θεσαλονικιες θα φροντιζουν να σου το γεμιζουν!

υπομονη!

παω σουπερ μαρκετ με τη Μ-Ι!

- Μ-Ι δεν θα ζητησεις κατι που πραγματικα δδεν χρειαζομαστε

- γιατι δεν εχεις λεφτα

- δεν χουμε λεφτα για πραγματ που δεν χρειαζομαστε!

- τοτε μπορουμε να παρουμε πατατακια που τα χρειαζομαστε να τα φαμε !

- νομιζω οτι δεν ειναι απο τα απαραιτητα

- τοτε ενα φουστανακι για την μπαρμπι?

- αυτο σιγουρα δεν το χρειαζομαστε...

- τι λες το χρειαζομαστε....ειναι γυμνη και τη βλεπει ο κεν

- εσυ γιατι εχεις ρουχα και δε σε βλεπει γυθμνη ο μπαμπας?

-................

Δημοσίευση

βικυ εχω πεθανει με τις ατακες της μ-ι!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ειναι φοβερη η ατιμη!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ιουλια υπαρχει κι αλλο θετικο στην υποθεση...θα γινεις σοφερακι πρωτο με τοσα χιλιομετρα καθημερινα!!!!! :lol::lol::lol:

χθες το απογευμα ημασταν με τον αλεξ στο κηπο,παει να ανεβει στο μηχανακι του μακη κι εκει που καθεται γλιστραει και σκαει με τα μουτρα κατω!!!!! εφαγε πηγουνι,χειλια και λιγο το χερι...τον βαζω για υπνο το βραδυ,καθομαι να αρμεχτω και τον ακουγα που κατι μουρμουραγε αλλα δε καταλαβαινα...καποια στιγμη τον ακουω και με φωναζει απελπισμενος,παραταω το θηλαστρο και παω να δω τι θελει..."τι επαθες παιδι μου" του λεω και λεει"δε το βρισκω" , "ποιο δε βρισκεις;;" "που χτυπησα απο τη μηχανη του μπαμπα!!!να αυτο ειναι που επεσα στη πυλωτη,αυτο με το ποδηλατο,αυτο που ετρεχα με τη γιαγια...που ειναι αυτο που επεσα απο τη μηχανηηηηηηη του μπαμπααααααααααα"!!!!!

εκανε απολογισμο των χτυπηματων και εχανε ενα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τονιααααααααααααααα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λατρευω αλεξ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ακου εκει δε το βρισκω!!ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΣΑ! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Βίκυ η μ.ι. σε ταπωσε κανονικα,ε; :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol:

τσαουσα απο τωρα!!!!αχ ειναι υπεροχη αυτη η ηλικια!!

αργυρουλα καλημερα!ή μαλλον..καλησπερα!!

κοριτσια το θεμε με τις βρισιες με εχει φερει σε δυσκολη θεση..

εχθες στο παρκο ηταν μια γιαγια με το εγγονακι..κ ρωταει τον γιωργο πώς τον λενε..ε ενταξει λεω,δε θα απαντησει..

κ αυτος γυρναει κ της λεει γιωργο κοτα μαλακα! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

κ το επανελαβε 3 φορες :shock::shock::shock::shock:

εγω να ανοιξει η γη να με καταπιει.. :oops::oops::oops::oops::oops:

το "κοτα"το βαζει πριν απο καθε βρισια..κ δεν μπορω να καταλαβω πώς του ηρθε.. :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

τΟΝΙΑ κανει απολογισμο το παιδι και δεν του εβγαινε!

χαχχαχχαχ!

Λουκια...οταν η Μ-Ι ακουγε καμια λεξη απο βρισιες και την ελεγε(σπανια) της ελεγα οτι δεν ειναι καλη κουβεντα και την επομενη θα της βαλω πιπερι!

ενοειται πως ποτε δεν της εβαλα ...γιατι δεν ελεγε...αλλα φοβοταν κια μονο πο την κοτουσα εκλεινε με το χερακι της το στομα!

αυτο που κανει ο δικος σου το εκανε ο ανηψιος μου...ηα δελφη μου αδιαφορουσε....ε καποια στιγμη του ειπα οτι τον καταγραφω σε βιντεο με το κινητο και θα τον βαλω στο ιντερνετ και θα το στειλω σεολα τα παιδκα που εβλεπε και θα τον φωναζουν απ την τηλεοραση ετσι....εεεε δεν του αρεσε καθολου...το περιορισε ....ακομα και τωρα μπροστα μου δεν λεει κουβενετες!

μετα το σουπερ πηγαμε για καφε και μπυριτσα....εδω διπλα σε ενα καφε!

φωναζε τη κοπελα ου το εχει με το οναμα της και πηγαινε και της ελεγε....

--"η ατζελα, η μαμα μου και η θεια μου θελουν μπυρα"

- τι μπυρα ρωτουσε η κοπελα...

---"2 κοκκινες(amstel) και 1 πρασινη(heineken)

χωρις να της πουμε εμεις τ αχρωματα...

---η κοπελα αφωνη

- ¨εγω θελω χυμο"

- τι χυμο ρωτουσε η κοπελα

-- "μισο λεπτο να ρωτησω γιατι σε καποιους εχω αλλεργια"

ερχοταν με ρωτουσε και παρηγγειλε αναλογα

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γελαω με τον Αλεξ και την Μαρια Ιωαννα!!!!

Ιουλια μου νομιζω οτι οπως τον επαινεις και τον ενθαρρυνεις οταν κανει κατι καλο ετσι οταν θα βριζει θα πρεπει με ηρεμο τροπο να του λες οτι αυτα που λεει δεν ειναι ωραια λογια και σε στενοχωρουν!!!

Ας ελπισουμε καποια στιγμη να το κοψει.

Μεταξυ μας παντως εγω οταν ακουω 2-χρονα να βριζουν με πιανουν τα γελια ρε γμτ... :oops::oops::oops: τα λενε τοσο χαριτωμενα... :lol::lol::lol::lol:

Επισης σκεφτηκα τα καλα τα σταυρου

1)ΘΑ εξασκηθεις φοβερα στην οδηγηση

2)Θα ερχεσαι σε καθημερινη επαφη με τη φύση

3)Θα κανεις μαθημα πανελληνιων και ετσι θα μπορεις να βοηθησεις παιδια που λογω οικονομικων προβληματων δε θα μπορουν να πανε σε φροντηστηριο

4)ετσι ομορφη που εισαι και με τη γυμνασμενη γαμπα θα πεισεις τους μαθητες του Επαλ να διαβασουν ιστορια και λογοτεχνια βρε!!!!!

5)Τον Ιουνιο στην εξεταστικη θα παιρνεις τον Γιωργο μαζι και θα πηγαινετε για μπανακια!!!

εεεεεεεεε ..θες και άλλα;;; :lol::lol::lol:

Μιλαμε τα χω παρει..Μενουμε σε μια σκατοπεριοχη ..πιο δυτικα δε γινεται..διπλα στο Σκαραμαγκα μιλαμε...ολο ανηφορες :evil::evil::evil:

και μου λεει ο αντρας μου οτι θα δωσουμε 8 ευρω το m^2.........Γκρρρρρρρρρρ..Πιο πολλα και απο τα βορειο ανατολικα προαστια........ :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Πια ιν μωρη τρελη ....που αμα φυσηξει ο αερας αντιθετα βρωμοκοπαει ο τοπος και τρεχω να μαζεψω τα ρουχα απο το μπαλκονι... :lol::lol::lol:

Ασεεεεεεεεε

Καλα και εσεις εκει με το Χυτα.... :roll::roll::roll:

Αντε απο Τριτη λεει θα δροσισει..αμην..εχω σκασει!!!!

Δημοσίευση

ax παναγιώτα μου!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ!Κάθησες κ εκανες λιστα με τα θετικα του σταυρού!! :x:x:x:x:x

εκει με τη γυμνασμενη γαμπα κοντεψα να πεσω κατω απο τα γελια! :lol::lol:

να συμπληρωσω οτι θα παρω πολλα μορια κ του χρονου θα μπορω να διεκδικησω μια οργανικη κοντα! ;)

κ τελικα λοιπον...καταληγουμε οτι η τοποθετηση μου ειναι ο,τι καλυτερο απο καθε αποψη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για τις βρισιες..ακολουθουσα τη "λυση"της αδιαφοριας,ωστε να μην τον ενισχυω..αλλα προφανως δεν πιανει..θα συνεχισω λοιπον με νουθεσιες,αλλα αμφιβαλλω για το αποτελεσμα..ρε συ,οντως εχει πλακα οπως βριζουν,αλλα ξερουμε οτι δεν ειναι αστειο.. :roll::roll:

τοσα πολλα θα πληρωσετε;εμεις δεν ξερω ακομη..δεν ασχοληθηκα.. :oops::oops:

οταν ηρθε το ραβασακι απο την εφορια,εμειδη φορολογηθηκα μονο εγω ως δημοσιος υπαλληλος,ο χ. θα πληρωσει φορο επιτηδευματος ή καπως ετσι,χωριστα,ο χ. μου ειπε γελώντας να το πληρωσω εγω αφου αφορα δικα μου εισοδηματα! :evil:

κ εγω τωρα σκεφτομαι,οτι αφου το σπιτι ειναι στο ονομα του,θα πληρωσει αυτος το νεο ραβασακι για τις κατοικιες! :mrgreen::mrgreen:

λογικα δε σκεφτομαι;; :lol::lol::lol:8-)

βικυ εσεις πού μενετε; :roll:

εκανα ενα παστιτσιο μουρλια!το εχω τσακισει!κ πρεπει να ειμαι σε φορμα τη δευτερα που θα παρουσιαστω σε νεο περιβαλλον..αυριο αφαγια! :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!!!!! Τι κανετε?

Κοιμουνται ολοι και σηκωθηκα να φαω παγωτο με την ησυχια μου και να σας διαβασω! :D Για να δω αν θα προλαβω να γραψω τιποτα....

Ιουλια στεναχωρεθηκα γμτ που σε βαλανε τοσο μακρια :( Δεν σε φοβαμε ομως εσενα θα βρεις τροπο να τα καταφερεις ολα ;) Καλα θα γινεις μια σοφερινα αλλο πραμα! :D Και η Ε. λεει βρισιες που μου ξεφευγουν πανω στα νευρα μου αλλα της λεω ηρεμα οτι δεν ειναι σωστο και οτι τα παιδακια δεν κανει να λενε τετοιες λεξεις. Βεβαια καμια φορα τις θυμαται και τις λεει. Χθες ελεγε: οχι ρε πουστη μου κοιτα τι κανει παλι ο μικρος! Εβλεπε τον Γ. που ηταν ορθιος! :lol::lol:

Συμπεθερα αμαν τον καημενο τον Αλεξ μωρε...Καλα ποσο γελασα με τους απολογισμους του! :lol::lol::lol: Δεν ξερει να γραφει κιολας να του ελεγες να τα σημειωνει σε ενα χαρτι :lol: Η νυφουλα μπουσουλαει αληθεια? Με το φαγητο πως τα παει?

Βικυ ειναι φοβερη η Μ-Ι !!! Μα τι μυαλο!!! Πως πας εσυ με την εγκυμοσυνη?

Λενα πονεσε η ψυχη μου ρε με αυτο που επαθε ο Α. :( Πως ειναι σημερα το ποδαρακι?

Αφρο ρε ολο θελω να σε πω με γεια για το μαλλι και ολο το ξεχναω!! Εμενα μου αρεσε πολυ ετσι! Σου παει! :) Πες τον Κ. να μην σκεφτεται ετσι. Τα παιδια μας δεν σταμαατανε να μας αγαπανε οτι και να τα κανουμε! Απλα του κακοφανηκε που του φωναξε και νιωθει ετσι.

Γωγουλα να του παρεις και τα σωβρακα του φουστη του κερατα! Δεν την γλιτωνει με τιποτα!

Προσπαθω απο χθες να βαψω τα νυχια μου και δεν με αφηνουν! Εχω βαμενα μονο τα 4 δαχτυλα απο το ενα χερι και μαλιστα βγηκα και ετσι εξω :lol::lol: Καλα που δεν φαινεται ομως γιατι ειναι σχεδον στο χρωμα του νυχιου. Παω να βαψω και τα αλλα αν προλαβω! Φιλια σε ολες!!!!

Δημοσίευση

συμπεθερα παλι καλα που δεν εκανες κανενα κοκκινο να βγεις εξω σα τη τρελη με τα μισα αβαφα!!!!! :lol::lol::lol:

καλα αυτο το "ρε πουστη μου" το λεω κι εγω συνεχεια!!!ευτυχως ο αλεξ δε κανει παντως αναπαραγωγη παρολο που εχει εμενα για μαμα!!! :P

βρε μαρακι πως γινεται να μη το πληρωσουμε αφου θα ερθει με το λογαριασμο της δεη;;;; :?

Δημοσίευση

Kαλησπερα σας!Τι κανετε?

Δεν εχω κεφια...

Λενα πως ειναι το νυχακι?

Ιουλια :lol::lol::lol: τελικα ειναι σουπερ ο σταυρος εε?! :lol::lol::lol:

Τονια απιστευτος ο Αλεξ!Ακους εκει εχασε ολοκληρη πληγη...!!!!!! :lol::lol:

Μαρια εγω δεν θα πληρωσω τιποτα :P:P Ας μου παρουν τα στρινγκ.!!!Βασικα εγω ειμαι εργαζομενη κ εχω σπιτι στο ονομα μου....Ομως δεν παω στη δουλεια,δεν παιρνω μισθο,δεν εχω δει καλα καλα το σπιτι... :o:o:o

Βενετια χαιρομαι για την τελεια μερα σας!!!!!

Παναγιωτα δε θυμαμαι τι ηθελα να σου πω..Κατι για το Ν και τον παιδικο...Στο σπιτι τρωει?

Πηγα στην εκθεση σημερα,ειχε ενα περιπτερο "playland"...Βασικα μια χαζομαρα ηταν γενικως.Φουσκωτα,καρουσελ,αυτοκινητακια κλπκαι σε καθενα απο αυτα πληρωνες 2ε τη φορα!!! :o:o:o Δεν παει καλα ο κοσμος,αληθεια σας λεω!Και δεν παω σε παιδοτοπο να παιξει οσες ωρες θελει το παιδι αν καιγομαι για φουσκωτα?!

Ειχε ομως κ παραστασεις απο παιδια(δημοτικο-γυμνασιο) και ηταν ωραια!Η Αννυ συμμετειχε ως κοινο κανονικα κ το χαρηκε!!!

Μετα πηγαμε με τον πατερα της στο καφε κ μετα για φαγητο!

Σας χαιρετω!Α!Αυριο θα βγουμε με τη Νατασα!!!Ωραια εε???? :D

Δημοσίευση

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Θα το πετάξω το σκατόκουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..........

Μου γύρισε τα μυαλά. Από τις 10 παιδεύομαι να γράψω...................................

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Καληνύχτα σας!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

παναγιωτα καλη ειναι η κουμπαρα μας, απλα επειδη τσακωθηκαμε ειμαι ακομα λιγο "καπως" απεναντι της. γενικα οταν τσακωνομαι με καποιον για λογο ο οποιος στην πραγματικοτητα δεν υφισταται δε μπορω, ξενερωνω κ δε θελω ουτε να του μιλαω ουτε να ασχολουμαι..

με πεθανες με τα υπερ του σταυρου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ιουλια δευτερα εχουμε βολτιτσα ε?? τι καλα!!

τοσο μπινελικι ρεσυ το αγγελουδι σου?? κ φαινεται τοσο αθωος!! :lol::lol:

ρε για το ραβασακι που λες, κ σε εμας φορολογηθηκα μονο εγω, αλλα κανουμε κοινη φορολογικη δηλωση με τον τολη.. δηλ θαερθει κ ξεχωριστο για αυτον???

τονια τελειος ο αλεξ!!! πολυ γελασα!!

λενακι ετσι ειπε η μικρη?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασι τι εχεις καλο μου κ εισαι ολο πεσμενη??? πρεπει να βρεθουμε επιτελους!!

το νυχακι καλυτερα ειναι, μεχρι το μεσημερι ο αναστασης περπατουσε στις φτερνες (πολυ γελιο ειχε) κ οσο περπατουσε ολο μου ελεγε ενταξει ειμαι μαμα :lol::lol::lol::lol::lol:

το βραδακι που του αλλαξα το χανζαπλαστ ηταν πολυ σιχαμενο... ελπιζω μεσα σε καμια 10ρια μερες να εχει θρεψει, δε μπορω..

σημερα εκατσε με τον τολη κ κολλησε τα αυτοκολλητα στο δωματιο του, εβαλε αστερακια στον τοιχο, παιξαμε, γενικα ηταν πολυ καλος!!

εβαλα στην κοιλια μου ενα μουσικο παιχνιδακι να ακουσει ο μπεμπης..

καλε ηταν τελειος!!! μετακινουσα το παιχνιδακι κ πηγαινε δεξια αριστερα αναλογα με τη μουσικη!!!

ειχε πολυ πλακα η κοιλια μου!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...