Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλε σπουδαζα ...ακομα τυπικα σπουδαζω ....

αλλα αυτο με μεγαλο κοπο απο εμενα απο το γυμνασιο και μετα ...ΑΛΛΑ δεν μπορουσα να παω προς την κατευθυνση που ηθελα και τελικα δεν περασα και στις σχολες που μπορουσα και πετυχα σε μια σχολη που απλα ειχα βαλει στο μηχανογραφικο .....και ηταν μια σχολη που δεν ....δεν με τιποτα ...ακομα και τα μαθηματα που περασα δεν ξερω πως τα καταφερα :lol::lol::lol::lol::lol: τα εργαστηρια με το σπαθι μου αλλα τις θεωριες με σημειωσεις που απλα ετυχαν οι ιδιες ασκησεις :D ...να φανταστειτε περασα μηχανικη ρευστων απο την πρωτη εξεταστικη ενα μαθημα που το χρωστουσαν 300 στους 500 φοιτητες επειδει επεσα σε ασκηση που την ειχα !!!! 8-)

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!

Σημερα εγινε ΤΟ απιστευτο!! Παιζαμε με τον μικρο στο δωματιο της Ειρηνης και σηκωνομαι και φευγω για λιγο. Απο εκει και μετα εκατσε μιση ωρα και επαιζε μονος του!!!!! Ουτε καν με ζητησε!!! :shock: Τον εβλεπα απο εδω που καθομαι και εκανα τον σταυρο μου! Μετα ηρθε εδω, επαιξε τριγυρω και μετα ηρθε πανω μου να κανουμε τα δικα μας! Μα θα τον φαω!!! Μακαρι να το κανει συχνοτερα! :D Η Ε. παλι στην γιαγια της! :D

Μεγαλη συζητηση ανοιξατε...ενα εχω να σας πω.....Ερχονται εκατονταδες διαστημοπλοια απο αλλο πλανητη να μας κανουν πολεμο και θα φτασουν τον Δεκεμβριο του 12!!! :lol::lol::lol: Οποτε τζαμπα σκοτιζεσται! Οτι φατε οτι πιειτε και οτι αρπαξει ο κωλος σας!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυ εγω σε διαβαζω παντα ρε αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια γραφεις πολλα διαφορετικα και τα ξεχναω. Και εμεις σε ρωταμε πραγματα και δεν μας απαντας :P Τι δουλεια κανει ο αντρας σου θα μας πεις και γιατι και πως βγαινει στην συνταξη τοσο νωρις? :P:D Ολες σε ρωτησαμε αλλα απαντηση καμια! :D Πολυ μου αρεσει η Ρ. που ειναι ετσι τσαουσα! Στον παιδικο θα ειναι αρχηγος!

Αφρο και εγω δεν σπουδασα για τον ιδιο λογο με εσενα. Βοηθεια απο το σπιτι καμια οποτε...αλλα δεν το μετανιωνω. Δουλευω απο τα 14 μου και νιωθω ποιο πολυ "ψημενη" απο αλλους που μαθανε περισσοτερα πραγματα απο μενα.

Θου εμενα καθεται κατω αλλα μονο αν ειμαι και εγω εκει κοντα.Ασε που θελει να ειναι συνεχεια ορθιος και οπου βρει πιανεται και σηκωνεται με αποτελεσμα να παθαινω επανωτα εγκεφαλικα. Πρεπει να ειμαι συνεχεια απο πισω του. Αν δεν με βλεπει κλαιει με μαυρο δακρυ. Αυτο με κουραζει πιο πολυ ψυχολογικα. Η ασταματητη γκρινια του.Ενα γριλισμα ακουω ολη μερα και τιποτα αλλο. Με καταλαβαινεις. Μα τι βλαμενη ρε αυτη στον παιδικο. Φωναζει λες και θα σταματησουν τα παιδια με ενα Φτανει. Φαντασου οταν δεν ειναι οι γονεις μπροστα τι κανουν. :roll:

Χρυσα χαλαρωσε ρε με τις δουλειες! Μην κανεις τοσες πολλες σε μια μερα. Μοιρασε τες για καθε μια μερα χωριστα. Εγω ετσι κανω και σωθηκα. Και εμενα ο μικρος οταν ειναι εδω γκρινιαζει πιο πολυ αλλα εμενα το κανει επειδη πηρε απο φοβο την Ε. και φοβαται μην τον χτυπησει. :(

Νατασα τι τελεια η Δ. στην φωτο!!! Φαινεται σαν να φοραει φορεματακι. Την βαζεις στην περπατουρα?

Χθες παρηγγειλα στον Γ. περπατουρα αν και ειμαι πολυ κατα μπας και ησυχασω λιγο αφου θελει να ειναι συνεχεια ορθιος. Γινεται και κουνια και εχει και πατωσια απο κατω που την τραβας αν δεν θελεις να περπατησει το παιδι και απλα να κατσει να παιξει. Αυριο θα ερθει μαλλον. Για να δουμε....

Δημοσίευση

συμπεθερα εισαι για να μας επαναφερεις στην ταξη!

δεν θες να μιζεριαζουμε ....!

συνεχισε!

πολυ χαιρομαι που η Ρ. προσεχει τονΛ.

θΟυλη αν δεν νοιωθεις καλα ..μη τον πας!

Λενακη ειδες ο μικρος?

μπορει με την περπατουρα να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα!

οσο για το "Οτι φατε οτι πιειτε και οτι αρπαξει ο κωλος σας!!"

οταν θα πτωχεσουμε και γινω μοντελο αυτο θα κανω στη βουλγαρια! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

κοριτσια ωραιο θεμα ανοιξατε... κ μεγαλο παραλληλα...

ρε κοριτσια εχω κατι μερες που εχω πολλες ταζυπαλμιες.. μηπως ειναι επειδη δεν κοιμαμαι καλα?

λενακι ελπιζω με την περπατουρα να ηρεμησει λιγο το μικρακι σου!

σημερα ισχυει κανονικα ο καφες ετσι?

αφρο πολυ μαρεσει οπως τα λες!

Δημοσίευση

Αφρο ο γιατρός έδινε ένα ποσοστό 40-60% - αν θυμάμαι καλά - και απλά βρήκαν αυτά τα 2 δείγματα....επίσης άλλα συμπτώματα είναι τα μικρά μάτια, αυτιά και κάτι άλλο στο πρόσωπο....εμένα και οι 2 μου φάνηκαν φυσιολογικοί πάντως!!!! :?:lol::lol::lol::lol:

και :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: για τα υπόλοιπα που γράψατε!!! 8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Θούλη τι να κάνουν και αυτές ρε συ? πώς θα επιβάλλουν την τάξη? !!! :lol::lol::lol::lol: ....τουλάχιστον είχε αποτέλεσμα? σταμάτησαν? :?:

Δημοσίευση

αργυρουλα εγω προσωπικα δε συμφωνω με τετοιες "τακτικες"

ειναι η αρχη για παρα πολλα παιδακια, μερες προσαρμογης, ειναι φυσιολογικο να κλαινε

κ στο κατω κατω αν δε μπορουν να τα ακουνε η αν δεν αντεχουν η δεν εχουν υπομονη κλπ κλπ

ας διαλεγαν καποιο αλλο επαγγελμα!!

με παιδια εχουν να κανουν, κ θα κλαψουν κ θα φωναξουν κ θα τσακωθουν κ θα λερωθουν και και και..

κ αν κανει ετσι οταν ειναι γονιος μπροστα πως θα κανει οταν δε θα ειναι κανεις παρον??? :roll:

Δημοσίευση

Λένα ούτε και εγώ δεν συμφωνώ βρε για αυτό έβαλα και την φατσούλα του γέλιου....συμφωνώ μαζί σου! :D ....και μάλιστα αν φωνάζει έτσι το πρωί που μόλις τα παιδάκια έφτασαν και δεν πρόλαβαν να τους "σπάσουν" τα νεύρα φαντάσου τι γίνεται το μεσημέρι!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Λενάκι μπράβο στον Γιωργή σου!!! :x

Δημοσίευση

Λένα δεν ξέρω αν έχει σχέση ο ύπνος με την ταχυπαλμία, μήπως συγζύζεσαι με κάτι?! :?

τι σου είπε η γιατρός για σάκχαρο? ή το είπες και δεν το διάβαασα? :?

ρε σεις η Μάγδα πού χάθηκε? πώς να τα πάει άραγε η Μαρκελλίτσα? :?:

Βίκυ ο γαμπρός σου μιλάει πολύ, η νύφη μου μιλάει πολύ.....φαντάσου να συναντηθούνε!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Έχω φρικάρει ........ :shock::shock::shock:

Βρήκα μέσα στο μπάνιο ένα κουνούπι του Δυτικού Νείλου.....

Λέτε να μας τσίμπησε;;;;;;

Η Δ έχει ένα τσίμπημα στο κούτελο αλλά δεν ξέρω αν είναι από αυτό..........

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Δημοσίευση

Περιπου Argi.....

Ασπαρομαυρο ήταν πάντως. Το κράτησα κιόλας για να το ψάξω στο ιντερνετ και να το διασταυρώσω.

Πρωτη φορά είδα τέτοιο και μου έκανε εντύπωση.

Γκρρρρρρρρρρρρρ

Δημοσίευση

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ti kanete?

πηγα το πηρα το θοδωρη..βασικα μου το εφερε το σχολικο..κ με ειπε οτι λιγο κοιμηθηκε ο θοδωρης στο σχολειο :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: κανα 20 λεπτο υποθετο..

κ τωρα ΔΕ κοιμαται με τιποτα...

τον εχω μεσα με το μικρο στη κρεβατοκαμαρα...ο μικρος κοιμαται κ ο μεγαλος τον πειραζει :roll::roll::roll:

αν παμε ετσι δε γινετε.δηλ να μη κοιμαται γμτ εδω..δεννννν

τον ρωτησα πως περασε..με ειπε καλα..οτι ζωγραφισε..κ λεω φωναζει η κυρια?λεει ναι..

λεει βαρεσε ενα παιδακι κ το βαλανε τιμωρια στη πορτα :shock::shock::shock::shock:

με πειραξε..οκ καταλαβαινω οτι κ αυτες δε γιετε 20 παιδια να τα κουμαμνταρουν αλλα ρε γμτ 2 μερα..προσαρμογη υποτιθεται ειναι...

κ εχει κ βραχνη φωνη..του λεω εκαλψες?ναι με λεεει..

ουφφφφφφφφφ δε διαβασα ακομα

Δημοσίευση

Apapaaaaaaaaaaaaaaaa!Νατασα χεστηκα πανω μου! :shock::shock::shock: Τι μπορει να παθεις δλδ...

Κοριτσια το τηλ της Βενετιας τελειωνει σε 30?Ξερω αλλη μια βενετια κ δεν ειμαι σιγουρη...

Ο καφες ακυρος αφου ουτε η λενα ουτε η Ιουλια μπορουν οποτε θελω να την ενημερωσω συντομα την κοπελα.

Δημοσίευση

Έχω έναν πονοκέφαλο τρομέρο :?

Λοιπόν πάω το πρωι στο γραφείο και έκαναν κατάληψη κάποιοι σπουδαστές ΜΟΝΟ στο γραφείο μας :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν μας άφησαν να μπούμε 3-4 άτομα. Από όλο το ΤΕΙ μόνο το δικό μου γραφείο :o

Γιατί λέει διαχειριζόμαστε κονδύλια κλπ κλπ και εδώ είναι το χρήμα-κούνια που σας κούναγε-

Εγώ πάντως τους είπα να πάνε να καταλάβουν καμιά εφορία να μην πληρώσουμε κανείς :evil:

Και μου λένε 'Καλά τα λέτε"

Αλλά το χειρότερο?? :evil::evil::evil::evil: Με μιλούσαν στον πληθυντικό και με έλεγαν "κυρία" :twisted::twisted::twisted::twisted: Εγώ δεν τους έβρισα

Ε και μετά φύγαμε και με είπανε μην έρχεσαι ούτε αύριο εδώ θα μείνουμε μέχρι να αποσυρθεί ο νόμος - πλαίσιο. Αλλά από ότι κατάλαβα αύριο θα δουλεύω, σιγά μην κρατήσουν κλειστά αφού δεν ξέρουν γιατί το κάνουν και τι τους γίνεται τα πρόβατα. Αύριο θα πάω και θα μπω. Τέλος

Δημοσίευση

Eπισης ξερετε που ειναι οι συνεντευξεις του μαμμυ?Πρεπει να δω κατι...

Αργυ κουκλια ειναι ρε συ τα μωρα σου!Τι καλα που σπρωχνει ο Λ τη Ρ!!! :lol::lol:

Θουλακι τι να σε πω ρε κοριτσακι...Δεν ξερω...Συμφωνω με τις παρατηρησεις σου για τονβ τροπο που φερονται αλλα κατα τ'αλλα...Μηπως θελεις κ την πιτα ολοκληρη κ το σκυλο χορτατο?

Δλδ να πηγαινει στις 9.30,να τρωει οτι θελεις,να μην κλαιει καθολου,να μην κοιμαται καθολου,να ειναι με μεγ.παιδακια χωρις πιπιλα ή παμπερς για να μην τον πηγαινουν πισω,να γυρναει την ωρα που σε βολευει,μονο 4 φορες τη βδ... :lol:

Δε σε κατακρινω!Και εγω θα ηθελα οοοοολα αυτα και αλλα τοσα αλλα σαν φιλη σου σού λεω πως δε γινεται καθε μερα να τα εχεις ολα αυτα!Δυσκολο αγαπη μου...

Η Αννυ με ξεπατωσε...Κοιμηθηκε στις 4.20 για μεσημερι...Και εκει που λεω θα την παρατησω να κλαιει κ δε με νοιαζει τπτ,κανει ενα προυουουτς κ σκαμε στα γελια κ οι 2!!!Κ μετα μου ζητησε 2 φορες γιογιο...Και τη 2η(εβγαζα καπνους) εκανε 3 σταγονες κυριολεκτικα κ μου ελεγε "μαμα εκανα μικουτσικα-μικουτσικα-μικουτσικα" δειχνωντας με τα δαχτυλακια της αντιστοιχα! :lol::lol::lol: Ααααααχ!

Θα πιω ενα καφεδακι,θα ηρεμισω κ μετα ελπιζω να σχολιασω τα προηγουμενα! :D

Μαρια :lol::lol::lol::lol: "κυρια"!!!!!!

Δημοσίευση

Άννυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: έτσι, έτσι...

Μαρία γιατί ρε συ? εγώ θέλω να μου μιλάνε όπως τους μιλώ, δλδ αν μιλήσω στον πληθυντικό απαι΄τώ και ο άλλος να μου απαντήσει το ίδιο, είναι θεμα ευγένειας και αν κάποιος που δεν με ξέρει μου μιλήσει στον ενικό τον θεωρώ αμόρφωτο!!! :!:

Αναστ. την σπρώχνει και μάλιστα στην ανηφόρα και είναι πολύ βαρύ, ακόμη και για μένα και η Ρ. το απολαμβάνει, σαν την βασίλισσα!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

για αυτό και έβγαλα την φωτό!!!! :roll::roll:

πάλι δεν έφαγε η Ρ. :evil::evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...