Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τί νέα;;;

Ψωνίσαμε, ψωνίσαμε;;;;; :lol::lol::lol:

Αρνούμαι να πιστέψω όλη αυτήν την παραφιλολογιά γιατί μόνο πανικό προκαλέι. Θέλουν να μας τρομοκρατούν καιι να περνάμε στο ντούκου τα μέτρα τους. πχ 'Αν είναι να πτωχεύσουμε και να μην έχουμε να φάμε ας κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να πληρώσουμε το ενιαίο τέλος ακινήτων και να βοηθήσουμε το κράτος'. Βρε ουστ....... Παλιοκοπρίτες.

Εράκη μου τί κάνεις;;;; Ακόμη θέμα με τον Β;;;;

:?:?:?

Έφτιαξα ένα κείκ με χαρουπάλευρο προχθες και έγινε μούρλια! (Θου πες!!!) Κλασικά δεν έβγαλα φωτο να σου στείλω! Σου τα λέω μόνο για να τα λιγουρεύεσαι η κακούργα! Επίσης ρε συ νόμιζα πως είστε στο Τορόντο και όχι στο Οντάριο!!! Άρα the Niagara falls είναι δίπλα σου! Ζηλεύω ρεεεεεεεεεεεε......

Στις Ηπα πήγατε καθόλου;;; Στο Buffalo;

Αργι 150.000 ευρά ή δραχμές;;;;;;; Αν είναι δραχμές εδώ σε 10 χρόνια τα μαζέυουμε!!! Για ευρά δεν το συζητώ. Στην ΄'αλλη ζωή ίσως!!!

Βίκυ θεά! Το σχόλιο όλα τα λεφτά!!!!

Νένη πετάς τη βόμβα και εξαφανίζεσαι; :lol::lol::lol:

Ιουλία ακόμη δεν κατέληξες ε;;; Μα τί κάνουν τα παιδάκια σε παιδικούς με ελέυθερο πρόγραμμα;;;

Τόνια βάλτα σεντούκι και θάψτα καλύτερα!!! Πιο ασφαλή θα είναι!!!!

Σισσάκι περαστικά ρε συ! Γιατί άνεργη; Παίζει κάτι τέτοιο; Τί μαγαζί έχει ο Π;

Θου σόρρυ ρε συ για το μεσημέρι αλλά είμασταν σε δύσκολα φάση όταν πήρες. Εγώ σου είπα τη γνώμη μου. Το πρωί Αντώνης και το μεσημέρι σχολικό. Αν και νομίζω πως δε θέλεις να τον στείλες καθόλου...

Αναστασία μου σε σκέφτομαι συνέχεια. Πολεμάει το μυαλό μου μιλάμε! Σας αγαπάμε ε!!!!

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγραψα στην ομαδα,εκλεισε το ιντερνετ, τα χασα ολα :evil::evil:

Θα σας τα γραψω το πρωι, πρεπει να βαλω το μπιμπι για υπνο...

Μαρια , ο Δ προτεινει σε καποια παιδακι που καθυστερουν την ομιλια τους να ξεκινησουν παιδικο

τα βοηθαει πολυ και στην κοινονοικοποιηση τους

απο αυτη την αποψη κι εγω ειμαι υπερ, αλλα οπως λες κι εσυ , γιγνωσκω :D

Σας αφηνω τσιριζει..... ματς

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

τονια ασε πολυ χαλια ηταν αυτα με τα σωληνακια χτες, αλλα μαλλον ειναι καλυτερα..

ολο θελω να σε ρωτησω κ ολο ξεχναω.. με τη μικρη τι κανεις, συνεχιζεις να βγαζεις ακομα γαλα??

κατερινακι αντε να χαλαρωσεις λιγο κ εσυ σε λιγο καιρο!!

για τη μικρη μην αγχωνεσαι, εχει καιρο ακομα μπροστα της!

για την κολπιτιδα κ εγω ξερω πλυσεις με χαμομηλι..

αργυρω κ εδω περα οι περισσοτεροι δασκαλοι-καθηγητες ετσι κανουν, επιλεγουν εκδρομες σε μερη που δεν εχουν παει. στο δημοατικο βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να πανε στο εξωτερικο..

τα εισητηρια-διαμονη ειναι ολα πληρωμενα..

τι να πει καλε η θου στη μαμα του κοριτσιου? τι μπορει να κανει δηλ? το λιγοτερο να νιωσει ακομα πιο ασχημα που το αφηνει στονπαιδικο..

πω πω παναγιωτα ακου εκει, σνομπαρουν κ αυτες τα 20ευρα??

εγω ευτυχως εχω τη μανα μου :mrgreen:

αναστασι τελεια η φωτο!!!!

καλε κ εγω θα τον αφηνα, αν ειχα τοσο μεγαλο σαλονι οπως η αναστασια, γηπεδο!!

νατασα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ τον τολη τον ειχε πιασει κατι αναλογο μια μερα, ηθελε να παει να σηκωσει απο την τραπεζα οοοοοοολα μας τα (πολλα) χρηματα κ να τα κρυψει :lol::lol::lol::lol:

αχ νατασουλα πολυ συγκινηθηκε με την κορη σου!!

θου φαινεται παντως οτι δε θες να τον στειλεις! νομιζω ομως οτι η καλυτερη λυση ειναι να τον παει το πρωι ο αντ κ το μεσημερι να τον φερνει το σχολικο

ιουλια ακομα ε??? εεε μεχρι τον οκτωβρη εχουμε καιρο!

αποταμιευεις ε?? μπραβο φασουλι το φασουλι μου!

οσο για αυτο που λες για το σνουπι, ετσι οπως το περιγραφεις ουτε εμενα μαρεσε..

κ τι περιμενε απο ενα παιδι 2 χρονων που την βλεπει πρωτη φορα, μηπως να κανει κ κωλοτουμπες??

λενακι ευχαριστω για τα περαστικα!

ετοιμαζει δοντι λες ο μικρος? γιαυτο σεχει τρελανει στη γκρινια???

καλε συμπεθερααααααααααααααααααα χρονια σου πολλα!!!! γερη δυνατη κ παντα αγαπημενη με τον αντρα σου κ τα κοριτσια σου!!

νενι κ εγω θα ηθελα να διαβασω αυτα που λες.. ουτε εγω ειμαι υπερ των παιδικων αλλα δεν το εχω ζησει τοσο απο μεσα οπως εσυ..

αντε μωρε, αυτες οι τρομοκρατιες...

ολως τυχαιως, καθε φορα που περιμενουμε την εγκριση για την επομενη σωτηρια δοση του δανειου αρχιζουν δηλωσεις του στυλ μονο αλλες 20 μερες επαρκουν τα λεφτα, η ελλαδα στο προθυρα της χρεωκοπιας κλπ για να λεμε μετα αααααααααχ τι καλα που δεν πτωχευουμε, ας κατσουμε να μας πηδηξουν. ρε ουστ!!

κοριτσια σημερα απο το απογευμα κ μετα εχω ενα περιεργο-απαισιο αισθημα

νιωθω οτι εχω ανοιξει απο κατω κ οτι ο μικρος χωνει το χερι του κ προσπαθει να το βγαλει εξω

εκανα πολλες δουλειες σημερα κ μαλλον κουραστηκα..

μπορει να ειναι κ χαμηλα ο μικρος κ με ενοχλει τοσο, τι να πω..

κ τωρα ειμαι καλυτερα αλλα εφαγα φρικη νωριτερα!

Δημοσίευση

Μα γιατι να θελουν να αφανισουν τους Ελληνες πλεον;;;;;τι μας φοβουνται αφου εχουμε γινει τοσο βουρλα που ειμαστε για κλαματα!!!!! Το μεγαλειο του πνευματος των Ελληνων νομιζω εχει εξαφανιστει ανεπιστρεπτι!!!! :?:(:twisted:

Εγω παλι πιστευω οτι θελουν την Ελλαδα σα τοπο γιατι ειναι στρατηγικο το σημειο...ή μπορει να θελουν και τα 2 οι εβραιοι..και τον αφανισμο και το τοπο!

Αφρο δεν ειδα αυτα που εβαλε η Ερη γιατι δε μου τα ανοιγει,αλλα μπορεις να πας σε ενα καλο βιβλιοπωλειο και να ζητησεις να σου δειξουν βιβλια δραστηριοτητων για την ηλικια του Μανωλακη..εχει πολυ ωραια με πολυ διασκεδαστικες "εργασιες"! επισης μπορεις να του παρεις παζλ,ξεκινοντας με τα ξυλινα που εχουν αριθμους,χρωματα,ζωα κτλ,παιχνιδια με καρτες με αναλογα θεματα,δακτυλομπογιες και μεγαλα μπλοκ ζωγραφικης(τρελαινονται με τις δακτυλομπογιες,αλλα εγω δε του εχω παρει γιατι τον φοβαμαι! :?:oops: ),να κοβετε με ψαλιδι εικονες και χαρτακια και να τα κολλατε με κολλα(σαν κολλαζ ενα πραμα),να φτιαξετε πλαστελινη με ζυμαρι(νερο,λαδι,αλατι,αλευρι) ,μπορεις να παρεις το βιβλιο και cd της Μαριας Κυνηγου Φλαμπουρα(ονομα ειναι ολο αυτο) με μουσικοκινητικα τραγουδακια και γενικα να ρωτησεις σστο βιβλιοπωλειο τι αλλο σε μουσικοκινητικα εχει...κι αλλα πολλα που δε μου ερχονται τωρα λογω εγκεφαλικης εμπλοκης! :P

Ερακι παλι αρχισε ο Βαγγελακος τα νουμερα;;;; τι θελει να κανετε δηλαδη;;;;

Α μαλλον σε λιγο καιρο θα εχεις 4 φιλους που παρατησαν το δημοσιο!!!!! δε νομιζω να αντεξω πολυ σε αυτο το επαγγελμα με αυτες τις συνθηκες και στη συγκεκριμενη δουλεια δε μπορεις να πεις τα γραφω ολα στα παπαρια μου και δε δουλευω!!! :?

Αργυ με μπερδεψες με τη συνταξη του Γερμανου...αφου συνταξ.στα 67 πως θα παρει στα 54;;;;; :-\

Οσο για το δε παλευεται και με τα 2 ολη μερα στο σπιτι...τελ μι εμπαουτ!!!!! :roll:

Νατασακι Νουνου πηρες;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Λοιπον σκεφτομουν οτι αν γινει καμια μαλακια τουλαχιστον θα εχουμε γαλα για τα παιδια μας γι αυτο λεω να μη κοψω ακομη τις αντλησεις!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Συμπεθερακι αυτο με το γιατρο μου θυμισες εμενα τοτε με τον Αλεξ!!! Ελεγα μονιμως οτι πρπει να παω να το κοιταξει κανενας γιατρος γιατι κατι δε πρπει να πηγαινει καλα με αυτο το μωρο κι ολη μερα να κλαιει!!! τελικα αυτο μια χαρα ηταν...εγω δεν ημουν ετσι που με εκανε νευρασθενικη!!!!! :?:lol:

Ιουλια ενταξει καλε συμφωνω,ετσι οπως το ειπες πριν λεω παει αυτη η μουρλη θα αφησει το Γιωργο να διαλυσει το σπιτι!!!! :lol::lol::lol:

Λενακι και Νενη δε προλαβαινω να σας διαβασω τωρα αλλα σας φιλω!! :-*:-*

Δημοσίευση

Καλησπέρα! :D

Τι μου κάνετε κοριτσάκια;; Κάθε απόγευμα γεμίζετε σελίδες πουλάκια μου έεε;;; :twisted:

Τα διάβασα όλα και τώρα θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας.

Ο Παν δεν έχει μαγαζί δικό του. Είναι υπεύθυνος (διευθυντης) καταστήματος μεγάλης ελληνικής εταιρίας σούπερ μάρκετ. Ε και αφού έχει την αρμοδιότητα να απολύει και να προσλαμβάνει είπα να τον χρησιμοποιήσω ώς μέσο! :oops: Αν και τώρα η πολιτική της εταιρίας είναι να μην κάνει προσλήψεις.

Η Υπηρεσία μου ανήκει στον στενό δημόσιο τομέα, στη δημόσια διοίκηση. Προς το παρόν δεν κινδυνεύω ούτε με απόλυση, ούτε με εφεδρεία, όμως ακούγεται έντονα οτι θα καταργηθουν και υπηρεσίες του στενού δημόσιου τομέα. Τότε θα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες.

Αλλά και πάλι τώρα με το ενιαίο μισθολόγιο, οι οικονομικές μου απώλειες θα είναι τεράστιες, λόγω του ότι οι ΔΕ υπάλληλοι θα πληγούν περισσότερο. Καλα να πάθω, αφού νόμιζα οτι θα είχα δουλειά για πάντα και παράτησα τη σχολή μου (όχι ακριβώς την παρατησα) δε με πήγε κιόλας... :(:(

Όσο για τη δουλειά μου, όσο και να φαίνεται περίεργο δεν εχω να πω τα χειρότερα απο θέμα παραγωγικότητας, αντιθέτως αυτό που κάνω είναι και ενδιαφέρον και σημαντικό.

Και όταν πρωτοπροσελήφθην στα σεισμόπληκτα, μου άρεσε που βοηθούσα ανθρώπους που είχαν αναγκη, αλλα και αργότερα στην τωρινή μου υπηρεσία που ασχολείται με οικονομικά θέματα. Έχω δουλέψει πολύ, έχω ξενυχτήσει στο γραφείο έχω χάσει Σαββατοκύριακα, αλλά δεν το μετανιώνω.

Έχω κερδίσει τον σεβασμό ανθρώπων που εκτιμώ και φυσικά με ξεχωρίζουν από το σωρό συναδέλφων μου που παίζουν το πουλί τους επι 8ώρου.

Έχω αποκτήσει γνώση και αν και δεν επιμορφώθηκα όσο θα ήθελα (Στο τμήμα μου επικρατεί η άποψη οτι στα σεμινάρια πηγαίνουν οι τεμπέληδες), αν και αυτό είναι λάθος γιατί αυτό τελικά μετράει στις κρίσεις, δεν το μετανιώνω.

Αυτά τα έγραψα για να απαντήσω στην Ερη και για να υποστηρίξω την αποψη οτι "μαζι με τα ξερά καιγονται και τα χλωρα".

Δεν αγχώνομαι για το αν θα τα καταφέρω στον ιδιωτικό τομέα, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα τα καταφέρω.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι μετά απο όοοολα αυτά νιώθω οτι έχασα 12 χρόνια από τη ζωή μου, ενώ θα μπορούσα να έχω υπάρξει φοιτήτρια, να κάνω δουλειές του ποδαριού και να καλοπερνάω στο πατρικό μου μέχρι να μου μπει εβεντσουαλι το αγγούρι στον κ@λο...

Είμαι περήφανη για όσα έχω προσφέρει και συνάμα ικανοποιημένη, γιατί ξέρω οτι έχω δουλέψει μέχρι και το τελευταίο Ευρώ που έχω πληρωθεί.

Το τι γέλασα με την οπτική που έδωσες όσον αφορά τους εργασιακούς προβληματισμούς μου ΜΑΡΑΚΙ δεν περιγράφεται! :lol::lol::lol::lol:

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1000 Ευρω το μηνα στεγαστικο!

Άλλη ερώτηση;

Αν και κάτι καταφέραμε την τελευταία 5ετία και αν δεν ήμασταν τόσο ανοιχτοχέρηδες κάνοντας κουμπαριές και άκυρες βαφτίσεις (του παιδιού μας εννοώ) θα ήμασταν καλύτερα. :roll:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πρέπει να φωτογραφήσω τον παιδικο σταθμό της μικρής ρε κορίτσια... Μου φαίνονται παράξενα αυτά που λέτε. Μάλλον πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροι... :?

Τι ξεχνάω;;;

Συγχωρείστε με που ξεχνάω, αλλά ψυχολογικά δεν είμαι και πολύ καλά, όσο και αν προσπαθώ να μην ενημερώνομαι μια καταθλιψούλα την παθαίνω... :(:oops:

Δημοσίευση

αααααααααααααααααααααααα ποσα ειπατε???????? [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

να πω ποοοοσοτη νιωθω τη λενα ...για το γιωργη εννοω..κ μενα ηρεμησε λιιιιιιιιιγο αλλα κ παλι με πνιγει ,,μα δε καθεται πολυ κατω...υπομονη κοριτσακι

αργι καλε οσο ειναι το μερος που κοιμουνται τα παιδακια τοσο ειναι σε μας ο χωρος που παιζουν..μη σου πω μικροτερο

να σου πω οτι στο μισαωρο που χαλαρωνουν η δασκαλ ειχε ενα κοριτσακι σστη αγκαλια της κ χαιδευε τη πλατη :roll::roll::roll:

ο θοδωρης καρεκλα κ τα αλλα μισα κοιμουνταν κ τα αλλα χαζευαν ξαπλωτα :roll::roll:

δε υπαρχει περιπτωση ο μικρος να κοιμηθει 12 ωρο το βραδυ...κ φυσικα οχι σερι..πως να το καταφερω καλε..μα 12??????????????? :o:o:o:o:o

αυτο θα κανω..προς τοπαρον θα το πηγαινω εγω αλλα θα τα βαζω εγω πιο νωρις για υπνο..αντια για 10,30 στις 10//να δουμε..

η αληθεια ειναι οτι δε θελω να παει σχολειο..αλλα καθυσηχαζομαι στη σκεψη οτι παει για 4 ωριτσες..ισα ισα να παιζει κ να τρωει...

σ

επισης αργυρουλα εχει ξεχωριστο χωρο που κοθμουνται αλλα επειδη τα 2 κρεβατια που εχουν μεσα μαλλον δε φτανουν στα παιδια..τα φερνουν κ κει που παιζουν..

η ισως ταπαιδια που ξαπλωνουν στο χωρο που παιζουν να ειναι αυτα που πρεπει να πανε με σχολικο...

τι να πω..

ναι για μιση ωρα τα αφηνουν να χαλαρωνουν..εκει κανουν μαλλον διαλειμμα αυτες..ακυρο για μενα γιατι αν κοιμηθει εκει ο θοδωρης μετα σπιτι δε θα κοιμαται :cry::cry::cry:

σημερα το απογευμα με λεει ο θοδωρης..η κυρια με ειπε ναι κ γω τη ειπα οχι..

τησε ειπε λεω..με το ξανα λεει..λεω γιατι σε ειπε ναι..?κ λεει με ειπε να κοιμηθω κ γω τη ειπα οχι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ τον λεω..αν σε ξαναπει ετσι θα τη πεις οχι θα κοιμηθω σπιτι μου..κ στο σχολικο θα εχεις τα ματια ανοιχτα δε θα κοιμασαι :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για να δειτε ποσο ελλεινο κρατος εχουμε..ηρθε εκτακτη εισφορα κ σε μας κ στο μπαμπακα μου :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ποσο μαλκες ειναι θεε μουυυυυ :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

νοιωθω πονο και συσπασεις!

η Μ-Ι εχει ξαπλωσει και τραγουδα " ειμαι πολυ ομορφη...σα τη μαμα μου...θα γινω νυφη...θα παντρευτω το μπαμπα ...θα με παει ταξιδι στην αετορραχη και τη κιμωλο....θα ψαρευω κοχυλια κια θα τρωω καπουζι"

"α θα παω σχολειο και νθα κανω πρεα ε το λευτερη της ατζελας...α του πει η μαμα του να μου μιλαει....θα μου αγορασει η γιαγια μποτες της μπαρμπι"\

δεν την ποτιζω τιποτα....εκτοςαν το γαλα μου κατι περιεχει!

Δημοσίευση

αυριο θα πατε για καφε?

εγω ερχομαι στο παιδοτοπο αναστασια μονη με τα παιδια..ανετα..α

αλλα το θεμα μου ειναι οτι μετα της 8 που νυστωνει θα φυγω..κ μετα της 8 ο μικρος σεληνιαζεται..κ εγω θα πρεπει να οδηγω κ να ακουω σε οοοοοολο το δρομο τοκλαμα του μωρου..

κ δε μπορω να το κανω..με ζοριζει να οδηγω κ να ουρλιαζει..αποσυντονιζομαι.. :roll::roll:

σισσιω η μικρη με το παιδικο καλα?

βγαλε ντε φωτοοοο

βικυ :lol::lol::lol::lol::lol: μεγα σουργελο ε??????????????

θηλαζει ακομα ?

παυση νηστειας...τα καταφεραμεεεε :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ρεσυ νατασα

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πανεμορφη η κοριτσαρα σας!!!!!

θου ναι θα παμε, εγω δεν ξερω πως θα παω, γιατι οπως σας ξαναειπα αμαξι δεν εχουμε, εκτος αν παρω του μπαμπα μου...

καλα ρε ηρθε κ στον πατερα σου???? πανε καλα??

εμας ευτυχως τιποτα ακομα.. αλλα οπου ναναι θα μας ερθει το ραβασακι..

χαχαχαχα ικυ πολυ γελασα!

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααα!!!!!

ΚΑΛα μωρε σε ολες τις ΠΡΟΚΟΜΕΝΕΣ ΧΑΡΩΠΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ έπεσα;;;; :evil::evil::evil::evil:

Καμια δεν εχει κυρια να της κάνει το σίδερο;;;; :o:o:o

ΑΑΑΑΑ με ολες τις πτωχες κανω παρεα;;;τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

τι κανετε ρε κουκλες;;;

Α δεμπορω αλλο αυτη τη μαλακια της πτώχευσης.Οτι ειναι να γινει θα γίνει!!!!Ε μα πια!!!!

Λοιπον αρχιζω με τη Σισσιώ...ποτε ενοιωσες κοριτσακι μου ρατσισμο που εισαι δημ.υπ. και απο ποιον;;;;

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ζητω συγγνωμη απο τη θουλη που ειναι κομμωτρια αλλα ειναι και γαμω και απο οποια κοπελα εχει δουλεψει σαν πωλητρια)

Κοιτα Σισσακι χεστηκα αν μας κοιταζει με μισο ματι η φουρναρισα, η πωλητρια ,η κομμωτρια ,η περιπτερου η μανικιουριστρια η τηλεφωνητρια η τραγουδιστρια η καθαριστρια η..... η....... και η καθε ηηηηηηηηηη :evil::evil::evil::evil:

οκ;;;

οταν εγω στο λυκειο ξεσκιζομουνα στο διάβασμα αυτες ξεσκιζοντουσαν στα τσ$%^%$%$κια...αντε το πολυ πολυ να εχουν τελειωσει κανα τει αντιστοιχου βεληνεκους με τις ιχθυοκαλλιεργειες Μεσ.

απορω αν ξερουν την προπαιδεια,πως να κλεινουν ενα ρημα και που βρισκεται η Γουαδελουπη(καλα ουτε και εγω ξερω :P:P )...

Συγγνωμη αλλα κριτικη απο τετοια ατομα δε δεχομαι ρε Π...στη μου!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ε μα πια..τα πα και ησυχασα.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Μου λενε εισαι τυχερη που διοριστηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε μαλακα..καθομουνα και τα ξυνα και μου ρθε ο διορισμος... :evil::evil::evil::evil: Αι στο διαολο πια..τα πηρα πρωι πρωι...

ΕΡΗ μου καταλαβαινω τι εννοεις...αλλα οταν δουλευεις 30 χρονια στο δημοσιο και εισαι και παραγωγικος δεν ειναι αδικια να σου πουνε στα 55 ξεκουμπιδια;;;; :!::!::!::!:

Η αρση της μονιμοτητας θα φερει μεγαλο κοινωνικο πλήγμα!!!Πρεπει να σκεφτομαστε ολες τις παραμετρους.

Πω πω κολησα τωρα...δε θυμαμαι τι ηθελα να γράψω.

εννοειται πως υπαρχουν και παρα πολλοι ,με πτυχια και προσοντα που δεν μπορουν να βρουν δουλεια...Και παλι ομως...........ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!

Δημοσίευση

Α να τι αλλο ηθελα να πω!!!!

Εμας το ραβασακι ηρθε 650 και δεν εγινε συμψηφισμος με την επιστροφη.

Σημερα θα παει ο αντρας μου στη Δου για την επιστροφη χωρις να τους δειξει το ραβασακι...

θα σας πω αν του τα δωσουν....

Βικυ ....ρωταγες για ωδειο ε;;;ο Νακας κανει τμηματα για μικρα παιδια.δε ξερω αν εχει κοντα σας.

Φρανιτα..τελικα σε ποια χωρα σας ειπαν να πατε;;;

Καλημερα Αργυρουλα...σορρυ για το παραλληρημα πρωι πρωι... :oops::oops::oops:

Θου θα σε τηλ πιο μετα να τα πουμε για τον παιδικο γιατι και στον Νικολα το ιδιο χαζοπρογραμμα εχουν.... :?:?:? 12 τα ταϊζουνε και μετα τα αφηνουν στην τυχη τους...Ελεος...και εγω ηθελα να πηγαινω 1μιση να τον παιρνω αλλα θα εχει βαρεθει ο ερμος.Σαν τον Θοδωρη θα ειναι....

Ιουλια καλη τοποθετηση!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Παναγιωτα μου μην συγχιζεσαι!!! Ομολογω πως και εγω εχω μια προκαταληψη με τους ΔΥ διοτι εχω δει και παθει πολλα...Πχ αγαπημενος μου συγγενης του ΠΑΣΟΚ τελειως κομματοσκυλο χωις κανενα προσον με βαση ΜΟΝΟ το μεσον πηρε θεση στο Υπουργειο Πολιτισμου και μαλιστα βολεψε και ολο το (αμορφωτο) σοι της...

Να μην σχολιασω στη Σητεια που επαιρναν τις επιδοτησεις για το λαδι (δηλωναν αλλα ενω ειχαν αλλα) και εχτιζαν σπιταρωνες, και νοθευαν τα λαδια στο συνεταιρισμο (ο οποιος φυσικα επεσε εξω) για να βγαζουν λεφτα...Και την κρητη δεν μπορουσε να την αγγιξει κανεις....Το τι κομπινα γινοταν επι χρονια με τις επδοτησεις και το πσα λεφτα φαγανε...αλλα βεβαια οι ξενοι ειναι ηλιθιοι και εμεις ημαστε οι εξυπνοι...

Παντως αυτο που λες Παναγιωτα το εχω νιωσει κ εγω...Οταν δουλευα στο Πανεπιστημιο οι διδακτικες μου ωρες ηταν 6 την εβδομαδα...κ ολοι μου ελεγαν μα εσυ καθεσαι, κ εμεις δουλευουμε κλπ κλπ..Κ τους ελεγε ναι αλλα εγω εχω ενα διδακτορικο και 15 χρονια σπουδων πισω, και πρεπει να παραγω αρθρα και συνεδρια κ διαβασμα το οποιο τελικα ξεπερναει το 8ωρο που δουλευετε εσεις...

Ρε κοριτσια σορρυ που θα το πω αλλα μην μασατε την καραμελα οτι εμας τους ελληνες μας μισουν και θελουν να μας εξαφανισουν.....Σιγα...Πρωτον η κριση ειναι παγκοσμια, δευτερον οι πολιτικες αυτες ειναι οντως μια παγκοσμια λεηλασια αλλα δεν ειναι στοχευμενες για συγκεκριμενη χωρα..Εφαρμοζονται σε οποιες χωρες μπορουν..Εκει ειναι που χρειαζεται η δυνατη ηγεσια να προστατεψει τους πολιτες και δεν υπαρχει φυσικα στην Ελλαδα..Και τριτον ας μην αποποιουμαστε τις ευθυνες των ελληνων και τα χαρακτηριστικα μας ως λαου..μας εφαγε η χλιδα η αρπαχτη, η ανοχη και η αποχαυνωση..Και συνεχιζει ακομα δυστυχως...

Αντε σας ζαλισα πρωι πρωι....

Δημοσίευση

καλέ έχουμε 8 βαθμούς έξω!!!! :o:o:o:o:o

Σισσιώ μην απολογείσαι σε κανέναν κάνε την δουλειά όπως εσύ πιστεύεις καλύτερα......η πλειονότης όμως των ΔΥ είναι το αντίθετο από σένα....μπορεί εσύ, η αδελφή μου να δουλεύετε αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά κάθονται, σίγουρη στο ότι θα έχουν πάντα δουλειά και χρήματα .... εξου και το βρέχει, χιονίζει η καραβάνα γεμίζει.......και όλα πάνε πίσω, προκοπή καμμιά :?

Παναγιώτα εγώ βρήσκω 20ε πολλά για το σίδερο.....την ώρα λες? :o:o ...εγώ έχω μείνει στο 5ε!!! :?:?

και εγώ μόνη μου σιδερώνω, η αδελφή μου έχει γυναίκα, αλλά 20ε δεν της δίνει καλέ!!! ..... θα την ρωτήσω....!!! :!:

Καλημέρα Παναγιώτα, Φρανίτα....

σήμερα θα πάω για καφέ μετά το σχολείο με το μπουμπούκι :D:D ....Η ΜΕΓΆΛΗ ΕΞΟΔΟΣ!!! :?:?

Θούλη εγώ είμαι υπέρ του να πηγαίνεις εσύ τον Ντόντο, να ξυπνάνε και τα δύο....δεν ξέρω πόση ώρα χρειάζεστε για να ετοιμαστείτε.....αλλά μπορείς να τα καταφέρεις στις 9.00 να είστε εκεί......το 7.30 το βρίσκω πολύ νωρίς!!!! :?

Δημοσίευση

Καλημέρα! :D

Αργυρούλα μου δεν απολογούμαι, αντιθέτως θέλω να σας πω οτι στο δημόσιο υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά δουλεύουν και προσπαθούν να βγάλουν άκρη σε αυτό το χάος, όμως είναι φυσικά η μειοψηφία.

Το παράλογο είναι οτι αυτοί που δουλεύουν, που ειναι άξιοι, που έχουν γνώση και εμπειρία είναι αυτοί που στην πλειοψηφία τους θα μείνουν στην απ' έξω, γιατί πρωτον μετράνε τα τυπικά προσόντα και δεύτερον μετράνε οι γνωριμίες.

Θα φρίξετε αν μάθετε τι καταστάσεις επικρατούν. Η πολτική βούληση είναι ανύπαρκτη. Η ηγεσία κατακλύζεται από άχρηστους

Παναγιώτα καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, αλλά δεν πολυσυμφωνώ με αυτό που λες.

Έχουν δει εδω μεσα τα ματάκια μου ζώα όρθια με πτυχία μηχανικού, νομικού κλπ που λες δεν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να έχουν πτυχία.

όσο και να διάβασαν στα νιάτα τους και όπως και αν πήραν πτυχία, δεν παύουν να είναι άχρηστοι που επιβαρύνουν το δημόσιο. Εχουν δει τα ματακια μου μηχ/κους με κομπολόι και πασιάντζα ουουουουου καργα!!

Έχω δει όμως και αυτό που λέει η Φραγκίσκα, κομματόσκυλα με 12 απολυτήριο να πληρώνονται περισσότερο και απο γιατρό και στις 2:30 να είναι σπίτι τους! :twisted::twisted::twisted:

Βολεμένοι υπάρχουν πολλοί!

Δεν αδικώ τους περισσότερους που αντιμετωπίζουν με αντιπάθεια τους ΔΥ, απλως στεναχωριέμαι για μένα που προσπαθώ να αποδείξω οτι η γη είναι στρογγυλή.

Προσπαθώ να πω οτι για την σημερινή κατασταση δε φταίνε οι ΔΥ, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους παίρνουν 1000 € το μήνα. Αυτός είναι ένα μύθος που άρεσκονται να αναπαράγουν για να έχουν πάτημα να μας ξεσκίζουν και να τους λέμε ευχαριστώ.

όσο για μένα... όπως εστρωσα ας κοιμηθώ! :roll: Αλλά ρε κορίτσια πραγματικά, φέτος είπα να αρχίσω για μια και τελευταία φορά τις προσπάθειες να πάρω το πτυχίο και πέφτω πάλι σε κατάληψη!!

Πόσο γκαντέμω παίζει να είμαι;; Και δεν είναι η πρώτη φορά

Πάντα κάτι γίνεται που με εμποδίζει... δε με πάει... :(:?:evil::roll:

Δημοσίευση

Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυ ξερω τι γινεται στις δημοσιες υπηρεσιες... :roll::roll::roll:

Μιλαω πιο πολυ για τον κλαδο μου...

οι περισσοτεροι συναδελφου ειναι ΠΕ...εχουμε ολοι διοριστει χωρις μεσο..ή απο επιτηριδα ή απο πινακα ή απο τον ΑΣΕΠ...

επισης οσο τεμπελης να ναι καποιος ..εεεεεεεε δε γινεται να μη κανει εστω και ενα υποτυπωδης μαθημα...

δηλαδη στο σχολειο εγω δεν εχω συναντησει ας πουμε συναδελφο να παιζει πασιεντζες ενω εχει μαθημα...

Οκ..υπαρχουν και καποιοι αχρηστοι που δε θα πρεπε να ειναι καθηγητες αλλα ειναι πολυ λιγοι.

Επισης θεωρω λαθος της δημοσιας διοικησης που δεν αξιοποιει τους εδγαζομενους που εχει!!!! :!::!::!:

Αν..ας πουμε αυτος ο κυριος με το κομπολοι ειχε να παραγει Χ εργο μεσζ στην ημερα να δεις πως θα δουλευε...

τελος παντων ...μια ανοργανωσια ειμαστε δυστυχως... :(:(:(

Ο θυμος μου ηταν περισσοτερο γιατι τωρα τελευταια εχω ακουσει τα χιλια μυρια οσια απο κατι ανεπροκοπους....αντε... :evil::evil::evil:

τελος ..με ολη την αγαπη που σου εχω και εκτιμηση και συμπαθεια ..οχι δε θεωρω οτι εισαι γκαντεμω στο θεμα της σχολης...νομιζω οτι το αφησες και εσυ λιγο το θεμα αυτο...μην απαντησεις αν θες...νομιζω πως καταλαβαινεις τι λεω...και παλι χιλια συγγνωμη.πλεον σας μιλαω ειλικρινα οπως μιλαω στις φιλες μου (με τις οποιες βεβαια τσακωνομαι... :?:?:?:?:? )

απλα αυτες τις μερες με ολα αυτα που ακουγονται ειμαι λιγο καπως...απογοητευμενη να το πω;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

αν δεν μου μιλατε πιο μετα θα το καταλαβω... :(:(:(:(:(

Δημοσίευση

καλημερα .

η συζητηση που πιασατε ειναι ΠΑΡΑ πολυ μεγαλη και εχει παρα πολλες παραμετρους ....το να θελουμε να φαμε ο ενας τον αλλον μονο κακο μας κανει και ας αποσυντονιζει απο αυτο που θα επρεπε να κανουμε ....

καλα βρε χαζη 20+ της εδεινες και δεν ησουν και ικανοποιημενη ? :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...