Καλημέρα σε όλες... Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! Ταλαιπωρία τώρα τον Αύγουστο που κλείνουν τα μικροβιολογικά, υπομονή!!!
Σκέφτομαι και εγώ για το Π μαξιλάρι θα το ψάξω έχεις δίκιο σε αυτό που λες για τον χειμώνα @Pinacolada. Εγώ δεν ξέρω πως αισθάνομαι να πω την αλήθεια δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο είμαι στην 15η εβδομάδα παίρνω τα συμπληρώματα μου κάνω τις ενέσεις μου βλέπω τη κοιλιά μου ελαφρώς φουσκωμενη αλλά δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο,ίσως κάποιες ενοχλήσεις κατά τόπους σαν ελαφριά περίοδο!! Εσείς πώς είστε αυτό το διάστημα με συμπτώματα;;
Το όριο είναι το 25. και πάλι δε σου κάνουν μόνο αν πέσει κάτω απο εκεί. Εμένα στα δίδυμα στη β επιπέδου ήταν 22 με χοάνη (είχε ξεκινήσει να ανοίγει δλδ) απο 39 κ μου ζήτησε επανέλεγχο ο γυναικολόγος μου στο 10 ήμερο όπου είχε πέσει στα 15 κ εκεί καναμε περίδεση. Σε αυ΄τη την κύηση που θεωρούσα δεδομένο ότι θα κάνω περίδεση λόγω ιστορικού αλλά και επέμβασης στον τράχηλο πριν 2 χρόνια δε χρειάστηκε τίποτα.. Με 31 ξεκίνησα κ τώρα 28+ εβδομάδων είναι 29 και ερμειτικά κλειστός..
Καλημέρα κορίτσια..Οπως σας ειπα την Κυριακή περιμένω, αλλα μεχρι στιγμής κανενα σύμπτωμα εκτος απο το στηθος που φουσκωσε οπως κάθε μήνα. Για να δούμε μήπως ήμασταν πιο τυχεροί αυτο το μήνα. Πότε να κανω ενα τεστ λέτε Σάββατο;