Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΠΗΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΟΣΟ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ...ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΩ ΠΙΕΣΤΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ(HUMANA HA1) ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ....

ΗΜΟΥΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΠΝΗΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ....ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑ....ΑΛΛΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ....ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ???????ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΤΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ.....

ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΙ ΠΩΣ ΜΙΚΡΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΑΠΙ Parlodel ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΠΙ.....ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΑ ΣΑΣ???????

ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7.5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ Κ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΒΕ Κ ΚΑΝΑ ΒΥΖΙ.. ;):?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai egw ayto lew na kanw den ta pernw ta xapia......diavasa pws exoune polles parenergeies...kalytera as stamatisei apo mono tou!!!!!!pantws to stithos mou einai poly malako den xerw ama paizei rolo kapou ayto!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai egw ayto lew na kanw den ta pernw ta xapia......diavasa pws exoune polles parenergeies...kalytera as stamatisei apo mono tou!!!!!!pantws to stithos mou einai poly malako den xerw ama paizei rolo kapou ayto!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου τιτινα μου να σου ζησει το μωρακι.επειδη και εγω θηλαζα 5 μηνες και εγω ειμαι φανατικη καπνιστρια καπνιζα αφου τελειωνα τον θηλασμο.και εγω πηρα χαπι αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγανε μαλιστα ηταν 2 χαπακια πολυ μικρα που ειχαν 30 ευρω και μου κοπηκε αμεσως το γαλα.και καφε επινα ειχα ρωτησει την παιδιατρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα εγω δε θα σου επειτεθω απλα θα σου πω την απαντησει οταν ανοιξα το κεφαλαιο τσιγαρο με την γυναικολο μου τοτε εκεινη χτυπησε τα χερια της στο τραπεζι κ πολυ κατηγορηματικα μου φωναξε για το τσιγαρο που δεν επιρεαζει μονο τον θυλασμο αλλα κ η πισα κ η νικοτηνη πανε στο δερμα σου κ κατευτιαν στο δερμα του μωρου ακομα κ αν πλενεσε με καθαρο λεμονι πουυ διωχνει την πεισα κ την νηκοτινη εγω εχω σοβαρο ασμα κ κανω νεφελοποιητη χωρις αυτο θα σκασω κ ολα αυτα γιατι οταν ημουν μικρη καπνηζαν μπροστα στα μουτρα μου η αποφαση δικη σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινακι μου, που εισαι καλη μου??μεγαλωνει ο μπεμπουκος σου,ε?!κουκλι ζωγραφιστο!!

Αχ αυτο το τσιγαρο!!!εγω καπνιζα δεκα χρονια σχεδον και το εκοψα μαχαιρι οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος.. Ασε μεγαλο δραμα!!πολλες φορες θα ηθελα να αναψω ενα αλλα σκεφτομουν το μικρο μου και δεν το εκανα!

Θελω κι εγω να θηλασω και δεν ξερω τι θα γινει με το καπνισμα.. Απο την μια λεω οτι ειναι ευκαιρια να το κοψω μια και καλη αλλα απο την αλλη διαβαζω οτι οι ποσοτητες νικοτινης που περνανε στο μητρικο γαλα ειναι ελαχιστες και ενα μωρο που θηλαζει απο μητερα καπνιστρια ειναι πιο γερο και τρεφεται πιο καλα απο καποιο που δεν θηλαζει καθολου.. Τωρα, τι ειναι αληθεια και τι οχι, ποιος ξερει?

Να ξερεις ομως οτι ενα τσιγαρο εχει 4000 επικινδυνες βλαβερες ουσιες οι οποιες ειναι στο δερμα μας, στα ρουχα μας και οταν πιανεις το μωρο οσο να ναι "κολλανε" και στο μωρο..

Βεβαια τρια τσιγαρα , δεν τα λες και πολλα..κρατουν και τον οργανισμο σε εγρηγορση και ειναι λιγοτερο βλαβερα απομοτι το παθητικο καπνισμα!μπορεις ομως να κανεις μονο τρια?

Για το χαπακι, δεν γνωριζω κατι!

Φιλακια στο αγγελουδι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

titnaki είναι ένα κουκλάκι το μωρό σου !! να το χαίρεστε !!

δεν ξέρω πως νιώθεις και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν έρθει αυτή η στιγμή,

αλλά αυτή την στιγμή η γνώμη μου είναι να κάνεις λίγο υπομονή, είναι τόσο βλαβερό το

τσιγάρο που είναι κρίμα βρε μάτια μου ; ξέρω είναι δύσκολο να το αποκλείσεις απο το μυαλό σου

αλλά κάντο για το μωράκι σου !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1. σου προτεινω να μιλησεις με συμβουλο θηλασμου... βρες απο το ιντερνετ απο τη la leche league θα μιλησετε τηλεφωνικα ειναι δωρεαν

2. δεν υφισταται δεν εχω γαλα ειναι προσφρορα και ζητηση, πολλρε κοπελες με εισεχουσες θηλες θηλασαν χωρις καν θηλες σιλικονης... η συμβουλος θα σε βοηθησει και σε καποιο καιρο θα κοψεις κ το ξενο η θα το μειωσεις

3. θα σου πει εκεινη για το τσιγαρο , εμενα με συμβουλευει μια κοπελα η μουζακη 2104908227 παρε πρωινα

λοιπον εγω καπνιζα πολυ κ φανατικα το εκοψα μαχαιρι οταν εμεινα εγκυος κ για μενα οσο κ να χτυπηθηκα κ να εφαγα σα βοδι κ να εφαγα τα λυσσακα μου η σκεψη ειναι απλη, ποιον βαζεις πιο πανω τον εαυτο σου η το μωρο σου; εγω απαντησα το μωρο μου ... ακομα κ να μη θηλαζεις οσο ειναι βρεφακι θα μυριζεις... καπνιζα 2,5 πακετα τη μερα η ενα καπνο κ το εκοψα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τιτινα απο οτι καταλαβα θελεις να θηλασεις. Η Αφρο εχει δικαιο, οσο πιο πολυ βαζεις το μωρο σου στο στηθος τοσο περισσοτερο γαλα θα εχεις. Κ εγω αθλιες θηλες εχω στην αρχη εβαζα τη σιλικονη της Μεντελα , ειναι η πιο μαλακη και εχει χωρο στη μυτουλα του μωρου να σε μυριζει και οταν αρχιζε να καταπινει με ταχυδακτυλουργικα την εβγαζα και συνεχιζε μονη της. Ειχε ηδη βγει η θηλη κ ηταν ευκολο. Κι ετσι σιγα σιγα θα την κοψεις τελειως τη σιλικονη και το παιδι θα το αρπαζει απο μονο του.

Τις πρωτες μερες το γαλα που βγαινει (το πρωτογαλα) ειναι αραιο και λιγο αλλα οσο περναει ο καιρος αυξανεται κ παχαινει γινεται πιο λιπαρο κ χορταστικο.

Τωρα οσο για το καπνισμα , σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο στον οργανισμος σου.Κανενας γιατρος δεν θα σου πει "Ναι μπορεις να καπνιζεις" αλλα και στην Ελλαδα ειμαστε λιγο της υπερβολης. Πολλες μητερες εχουν κοψει το θηλασμο γιατι τους φοβιζαν με τις συνεπειες και ξεκινησαν το ξενο γαλα.

Θα σου πω λοιπον γιατι τα εχω ψαξει παρα πολυ σε ξενα σαιτ και σε αξιολογους ανθρωπους που διαπρεπουν στο θεμα του θηλασμου στο εξωτερικο.

-Αν καπνισεις ενα τσιγαρο το 50% της νικοτινης αποβαλλεται απο το αιμα στα πρωτα 45' για να εξαφανιστει πληρως θελει 2-3 ωρες.

-Αν θελεις να πιεις κρασι ή μπυρα καντο ενα ποτηρακι την ημερα και παντα μετα απο το θηλασμο. Αυτη η ποσοτητα αλκοολ φευγει απο τον οργανισμο σε 2,5 ωρες

-Η μυρωδια του τσιγαρου στα ρουχα σου ενοχλει το μωρο, για'αυτο καλο ειναι αν θελεις να εχεις μια ρομπα ή ζακετα που θα φορας στο μπακλονι οταν βγαινεις να κανεις τσιγαρο

- Μη καπνιζεις ποτε μεσα στο σπιτι κ στους χωρους που περιφερεται το παιδι

-πλυνε πολυ καλα τα χερια σου μετ απο καθε τσιγαρο με ενα αρωματικο σαπουνι

-Φαε μια καραμελα 9ειναι πιο αποτελεσματικη απο τη τσιχλα)

-Φροντιζε να παιρνεις αρκετη βιταμινη C απο τα φαγητα ή χυμους ωστε να μην εχεις ελειψη (το τσιγαρο τραβαει τη βιταμινη)

Ηρεμη μαμα , ηρεμο παιδι. Καμια φορα η ελλειψη νικοτινης, μαζι με τη λοχεια εχει ασχημα αποτελεσματα στα νευρα μας. Οι ορμονες ειναι ατιμο πραγμα. Δεν επικρατει λογικη πολλες φορες και αυτο ειναι καλο να το καταλαβουν ολες οι μανουλες. Δυστυχως οι γυναικες του Στεπφορντ υπαρχουν μονο στο σινεμα.

Οσο εισαι ηρεμη θα ειναι και το μωρο σου. Δεν σε κανει κακη μανα το να καπνισεις με προυποθεσεις.

Καλο ειναι να το κοψεις, αλλα αν το θες ακολουθησε τους παραπανω κανονες για να προστατευσεις το μωρο οσο γινεται περισσοτερο.

Δεν ξερω αν σε καλυψα, αν θελεις παντως μπορεις και εσυ να περιηγηθεις στο νετ σε ξενικα σαιτ που βοηθουν κοπελες στο θηλασμο, γιατι δυστυχως εδω στην Ελλαδα η απολυτες αποψεις και τα κατακριταια σχόλια αντι να βοηθουν, αποτρεπουν τις κοπελες απο το θηλασμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gioulaki me kalypses apolyta.....ontws ayto pou les hremh mama hremo mwro to parathrhsa apo xthes pou eimai pio xalarh einai kai to mwro mou teleios diaforetiko......h periodos tis loxxeias einai poly dyskolh telika den to perimena toso poly.........ypomonh tha perasoun oi meres na vgoume kai eksw giati exw saltarei kleismenh mesaaaaa :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα, εγώ δεν έχω εμπειρία με τον θηλασμό, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Δε θα σου πω να βάλεις προτεραιότητες και να σκεφτείς το καλό του μωρού σου και όχι το δικό σου καλό, γιατί απλούστατα, αν συνεχίσεις το τσιγάρο κάνεις κακό και σε σένα και στον μικρό, ενώ αν το κόψεις, κάνεις καλό και στους δύο, είτε συνεχίσεις το θηλασμό είτε όχι.

Θα μπορούσες να το κόψεις σταδιακά, και πιστεύω ότι μπορείς, αφού άντεξες εννιά μήνες χωρίς αυτό! Ίσως να είναι και μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείς από το τσιγάρο που μόνο κακό κάνει.

Και δεν είναι ανάγκη να σαραντίσεις για να βγεις έξω, εκτός κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα λόγω καισαρικής. Πήγαινε μια βόλτα να αναπνεύσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...