Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις φιλενάδες

επέστρεψα.........

μετά από την εμβρυομεταφορά των κρυοσυντηρημένων μου

είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου

αυτή τη φορά σε ΔΙΔΥΜΑ

το κοριτσάκι μου από εκεί ψηλά μου έστειλε τα αδελφάκια της.

κορίτσια μου είμαι τόσο χαρούμενη αλλά και τόσο φοβισμένη

εύχομαι να πάνε όλα καλά ΓΙΑ ΟΛΕΣ μας.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ.

Δημοσίευση

Διώξε τις αρνητικές σκέψεις!! ΘΕΤΙΚΗ σκέψη και όλα θα πάνε τέλεια!! Θα δείς!! Σου το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσεις γερά μωράκια στην αγκαλιά σου!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου όλα να σου πάνε καλά αυτή τη φορά!!! %%-@};-%%-@};- Να έχεις μια υγειή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες να κρατήσεις 2 υγειέστατα μωράκια στην αγκαλίτσα σου!!!

Δημοσίευση

Τι ευχαριστά νέα είναι αυτά;;;;;;; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Όλα θα πάνε μια χαράαααααα, σου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με υγιέστατα μωράκιαααααααα!!!!!! :lol:

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσακι μου να υποδεχτεις τα μωρακια σου!!!!!!!!!να μην φοβαστε τιποτα!εχετε τον φυλακα αγγελο σας εσεις!!!!!!ευχομαι να εχεις μια ομορφη,ηρεμη,ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες

για τις υπέροχες ευχούλες σας

πραγματικά τις είχα τόσο πολύ ανάγκη

ώρες ώρες δεν το πιστεύω ότι είμαι πάλι έγκυος

και μάλιστα σε δίδυμα :P:P

όταν μου είχαν πει οι γιατροί ότι μετά την καισαρική θα πρέπει να περάσουν

6 μήνες τουλάχιστον για να ξαναπροσπαθήσω μου φαινόταν τόσο

πολύ μακρινό (ήθελα παιδί εδώ και τώρα δεν ήθελα να δεχτώ αυτό που μου συνέβηκε)

πέρασε όμως ο καιρός και ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

σας φιλώ όλες

Δημοσίευση

Αχ γλυκουλα μου πόσο πολυ έχω χαρεί με τα νεακια σου......η ιστορίες μοιάζουν τόσο πολυ τα αγγεδουδακια μας... μας έστειλαν τα αδελφάκια τους τόσο πολυ σύντομα και στις δυο ........και δυο και στις δυο μας ........ευχομε να γεννησουμε με το καλο και τίποτα πια να μην μας στεναχωρεσει.....γερά μωρακια και τίποτε άλλο.......

Σε φιλω και ευχομε μια τελειομηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη ..........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...