Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Οχι βανεσσακι συγκρατησου, αυτες χαιρονται και εμας ανεβαινει η πιεση!! :shock:

Νια αιντε μην πω τωρα τιποτα και δεν θελω να συγχύζομαι....κακόψυχοι ανθρωποι, αντι να χαιρονται λενε οτι βλακεια τους κατεβει...ακου να δεις παλι εγκυος ειναι...ναι ρε τραβατε κανενα ζορι? Οταν λες σου ποναει το πιπι, που ακριβως στον κολπο ή στην ουρήθρα κοντα?γιατι κι εγω αν κατσω χαμηλα να κανω κατι νιωθω πως ο κολπος τσιτώνεται, αλλα αν ειναι πο πανω ισως τα μωρα σου σπρωχνουν την ουροδοχο και την ουρηθρα!

Μαιμουδακι μου(Λενα δεν ειπαμε σε λενε?) νηστικια ημουν καλα, λιγο ημουν κοντα στα ορια μετα απο 1 ωρα δηλαδη επρεπε να ειναι κατω απο 140 κι εγω ειχα 135 ας πουμε...αλλα οχι οτι ειναι και κατι τραγικο....μετριεμαι και τη δευτερα και μετα θα παω να με δει απο κοντα να δουμε τι θα πει!

den mporw na pw akrivws ton pono apla ponaw san kapshmw einai den kserw ......tha trelathw mexri na ta parw sta xeria moy ............

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λενάκι μου όμορφο είμαστε μια χαρούλα με το μπεμπεδάκι μου...:)......σε λίγο θα ετοιμασω καφεδάκι να πιούμε...:)....εσείς όλα καλά?....:)

Νία......θα τρελαθούν με τα 2 εγγονάκια....πωπω......:).......

Μαρία12......μετά τον σαραντισμό θα αρχίσουμε δίαιτα και θα μπούμε σε ένα ρυθμό....πού θα πάει...θα χαθούν.....!!!...στο χέρι μας είναι ....και στο στομάχι μας.... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ....ΛΕΣ Κ ΕΣΚΑΒΑ ΝΙΩΘΩ.

ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ?ΣΤΟ ΠΛΑΙ?ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ 2 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ.

ΒΑΝΕΣΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΝ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΑΚΟΜΑ,ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΚΟΚΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ Κ ΓΩ ΚΟΚΙΝΟ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΟ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡΟ ΓΚΡΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ 100ΕΤΩΝ ΟΤΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!

ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ?

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ Κ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?οι κοιλιτσες?

Βλεπω αναπτυξατε πολλα και ωραια θεματακια οσο ελειπα!

Αναστασια και μαρια, δεν ειστε μονες σας!εμενα ο γιατρος μου εχει κοψει εντελως το αλατι και τα αλμυρα απο την20η βδομαδα!μαρτυριο ειναι.ολα τα φαγητα αναλατα και ασφαλως πολλες απαγορευμενες τροφες!

Βανεσακι μου, πιστευω εκανες την καλυτερη επιλογη με το να μεινεις κοντα στην μαμα σου!για τα χρωματακια, εγω θα εγω θα εβαζα παλ αποχρωσεις του ροζ και μπεζ αντι για ασπρο..

Α, η κουμπαρα μιλαμε απαιχτη!!ουτε να το διαννοεισαι να την κανεις κουμπαρα..

Νια&βανεσσακι , το θεμα της φιλιας ειναι πολυπλοκο!εγω εκανα πολλες φορςς "σκαρταρισμα" φιλων στην

ζωη μου..καταρχην αλλο παρεα κι αλλο φιλια!εγω εχω μονο μια φιλη, η οποια ειναι παιδικη μου φιλη, μεγαλωσαμε μαζι, αλλα ζουμε μακρια η μια απο την αλλη, εκεινη στην λευκαδα κι εγω κυπρο.. Εδω κανω παρεα με δυο ατομα εδω και δυο τρια χρονια αλλα δεν βιαζομαι ακομα να τις χαρακτηρισω φιλες καρδιας!εχω φαει τα μουτρα μου πολλες φορες και οποιος καει με τον χυλο... Εκει που περιμενεις να σου σταθει καποιος, την κανει με ελαφρα..

Μυριαμακι, βαρεθηκες κι εσυ να μεγειρευεις,ε?!εγω να δεις!ξεκουρασου λιγακι γιατι οσο παει λιγοστευουν οι αντοχες μας..

Δωρα μου, δεν εχει τον θεο της η πεθερα σου!παπλωμα 100χρονων για μωρο?!που ακουστηκε?δεν το βαζει καλυτερα σε μουσειο!

Λενακι και αννα μαρια, πολυ καθαρη συζητηση η χθεσινοβραδυνη!

Λυδια μου, θα εχεις πολυ δουλεια αν μας αναλαβεις.. Ειδικα εκεινη την κουνιαδα μου, θελω να την βαλω ισοβια μεσα!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο.. Σορυ..

Πρεπει να παω να πληρωσω λογαριασμους πριν κλεισουν οι τραπεζες..

Θα τα πουμε μετα!φιλακια..

Δημοσίευση
Δωρα μου, δεν εχει τον θεο της η πεθερα σου!παπλωμα 100χρονων για μωρο?!που ακουστηκε?δεν το βαζει καλυτερα σε μουσειο!

Λυδια μου, θα εχεις πολυ δουλεια αν μας αναλαβεις.. Ειδικα εκεινη την κουνιαδα μου, θελω να την βαλω ισοβια μεσα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .....και με την επιφύλαξη αν θα το δεχτούν σε κάποιο μουσείο..... :lol::lol::lol::lol::lol: .........μπορεί να μην αντέξουν την συγκίνηση των τόσο ετών... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ........

τελικά από ότι διαπιστώνω πεθερές και κουνιάδες κάνουν τον βίο αβίωτο στην πλειονότητα των περιπτώσεων...!!!!.....απαπαπαππαπαπα.....πρέπει να αναλάβουμε δράση..... :lol::lol::lol::lol: ......κατσαρίδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ενωθείτε.....ξεκινάτε σχέδιο εξολόθρευσης.....!!!!!..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Πόσα γράψατε γλωσσούδες; Μισή ώρα έκανα να σας διαβάσω!!!

Κορίτσια, κι εγώ αυτές τις μέρες νιώθω τρομερή κούραση... Δε χρειάζεται καν να κάνω κάτι, απλά είμαι κουρασμένη έτσι κι αλλιώς. Τώρα σηκώθηκα κατά τις έντεκα, έκανα πρωινό, το έφαγα, διάβασα λίγο ένα βιβλίο και κάθισα να σας διαβάσω και νιώθω λες και έσπαζα πέτρες... Και που είμαστε ακόμα...

Νία, εγώ νιώθω έναν πόνο κάτω στον κόλπο, όποτε κλωτσάει κάτω χαμηλά. Αλλά μιλάμε για σουβλιές, όχι αστεία. Άρχισα να φοβάμαι μη μου σπάσει τα νερά!!!

Βανεσσάκι, θα μείνεις στη μαμά σου ε; Καλά, εγώ θα είχα αυτοπυροβοληθεί σ' αυτήν την προοπτική, αλλά τι να κάνεις; Δεν πάει για διακοπές ο κακομοίρης ο άντρας σου, για δουλειά θα λείπει... Δε λες καλά που τον διόρισαν; Πολύ ωραία τα χρωματάκια που διάλεξες. Όσο για τη "νονά" δε φαντάζομαι να το σκέφτεσαι καν, έτσι;

Δώρα, στα δώρα οι πεθερές μας πάνε μαζί! Μία πάει να προσπεράσει η δική σου, μία η δική μου, αλλά νομίζω μαζί θα κόψουν την κορδέλα! Ρούχα της κουνιάδας, πάπλωμα της γιαγιάς... Καταπληκτικά...

Αγγελική, είδες συζήτηση που είχαμε χτες βράδι; Μες στην καθαριότητα!

Εμείς σήμερα τρώμε τουρλού!

Αναστασία, Λυδία, Μαρία, Λένα, φιλιά!

Σίγουρα ξεχνάω τις μισές... :(

Δημοσίευση

γεια σας κουκλιτσες μου!!!!! να'μαι κ εγω!!!!!!τι κανετε??????οι κοιλιτσες?????????

παλιο δεν σας εχω διαβασει, δεν προλαβα κ εχετε γραψει παρα πολλα βρε κοριτσια!!!!! :shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις καλα ειμαστε μια χαρουλα αν κ σημερα δεν κουνιεται σχεδον καθολου ο μπεμπουλακος μου....!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

χθες δεν μπηκα γιατι ειχαμε παει τα μικρα στον παιδοτοπο κ αργησαμε που γυρισαμε το βραδυ κ ημλουν κομματια!!!!!

σημερα νιωθω τοση εξαντληση....!!!!τωρα εχω βαλει να κανω μια μακαροναδα που ειναι ευκολο κ γρηγορο!!!!!!μιαμ μιαμμμμμμμμμμμμ!!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ οι κοιλιτσες επισης!!!!!!

πολλα φιλακια στα κοιλουμπακια!!!!!

Δημοσίευση

αννα μαρια μου, δε θα μεινω στη μαμα μου!!!στο σπιτι των γονιων μου θα μεινουμε,οπου μενουμε και τωρα με τον αντρα μου!!!οι γονεις μου μενουν στο εξοχικο μας εδω και ενα χρονο γιατα λατρευουν τη φυση και με το που πηραν συνταξη μετακομισαν εκει!!!η μαμα μου θα ερχεται απλα να με βοηθα οποτε τη χρειαζομαι!!!αλλα και μαζι να μεναμε δεν εχω κανενα θεμα αφου οι γονεις μου ειναι πολυ cool ατομα και ποτε δεν ειχαμε προβλημα!!!

οσο για τη νονα εγω δε θεωρησα ποτε οτι θα την κανω νονα !!μονη της αυτοαποκαλουνταν ετσι!!τωρα βεβαια δεν υπαρχεικαμια περιπτωση!!!χαχαχα

φιλακια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Ηλιάννα, βλέπω όλες σερνόμαστε...

Βανεσσάκι, θα κοιμάσαι μόνη σου τα βράδια δηλαδή;

Χε χε, η νονά όπως οι δικοί μας που μας είπαν να βαφτίσουν το προηγούμενο παιδί, τους είπαμε εντάξει (άλλοι ηλίθιοι εμείς), και ο άντρας άρχισε να αποκαλεί τον άντρα μου "κουμπάρο", και όταν ξαναέμεινα έγκυος, ξανάρχισε το ίδιο βιολί, ενώ τους είπαμε ότι δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Ό,τι να 'ναι...

Δημοσίευση

Άννα Μαρία......μάντεψε τί θα μαγειρέψω σήμερα...... :P:P:P:P ....ναι...ναι.....καλά υπέθεσες.......

ομελέτα φούρνου....... :P:P:P:P ...έχω όλα τα υλικά και την ανάλογη διάθεση για να πάω σπίτι αργότερα και να την κάνω..... :P:P:P .......

Δημοσίευση

οχι και μονη μου βρε αννα μαρια!!!θα εχω το μωρακι μου!! :lol::lol: ετσι λεω!!!4 βραδια θα ειναι.ο αντρας μου θα ερχεται παρασκευη και θα φευγει δευτερα πρωι!τωρα αν δω και φοβαμαι θα δω τι θα κανω!!!

τελικα αυτο με τις κουμπαριες μεγαλο προβλημα!!!ειδικα γι αυτους που αυτοπροτεινονται!!!πιστευω ομως οτι ειναι σημαντικο να κανουμε αυτο που εμεις θελουμε,αφου προκειται για τα παιδια μας!!!

λυδακι ζηλευω....μου αρεσει πολυ η ομελετα φουρνου!!!

Δημοσίευση

Εγώ πάλι ρε κορίτσια, αυτό το "παρεούλα με το μωρό μου" δεν το αισθάνομαι ακόμα. Πάντως, να κοιμηθώ μόνη μου δεν παίζει. Αφού και όταν πήγε ο άντρας μου Μυτιλήνη, κοιμόμουν στη μάνα μου.

Μεγάλο πρόβλημα οι νονοί δυστυχώς... Άσε που οι περισσότεροι εξαφανίζονται και μένουν τα παιδιά χωρίς νονούς...

Δημοσίευση

Κοριτσια δυσκολες η σημερινες συνθηκες για κουμπαρια και απο θεμα σχεσεων αλλα και οικονομικα!!!Πολλοι κανουν κουμπαρους τους πρωτους διαθεσιμους γιατι δεν βρισκουν με την κριση!!

Ομελετα εεεε?αχχχχχ!!! :roll:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια, διαβαζω τα νεακια σας ωρα τωραα!

οσο αναφορα εμενα δωξα το Θεο δεν εχω πεσει θυμε πεθεροπληξιας, εχουν φανει ενταξει ανθρωποι δεν μπορω να πω βεβαια μεγαλωσαν και οι 2 στην αγγλια, δεν ξερω κατα ποσο τους εχει επιρρεασει και εχουν μια διαφορετικη νοοτροπια, πιο κοντα στην δικη μας θα ελεγα! βεβαια οσο αναφορα κουνιαδο, ειναι ενα ζωο και μισοοο :evil:

πηγαμε χθες και πηραμε, τσαντα, κασετικα, ετικες... και διαφορα αλλα, για τα τετραδια θα μας ενημερωσει η δασκαλα μας :) ανυπομωνει ο καλος μου ποτε θα αρχισει το σχολειο να δει τους συμμαθητες του, ελπιζω να πεσουμε και φετος σε καλη δασκαλα.. να ασχοληθει με τα παιδια! να δουμε τι θα γινει και με τα βιβλια :evil:

Λενα εσυ τι λες ποτε θα εχουμε?

Σας φιλω ολες παω να βαλω το κατερινακι για υπνοο!

Δημοσίευση

οχι και μονη μου βρε αννα μαρια!!!θα εχω το μωρακι μου!! :lol::lol: ετσι λεω!!!4 βραδια θα ειναι.ο αντρας μου θα ερχεται παρασκευη και θα φευγει δευτερα πρωι!τωρα αν δω και φοβαμαι θα δω τι θα κανω!!!

τελικα αυτο με τις κουμπαριες μεγαλο προβλημα!!!ειδικα γι αυτους που αυτοπροτεινονται!!!πιστευω ομως οτι ειναι σημαντικο να κανουμε αυτο που εμεις θελουμε,αφου προκειται για τα παιδια μας!!!

λυδακι ζηλευω....μου αρεσει πολυ η ομελετα φουρνου!!!

Δημοσίευση
α βανεσσακι θα συμφωνησω με τη μικι για τα χρωματα!!

μικι τι κανεις καλη μου?? τι κανει το μπεμπε???

μαρακι εισαι καινουρια στο ποστακι?? καλως ηρθες!!! με το καλο το μπεμπακι σου!!

ετσι κ αλλιως δε μενω εκει, ας μεινουν οι αλλοι με τη βρωμα τους...

αναστασακι ναι λενα με λενε! οποτε μια χαρα τα πας με το ζαχαρο!!!

για την αποκλιση που ειχε το μηχανημα τι σου ειπε, ειναι φυσιολογικο? οχι ε?

τι καλο μαγειρευετε σημερα?

εγω μοσχαρακι με κριθαρακι!

επισης δωρα καλυτερα να το παρεις το παπλωμα κ να το καταχωνιασεις!

Λένα μου το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά δεν το αντέχω γιατί μου έδωσε και ένα

σωρό ρούχα της κουνιάδας μου 40 ετών ακρυλικά.Οπότε τι να πρωτοκαταχωνιάσω;

Δημοσίευση

να΄μαι κ παλι φιλεναδες!!!!!!!!ταισα τα παιδακια μου , τα εβαλα για υπνο ,εφτιαξα τα νυχακια μου γαλλικο , μολις εφαγα κ τωρα θα παω να ξαπλωσω!!!!!!πω πω εφαγα τοοοοοοοσο τουμπανιασα, ειμαι που ειμαι δεν μπορω να κουνηθω καθολου τωρα!!!!!!χιχι

καλο μασσημερι κοριτσακια μου!!!!!

τα λεμε μετα!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .....και με την επιφύλαξη αν θα το δεχτούν σε κάποιο μουσείο..... :lol::lol::lol::lol::lol: .........μπορεί να μην αντέξουν την συγκίνηση των τόσο ετών... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ........

τελικά από ότι διαπιστώνω πεθερές και κουνιάδες κάνουν τον βίο αβίωτο στην πλειονότητα των περιπτώσεων...!!!!.....απαπαπαππαπαπα.....πρέπει να αναλάβουμε δράση..... :lol::lol::lol::lol: ......κατσαρίδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ενωθείτε.....ξεκινάτε σχέδιο εξολόθρευσης.....!!!!!..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αγγελικούλα έχει δίκιο η Miki μας!!!Μου φαίνεται ότι ακόμα και το λαογραφικό μουσείο

θα σηκώσει τα χέρια...........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...