Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια εχω χασει πολλα μηνύματα σας ελπιζω να ειστε ολες καλα με υγιή μωράκια! @Tinoula@annie!ειμαστε ιδιες μερες ΠΗΤ! Εγω ειμαι 9/11. Απο συμπτωματα εχω ακομα εμετους! Το περασμένο σαββατο ειχα γιατρο και μου ειπε οτι ειχανε χαμηλα το μωρο και πρεπει να ανεβει οποτε να σταματησω περπατημα καο ορθοστασια με αποτελεσμα να σταματησω την δουλεια και να δουλευω απο το σπιτι! Αγχωθηκα λιγο η αληθεια ειναι αλλα ευχομαι μεχρι το επομενο ραντεβπυ να πανε ολα καλα. 25/6 εχω παλι ραντεβου
    • Κορίτσια καλησπέρα και από το δικό μας μέτωπο .Όλα καλά .Σημερα το πρόγραμμα είχε πιλάτες δεν πήγαμε βόλτα γιατί είχε πολύ ζέστη και δεν ήθελα να γκαγκανιασει🤣🤣Κατά τα λοιπά καλά σε γενικές γραμμές εντάξει λίγη γκρίνια πάντα υπάρχει αλλά πολύ διαχειρίσιμη.Εμεις στην αρχή πίναμε το Nan 1 αλλά το αλλάξαμε γιατί είχε δυσκοιλιότητα και το παιδί δεν την πάλευε καθόλου πονούσε .Τωρα παίρνουμε ένα bio που είναι και για κολικούς και για δυσκοιλιότητα το οποίο λέγεται Hipp comfort και είμαστε πολύ οκ .Ρυθμισμενοι σε όλα .Αυριο θα βγούμε βόλτα όμως γιατί με τον ήλιο έχουμε ένα θέμα δε μας αρέσει καθόλου το φως 🤣🤣🤣
    • Κοίτα απευθείας όχι .Οδι γιατί γκρινιάζει αλλά ξεκινάει και παρατηρεί έχει καιρό δλδ και εξερευνεί το σπίτι εμένα γενικά τα πάντα .Τρωμε καμιά ώρα έτσι μετά κοιμόμαστε αλλά γενικά ξυπνάει κιόλας μέσα στην ημέρα και λέμε διάφορα .🤣🤣
    • Επανέλαβε την χοριακη σου εφόσον έχεις καθυστέρηση ακόμα 
    • Στις 24 και πρέπει να πάρω να κλείσω β επιπέδου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...