Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΡΩΤΣΙΛΕΣ !!!

elli21

Recommended Posts

Καλησπερα , μηπως έχετε ιδέα πως μπορουν να φύγουν απο τα μαγουλακια της μπεμπουλας μας ?η παιδίατρος μας είπε να βάλουμε fucidin κρέμα αλλά δεν θέλω να βάλω φάρμακο καθόλου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εμενα εχει το αγορακι μου και μολις πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε να παρω bepanthol ενυδατικη κρεμα κ να του βαζω 3 φορες την ημερα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου να μη βάλεις φάρμακα αφού μπορείς να το αντιμετωπίσεις πιο φυσικά. Η δικιά μου είχε βγάλει 30 ημερών σε όλο της το κορμί και στο πρόσωπο δροτσίλες και μου είχαν δώσει από το παίδων ένα γαλάκτωμα πολύ απαλό και ελαφρύ το anfo-latte που θα το βρεις στο φαρμακείο.

Eγω κοριτσια δεν εβαλα τιποτα στο προσωπακι της μπεμπας!

Μια φορα 8υμαμαι ειχε γεμισει στο προσωπο και στα χερια και πηρα τον γιατρο και μου'πε να την κα8αρισω μονο με φυσιολογικο ορο κ τιποτε αλλο. Σε 2 μερες της φυγανε :D

εχουμε κ εμεις

σημερα ο παιδιατρος που τις ειδε μας ειπε ειναι νεογνικη ακμη,καθολου ανησυχητικη

μου ειπε καθε φορα που την αλλαζω να κανω το προσωπακι της μιας με φυσικο ορο κ τιποτα αλλο

κι εγω αυτο κανω προς ττο παρον δεν βαζω τιποτα γιατι η παιδιατροσ μας εχει πεθανει στην κορντιζονη και στο αντιβιωτικο οποτε την ρωτάω κατι .Το μονο που κάνω είναι να την καθαρίζω κι εγώ με φυσιολογικό ορό με μια αποστειρωμένη γάζα βέβαια έχουν περάσει 4 μέρες αλλά ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει

ELLI21, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ! ΒΑΛΕ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ FREZYDERM ΑΠ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΞΙΚΟ ΕΡΕΘΥΜΑ ΑΠ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗ FUSIDIN Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΗΝ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ Κ ΜΙΛΗΣΕ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ Κ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

συνηθως λενε ειναι ορμονικα τα μεταδιδει η μανα στο παιδι λογο τις ορμονες που εχει με τον καιρο αυτα φευγουν απο μονα τους συχνο πλυσιμο στο πρωσοπο και ολα καλα εκτος αν ειναι πολυ εντονο σε στυλ ακμη οποτε εκει παλι ειναι ιδιο θεμα αλλα βαζεις σιγουρα μια πιο ειδικη κρεμα..η φουσιντιν εχει μεσα κορτιζονη καλα ειναι να το αφησεις ετσι και αμα δεν υποχωρησει τοτε βαζεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...